Incredible
Op badminton na is tafeltennis de perfecte campingsport. Natuurlijk zijn er ook pro's die deze sport beheersen. We schakelen even over naar de Commonwealth Games in Glasgow. Zie hier de geweldige rally tussen Segun Toriola en Ning Gao..
29 Jul '14 - in Sport
door Patrick
Kitchen Drawer Drums
Elke dag trek je weer de besteklade open voor het eten. Tot vervelens aan toe. Maar dat kan je natuurlijk ook een stuk leuker maken. Het enige wat je nodig hebt is wat ritmegevoel..
29 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Ultimate Headshot Fails Compilation
We hebben het allemaal wel eens gehad. Per ongeluk een bal of iets anders vol in het gezicht. Nooit prettig als het je overkomt. Maar bij een ander is het toch best grappig..
29 Jul '14 - in Humor
door Patrick
DevinSupertramp - Barefoot Skiing
Bij de temperaturen van de laatste weken hoort natuurlijk een dosis waterpret. Zie hier een nieuwe creatie van DevinSupertramp: Barefoor Skiing..
29 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Jack Vale - The Homeless Experiment (Rich vs Poor)
Wie zou er volgens jou eerder geld geven aan een dakloze? Mensen uit het rijke en dure Beverly Hills, of het gewone Long Beach? Jack Vale deed de test..
29 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Hottest Cosplay at Comic-Con 2014
Cosplay, je moet er van houden. Voor de mensen die het wel kunnen waarderen hierbij een klein overzicht van de dames van Comic Con 2014..
29 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Jimmy Kimmel - Have You Ever Had Sex in Your Comic-Con Costume?
Je kent het principe inmiddels: Jimmy Kimmel's crew stelt mensen op straat een vraag, en wij mogen het antwoord bedenken. Vandaag gaan we langs bij Comic-Con met de vraag of ze ooit seks hebben gehad in hun Comic-Con outfit..
29 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers July 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
29 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Crash Fail Action Compilation
Naast officiële racewedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die strak asfalt, gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
28 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
StopXAM - Russian Do-Gooders Take On Traffic Offenders
Dat het dagelijks een zooitje is in het Russische verkeer weten we onderhand. Maar er zijn ook Russen die de verkeersovertreders een beetje gehad hebben en zelf maar actie ondernemen. En dan hebben we het over de jongens van StopXAM..
28 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Cheeky Fan Wheelie's Past Tour de France
Het is een reuze prestatie wat de Tour de France rijders laten zien, maar vlak deze fan niet uit. Altijd leuk die mensen die even de media willen halen..
28 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Porsche vs Deer
Ze zeggen we eens dat als je hard wilt rijden je een circuit op moet zoeken. Want dat is veiliger dan de openbare weg. Maar ook op een circuit is het niet geheel risico vrij..
28 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 100 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Helaas hebben we die even moeten missen. Maar vandaag is hij er weer! Zie hier deel 100..
28 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Man At Arms Reforged - TMNT Super Weapon
Na heel wat afleveringen van Man at Arms gaan de heren met de nieuwe serie 'Reforged' wapens combineren. Vandaag gooien ze de wapens van de Teenage Mutant Ninja Turtles in de mix..
28 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Magic Surprise..
Het was de afgelopen dagen heerlijk weer. Ideaal voor een paar uurtjes terras. Laptop mee, en genieten maar. Al moet je daar wel mee oppassen, want voor je het weet..
28 Jul '14 - in Commercial
door Patrick
Super Selfie - Legit feat. The Manoeuvres
Ook als dansteam moet je zo nu en dan wat stoom afblazen. En dat kan maar op één manier. Gewoon even uit je dak gaan..
27 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Johan Goossens - Kutkind
We surfen inmiddels al ruim 10 jaar over het net. Maar soms kom je op Facebook iets tegen wat je nog niet eerder gezien hebt. Dat is in mijn geval een clip van Johan Goossens, ruim twee jaar oud, maar hilarisch. Voor de mensen die het net als ik gemist hebben, hierbij 'Kutkind'..
27 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Piranha Fishing In Brazil
Een piranha is op zich een relatief klein en zelfs nog een mooi visje, alleen wil je daar niet mee in aanraking komen. Maar in sommige landen is het gewoon onderdeel van het eten. Dus moeten ze gevangen worden. En dat is nog makkelijker dan je denkt. Ik sla alleen even over..
27 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Jackson 'Jacko' Strong Zwarte Cross Record Jump
Jackson 'Jacko' Strong is geen onbekende voor ons. We hebben de beste man tijdens de Red Bull X-Fighters zelfs even gesproken. Eén ding is zeker. Een beetje gek is hij wel, maar dan op een goede manier. Want anders maak je geen giant back flip van ruim 44 meter tijdens de Zwarte Cross. Wat tevens een nieuw record is!..
27 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Parkour Dog
Parkour is een sport waar heel wat tijd in moet steken om ook daadwerkelijk goed te worden. Maar met de juiste partner gaat dat vanzelf. Zie hier Alex en Jumpy..
27 Jul '14 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties