Painful Poker Loss
Een potje poker met een paar vrienden is altijd leuk. Maar als het serieus gaat worden en bedragen van een miljoen komen op tafel dan wil je niet graag verliezen. Helaas kan poker pro Connor Drinan daar nu over meepraten..
31 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Best Thief Fails Compilation
Stelen is simpelweg fout. Maar gelukkig is er altijd onze grote vriend 'karma' nog om het nogmaals duidelijk te maken..
31 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Danny MacAskill at the Playboy Mansion
Danny MacAskill is geen onbekende hier op Biertijd. De trial pro kan toveren met zijn fiets. Vandaag reizen we af naar de Playboy Mansion voor zijn nieuwe clip..
31 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation July 2014
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook juli was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
31 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
San Diego Comic-Con 2014 - Cosplay Music Video
Cosplay, je moet er van houden. Voor de mensen die het wel kunnen waarderen hierbij een overzicht van de San Diego Comic-Con 2014..
31 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Motorbike Crash Galore (9)
Niet alleen in de auto moet je goed op je hoede zijn, ook op de motor is het oppassen geblazen in het dagelijkse verkeer..
31 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Lachlan Sens - Lockup
Het valt nog niet mee om op een trial bike de meest rare stunts uit te halen. Maar zo te zien draait Lachlan Sens daar zijn hand niet voor om..
30 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Awesome Doctor, No Cry Baby Shots
Baby's en naalden zijn geen goede combinatie. Dus als je weer eens voor de nodige prikken naar het consultatiebureau of de huisarts gaat dan is het negen van de tien keer janken geblazen. Tenzij je de juiste dokter hebt. Deze man snapt het!
30 Jul '14 - in Cool
door Patrick
The Epic Driftmob feat. BMW M235i
De nieuwe BMW 235i is een beetje een wolf in schaapskleren. Met een simpele druk op het gaspedaal (met alle hulpmiddelen uit) is het een heus driftbommetje. En daar kan je best een toffe commercial mee maken zoals we van ze gewend zijn..
30 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crazy Pool Jump
Een heerlijke duik in het water kunnen we allemaal wel waarderen met deze temperaturen. Maar je kan het ook overdrijven. Is vijf hoog niet iets teveel van het goede?..
30 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
How To Kiss A Girl In 10 Seconds
Op straat een leuke dame om een kus vragen kan niet elke meid waarderen. Maar er zijn heel wat uitzonderingen..
30 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Incredible
Op badminton na is tafeltennis de perfecte campingsport. Natuurlijk zijn er ook pro's die deze sport beheersen. We schakelen even over naar de Commonwealth Games in Glasgow. Zie hier de geweldige rally tussen Segun Toriola en Ning Gao..
29 Jul '14 - in Sport
door Patrick
Kitchen Drawer Drums
Elke dag trek je weer de besteklade open voor het eten. Tot vervelens aan toe. Maar dat kan je natuurlijk ook een stuk leuker maken. Het enige wat je nodig hebt is wat ritmegevoel..
29 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Ultimate Headshot Fails Compilation
We hebben het allemaal wel eens gehad. Per ongeluk een bal of iets anders vol in het gezicht. Nooit prettig als het je overkomt. Maar bij een ander is het toch best grappig..
29 Jul '14 - in Humor
door Patrick
DevinSupertramp - Barefoot Skiing
Bij de temperaturen van de laatste weken hoort natuurlijk een dosis waterpret. Zie hier een nieuwe creatie van DevinSupertramp: Barefoor Skiing..
29 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Jack Vale - The Homeless Experiment (Rich vs Poor)
Wie zou er volgens jou eerder geld geven aan een dakloze? Mensen uit het rijke en dure Beverly Hills, of het gewone Long Beach? Jack Vale deed de test..
29 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Hottest Cosplay at Comic-Con 2014
Cosplay, je moet er van houden. Voor de mensen die het wel kunnen waarderen hierbij een klein overzicht van de dames van Comic Con 2014..
29 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Jimmy Kimmel - Have You Ever Had Sex in Your Comic-Con Costume?
Je kent het principe inmiddels: Jimmy Kimmel's crew stelt mensen op straat een vraag, en wij mogen het antwoord bedenken. Vandaag gaan we langs bij Comic-Con met de vraag of ze ooit seks hebben gehad in hun Comic-Con outfit..
29 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers July 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
29 Jul '14 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties