Een kleine mededeling: Fanmail van Facebook door een copyright overtreding van een oud filmpje. We mogen vanaf nu 3 dagen niets posten op onze Facebook pagina. Eerste klas ruk!
01 Sep '16 - in News
door Patrick
A Two-Year-Old's Solution

Stel een twee jarige de vraag of je met een trein op een wissel linksaf moet gaan om maar één slachtoffer te maken, of rechtsaf om vier slachtoffers te maken. Waar kiest hij voor? Juist!
31 Aug '16 - in Humor
door Patrick

Hell's Club Part 3 - Bathroom Secrets

We zien regelmatig mashups voorbij komen hier op Biertijd. Maar dit is wederom weer een meesterwerk. Heb je altijd al willen weten waar alle filmsterren zich 's avonds vermaken? Zie hier een nieuwe avond in Hell's Club.

Eerdere delen vind je hier!
31 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Epic Motorcycle Swing

Ben je dol op motorrijden en schommelen? Je zou het misschien niet geloven, maar dat is prima te combineren. Check!
31 Aug '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Matt Stonie - 113 Pancakes In 8 Minutes

Matt Stonie is een jongen die aardig wat kan eten. En dan bedoel ik zo veel mogelijk in zo'n kort mogelijke tijd. Vandaag gaat Matt een nieuwe uitdaging aan: Pancakes! Ik doe het hem niet na..
31 Aug '16 - in WTF!
door Patrick
Dude Perfect - Shotgun Trick Shots

De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Waarschijnlijk kost het 34212 pogingen om een shot op film te krijgen, maar dat mag de pret niet drukken. Vandaag gaan we voor 'Shotgun Trick Shots'.
31 Aug '16 - in Cool
door Patrick
World's Luckiest Dog

We kunnen allemaal wel eens een beetje geluk gebruiken. En al helemaal als het om je leven gaat. Deze hond kan daar over meeblaffen,.
31 Aug '16 - in WTF!
door Patrick
Best Coub Vines #101

We gaan het weekend natuurlijk niet door zonder een lading Coub vines. Zie hier deel 101..
30 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Motorbike Crash Galore (26)

Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motorrijder heeft wel eens wat problemen.
30 Aug '16 - in WTF!
door Patrick
ActionVFX CGI Burning House Tutorial
We worden op tv elke dag in de maling genomen met groene schermen en CGI. Maar hoe doen ze dat nou eigenlijk? Vandaag gaan we wat dieper in de wereld van visual effects en kijken mee met VFX expert Rodolphe.
30 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Funny Food Fails (2)

Eten is niet alleen lekker, maar kan ook zeer gezellig zijn. Maar ook tijdens het koken of eten zelf kan het wel eens mis gaan..

Deel één vind je hier!
30 Aug '16 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers August 2016

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook bij hun gaat er wel eens wat mis..
30 Aug '16 - in Humor
door Patrick
Rally Fiat 126p Driving Skills

Kijk naar een rallywedstrijd en je ziet de dikste en duurste auto's voorbij komen. Maar het hoeft allemaal niet zoveel geld te kosten. Een simpele klassieke Fiat 126p en een dosis stuurmanskunst is meer dan genoeg. Baas!
29 Aug '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Girl Thinks She's Choking On A BBC After Surgery

Een bezoekje aan de tandarts is nooit leuk. En al helemaal niet als je verstandskiezen aan de beurt zijn. Maar het is wel een mooi moment om je achteraf te filmen..
29 Aug '16 - in Humor
door Patrick
Kitten Rescue

Er zijn heel wat dieren die dagelijks zichzelf in de problemen brengen. Zo ook dit katje. Gelukkig zijn er altijd mensen die graag een helpende hand bieden.
29 Aug '16 - in Animals
door Patrick
Florian (Venom) Kohler - Impossible Pool Trick Shots 2016

We hebben al vaker kunnen zien hoe pool pro Florian (Venom) Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Vandaag gaan we wederom voor een nieuwe sessie trick shots..
29 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Case Of The Mondays - Fail Compilation

Maandag zuigt. En er zijn heel wat mensen die daar hetzelfde over denken. Kijk mee..
29 Aug '16 - in WTF!
door Patrick
The Slow Mo Guys - Hammer Through Mirror At 120.000fps

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag hebben de Slow Mo Guys weer een nieuwe uitdaging: Een hamer vs een spiegel..
29 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Hey, I Like You

Iemand op straat versieren is niet zo simpel als het lijkt. Je moet een beetje lef hebben, en natuurlijk de juiste woorden zeggen. Maar geloof me, een simpele 'Ik vind je leuk' doet wonderen.
28 Aug '16 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties