Lost And Found Fails Compilation
Je zal het niet verwachten maar we verliezen door de jaren heen heel wat spullen. Is het geen bril, schoen of skateboard dan is het vast wel iets anders. Kijk zelf maar..
26 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Subaru Impreza Rally Crash & Go
Tijdens een rallywedstrijd kan het wel eens fout gaan. Je auto in puin en vaak is het dan over en uit. Maar Patrick Richard en Alan Ockwell denken daar heel anders over. Stel bazen zijn het!
26 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick

Elke stad staat bol van de bijzondere plekken, maar toch blijven veel mannen elke keer weer naar hun vaste stekje gaan. De kroeg op de hoek of elk weekend weer naar dezelfde club. Maar er is veel meer te beleven! Elke grote stad herbergt eindeloos veel avontuur. Vandaag neemt rapper Sef twee niets vermoedende jongens mee langs de tofste, nieuwste en gekste plekken van Amsterdam!
 
Improv Everywhere - Black Tie Beach 2014
Het is even stil geweest rondom de flashmob experts Improv Everywhere, maar ze zijn terug. Vandaag gaan we gezellig met z'n allen naar het strand. Maar wel in 'black tie' natuurlijk..
26 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Bicycle Fails Compilation
Fietsen is goed voor je lichaam en conditie. Althans, dat zeggen ze. Maar dat is niet altijd het geval..
26 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
DevinSupertramp - Human Water Catapult
Helaas is de zomer voor ons een beetje voorbij. Maar daar heeft DevinSupertramp geen last van. Hij neemt ons weer mee voor een dosis waterpret..
26 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Exhaust Checkup
Een geintje op de werkvloer hoort er gewoon bij. Je moet immers de humor er in houden als je dagelijks met elkaar om moet gaan. Zo ook deze automonteurs..
26 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Mazda MX5 Cup Trolling, Mirror, Ben Short, James Rogers
Zijspiegels zijn tijdens een race van groot belang. Maar coureurs onder elkaar halen wel eens geintjes uit. Dat bewijst Ben Short tijdens de MX5 Cup op Silverstone..
26 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Action Movie Kid Montage (2)
Als trotse vader is er niets leukers dan met je zoon een succesvol YT-kanaal te beginnen. Inmiddels is de Action Movie Kid al heel wat fans rijker, en niet zonder reden. Na zijn eerste compilatie gaan we nu voor het vervolg. He will be back!
25 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Nurburgring Subaru's STi Close Call
Even op de Nürburgring kijken wat je Subaru Impreza in huis heeft is simpelweg tof. Doe dat met nog twee maten en het feest kan beginnen. Maar in dit geval ging het ook maar net goed..


Beelden van de andere twee auto's vind je hier en hier!..
25 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
ALS Ice Bucket Challenge by Fresh K.O. Remo Speijers
We hebben al heel wat ALS ice buckets voorbij zien komen. Maar nu gaat het inmiddels om de originaliteit. We zoeken de hoogte op met onze vriend Remo Speijers..
25 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Magic Wingman - Get Her Number!
De jongens van Simple Pickup hebben geen andere mensen nodig om een meid te versieren. Maar ze laten wel even zien dat een magische 'wingman' erg handig kan zijn om een nummer te scoren..
25 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (243)
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. Zie hier een verse Crash Galore..
25 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Money Talks Prank
Stel een vreemde belt je op en voor elke opdracht die jij uitvoert krijg je een lading cash. Hoe ver ga jij en tegen welke prijs? Josh Paler Lin deed de test..
25 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Awesome Street Techno Drummer
Loop de stad in en je zal ongetwijfeld een straatartiest aantreffen met een valse viool of oude blokfluit. Dat moet beter kunnen..
24 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Bianca Bree Van Damme Ice Bucket Challenge
We hebben inmiddels al heel wat ALS ice bucket uitdagingen voorbij zien komen. Maar deze willen we zeker niet missen. Bianca Bree, de dochter van Jean-Claude van Damme, is een meid die geen pijn doet aan je ogen. Laat de emmer water maar komen..
24 Aug '14 - in Sexy
door Patrick
Stunt Training - Pushing The Limits
Mocht je bijzonder goed zijn in parkour en freerunning dan is een carrière als stuntman wellicht wat voor je. Deze gasten zijn inmiddels de uitdaging aangegaan..
24 Aug '14 - in Cool
door Patrick
English Guy Bhangra Dancing at Bradford Mela
Altijd leuk die cultuur festivals. Zo maak je nog eens kennis met ander eten, rituelen en laten we vooral dansen niet vergeten. Vaak van die wazige dansjes waar niemand wat van snapt, maar deze man is blijkbaar een Bhangra meester..
24 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Just Divorced
De traditie om met een groot 'Just Married' bord achter op je auto te rijden als je net getrouwd bent is grappig. En laten we de blikjes ook niet vergeten. Maar niets heeft het eeuwige leven. En ja, ook dat mag gevierd worden..
24 Aug '14 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties