NBA Pro James Harden vs College Kid

Als kind heb je altijd wel een wens om met je favoriete sporter een duel aan te gaan. Zo ook ik dit geval, al is NBA pro James Harden net wat beter..
25 Jun '16 - in Humor
door Patrick
The Slow Mo Guys - Exploding Paint Cans At 2500fps

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag hebben de Slow Mo Guys weer een nieuwe uitdaging: Spuitbussen.
25 Jun '16 - in Cool
door Patrick

Gametime: Multi Mobile Adventure!

Gametime: Multi Mobile Adventure! #Omdathetkan

Gametime! Nodig wat vrienden uit en pak jullie tablets en smartphones! Want met dit Multi Mobile Adventure beleef je een hilarische trip met De Ouderen van Tegenwoordig. Koppel jullie mobieljes en tablets aan elkaar en laat de Ouderen van scherm naar scherm knallen. Niet omdat het moet maar omdat het kan. Ga naar omdathetkan.nl en game on!

Gametime: Multi Mobile Adventure! #Omdathetkan
Advertisement
 
How To Corner A Sidecar

Samen over het circuit knallen met een zijspan is niet zo makkelijk als het lijkt. De 'coureur' in de zijspan moet zich druk bezighouden om het gewicht van de motor perfect in balans te houden. En ja, dat gaat soms wel eens ver..
25 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Mill Blackbird

Voor een autofabrikant is er voor elk nieuwe model weer een nieuwe reclame nodig. En daar komt nog best wat bij kijken. Ten eerste heb je het nieuwe model nodig op de filmlocatie, en zo zijn er nog wel meer dingen. Maar met de Blackbird is dat geen probleem meer. Een knap stukje techniek dat een boel geld scheelt.
25 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Dog Fails Compilation

Niet alleen wij mensen gaan wel eens in de fout, ook dieren gaan wel eens de mist in. Zoals in dit geval heel wat trouwe viervoeters..
25 Jun '16 - in Animals
door Patrick
Koreusity 192 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
24 Jun '16 - in Cool
door Patrick
The Ultimate Liquid Nitrogen Destruction Video
Dingen slopen is leuk, en al helemaal in slow motion. Combineer dat met een lading stikstof en het feest kan beginnen..
24 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Porsche 911 Humiliation By An Audi RS4

Je mag je als eigenaar van een dikke Porsche 911 'king of the road' voelen, maar er zijn altijd mensen met auto's om je heen die je weer even op je plek zetten. Volgende keer toch wat rappers kopen vriend..
24 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rémi Gaillard - Pirate Of The Pranks

Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Vandaag is hij Pirate Of The Pranks. Blijft humor!
24 Jun '16 - in Humor
door Patrick
UK Bad Drivers (28)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
24 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 June 2016

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de vierde week van juni er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
24 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
How Not To Park Your Broken Porsche Cayenne In The Garage

Oké, we rijden allemaal wel eens een beetje schade. Maar op deze manier met een kapot voorwiel je Porsche Cayenne in je garage te parkeren gaat wel erg ver. Of iemand met geld teveel. Of, zeggen jullie het maar..
23 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Boston Dynamics - Introducing SpotMini

Specialisten zijn al jaren bezig om robots te perfectioneren. Zo ook Boston Dynamics. Zie hier hun nieuwste variant: SpotMini..
23 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Kees Diks - Het Barbecue Lied

Inmiddels is het wel bekend dat wij niet moeilijk doen, en 'nieuw' Nederlands 'talent' graag een handje helpen. Wij presenteren u zanger Kees Diks, met zijn ultieme zomerhit 'Het Barbecue Lied'. Sorry alvast!
23 Jun '16 - in Music
door Patrick
Ultimate News Fails Compilation 2016 (So Far)

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten.
23 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Best Coub Vines #74

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Coub Vines. Laten we er gewoon nog eentje doen.
23 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - DIY X-MEN Making Ice Man Palm Mounted Liquid Nitrogen Freeze Blaster (2)

Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Vorige week begon hij zijn nieuwe project. Een X-MEN Ice Man Palm Mounted Liquid Nitrogen Freeze Blaster. Een hele mond vol. Vandaag het vervolg..

Deel 1 vind je hier!
23 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 24 2016

Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
23 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Picking Up A Marbled Electric Ray (+200V)

Het leven van een visserman gaat niet over rozen. En al helemaal niet als je een Electric Ray op moet pakken. Het beestje kan namelijk, als hij zich aangevallen voelt, een stroomstoot geven van zo'n 200 volt, en ja, dat is geen pretje.
22 Jun '16 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties