Porsche Cayenne vs Truck
We hebben allemaal een hekel aan bumperklevers. Maar er zijn gevallen dat het niet echt de bedoeling is. Zoals met deze Porsche Cayenne. Dat je in een vrachtwagen weinig voelt als iemand je van achter aantikt lijkt me logisch, maar een auto van ruim 2200 kilo zou je toch moeten voelen. En al helemaal in dit geval..
29 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Outlaw Supra New Import World Record 6.05@ 387km/h
Een Toyota Supra mag dan wel een gedateerde auto zijn, maar snel is hij wel. Sterker nog, deze Outlaw Supra gaat in 6 seconden naar de 387km/h. Waanzin..
29 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Daniel Radcliffe Raps Blackalicious' Alphabet Aerobics
Dat Daniel Radcliffe een geweldig acteur is weten we inmiddels. Maar wist je ook dat de beste man een passie heeft voor rappen? Zie hier zijn versie van Blackalicious' Alphabet Aerobics..
29 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Golf Trick Shots
Voor wie het geen uitdaging meer is om simpelweg een golfbal in een gat te meppen zijn er altijd nog de trick shots. Deze gasten doen het alleen net even anders..
29 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (260)
Wij hebben hier in Nederland gelukkig nog geen last van sneeuw en gladheid. Maar er zijn landen waar het nu een gevecht is om je auto heel te houden. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
29 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Jack Vale - Talking To The Dead Prank (2)
Jack Vale is onderhand meester in mensen in de maling nemen. En ook hij heeft natuurlijk een pre Halloween prank verzonnen. We gaan wederom met de doden praten..
29 Oct '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 27/10/14
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
28 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Ultimate Bad Friends Compilation
Van je vrienden moet je het hebben. Heb je een keer wat hulp nodig dan is een telefoontje genoeg. Maar er zijn ook vrienden die je liever kwijt bent dan rijk..
28 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - This Outlaw Porsche 356 Is A Family Tradition
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag hebben we in de hoofdrol de Porsche 356 Outlaw..
28 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Built In Camera Prank
Vandaag de dag proppen ze overal een camera in, want dat is wel zo makkelijk om in no-time je halve leven op social media te knallen. Maar foto's maken met onder andere een lege GoPro behuizing is toch wel apart..
28 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Labratten - Relatietest
Ook deze week gaan de jongens van Labratten de straat op om mensen wat intieme vragen te stellen. Vandaag gaan ze voor een kleine relatietest..
28 Oct '14 - in Humor
door Patrick
World's Heaviest Firework Shell (460kg), Japan 2014
Nog even en dan gaat er weer voor een vermogen aan vuurwerk de lucht in. Maar er kan er maar n de beste zijn. En dat is in dit geval Japan. Daar schoten ze pas geleden werelds zwaarste shell van 460 kilo de lucht in. Daar kan 'ons' vuurwerk niet tegenop..

(Even zappen naar 3:15 om de voorpret over te slaan)..
28 Oct '14 - in Cool
door Patrick
OK Go - I Won't Let You Down
De band OK Go is geen onbekende voor ons. En ding waarmee ze naast hun muziek zichzelf onderscheiden van de rest zijn de opmerkelijke muziekvideo's. Zo ook hun laatste creatie voor 'I Won't Let You Down'..
27 Oct '14 - in Music
door Patrick
McKamey Manor Haunted House
Mocht je een liefhebber zijn van horrorfilms en tevens vaste bezoeker van menig spookhuis, dan is San Diego's McKamey Manor de perfecte combinatie voor je. En ding is zeker, je zal nog dagen wakker liggen als je berhaupt de uitgang haalt..
27 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Short Film - Dog Food
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Dog Food'..
27 Oct '14 - in Movies
door Patrick
Roman Atwood - Killer Toddler Prank!
Natuurlijk mogen we ook Roman Atwood niet vergeten als het gaat om een heerlijke pre Halloween prank. Vandaag laat hij zijn twee jarige zoontje de boel op stelten zetten. Humor!
27 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Bicycle Fails Compilation (02)
Fietsen is goed voor je lichaam en conditie. Althans, dat zeggen ze. Maar dat is niet altijd het geval..
27 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Simon Sturrock Longboarding Bail High Rising 2014
Er zijn genoeg gasten die zonder enige vorm van veiligheid op een longboard over de wegen razen. Vaak gaat het goed, maar er bestaat een mogelijkheid dat het een keer behoorlijk fout gaat. Dan kan je beter een voorbeeld nemen aan Simon Sturrock. Een goede helm is immers wel zo veilig..
27 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties