Super Mario Freestyle Dancing With The Stars
Wil je bij Dancing with the Stars een beetje indruk maken, dan moet je met geweldige moves komen. Maar een beetje retro game gevoel kan ook geen kwaad. Zie hier Mark en Sadie..
27 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Batman vs Darth Vader - Super Hero Beat Down
Er is altijd wel strijd tussen diversen superhelden. Maar wat gebeurt er als Batman en Darth Vader tegenover elkaar komen te staan?..
27 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Postcards From Pripyat, Chernobyl
In 1986 ging het behoorlijk fout in Chernobyl. Sinds dien heeft de tijd daar stilgestaan. Gewapend met een camera en geigerteller begon filmmaker Danny Cooke zijn expeditie door het stadje. Zie hier 'Postcards from Pripyat'..
27 Nov '14 - in Movies
door Patrick
Yes.. It's A Woman (20) - GTA V
De nieuwste spellen worden met de dag realistischer. Nou heeft GTA V een behoorlijk make-over gehad voor de PS4 en Xbox One. Maar één ding is zeker. Realistischer dan dit gaat het niet worden. Vrouwen en auto's...
27 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Roman Atwood - Blowing Cash Prank Honesty Test
Stel je loopt op straat en iemand verliest een lading geld. Wat doe je dan? Geef je het netjes terug of ga je er mee aan de haal? Roman Atwood ging de straat op om het te testen..


Bonus: Blowing Cash Extras..
27 Nov '14 - in Humor
door Patrick
BMX - Christian Lutz KHE Bikes Edit
We zien regelmatig filmpjes voorbij komen van BMX stuntels die beter kunnen gaan lopen. Maar soms is het ook wel eens tof om een expert aan het werk te zien. En het lijkt allemaal zo makkelijk..
27 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Ken Box's Crazy Cart Gymkhana Two - The Ultimate Ken Box Sequel (A Ken Block Tribute)
De stuurkunsten van Gymkhana expert Ken Block kennen we allemaal. We hebben hem pas nog los zien gaan in Los Angeles. Maar ook Ken Box is weer van de partij met zijn Razor Crazy Cart. Zie hier 'The Ultimate Ken Box Sequel'..
26 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (272) - Asia Special 21 (20 Min)
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
26 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Redneck Rocketry, How To Make Sugar Rockets
We zijn een groot fan van 'The King Of Random' Grant Thompson. Hij is een soort van moderne MacGuyver. Zo liet hij vorige week zien hoe je redelijk simpel 'Sugar Rockets' kan maken. Vandaag gaat hij een stapje verder. Best cool!..
26 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Free Solo Climbing Huge Chimney In Pitesti
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals Flaviu Cernescu, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
26 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Freaky The Scary Snowman S05E01
Ik kan er niets aan doen, maar Freaky The Scray Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop..
26 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (3)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
26 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Puppets In The Library
Of het nou Sesamstraat, de Muppet Show of de shows van Jeff Dunham zijn, we houden allemaal in een zekere zin van poppen. En als je die dan spontaan tegenkomt in de bibliotheek dan is het soms even schrikken, maar wel humor..
25 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Two Lands - Greenland
Mocht je een keer op vakantie gaan naar Groenland of IJsland, neem zeker een camera mee, want de natuur is daar adembenemend mooi. Maar voor de mensen dit het helaas nooit in het echt mogen meemaken hebben we hierbij 'Two Lands'..
25 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (271)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
25 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Jurassic Park vs Ace Ventura
Neem twee film klassiekers. In dit geval Jurassic Park en Ace Ventura. Combineer die twee en voor je het weet heb je een hilarisch fragmentje..
25 Nov '14 - in Humor
door Patrick
7 Ways To Compliment Boobs
Er zijn heel wat synoniemen voor een paar heerlijke borsten. En daar kan je nog best een leuke grap mee uithalen..
25 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Labratten - Waar Word Je Geil Van!?
Wij Nederlanders zijn een simpel volkje. Wil je iets weten, dan kan je dat op straat gewoon vragen. En dat doen de Labratten dus ook. Waar word jij geil van!?
25 Nov '14 - in Humor
door Patrick
An Ode To Stairs, Fail Compilation
Of je nou met een skateboard of BMX vakkundig van een trap af gaat, er kan altijd wat fout gaan. Een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje..
25 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Epic London Underground Ping Pong Battle
Als je ergens in Londen op de metro staat te wachten kan je maar beter jezelf vermaken. En met een goede maat in de buurt kan het virtuele gevecht beginnen..
24 Nov '14 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties