The Last Ever Top Gear

Previous Top Gear Season 22 Episodes Here!
26 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Fast & Furious Nerd Girl Shocks Instructors
In elk land zijn de regels een beetje anders als je je rijbewijs wilt halen. Hier stap je in de auto van de rijinstructeur, en in en ander land stapt de instructeur bij jouw in de auto. En dan wordt het pas leuk. We rijden mee met coureur Leona Chin..
26 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Dragon Ball Z Stop Motion - Broly vs Goku & Me
Als volwassen vent met actiefiguren spelen kan wel eens voor rare gezichten zorgen. Gooi het onder de noemer 'stop-motion animatie' en er is niemand meer die er een probleem van maakt. Zie hier de Dragon Ball Z stop motion Broly vs Goku & Me..
26 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Polish Dragon Boat Rowing - Tug Of Oar Edition
Kijken wie het sterkste team heeft is soms lastig meten. Maar bij drakenboot racen hebben ze daar een perfecte oplossing voor: Tog of Oar! Het is net touwtje trekken maar dan net even anders..
26 Mar '15 - in Cool
door Patrick
DIY Mini Cheese Burgers
Heb je niet zo'n honger maar wel zin in wat lekkers? Dan is wellicht een cheeseburger een goed idee. Na een stuk of dertig van deze dingen heb je waarschijnlijk nog steeds trek, maar dat mag de pret niet drukken..

Toch liever wat anders? Hij heeft keuze zat..
26 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Highlining In The German Alps
Touwtje springen maar dan net even anders. Normaal gesproken is lopen over een koord nog best lastig, maar zo te zien heeft Quirin Herterich het aardig onder de knie..
26 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Ed Sheeran Cover by 2 Year Old Daniel Breki
De muziek van Ed Sheeran hoor je dagelijks op de radio voorbij komen. Maar de beste man mag wel eens oppassen. Zijn opvolger is inmiddels bekend. Zie hier de twee jarige Daniel Breki..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Hope For Paws Dog Rescue - Jordan
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Jordan. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
25 Mar '15 - in Animals
door Patrick
Impatient Dog vs Horn
Je hond opsluiten in je auto terwijl je zelf even boodschappen gaat doen is niet slim. Niet alleen omdat het gewoon gevaarlijk is voor het beestje. Je kan ook wel eens een hond hebben zonder geduld..
25 Mar '15 - in Humor
door Patrick
The Slow Mo Guys - CD Shattering At 170.000FPS
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. We gaan samen met de Slow Mo Guys wat CD's slopen..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Mashd N Kutcher - When U Collab With The Pizza Guy
Een poosje terug zagen we hoe Mashd N Kutcher uit verveling in het vliegtuig een klein mixje in elkaar draaide. Vandaag vraagt hij de pizzabezorger om het een en ander in te spreken voor een nieuwe creatie..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 23/03/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - Beer! The Musical
De mensen van Improv Everywhere zijn onbetwist de flashmob experts bij uitstek. Vandaag verrassen ze nietsvermoedende mensen met een heus bier musical..
24 Mar '15 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Extreme Bungy Jumping
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we bungy jumpen, Supertramp style!
24 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - BMW R65 Motorcycle
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag doen we het even anders. We geven het woord aan BMW motorliefhebber Franco Augello..
24 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Truck Crash Galore (35)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
24 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Making of Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse 'La Finale'
Dat een 'standaard' Bugatti Veyron een beest van een wagen is hoef ik niet meer duidelijk te maken. De 16.4 Grand Sport Vitesse gaat zelfs nog een stapje verder. Laten we eens kijken hoe ze de 'La Finale' versie hebben gemaakt..
24 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Basketball Fails Compilation
Het mooiste van basketball blijft toch wel de geweldige manier van scoren. Al heb ik zo'n vermoeden dat deze mensen nog het één en ander moeten leren..
24 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
When Taunting Goes Wrong (MMA)
MMA is een serieuze sport. Let je even niet op, dan lig je gestrekt op de grond. Maar er er zijn altijd vechters die denken dat ze de wereld aankunnen. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
23 Mar '15 - in Sport
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties