Koreusity 163 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
27 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Werken Op De Kermis..
Werken op de kermis is best tof. Maar op een bankje zitten wachten tot iemand jou het water in laat storten is net wat minder. En al helemaal als je een soort van Michael van Gerwen voor je hebt staan..
27 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Dog Goes Lobster Fishing
Waarom zou je zelf veel moeite doen om een kreeft te vangen als je twee honden hebt. Met een beetje training heb je elke dag vers eten zonder nat te worden..
27 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Jack Jones - Pranks Gone Wrong
Jack Jones is een jongen met een gezond gevoel voor humor. Zo zagen we hem laatst nog op straat lol hebben met een aantal agenten. Maar niet iedereen kan zijn geintjes waarderen..
27 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Pistol Shrimps - Magic Snapchat Filters
Is je leven niet leuk of interessant genoeg om over te posten? Dan kan Snapchat je een handje helpen met de nodige filters. En al helemaal als de jongens van Pistol Shrimps zich er mee gaan bemoeien..
27 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Month November 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Bij deze mensen zat het deze maand een beetje tegen. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
27 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Attempting The Condom Challenge
Een paar dagen terug zagen we twee Japanners spelen met een water gevulde condoom. Erg grappig en dus zijn er ondertussen meer mensen die de uitdaging aangaan. Zo ook de jongens van LAWHF..
26 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Skateboard Virtual Reality
Skateboarden is tof, en gamen ook. Dat moet toch prima te combineren zijn? Maar dan wel in virtual reality! Kijk mee..
26 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Blue Origin Historic Rocket Landing
Een kort ritje naar de ruimte zal niet al te lang meer duren. Blue Origin’s New Shepard heeft 23 november een gelaagde (onbemande) testvlucht gemaakt naar 100.5km hoogte. Vooral de landing is toch wel bijzonder.
26 Nov '15 - in Cool
door Patrick
GoPro: Japan Snow - The Search For Perfection (4K)
Elke snowboarder of skiër is op zoek naar de ultieme sneeuw. Een perfecte afdaling met maagdelijke sneeuw waar je als eerste door heen kan. GoPro atleten John Jackson en Chris Benchetler gingen naar Japan op zoek naar de perfecte omstandigheden..
26 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Party Fails Compilation
Een feestje is leuk. Maar zoals je weet kan er altijd wat fout gaan. Of het nou mensen zijn die wat overmoedig reageren, of te diep in het glaasje hebben gekeken. Er is altijd wel wat te beleven..
26 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
NERF vs Airsoft by Novritsch
We kijken regelmatig mee met airsoft sniper Novritsch. Altijd toffe beelden en hij is nog bijzonder goed ook. Vandaag doet hij het net even anders. Hij gaat het airsoft gevecht aan met een NERF geweer..
25 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 'Carved Pumpkin' 1976 BMW 2002
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Carter Kelly Kramer over zijn 'Carved Pumpkin' 1976 BMW 2002..
25 Nov '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
WATTS Zap 22/11/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag een heuse tennis special.
25 Nov '15 - in Sport
door Patrick
Devin Supertramp - 600 Foot Insane Rope Swing
Aan een touw slingeren heb je waarschijnlijk een aantal jaar terug voor het laatst gedaan tijdens de gymles op school. Best leuk. Maar Devin Supertramp gaat, zoals gewoonlijk, net een stapje verder..
25 Nov '15 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Women's Edition (3)
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan wederom de dames in de spotlights..
25 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Black Friday - Chris Forsberg Drifts Through Abandoned Mall
Nog een paar dagen en dan gaat het weer los in Amerika. Black Friday is elk jaar weer een belachelijk koopfestijn waar heel wat mensen op afkomen. Vandaag zoeken we samen met Chris Forsberg een verlaten warenhuis op met een 1000pk sterke Nissan 370Z. Dat is een stuk leuker..
24 Nov '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Colin Furze - Assassin's Creed Hidden Blade
Een poosje zagen we DIY pro Colin Furze een heuse Assassin's Creed Rope Launcher maken. Vandaag gaat hij verder met een Assassin's Creed Hidden Blade. Wat een geweldige vent is het ook..

Zie hier hoe ze werken..
24 Nov '15 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties