Poland Rally 2015 Jump Style
Live een autorally meemaken is awesome, maar de uitdaging is natuurlijk wel om zo dicht mogelijk bij de auto's te komen die met 200+ voorbij vliegen. Je wilt natuurlijk wel eerste rij zitten. Ik vraag me alleen af hoe lang dat goed gaat..
07 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (96)
Als je de sleutels van een LaFerrari in je handen krijgt denk je maar aan één ding, en dat is gas geven! Best tof natuurlijk maar er zijn meer mensen op de weg..
07 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
SGMP Pro Street - Motorbike Chain
Weet je nog vroeger? In alle haast op de fiets naar school en dan breekt die f*%& ketting. We hebben het allemaal wel meegemaakt. Dan vraag je je toch af hoe deze ketting het kan overleven tijdens een SGMP pro street dag..
07 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Montreal Swing Riot 2015 - Joyss - Take 5 Jazz Roots 'Drunken' Guest Performance
We hebben door de jaren heen al heel wat toffe dansacts voorbij zien komen. Vandaag doen we er weer een. Zie hier Jean-Charles Zambo aka Joyss, tijdens Montreal Swing Riot 2015, met zijn 'drunken' Take 5 optreden..
07 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 1953 Le Mans Jaguar C-Type
Petrolicious zet elke week een auto en soms zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag hebben we in de hoofdrol een Le Mans Jaguar C-Type uit 1953..
07 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
People Are Awesome - Summer Edition
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Vandaag de Summer Edition..
07 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Epic Board Fails Compilation (2)
Of het nu een duikplank, surfboard of een skateboard is. Er kan altijd wel wat fout gaan met een 'plank'. We zetten wederom wat missers op een rijtje voor je..
07 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Federer vs Querrey Tweener at Wimbledon 2015
Roger Federer is een man die kan toveren met een racket. Een van zijn specialiteiten is stiekem toch wel de 'tweener'. Ook op Wimbledon was het weer feest..
06 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Tour de France 2015 Stage 3 Crash - OGE Mechanic POV
Dat de Tour de France in volle gang is zal niemand ontgaan zijn. En ook de gevaarlijke crashes niet. Zie hier de POV GoPro beelden van een OGE mechanic na de stage 3 crash..

Hier de stage 3 crash in beeld..
06 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Working At Home & Cats Don't Mix
Thuis werken, of het nou voor school of werk is kan best handig zijn. Maar dan moet je geen huistijger rond hebben lopen die het je moeilijk maakt..
06 Jul '15 - in Animals
door Patrick
Walking Dead vs The Last of Us
Een verjaardag is leuk, maar er is een ding dat je nooit moet wensen als je de kaarsjes van je taart uitblaast. En dat is een zombie apocalypse. Komt alleen maar gezeik van..
06 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Corridor Digital - Batman Surprise
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. Zie hier 'Batman Surprise'..
06 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (324)
We gaan de week natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een Crash Galore..
06 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Martyn Ashton - Back On Track
De naam Martyn Ashton zegt jullie waarschijnlijk niet zo veel. Maar als we even terug in de tijd gaan naar 2012 was hij de hoofdrolspeler in 'Road Bike Party'. Een geweldig mountainbikerijder. Helaas heeft hij in 2013 zijn rug gebroken met een dwarslaesie als gevolg. Geen mountainbike meer voor Martyn zou je denken. Niets is minder waar. Hij is Back on Track!..

Thnx Hans!, via Facebook..
05 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Isle Of Man TT 2015
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. Zie hier een kleine impressie van de Isle Of Man TT 2015..
05 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
St. Johnstone Football Club Bin Challenge
Je kan in de rust van een partijtje voetbal in de kleedkamer een beetje slap lullen met elkaar, maar je kan ook een uitdaging verzinnen om een beetje scherp te blijven. Bij deze de 'bin challenge'..
05 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Battlebots 2015 Fight Compilation
Eindelijk een programma op tv waar echte mannen op zitten te wachten. BattleBots! Helaas niet bij ons, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier de eerste, en tevens tweede aflevering..
05 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Bus Crash Galore (3)
Er is niets zo veilig als het openbaar vervoer. Althans, dat zou je denken. Ook een tripje met de bus kan wel eens voor ellende zorgen..
05 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Damien Walters - The First Hold & Release Bungee Jump
Damian Walters is geen onbekende bij ons. De stuntman en parkour pro beschikt over uitzonderlijke moves. Vandaag gaat hij bungeejumpen, maar dan wel op zijn manier..
05 Jul '15 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties