Koreusity 87 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht van Koreusity..
19 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Speedfreak or Deathwish?
filerijden is voor een automobilist geen pretje. Met een motor kan je tenminste nog een beetje door de drukte heen manoeuvreren. Maar je kan het ook anders aanpakken. Zeggen jullie het maar. Levensmoe?..
19 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Defensie - Out Of The Box! Wie neemt de leiding?
Wie neemt de verantwoordelijkheid als het echt lastig wordt? Wie pakt de leiding en wie haakt af? Je ziet het in Out Of The Box. Een experiment van Defensie speciaal voor hoger opgeleiden, waarbij 6 jongeren worden opgesloten in twee boxen. Hoe komen ze eruit? En wat zou jij doen? Kijk hier!
 
Chalk Warfare 3.0
Als klein kindje is het geweldig om met stoepkrijt de meest mooie tekeningen te maken. Maar dat kan behoorlijk uit de hand lopen..

Eerdere delen vind je hier en hier!
19 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Sam Pepper - How To Pick Up Cougars (Sexy Older Women)
We zien bijna wekelijks hoe we een leuke dame moeten versieren. Maar hoe zit het met de wat rijpere, maar nog steeds sexy oudere vrouwen? Sam Pepper laat het ons zien..
19 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Ghost Car Crash
Dat je onderweg met de auto een keer een andere auto over het hoofd ziet kan gebeuren. Maar als ze echt uit het niets komen dan wordt dat wel erg moeilijk..
19 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (225)
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore..
19 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Bike Draft 124 km/h
Fietsen is al zwaar zat, dus mocht je een keer de kans krijgen om achter een vrachtwagen wat extra snelheid te halen dan is het alleen maar goed voor je ego. Maar 124 km/h is en blijft erg snel op twee van die dunne bandjes..
18 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Serenading Rutgers University Girls
Een leuke dame versieren valt nog niet mee. Maar één ding is zeker. Met een gitaar om je nek, een leuke tekst en een beetje ballen kom je een heel eind.
18 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Man At Arms - Jake's Sword (Adventure Time)
Wij zijn dol op 'How it's made' filmpjes. Vandaag gaan we voor een staaltje vakmanschap. We nemen een kijkje bij de heren van Man At Arms voor Jake's Sword uit de animatie serie Adventure Time..
18 Apr '14 - in Cool
door Patrick
20$ Fishing Line Prank
Wie heeft er vroeger niet stiekem achter een muurtje gezeten om mensen in de maling te nemen met een portemonnee aan een touwtje. Vandaag doen we dat over met een 20 dollar biljet. Blijft tof!
18 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Nick Murray's Porsche (991) 911
Een Porsche is voor heel wat mensen een onbereikbare droomauto. Duitse degelijkheid, snelheid en perfecte service zou je denken. Maar je kan het ook anders treffen. Zie hier het verhaal van Nick Murray's Porsche 911..

Update: En het is inmiddels opgelost..
18 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 April 2014
Maandelijkse fail compilaties zijn leuk, maar wij presenteren ze liever wekelijks. Zo gaan we goed het weekend in. Cheers!
18 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
De Politie..
De politie is je beste vriend, dat weten we inmiddels al een paar jaar. En dat de politie ook vrijstelling heeft van de meeste verkeersregels weten we ook. Maar het is en blijft in de ogen van de normale bestuurder lomp rijgedrag..
17 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Water Cannon vs Urinators
Pissen doe je op de plee, zo simpel is het. Maar na een behoorlijke avond doorzuipen kan het gebeuren dat je onderweg naar huis nog even een voordeur meepakt om tegenaan te pissen. En dat kan niet iedereen waarderen. Payback!
17 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Kiss The Girl In Real Life
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag gaat hij met zijn vrienden de straat op om wat mensen te verrassen..
17 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Trapped Girl Illusion, Prank, Jack Vale
Met grappenmaker Jack Vale in de buurt weet je nooit wat je kunt verwachten. Zelfs afvoerpijpen en vastzittende meisjes verdwijnen als sneeuw voor de zon..
17 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Red Bull Racing - A to Z of F1 - Part 5 (R to U)
We nemen met Red Bull Racing wederom een kijkje in de wereld van de Formule 1. Vandaag het vijfde deel van het alfabet. We gaan van R naar U..

Deel één, twee, drie en vier vind je hier!
17 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
ETT Scratch & Shred Turntable Snowboard
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw snowboard project. Vandaag gaan ze voor een Scratch & Shred Turntable Snowboard..
17 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Skateboarding Fail Compilation
Skaten, het is geen sport maar een manier van leven zeggen ze wel eens. Ik kan het me goed voorstellen. In het dagelijkse leven ga je ook wel eens hard onderuit..
17 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
LEGO Stop Motion Short - Action Bill
LEGO is hot! Althans, dat is het al sinds 1949. Maar vandaag de dag hebben we heel wat soorten blokjes, games, en zelfs films. Er zijn ook creatievelingen die zelf aan de slag gaan om een kort filmpje te maken. Zie hier de stop motion short Action Bill..
16 Apr '14 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties