Train Horn Prank at Rail Road Crossing
Als je voor een spoorwegovergang staat te wachten en de slagbomen gaan omhoog ben je vrij om door te rijden. Maar wat als je plotseling een treinhoorn hoort? Rij je dan door, of blijf je nog maar even staan?..
02 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Urban Paradise 2014 - The Company's Turn Down For What'
Dansen is een kunst en er zijn er heel wat die het proberen. Maar zoals met alles breken er maar weinig echt door. EÚn ding is zeker, The Company kan er wat van..
01 Sep '14 - in Cool
door Patrick

Elke stad staat bol van de bijzondere plekken, maar toch blijven veel mannen elke keer weer naar hun vaste stekje gaan. De kroeg op de hoek of elk weekend weer naar dezelfde club. Maar er is veel meer te beleven! Elke grote stad herbergt eindeloos veel avontuur. Vandaag neemt rapper Sef twee niets vermoedende jongens mee langs de tofste, nieuwste en gekste plekken van Amsterdam!
 
Close Call.. (77)
Er zijn heel wat mensen die door gebreken te oud zijn om te rijden, of simpelweg de verkeersregels niet meer weten. Want ja, een rotonde is natuurlijk altijd een beetje lastig. En dan krijg je dit soort praktijken..
01 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (245) - Asia Special 13
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
01 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Burning Man 2014

More Photography Sets!
01 Sep '14 - in Photography
door Patrick
40 Smoking Monster Girls Caught On Camera
Dat de dames van het energiedrankje Monster meer dan aardig voor het oog zijn hebben we al eens eerder gezegd. Maar ook deze keer was het geen straf om dit filmpje uit te kijken..
01 Sep '14 - in Sexy
door Patrick
Slippery Nordschleife Crash Fail Drift Compilation August 2014
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de NŘrburgring is natuurlijk geweldig. Althans, je moet alleen niet overmoedig worden na een behoorlijke regenbui..
01 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Umbrella Cockatoo Freak Out
Een huisdier is simpelweg tof. Als je na een dag hard werken thuis komt, en je hond komt liefdevol aanlopen, dat is toch geweldig. Maar je hebt hondenmensen, kattenmensen en vogelmensen. En die laatste krijgen dit. Awesome!
31 Aug '14 - in Animals
door Patrick
Russia vs USA Experiment
Mocht je je een keer niet lekker voelen en bijna tegen de grond aan gaan. Waar zou je dan liever zijn? In Rusland of Amerika? Laten we het eens testen..
31 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
The Truth About Beats by Dre
Een goede koptelefoon kopen is niet zo simpel als je denkt. Je ziet overal op straat mensen lopen met Beats koptelefoons. OkÚ, ze zijn hot, zelfs zo erg dat ze van je hoofd worden gestolen. Maar zijn ze ook het geld waard? Want goedkoop zijn ze niet en het geluid dat ze produceren is nou ook niet echt super. Marques Brownlee legt het je uit..

Lang leve de Bose op mijn hoofd, en ik kan je zeggen. Top!
31 Aug '14 - in Info
door Patrick
Philippe Geubels - Werk
Philippe Geubels is zonder twijfel een van de beste komieken die BelgiŰ rijk is. Dit is een wat ouder filmpje die ik vanmiddag op Facebook kreeg toegestuurd. Humor!..
31 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Spike Feeds The Danes
Als je na een paar weken denkt, wat is mijn hond dik geworden? Pas dan niet gelijk zijn voedingspatroon aan, en laat hem geen uren rennen. Geef gewoon Spike eens even goed op zijn flikker..
31 Aug '14 - in Animals
door Patrick
A True Bulldog Love Story
Elke vakantieperiode zijn er weer honden die tijdelijk een ander huisje krijgen omdat de baasjes een week of twee op vakantie gaan. Vaak is dat van een liefdevolle huiskamer naar een stalen kooi. Maar het kan ook anders. Dat bewijst deze hondenliefhebber..
31 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (244)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
31 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Ulster Grand Prix 2014 Highlights
De Isle of Man TT kennen we allemaal wel. Maar er zijn natuurlijk meer motorraces. Wat dacht je van de Ulster Grand Prix. Eerste klas gekkenwerk maar o zo tof. Zie hier een korte compilatie hoogtepunten van de Ulster Grand Prix 2014 gehouden van 11 tot 16 augustus..
30 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (76)
In de auto heb je wel eens momenten dat je hartslag een paar keer overslaat, maar op de motor is het wellicht nog wel erger. Ik denk dat deze man rijp is voor een schone onderbroek..
30 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Purge Anarchy Prank
Op straat grapjes en pranks uithalen is prima, maar hou het wel leuk. In dit geval gaan we volgens mijn dik over de grens van acceptabel. Eens gaat het serieus mis..
30 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Jimmy Kimmel - Apple's Largest iPad Yet
Voor de Apple fans zijn het weer slapeloze nachten, want over een paar dagen krijgen ze weer te horen met welke speeltjes ze nu weer op de markt komen. Ze zijn bezig met een groter iPad, en dat is natuurlijk een heerlijk onderwerp voor Jimmy Kimmel om weer eens de straat op te gaan met een 'prototype' om te kijken wat de mensen er van vinden..
30 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Parkour & Freerunning 2014 - Jump the World
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
30 Aug '14 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties