Coolblue Verkocht..
Werk je al jaren bij een sterk groeiend bedrijf, krijg je net voor de feestdagen te horen dat ze het verkocht hebben. Daar wordt je als werknemer niet vrolijk van. Maar aan wie heeft Pieter Zwart Coolblue verkocht eigenlijk?..
02 Dec '15 - in Commercial
door Patrick
Short Film - Uncanny Valley
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Uncanny Valley'..
01 Dec '15 - in Movies
door Patrick
Red Bull Knock Out 2015
Afgelopen weekend werd door Red Bull na zeven jaar weer het 'Knock Out' evenement georganiseerd op het strand van Scheveningen. Een kick-ass motorfeestje voor de ervaren motorcrosser. Zie hier een korte impressie..
01 Dec '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pranks Gone Too Far..
Geintjes en pranks uithalen is prima, maar hou het wel leuk. In deze twee gevallen gaan we volgens mijn dik over de grens van acceptabel. Zie hier de 'Machete Massacre Prank' en de 'Killing Best Friend Prank'. Eens gaat het serieus mis..
01 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - 1957 Alfa Romeo Giuletta Spider Veloce
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Bradley Price over zijn 1957 Alfa Romeo Giulietta Spider Veloce..
01 Dec '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Win Compilation December 2015
Na alle falers die we regelmatig hebben is het wellicht ook wel eens tof om wat winnaars te zien. Kijk mee!..
01 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Ultimate Bad Friends Compilation
Een goede vriend is goud waard. Maar met dit soort vrienden heb je geen vijanden meer nodig..
01 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 01/12/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
01 Dec '15 - in Sport
door Patrick
Magic Of Rahat - Jedi Force Prank
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan met Rahat en zijn Jedi skills langs bij de plaatselijke hotdog tent..
30 Nov '15 - in Humor
door Patrick
GoPro: 2500m Chamonix Wingsuit Flight, Brandon, Mikesell
Wingsuit basejumpen, het blijft gekkenwerk om jezelf in het diepe te storten met als enige redmiddel een stukje doek met wat touwtjes. Maar zeg zelf, awesome is het wel!
30 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Asking 100 Girls For Sex
Het is al eens eerder gedaan. Maar vandaag proberen we het nog een keer. Als je honderd vreemde vrouwen op straat vraagt of ze seks willen hebben dan zal er toch wel ÚÚn ja zeggen? We doen de test..
30 Nov '15 - in Humor
door Patrick
PSY - Daddy
Na de megaklapper van PSY's Gangnam Style en Gentleman is de Koreaanse zanger terug met een nieuw nummer. Zal het weer zo'n denderend succes gaan worden? Oordeel zelf. Zie hier PSY's Daddy..
30 Nov '15 - in Music Vids
door Patrick
Drunk Guy Wants 'His' Stolen Lamborghini Aventador Back
Als je met Lamborghini Aventador door de straten rijdt dan kan je wat commentaar verwachten. Zelfs van dronken droppies die hun gestolen auto terug willen hebben..
30 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers November 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
30 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Haf■ˇr Bj÷rnsson aka 'The Mountain' World Record Keg Toss
Zijn naam is bijna niet uit te spreken en al helemaal niet te typen, maar 'The Mountain' kennen we allemaal wel van de serie Game of Thrones. De beste man deed mee aan Europes Strongest Man met een wereldrecord vat gooien als resultaat..
29 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Qlimax 2015 - Official Q-Dance Extended Aftermovie
Heb je vorige week Qlimax 2015 moeten missen in het Gelredome? Niet getreurd, hierbij de officiŰle extra lange aftermovie. Enjoy!
29 Nov '15 - in Music
door Patrick
Avondale Mills Smokestack Demolition
Een schoorsteen afbreken is normaal gezien niet al te lastig. Maar als dynamiet tot twee keer toe niet wil werken dan moet je toch wat anders verzinnen. En ja, dan kan het wel eens fout gaan..
29 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Wall Demolition Polish Style..
Iets aan je huis laten verbouwen? Huur een paar Polen in. Vaak goed werk, en nog goedkoper ook. Want zeg zelf, dat gaat toch prima zo..
29 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Real Life Heroes (37)
Dagelijks gebeuren de ergste dingen. Maar gelukkig zijn er altijd mensen die klaar staan voor een ander. Of het nou levensgevaarlijk is of niet, dit zijn de echte helden..
29 Nov '15 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties