Porsche Cayenne vs Smart, Amsterdam

Fout parkeren in Amsterdam kan je duur komen te staan. En al helemaal als er een Porsche Cayenne door de straten raast..
30 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Parking With Liddiard Wheels

Parkeren is voor heel wat mensen, en zeker niet alleen vrouwen, een dagelijks probleem. Nou zijn er onderhand heel wat auto's die het parkeren voor je doen. Maar met de wielen van Liddiard doe je het gemakkelijk zelf..
30 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Novritsch - Urban Airsoft Sniper Gameplay At Jet Desertfox Field

Met een aantal maten een middagje paintballen is best tof. Maar wil je net een stapje verder dan is Airsoft een leuke uitdaging. We kijken wederom mee met sniper Novritsch.
30 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - The Ultimate Door Bell

Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Vandaag heeft hij weer een nieuw project: De ultieme deurbel..
30 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 25 2016

Naast officile rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
30 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Offstring YoYo Master Ben Conde

Ik weet nog goed dat iedereen op school met een yoyo aan het zwieren was. De n was er wat handiger in dan de ander, maar niemand had de skills van YoYo master Ben Conde..
29 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Car Bros' Gympkhana, Gymkhana Parody

Er is maar n echte Gymkhana expert en dat is Ken Block. Maar met een beetje droge humor is deze versie 'Gympkhana' van de Car Bros best te doen. Humor!
29 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Loren Healy - Milk Run

Niets zo ellendig als 's ochtends je koelkast opentrekken en constateren dat de melk op is. Tijd voor een ritje naar de super met Loren Healy..
29 Jun '16 - in Cool
door Patrick
2016 Ferrari Cavalcade Rally - LaFerrari Crash

Er zijn heel wat Ferrari LaFerrari eigenaren die hun speeltje van ruim 4 miljoen liever in de garage laten staan. Maar gelukkig zijn er ook mensen die hem gebruiken waar die voor gemaakt is. Rijden! Al gaat dat niet altijd volgens plan..
29 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dune Shredding, Sandboarding, RedBull

Snowboarden is tof, maar bij gebrek aan sneeuw en een overdosis zand gooien we het deze keer over een andere boeg. Dune Shredding!
29 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Ivan Kuznetsov - Climbing The Eiffel Tower

Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals Ivan Kuznetsov, die er juist voor kiezen. Ik sla even over.
29 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Awesome Citadel Knex Ball Machine

Met een lading Knex een knikkerbaan bouwen is niet al te lastig. Maar als je daar drie jaar van je tijd insteekt moet het wel iets bijzonders zijn. En dat is het in dit geval ook. Zie hier de Citadel Knex Ball Machine..
28 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Motorcyclist Flies After Hitting Lost Load

Motorrijden is tof. Vrij gevoel en snelheid met een draai van je pols. Maar als andere mensen hun lading niet goed vastzetten en controleren kan het wel eens een minder dagje worden op twee wielen. Zoals in dit geval.
28 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Nude Pics

De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag is het onderwerp 'naakt foto's'..
28 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - German Ford Collector Keeps It Nice And Simple

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Thorsten Seitz over zijn opmerkelijke Ford collectie..
28 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Devin Supertramp - Rope Swing Water Launcher

Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voor wat waterpret. Supertramp style!
28 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Bats & Balls Fail Compilation

Bij elke sport kan het wel eens tegenzitten. Je haalt je sprong niet, de puck gaat de verkeerde kant op of er komt een onvoorziene rode kaart voorbij. Helaas, shit happens. Zo ook bij honkbal..
28 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Sweet Disposition (Youngr Bootleg) - Live at Morning Gloryville

Sweet Disposition van Temper Trap is sowieso al een aanrader, maar laat Youngr even zijn gang gaan en het is in n klap awesome. Wat een muzikant..
27 Jun '16 - in Music
door Patrick
Make a Masterpiece With Stock Photos - Rembrandt Timelapse

De kunst van Rembrandt is niet te kopiren. Maar neem een lading Stock foto's en laat daar een Photoshop expert op los. Hoe bedoel je skills..
27 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Joachim Lw's Smell Session (2)

We hebben een poosje terug al eens wat beelden van Joachim Lw laten zien die nou niet echt de schoonheidsprijs verdienen. Maar het was blijkbaar geen incident. De beste man ruikt maar al graag aan zichzelf..
27 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties