Warren Signe - Paris Metro Session
Elke dag weer met de metro naar het werk is op zich geen probleem. Maar als je elke ochtend als een Lemming in de rij staat dan kan dat wel eens voor ergernis zorgen. Warren Digne heeft daar de oplossing voor. Koop een paar rollerblades en gaan!
18 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Monster - Ballistic B.J. Baldwin - Recoil 2
Niet alleen de rode stier zorgt voor mooie beelden. Ook concurrent Monster weet ons te boeien. We gaan voor een extreem ritje met coureur B.J. Ballistic..
18 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Yes, It's A Woman! - Gas Station Mix Up
Vrouwen en auto's is geen beste combinatie. Dat hebben we al vaker gezegd. Rijden gaat nog net, parkeren is een drama en zelfs tanken blijkt lastig te zijn. Vooral als je niet eens weet welke auto van jou is..
18 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
High Five New York
Mocht je in New York een taxi aan willen houden, dan is je hand opsteken voldoende. Deze vriendelijke gozer maakt daar meteen maar even gebruik van..
18 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Close Call.. (78)
We leren het al van kleins af aan. Bij oversteken eerst links kijken, dan rechts, wederom links en oversteken maar. Die les heeft deze dame waarschijnlijk gemist..
18 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - Lancia 037 Group B Represents Last Era of Racing Romance
Ook vandaag zet Petrolicious weer een autoliefhebber en zijn passie in de spotlights. Vandaag kijken we naar Philip Toledano en zijn zeldzame 1982 Group B Lancia 037..
17 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Opel Astra vs Tow Truck
Simpelweg ergens fout parkeren kan je wel eens duur komen te staan. Voor je het weet nemen ze je auto mee. Maar wat doe je dan als je het daar totaal niet mee eens bent? Juist, gewoon gas geven!
17 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull Trike Strike
Wij mannen blijven toch altijd in hart en nieren een stelletje kleine kinderen. Neem een trike, vervang het een en ander, en een nieuwe sport is geboren. Zie hier Red Bull's Trike Strike!
17 Sep '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 16/09/14
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
17 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Race The Tube
Wie of wat is sneller? Een metro die van het ene naar het andere station rijdt, of iemand die een aardig sprintje kan trekken? Laten we het eens testen..
17 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes Heavy Metal
Nu onze grote vriend Joe een poosje in Canada de bloemetjes buiten zet gaat hij vandaag ook even langs het mega heavy metal festival 'Heavy Montreal' om de mensen wat vragen te stellen zoals alleen Joe kan doen..
17 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Russian Biker Chick vs Littering
Heb jij ook zo'n hekel aan mensen die gewoon hun troep uit het raam van hun auto op straat gooien? Deze dame ook! Alleen pakt zij het heel anders aan om duidelijk te maken dat je je zooi in de vuilnisbak moet gooien..
16 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Tomorrowland 2014 - Official Aftermovie
Eind Juli was het feest in het Belgische Boom. Talloze mensen waren daar aanwezig voor het gigantisch Tomorrowland. Mocht je het hebben gemist, zorg dan dat je er de volgende keer bij bent. Want zeg nou eerlijk, dit is toch waanzinnig!
16 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Tarzan Fails Compilation, Swing, Slackline
Tarzan was een ware kampioen als het gaat om slingeren. Helaas zijn er ook veel mensen die denken dat ze Tarzan zijn, maar toch niet helemaal over zijn skills beschikken. Niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
16 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Car Wash Drive Thru
Met een vieze auto op stap is ook niet alles. Dus even snel door de car wash en hij staat er weer netjes bij. Sommige wasstraten duren wel erg lang, en als je dan een beetje haast hebt is er maar één oplossing. Gas geven!
16 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Jason Paul Arcade Run
Parkourfilmpjes zijn altijd wel vermakelijk om naar te kijken. Maar als de rode stier zich er mee gaat bemoeien wordt het altijd iets aparts. Zie hier Jason Paul's Arcade Run..
16 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (248)
Je zou toch denken dat er ooit een einde aan de Crash Galore reeks moet komen. Maar niets is minder waar, voorlopig gaan we nog even door..
16 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties