Mario Kart - Fury Road (Parody Trailer)
Het beste van twee werelden. Mario Kart en Mad Max. Combineer die twee en Mario Kart Fury Road is het resultaat. Ik zeg cool!..
24 May '15 - in Cool
door Patrick
Corvette Fail
Een nieuwe Corvette, een kaarsrechte lege weg en droog weer. De ideale omstandigheden om eens een filmpje te maken van hoe snel je bolide is. Wat kan er fout gaan?..
24 May '15 - in WTF!
door Patrick
One-Handed Flying Baseball Bat Catch
Als een honkbalknuppel richting het publiek gaat zie je heel wat mensen aan de kant gaan om niet geraakt te worden. Maar deze man doet daar niet moeilijk over en vangt hem gewoon. Zonder bier te morsen..
24 May '15 - in Cool
door Patrick
ILM - Celebrating 40 Years Of Creating The Impossible
In 1975 begon George Lucas ILM om de special effects te verzorgen voor Star Wars. Inmiddels 40 jaar verder heeft ILM voor ruim 300 films veel mogen betekenen. Zie hier een overzicht..
24 May '15 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (93)
Een rondje Nürburgring doen is altijd leuk. Even kijken wat je auto of motor nou precies in huis heeft. Maar een ding kan je beter nooit doen op het circuit. En dat is keren..
24 May '15 - in WTF!
door Patrick
Spiderman Fail
Feesten en partijen zijn altijd wel gezellig en al helemaal als er plotseling een bekende op komt dagen. Want zeg nou eerlijk, een geweldig optreden van Spiderman wil toch niemand missen?
24 May '15 - in WTF!
door Patrick
Short Film - Gift
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Gift'..
23 May '15 - in Movies
door Patrick
Britain's Got Talent 2015 - Vladimir Georgievsky
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat talenten voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige acts springen er gewoon uit. Zo ook die van Vladimir Georgievsky..
23 May '15 - in Cool
door Patrick
Tanner Foust Takes On The USA Cycling TT Course
Vandaag werden de USA cycling time trials gereden in Chattanooga. Om alvast de baan te verkennen ging fiets pro Tim Johnson samen met drift pro Tanner Foust op pad in zijn nieuwe VW Passat drift wagen..
23 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Redneck Avengers Tulsa Nights - A Bad Lip Reading of Marvel's The Avengers
Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' om daar een mooi verhaal van te maken. Vandaag gaan we voor Redneck Avengers - Tulsa Nights..
23 May '15 - in Humor
door Patrick
Koreusity 140 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een nieuw overzicht..
22 May '15 - in Cool
door Patrick
Volvo Safety..
Als er een autofabrikant goed bezig is wat betreft veiligheid dan is het Volvo wel. De techniek gaat inmiddels zo ver dat de auto uit zichzelf remt voor ander verkeer en zelfs voor voetgangers. Althans...
22 May '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 18/05/15
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
22 May '15 - in Cool
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Magic Bag
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan met Rahat en zijn magic bag langs bij de plaatselijke burgerboer..
22 May '15 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 May 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van mei er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
22 May '15 - in WTF!
door Patrick
Fire Truck vs Dumbass
Als je huis in de brand staat is het wel zo fijn dat de brandweer zo snel mogelijk ter plaatse is. Maar met knuppels zoals deze bestuurder kan het even duren voor ze er daadwerkelijk zijn..
21 May '15 - in WTF!
door Patrick
Nerdy Girl Beats Up Guys At The Gym
Muay Thai kampioene Germaine Yeap is geen meisje die je tegenover je wilt hebben staan tijdens een gevecht. Maar als onschuldig meisje zijn er natuurlijk genoeg vechtinstructeurs die haar een handje willen helpen. Totdat ze laat zien wat ze in huis heeft..
21 May '15 - in Humor
door Patrick
The Internetest Safety Video On The Internet
Wie wel eens gevlogen heeft kent het vaste ritueel van de veiligheidsinstructies. Alleen hebben ze bij Delta Airlines wel een hele originele manier om die over te brengen. Namelijk met internet memes!
21 May '15 - in Cool
door Patrick
Garbage Collectors Stop To Play Foosball (Table Football)
Het leven van een vuilnisman gaat niet over rozen. Vroeg op, lange werkdagen en ja, dan mag je soms wel even een momentje rust pakken. En al helemaal als er een tafelvoetbalspel voor handen is..
21 May '15 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties