Petrolicious - 'Carved Pumpkin' 1976 BMW 2002
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Carter Kelly Kramer over zijn 'Carved Pumpkin' 1976 BMW 2002..
25 Nov '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
WATTS Zap 22/11/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag een heuse tennis special.
25 Nov '15 - in Sport
door Patrick
Devin Supertramp - 600 Foot Insane Rope Swing
Aan een touw slingeren heb je waarschijnlijk een aantal jaar terug voor het laatst gedaan tijdens de gymles op school. Best leuk. Maar Devin Supertramp gaat, zoals gewoonlijk, net een stapje verder..
25 Nov '15 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Women's Edition (3)
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan wederom de dames in de spotlights..
25 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Black Friday - Chris Forsberg Drifts Through Abandoned Mall
Nog een paar dagen en dan gaat het weer los in Amerika. Black Friday is elk jaar weer een belachelijk koopfestijn waar heel wat mensen op afkomen. Vandaag zoeken we samen met Chris Forsberg een verlaten warenhuis op met een 1000pk sterke Nissan 370Z. Dat is een stuk leuker..
24 Nov '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Colin Furze - Assassin's Creed Hidden Blade
Een poosje zagen we DIY pro Colin Furze een heuse Assassin's Creed Rope Launcher maken. Vandaag gaat hij verder met een Assassin's Creed Hidden Blade. Wat een geweldige vent is het ook..

Zie hier hoe ze werken..
24 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Lucas Etter - 4.9sec Official Rubik's Cube World Record
Ik doe er dagen over en dan is mijn kubus nog niet zoals hij moet zijn. Maar er zijn mensen die zo'n ding in een paar seconden weten op te lossen. Lucas Etter is nu, met 4,9 seconden, de opperbaas!..
24 Nov '15 - in Cool
door Patrick
PistolShrimps - Katniss Sure Loves Pita
Wie The Hunger Games heeft gezien kent hoofdrolspeelster Katniss wel. Maar dat ze zo dol op Pita's is valt me nu pas op. Humor weer van PistolShrimps..
24 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Minions Mini-Movie - The Competition
Minions zijn geniaal. Dat hebben we na Despicable Me wel gemerkt. Vandaag een nieuwe mini-movie van de gele mafketels. Zie hier 'The Competition'..
24 Nov '15 - in Animation
door Patrick
Expensive Fails Compilation
We zien het dagelijks fout gaan op het internet, maar sommige foutjes zijn net wat prijziger dan de ander. Kijk mee..
24 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Nürburgring Crash & Fail Compilation 2015 (3)
Even knallen op de Nürburgring Nordschleife is tof, maar zowel amateurs als pro's gaan wel eens in de fout. We zetten er wederom een aantal op een rijtje voor je..
23 Nov '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
VitalyzdTv - Insane Car Flip Prank, Dubai
Vitaly maakt er steeds vaker een gewoonte van om zijn moeder bij zijn pranks te betrekken. Zo ook tijdens dit dollemansritje in Dubai. Maar of dat zo verstandig is?..
23 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (348) - Asia Special (33)
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
23 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
The Slow Mo Guys - Fire Tornado At 2500fps
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. De Slow Mo Guys hebben weer een nieuwe uitdaging: Een vuurtornado!..
23 Nov '15 - in Cool
door Patrick
GoPro: Apartment Symphony - A Looping Masterpiece
Heb jij een goed gevoel voor ritme en heb je overal in huis muziekinstrumenten slingeren? Probeer dan dit eens..
23 Nov '15 - in Music
door Patrick
DiResta Fireman's Axe Restoration
Als je op zoek bent naar een 'Fireman's Axe', dan kan je natuurlijk een winkel binnenstappen en er een kopen. Maar dat is de uitdaging niet. DiResta laat zien hoe hij er weer een 'tot leven' brengt..
22 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Surprise! Bull Says Hi..
Als stier is het niet fijn dat elke keer weer je ballen worden opgeknoopt zodat een halve cowboy een ritje op je rug kan maken. Lang leve karma..
22 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
1000W LED Flashlight - Worlds Brightest (90.000 Lumens)
Ben je niet zo tevreden over je zaklamp, en kan je wel wat meer power gebruiken. Wellicht is deze 1000W LED 'zaklamp' wat voor je. Een beetje knutselen, maar dan heb je ook wat..
22 Nov '15 - in Cool
door Patrick
National Anthem vs Hiccups
Het is een hele eer als je als zeven jarig mannetje het volkslied mag zingen voor een honkbalwedstrijd. Al maakt de hik het niet al te makkelijk..
22 Nov '15 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties