Kilian Martin - Freestyle Skateboarding
Als ik één man mag noemen die heer en meester is met zijn skateboard, dan is het Kilian Martin. Zijn skills zijn bovengemiddeld en gewoon tof om naar te kijken..
10 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Nürburgring Nordschleife BMW 235i Crash
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen niet te overmoedig worden. Want voor je het weet zie je de vangrail van heel dichtbij..
10 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 2 October 2015
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
10 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 156 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
09 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Switch Prank Bloopers
Een prank video maken zoals Rahat en Jack Vale dat wekelijks doen lijkt makkelijk scoren. Maar geloof me, ondanks heel veel humor tijdens het filmen gaat het niet altijd volgens plan..
09 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Storm Timelapse - Monsoon II
Ik heb onderhand heel wat timelapse filmpjes voorbij zien komen. Maar Monsoon II is toch wel van een heel ander niveau. Een storm timpelapse zoals het moet zijn!..
09 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Short Film - RUN
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'RUN'..
09 Oct '15 - in Movies
door Patrick
Close Call.. (109)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef deze gasten even een schone onderbroek..
09 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 October 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van oktober er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
09 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Driving With Women..
Altijd leuk een stukje rijden met vrouwelijk gezelschap. Maar er zijn van die dagen..
08 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Bait Bike In The Hood Prank
Het fenomeen 'Bait Car' kennen we allemaal wel, maar vandaag pakken we fietsendieven aan met een 'Bait Bike'. Moeten ze maar van andermans spullen afblijven..
08 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Mike Portnoy: 'Name That Tune' On Hello Kitty Drum Kit
Als oud drummer van de Rock / Metal band Dream Theater ben je alleen maar het beste gewend. Vandaag spelen we met Mike Portnoy een potje 'Name That Tune'. Alleen heeft hij zijn drumstel nu even ingeruild voor een Hello Kitty drum kit..
08 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Colin Furze - Making A Real Assassin's Creed Rope Launcher Part 1
We zijn dol op DIY filmpjes en al helemaal als über mafketel Colin Furze aan de gang gaat. Deze keer gaat de beste man voor een heuse Assassin's Creed Rope Launcher. Zie hier het eerste deel..
08 Oct '15 - in Cool
door Patrick
China's Insane Traffic Jam
Elke automobilist heeft een hekel aan files. En als mensen terug komen van vakantie zijn de files net wat langer dan normaal. Maar deze file in China is ronduit bizar te noemen..
08 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Yes.. It's A Woman (31)
We mogen het eigenlijk niet zeggen, maar vrouwen en auto's is niet een al te beste combinatie. Rijden kost moeite, parkeren is een drama, en zelfs tanken maken ze levensgevaarlijk..
08 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Halloween Coolness - Zombie Containment Unit
Best jammer dat het Halloween gebeuren niet zo hot is hier in Nederland. Want zeg zelf, een Zombie Containment Unit wil iedereen toch in de voortuin hebben om wat mensen de stuipen op het lijf te jagen?..
07 Oct '15 - in Cool
door Patrick
MMA Shit Happens
MMA blijft bikkelhard. En ja, je lichaam krijgt aardig wat te verduren. En zo ook je darmen. En ja, daar lig je dan..
07 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Hololens
Microsoft is goed bezig. Nooit gedacht dat ik dat ooit zou zeggen, maar de Hololens lijkt me echt geweldig speelgoed. Kijk mee naar een nieuwe demo..
07 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Ferrari SA Aperta Clay Pigeon Shooting
Kleiduivenschieten is leuk, maar het kan natuurlijk altijd nog wat spectaculairder. Je moet alleen wel even een Ferrari regelen, maar dan heb je ook wat..
07 Oct '15 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties