Koreusity 120 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein overzicht..
19 Dec '14 - in Cool
door Patrick
The Mysterious Floating Orb
Mocht je deze kerst je visite met wat magie willen verbazen. Wellicht is deze truc wel wat voor je. Geloof me, tijdens het eten op zeker een succes..
19 Dec '14 - in Humor
door Patrick
McDonalds Online Film Cadeau!

Weet je nog van vroeger? Met je vriendinnetje even langs de Mac om vervolgens gezellig een filmpje te pakken. Er is na al die jaren weinig veranderd aan die combinatie. Want als je nu naar McDonald's gaat krijg je bij elk Groot Voordeelmenu of Salademenu een online film cadeau. En niet zo maar een, je kunt met de Videoland voucher kiezen uit 50 topfilms om weer eens ouderwets samen languit op de bank te genieten..
 
Audi Quattro RC Car Challenge
Dat rallycoureur en DTM pro Matthias Ekström bijzonder goed met een auto overweg kan mag duidelijk zijn. Maar kan hij in zijn Audi S1 EKS RX Quattro het winnen van zijn kleine RC variant? Laten we eens kijken..
19 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick

Luchtverkeersleiders ook! Zij zorgen 24/7 voor het begeleiden van vliegtuigen in ons luchtruim en op Nederlandse vliegvelden. En het mooie is: met 17 jaar en minimaal een vwo-diploma kun je al solliciteren naar deze droombaan. Kom je door de selectie, dan word je betaald opgeleid en ben je daarna verzekerd van een baan. Dus waar wacht je nog op? Laat de luchtverkeersleider in je los en solliciteer op luchtverkeersleider.nl
 
The Visual Effects of Transformers Age of Extinction
Dat we bij elke film weer in de maling worden genomen hebben we al eerder kunnen zien. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij Transformers Age of Extinction..
19 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (279)
Wij hebben hier in Nederland gelukkig nog geen last van sneeuw en gladheid. Maar er zijn landen waar het nu een gevecht is om je auto heel te houden. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
19 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 December 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden afgelopen week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen. Fijn weekend alvast!
19 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
From Concept To Reality: Hoonicorn RTR Build
Wie Ken Block's laatste Gymkhana 7 heeft gezien, heeft kunnen genieten van de Hoonicorn RTR. Maar hoe is de auto tot stand gekomen? Onze vrienden van Speedhunters laten het je zien..
18 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Megatron Speaks The Truth.. Selfie
Een selfie met niemand minder dan Megatron wil natuurlijk iedereen. Maar denkt Megatron daar zelf ook zo over?..
18 Dec '14 - in Cool
door Patrick
ETT Ultimate Programmable Smart Snowboard
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw snowboard project. Vandaag gaan ze voor de Ultimate Programmable Smart Snowboard..
18 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Cats vs Christmas Tree
Katten zijn nieuwsgierige beestjes. En nu onderhand half Nederland een kerstboom in de huiskamer heeft staan is het voor de kleine huistijger een grote uitdaging om er een zooitje van te maken..
18 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Every Kind Of Drummer..
Gisteren zagen we al hoe je op verschillende manieren op een gitaar kunt spelen. Maar daar blijft het niet bij. Vandaag gaan we voor het drumstel..
18 Dec '14 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome 2014 (3)
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
17 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Woman vs Wheel Boot..
Een wielklem krijgen zuigt. En dan kan je twee dingen doen. Het accepteren, de boete betalen en verder rijden. Of gewoon gelijk verder rijden. Deze dame kiest voor optie twee..
17 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
10 Ways To Hold A Guitar (For Beginners)
Mocht je van plan zijn om binnenkort met een gitaarcursus te beginnen, dan begrijp ik best dat je wellicht nog niet eens weet hoe je zo'n ding beet moet houden. Wij gaan je helpen..
17 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Beretta Presents: Human Technology
We zijn dol op 'How it's made' filmpjes. Vandaag gaan we voor ouderwets handwerk maar ook hoogwaardige techniek. We nemen een kijkje bij wapenfabrikant Beretta..
17 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (278)
Met de huidige wintermaanden moeten we weer gaan denken aan winterbanden. Want zoals we weten kan kou en gladheid voor problemen zorgen. We zien het in een nieuwe Crash Galore..
17 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Ken Block Highlights 2014
Dat Gymkhana pro en rallycoureur Ken Block behoorlijk kan sturen weten we inmiddels. Met een lading Gymkhana's achter de rug en nog meer racewerk voor energiedrank Monster is het leuk om eens terug te kijken wat de beste man allemaal heeft gedaan..
17 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Google - Year In Search 2014
Dagelijks zoeken mensen de meest rare en tevens doodnormale ding op Google. Daar is de zoekmachine immers heer en meester in. Maar wat waren nou de top zoekopdrachten van 2014? Zie hier 'Year In Search 2014'..
17 Dec '14 - in Actueel
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties