Three Cups One Seagull

Dieren zijn slim, althans, sommige dan. Menig mens raakt de weg kwijt bij een ouderwets potje balletje balletje. Maar deze meeuw maak je niet gek..
25 Aug '16 - in Animals
door Patrick
Deus

Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Vandaag heeft hij weer een nieuw project: Een Knife / Taser Arm Gauntlet uit Deus EX: Mankind Divided.

En voor het gemak hier gelijk deel 2..
25 Aug '16 - in Cool
door Patrick

Novritsch - Hong Kong CQB - Umbrella Corp. Airsoft in Action
Het blijft mooi om mee te kijken met airsoft liefhebber Novritsch. Helaas was deze keer zijn eigen footage niet helemaal top, maar dankzij zijn airsoft vrienden kunnen we toch nog meekijken hoe het er in Hong Kong aan toeging..
25 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Killer Clown 7 - Resurrection! Scare Prank

Bij het eerste deel van de Killer Clown zeiden we al dat zulke geintjes dik over de grens van acceptabel gaan. Maar je zal net zien dat zo'n filmpje een megasucces wordt op YT. Zie hier inmiddels het zevende deel..
25 Aug '16 - in WTF!
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 33 2016

Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
25 Aug '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
BMW M4 vs MaxWrist Ducati 959 Panigale

Als sportief rijdende motorrijder ben je altijd op zoek naar een leuke uitdaging. En als je dan onderweg ook zo'n iemand treft dan gaat vanzelfsprekend je rechterhand jeuken. We rijden wederom mee met 'MaxWrist'.
25 Aug '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
It Can Wait - PSA - Don't Use Your Phone While Driving!
Ik zie dagelijks, onderweg naar het werk, mensen achter het stuur niet handsfree bellen, Facebook checken en zelfs berichtjes sturen. Een slechte zaak, want het verkeer is serieuze business. Misschien tijd om wat mensen wakker te schudden..
24 Aug '16 - in Commercial
door Patrick
Red Bull Flugtag 2016 - Boston

Kennen we ons oude Ter land ter zee en in de lucht, 'Vlieg er eens uit!' nog? Red Bull heeft het al een poosje omgedoopt tot Flugtag. Ergens wel jammer, maar niet minder leuk. Zie hier een kleine impressie van Flugtag 2016 vanuit Boston.
24 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Crazy Mercedes Driving Fails Week 3 August 2016

Gisteren zei ik nog dat er heel wat vooroordelen zijn over BMW rijders. Maar wees gerust, ook Mercedes rijders kunnen er wat van..
24 Aug '16 - in WTF!
door Patrick
Best Coub Vines #98

Het is Woensdag, dus tijd voor een nieuwe lading Coub vines! Dat breekt zo lekker de week..
24 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge - Free Bear Hugs

Goocheltrucjes uithalen, mensen verrassen en vrouwen versieren. Stuart Edge is van alle markten thuis. Vandaag gaat hij de straat op voor een 'Free Hugs' campagne. Maar dan wel op zijn manier..
24 Aug '16 - in Humor
door Patrick
Magic Of Rahat - Smoking Hot Wings Challenge Prank

Mensen in de maling nemen is altijd leuk. En laat Rahat daar nou heer en meester in zijn. Vandaag neemt hij ons mee naar een restaurant voor een portie hot wings..
24 Aug '16 - in Humor
door Patrick
Snorlax Pokémon Go Stampede In Taiwan

De Pokémon Go app is helemaal hot en dat zorgt ook wel voor wat problemen. Zie deze clip uit Taiwan, mensen op zoek naar een zeldzame Snorlax. Dwazen!
23 Aug '16 - in WTF!
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (52)

Nu er steeds meer mensen in Europa een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
23 Aug '16 - in WTF!
door Patrick
Crazy BMW Driving Fails Week 3 August 2016

Dat we met zijn alle een behoorlijk vooroordeel over BMW rijders hebben mag duidelijk zijn. Wellicht niet helemaal terecht, want ook menig VW en Audi rijder (waaronder ik) wordt wel eens als asociaal uitgemaakt. Al denk ik stiekem toch dat BMW wint..
23 Aug '16 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - 1969 Fiat 850 Sport

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Loďc Maschi, over zijn 1969 Fiat 850 Sport.
23 Aug '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Can Paper Cut Wood?

Van hout wordt papier gemaakt. Maar kan je met papier ook hout zagen? Je zou snel zeggen van niet, maar niets is minder waar. Best cool!
23 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Devin Supertramp - Human Slingshot In 360

Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voor de Human Slingshot. Supertramp style in 360!
23 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Fail Olympics (3)

Terwijl in Rio de echte Olympische spelen inmiddels over zijn, zijn er nog genoeg amateurs die sportief bezig denken te zijn. Helaas voor hun gaat het niet altijd volgens plan, maar wel leuk voor ons. Hebben we weer wat te lachen..

Voor de liefhebbers hier deel één, en twee!
23 Aug '16 - in WTF!
door Patrick
Furious Pete - Top 10 Most Painful Eating Challenges

Furious Pete staat bekend als een man die niet alleen veel en snel, maar ook alles eet. Maar van sommige uitdagingen heeft hij tot op de dag van vandaag toch wel spijt..
22 Aug '16 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties