Fire Truck vs Cars
Als er ergens brand is moet je de brandweer bellen. Maar dan moeten ze wel op de plek van bestemming kunnen komen. En zo niet, dan maken ze wel ruimte..
01 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Peugeot 208 GTi 30th - The Legend Returns
De Peugeot 205 GTI was een bijzonder wagentje. Maar aan alles komt een eind. Althans, zie hier zijn opvolger de Peugeot 208 GTi. En geloof me, in dit filmpje is niets fake..
01 Oct '14 - in Commercial
door Patrick
Emergency Brake, Motor
We rijden allemaal wel eens te hard. En als je dan plotseling een politiewagen ziet staan dan is je eerste reflex vol in de ankers gaan. Al is dat niet altijd even slim..
01 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
World's Greatest Drag Race 4
We hebben al eerder kunnen genieten van de World's Greatest Drag Race. De uitkomst was vanaf het begin al aardig duidelijk, dus laten we het nog een keertje over doen. Zie hier deel 4..
01 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stealing TV Prank, Stuart Edge
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag gaan we een vreemde de schuld van een TV stelen in zijn schoenen schuiven..
01 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - The Alfa Romeo Sprint Speciale
Elke week zet Petrolicious een bijzondere auto en zijn eigenaar in de belangstelling. Vandaag kijken we puur naar de auto. De Alfa Romeo Sprint Speciale..
30 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tax The Rich - The Garden of Wraith - by Rolls Royce
Een auto is gemaakt om mee te rijden. Alleen zijn sommige bolides zo zeldzaam en duur dat ze voor lange tijd achter slot en grendel verdwijnen. Best spijtig. Want zoals Tax The Rich laat zien kan je er ook gewoon lol mee beleven..
30 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Improv Everywhere - The MP3 Experiment 11
De flashmob experts van Improv Everywhere hebben weer een nieuw MP3 Experiment. Laat duizenden mensen dezelfde MP3 downloaden met diversen opdrachten, en laat ze tegelijk los in Fort Greene, Brooklyn. Ik zeg cool!
30 Sep '14 - in Cool
door Patrick
World's Craziest Teeterboard Flips - DevinSupertramp
Een beetje spelen op een wip-wap kunnen we allemaal wel. maar als Devin Supertramp zich er mee gaat bemoeien wordt het ineens een heel ander verhaal..
30 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Epic Faceplants Compilation
Soms zit het mee, soms tegen. Als je zo nu en dan gekke dingen uithaalt dan kan je wel eens gigantisch op je plaat gaan. Zoals deze mensen..
30 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
MotoGP 2014 Aragon - Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes van de 2014 MotoGP op het MotorLand circuit van Aragon..


Voor de liefhebbers hierbij natuurlijk ook de Paddock Girls..
29 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Best of BMX Mix
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets, maar deze jongens zijn een vak apart..
29 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Insurance Scam Fail
Mocht je krap bij kas zitten, dan kan je natuurlijk altijd nog proberen om de verzekering op te lichten. Alleen heb ik zo'n vermoeden dat dit niet echt geloofwaardig overkomt. Lang leve dashcams..
29 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
GoPro HERO4 - The Adventure of Life in 4K
Als er één camera ideaal is voor extreme sports, dan is het wel de GoPro. Logisch ook, want het kleine apparaatje maakt, zoals je ziet, prachtige beelden..
29 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers September 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
29 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Cirque Du Soleil - Sparked
De artiesten van het wereldbekende Cirque Du Soleil zorgen elke keer weer voor waanzinnige optredens. Vandaag laten we de techniek spreken en gaan we interactief bezig met een lading quadcopters. Zie hier Sparked..
28 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Corvette Parking Karma
Ik kan me voorstellen dat als je een nieuwe Corvette onder je kont hebt je er erg zuinig op bent. En om parkeerdeukjes te voorkomen parkeer je dus je auto ietwat ruim. Maar overdrijven is ook een vak. En ja, dan kan je dit soort praktijken verwachten..
28 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties