MagicFergie - Magician's POV
Als je een goochelaar voor je neus bezig ziet snap je er vaak geen moer van. Maar als je het via 'zijn ogen' ziet moet toch wel duidelijk worden hoe de truc echt werkt. Althans..
19 Apr '15 - in Cool
door Patrick
What If The Homeless Gave You Money?
Het leven van een dakloze gaat niet over rozen. En een paar centen kunnen we allemaal wel missen om iemand te helpen. Maar wat voor reacties krijg je als een dakloze jou geld gaat geven? Kijk mee..
19 Apr '15 - in WTF!
door Patrick
Britain's Got Talent 2015 - Karate Kid Jesse
Inmiddels is een nieuw seizoen van de talentenshow Britain's Got Talent weer in volle gang. De schattige negen jarige Jesse is ook van de partij. Maar is ze wel zo lief als ze doet overkomen?..
19 Apr '15 - in Television
door Patrick
What If Pixar Made Furious 7
Furious 7 is weer een film voor de echte actie- en autoliefhebbers. Maar wat als Pixar hem zo hebben gemaakt? Dan krijg je ongeveer dit..
19 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Best Bloopers Of The 2014-2015 NBA Season
Elke sport staat bol van mooie, maar ook wat humoristische mindere momenten. Zo ook bij het NBA. Zie hier een overzicht bloopers van het 2014-2015 seizoen..
19 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Bugatti L'Or Blanc Hit LaFerrari
Als er één auto zeldzaam is dan is het wel de Bugatti Veyron L'Or Blanc. De enige op de wereld kost zo'n 2,5 miljoen. Nou is een LaFerrari ook geen auto die je dagelijks op de snelweg ziet. Beide auto's zijn goed voor miljoenen euro's en dus zou je denken dat je daar voorzichtig mee omspringt. Maar ach, als je toch geld zat hebt..
19 Apr '15 - in WTF!
door Patrick
Tha Trickaz - Pushing More Buttons (Live Routine)
1 studio, 2 camera's, 20 vingers, 32 pads en 62 samples. Gaat dat goed komen? Zeker weten! Laat dat maar aan Tha Trickaz over..
18 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Batman v Superman: Dawn of Justice Teaser Trailer
De liefhebbers van superhelden kunnen 'binnenkort' weer genieten. Het is alleen nog even wachten tot 24 maart 2016. Want dan gaat Batman v Superman: Dawn of Justice in première. Voor de liefhebbers hier alvast de teaser trailer..
18 Apr '15 - in Trailers
door Patrick
Daniels PromPosal
Het is iets typisch Amerikaans om een dame mee uit te vragen voor een 'prom'. Maar als je het doet, doe het dan op een verrassende manier. Daniel had wat leuks in gedachte. Laten we eens kijken hoe zijn vriendin daarop reageert..
18 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Short Film - From The Future With Love
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'From The Future With Love'..
18 Apr '15 - in Movies
door Patrick
Quick & Simple Microwave Hacks
Er zijn heel wat mensen die dagelijks de magnetron gebruiken. Maar ook die kunnen nog wel een paar goede tips gebruiken. Bij deze..
18 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 135 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein overzicht..
17 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Can I Pet Your Titties?
Dat de kleine jongen van de buren zo nu en dan spontaan langs komt is altijd gezellig. Maar er zijn grenzen...
17 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Strangest 'Things' on the Nürburgring
Denk aan een circuit als de Nürburgring en al snel denk je aan Porsche's, Ferrari's en andere snelle sportwagens. Maar niets is minder waar. Op de Nürburgring kom je echt van alles tegen..
17 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Chance Brejnakowski - Epic BMX Instagram Video Mash
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Zo ook BMX pro Chance Brejnakowski..
17 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 April 2015
Soms zit het mee, soms ook wel tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
17 Apr '15 - in WTF!
door Patrick
Star Wars: The Force Awakens Official Teaser #2
De liefhebbers van de Star Wars reeks kunnen hun hart weer ophalen. Want deel 7 'The Force Awakens' schijnt weer een eersteklas succes te worden. We moeten nog even wachten tot 18 december, maar voor de liefhebbers hier alvast de officiële tweede teaser..
16 Apr '15 - in Trailers
door Patrick
Extreme Pick Up Lines
Er zijn heel wat manieren om aan een leuke vriendin te komen. Met de juiste openingszin kom je al een heel eind. Maar dan moet je wel de juiste nemen..
16 Apr '15 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties