Russian Biker Chick vs Littering
Heb jij ook zo'n hekel aan mensen die gewoon hun troep uit het raam van hun auto op straat gooien? Deze dame ook! Alleen pakt zij het heel anders aan om duidelijk te maken dat je je zooi in de vuilnisbak moet gooien..
16 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Tomorrowland 2014 - Official Aftermovie
Eind Juli was het feest in het Belgische Boom. Talloze mensen waren daar aanwezig voor het gigantisch Tomorrowland. Mocht je het hebben gemist, zorg dan dat je er de volgende keer bij bent. Want zeg nou eerlijk, dit is toch waanzinnig!
16 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Tarzan Fails Compilation, Swing, Slackline
Tarzan was een ware kampioen als het gaat om slingeren. Helaas zijn er ook veel mensen die denken dat ze Tarzan zijn, maar toch niet helemaal over zijn skills beschikken. Niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
16 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Car Wash Drive Thru
Met een vieze auto op stap is ook niet alles. Dus even snel door de car wash en hij staat er weer netjes bij. Sommige wasstraten duren wel erg lang, en als je dan een beetje haast hebt is er maar één oplossing. Gas geven!
16 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Jason Paul Arcade Run
Parkourfilmpjes zijn altijd wel vermakelijk om naar te kijken. Maar als de rode stier zich er mee gaat bemoeien wordt het altijd iets aparts. Zie hier Jason Paul's Arcade Run..
16 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (248)
Je zou toch denken dat er ooit een einde aan de Crash Galore reeks moet komen. Maar niets is minder waar, voorlopig gaan we nog even door..
16 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Gael Monfils' Magic Moment at the Davis Cup 2014
Tijdens een tennisevent als de Davis Cup kan je geweldige wedstrijden verwachten. En ook geweldige moves zoals die van tennis pro Gael Monfils..
15 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Monster Jam Best Freestyle Ever - Orlando 2012 - Maximum Destruction
De Monster Jam is in Amerika net wat spectaculairder dan in ons kikkerlandje. Tijdens de 2012 Monster Jam in Orlando ging de bestuurder van Maximum Destruction even helemaal uit zijn bol. Awesome!
15 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Planet Earth (09)

More Photography Sets!
15 Sep '14 - in Photography
door Patrick
The Great European Bucket List Hyperlapse
Een trip door Europa kun je op verschillende manieren vastleggen. Met simpele foto's, of gewoon een filmpje maken. Het kan ook door middel van een toffe hyperlapse. Zie hier The Great European Bucket List..
15 Sep '14 - in Cool
door Patrick
How To Kiss Strangers With Magic (2)
Ben je op zoek naar wat aandacht van de vrouwtjes? Leer een goede goocheltruc en ga de straat op. Typische Win-Win situatie..
15 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Parking Fail Compilation
Dat heel wat mensen niet kunnen rijden weten we ondertussen. Zelfs parkeren is voor een aantal 'coureurs' gewoon niet te doen..
15 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mortal Kombat Elevator Prank
Als er één vechtspel zijn strepen meer dan verdiend heeft is dan is het wel Mortal Kombat. Met alle special moves en fatalities de game om in huis te halen. FouseyTUBE brengt Mortal Kombat tot leven, in de lift..
14 Sep '14 - in Humor
door Patrick
MotoGP 2014 Misano - Paddock Girls
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste dames van Misano 2014..
14 Sep '14 - in Sexy
door Patrick
Clean Shave vs Daughter
Als je dochter gewend is dat papa altijd met een dikke baard loopt, dan is het best even schrikken als die opeens weg is. Heerlijke reactie van deze kleine meid..
14 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (247)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
14 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Incredible Parkour & Freerunning 2014
We hebben inmiddels aardig wat parkour specialisten voorbij zien komen. Vandaag voegen we daar een verse clip aan toe..
13 Sep '14 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties