How Does A Homeless Man Spend $100?
Ze zeggen wel eens dat je een dakloze beter geen geld kunt geven, maar eten. Geld gaat waarschijnlijk toch op aan drugs of alcohol. Maar is dat ook daadwerkelijk zo? Josh Paler Lin deed de test..
22 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Even Santa Poops..
Leuk dat je als ouwe man in een slee over heel de wereld cadeautjes moet brengen. Maar al die melk en koekjes gaan ook niet in je koude kleren zitten. Tja, ook Santa moet wel eens naar de plee..
22 Dec '14 - in Humor
door Patrick
McDonalds Online Film Cadeau!

Weet je nog van vroeger? Met je vriendinnetje even langs de Mac om vervolgens gezellig een filmpje te pakken. Er is na al die jaren weinig veranderd aan die combinatie. Want als je nu naar McDonald's gaat krijg je bij elk Groot Voordeelmenu of Salademenu een online film cadeau. En niet zo maar een, je kunt met de Videoland voucher kiezen uit 50 topfilms om weer eens ouderwets samen languit op de bank te genieten..
 
Rémi Gaillard - Hunter Killed Christmas
Je weet dat als de vrolijke Fransoos Rémi Gaillard in de buurt is dat je op moet passen. Zo ook deze jager..
21 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Twas The Night Before Christmas (Sybian Version)
Clement Clarke Moore (1779 - 1863) schreef het welbekende gedicht 'Twas the night before Christmas' in 1822. Tot op heden is het elk jaar weer onderdeel van kerstmis. Alleen geven de heren van Simple Pickup dit jaar het gedicht wat erotisch mee. Een sybian..
21 Dec '14 - in Sexy
door Patrick
Scary Longboard Downhill Run
Bergwegen zijn uitermate geschikt voor wielrenners. Maar ook met een longboard kun je daar prima uit de voeten. Je moet alleen wel alles goed in de gaten houden. Want voor je het weet krijg je dit soort ellende..
21 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Zapatou - 2014: Year in Emotions (1)
Zapatou kennen we nog wel van zijn geweldige 'Best Of Web' compilaties. Maar vandaag zien we zijn emotionele kant. Zie hier zijn eerste 2014: Year in Emotions...
21 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman Terrorizes Boston - Christmas Special
Bij de winter hoort een ouderwetse sneeuwpop. De perfecte gelegenheid om samen met Freaky weer wat mensen de stuipen op het lijf te jagen..
21 Dec '14 - in Humor
door Patrick
How An Airplane Is Made - Airbus A350
We vliegen dagelijks van de ene kant van de wereld naar de andere. Op zich niks bijzonders. Maar hoe worden die vliegtuigen nou eigenlijk gemaakt? We nemen een kijkje in de 'keuken' van de Airbus A350..
20 Dec '14 - in Cool
door Patrick
This Is EPIC 2K14
Na diverse 'People are Awesome' en 'Best Of Web' compilaties is het nu tijd voor een nieuwe variant: This is EPIC. Niet minder spectaculair kan ik je zeggen..
20 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Purple Mansory Rolls-Royce Phantom in London
Dat we hier bij Biertijd dol zijn op mooie, snelle en bijzondere auto's mag duidelijk zijn. Maar stel, jij wint over een kleine week een paar miljoen, wat koop je dan? Mocht je een Rolls Royce Phantom voor ogen hebben, wellicht is dit dé kleurencombinatie om je buren eens gek te maken..
20 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Misheard Song Lyrics: 2014 Edition
Het gebeurt ons allemaal wel eens. Zit je naar een liedje te luisteren, versta je plots iets heel anders dan de bedoeling is. Hier in Nederland hebben wij Mama Appelsap. Maar er is natuurlijk meer..
20 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Minecraft's Markus Perrson $70 Million House
Ik kan een beetje huis porno wel waarderen. Kijken hoe de rijken der aarde leven. In dit geval hebben we het over Minecraft founder Markus Persson. 35 jaar, sinds kort single en miljardair. Zijn nieuwe aankoop is dit huis, 57 miljoen euro, maar dan heb je ook wat. We kijken even rond..
20 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You
Anthony Vincent maakt er een sport van om regelmatig een bekend nummer te pakken en die in zo'n 20 stijlen over te doen. Vandaag gaat hij aan de slag met Mariah Carey's All i want for Christmas...
20 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 120 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein overzicht..
19 Dec '14 - in Cool
door Patrick
The Mysterious Floating Orb
Mocht je deze kerst je visite met wat magie willen verbazen. Wellicht is deze truc wel wat voor je. Geloof me, tijdens het eten op zeker een succes..
19 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Audi Quattro RC Car Challenge
Dat rallycoureur en DTM pro Matthias Ekström bijzonder goed met een auto overweg kan mag duidelijk zijn. Maar kan hij in zijn Audi S1 EKS RX Quattro het winnen van zijn kleine RC variant? Laten we eens kijken..
19 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Visual Effects of Transformers Age of Extinction
Dat we bij elke film weer in de maling worden genomen hebben we al eerder kunnen zien. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij Transformers Age of Extinction..
19 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (279)
Wij hebben hier in Nederland gelukkig nog geen last van sneeuw en gladheid. Maar er zijn landen waar het nu een gevecht is om je auto heel te houden. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
19 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 December 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden afgelopen week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen. Fijn weekend alvast!
19 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties