Ferrari 348GTB - Gone In 80 Seconds..
Als de zon schijnt gaan overal de garages open en zien we de meest exotische auto's en motoren op de wegen. Deze trotse eigenaar van een Ferrari 348GTB dacht even een middagje Maastricht te pakken. Op zich erg leuk, maar andere dachten even zijn auto te pakken..
23 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Castrol Footkhana - Neymar Jr vs Ken Block
Ken Block kennen we onderhand allemaal. De beste man is naast rallycoureur ook een waar Gymkhana master. Voetbal pro Neymar Jr. heeft ook geen introductie nodig. We gaan voor een wedstrijdje Footkhana..
23 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Kitefoil - I Believe I Can Fly
Elke dag zijn er weer mensen bezig die een nieuwe sport aan het bedenken zijn. En dat is best lastig lijkt mij. Zie hier Kitefoil. Klinkt apart en dat is het ook..
23 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Jack Vale - Bird Style Coffee
Een goede kop koffie kan iedereen wel waarderen. Maar vandaag de dag zijn er zoveel smaken dat je door de bonen je koffie niet meer ziet. Jack Vale trakteert de mensen op een gratis bak 'Bird Style' koffie..
23 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes Books
We hebben al een poosje niets vernomen van onze favoriete beursganger Joe. Maar vandaag is hij er weer. We gaan langs bij de Los Angeles Times Festival of Books..
23 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Earth Day 2014

More Photography Sets!
23 Apr '14 - in Photography
door Patrick
Close Call.. (68)
Je zou toch denken dat een man van 77 geen haast meer heeft. Maar deze man heeft zelfs zoveel haast dat hij maling heeft aan gesloten slagbomen bij een spoorwegovergang. Levensgevaarlijk, maar in dit geval kost het hem alleen zijn ego en een schone onderbroek..
23 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (25)
Na alle 'normale' bestuurders zijn nu de vrachtwagens weer eens aan de beurt. Zie hier een nieuwe Truck Crash Galore..
23 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Alex & Jumpy - The Parkour Dog
Parkour is een sport waar heel wat tijd in moet steken om ook daadwerkelijk goed te worden. Maar met een maatje als Jumpy is dat natuurlijk totaal geen probleem...
22 Apr '14 - in Animals
door Patrick
BMW S1000RR vs Bugatti Veyron Vitesse vs Lamborghini Aventador
Superwagens v.s. motoren, het is en blijft een eeuwige strijd. Nou zien we regelmatig filmpjes voorbij komen dat auto's dik winnen van een motor. Maar klopt dat allemaal wel? Laten we het nog een keer proberen. We nemen een Bugatti Veyron Vitesse, een Lamborghini Aventador en zetten daar tegenover een BMW S1000RR t.w.v. 25.000 euri. Game on!
22 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
PublicPrank - Hidden Speaker Prank
Hoe kun je mensen laten geloven dat ze stemmen in hun hoofd horen? Met een simpele draadloze speaker en wat vooraf ingesproken teksten kom je een heel eind. Ik zeg humor!
22 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Cutting The Magic Tree
Een omgevallen boom in je tuin is ook niet alles. Dus wat doe je dan? Juist, je pakt je kettingzaag en gaat hem stukje bij beetje kleiner maken. Deze boom denkt daar anders over..
22 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Red Bull Racing - A to Z of Formula 1 - Part 6 (V to Z)
We nemen vandaag voor de laatste keer een kijkje achter de schermen bij Red Bull Racing. Zie hier het laatste deel van het alfabet. We gaan van V naar Z..
22 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Formula Offroad Extreme Hill Climb
Met je auto een berg op rijden is geen probleem, maar wat deze gasten moeten overwinnen is gewoon bizar. Kijk mee naar de Formula Offroad Extreme Hill Climb..
21 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
How To Deal With A Drunk Driver
Met een slok op achter het stuur stappen is een big no no. Maar er zijn mensen die daar maling aan hebben. En al helemaal in Rusland. Maar ook daar zijn mensen die er een hekel aan hebben..
21 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Nasty Parkour Fail
Dat een sport als parkour wat risico met zich meebrengt mag duidelijk zijn. Dit is waarschijnlijk het kortste fail filmpje van vandaag, maar hij blijft je wel even bij..
21 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Assassins Creed - Live Action Parkour Film
De parkourformatie 3RUN hebben we vaker voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag kijken we naar hun live action film gebaseerd op Assassin's Creed..
21 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Britain's Got Talent 2014 - Darcy Oake Magic
Inmiddels is een nieuw seizoen van de talentenshow Britain's Got Talent weer in volle gang. En van de uitblinkers willen we jullie niet onthouden. Kijk mee naar de act van Darcy Oake..
21 Apr '14 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties