Koreusity 132 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geŁpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
27 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Jari Huttunen Runnirock Rally 2015 Crash - Like A Boss!
Tijdens elke autorally gebeuren er wel de nodige crashes. Vaak is het dan over en uit. Maar in het geval van Jari Huttunen loopt het net even anders. Ik zeg baas!
27 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Car Trouble Russian Style
Onderweg stil komen te staan met de auto is geen pretje. Slepen is een optie, maar dan moet je wel een sleepkabel hebben. Een beetje Rus laat zich niet kennen en komt wel met een andere oplossing..
27 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
GoPro: Skydive Swoop 'N Slide
Skydiven is op zich al een hele toffe ervaring. Maar je kan er altijd nog een extra uitdaging aan vastknopen. Na de standaard slip 'n slide gaan we vandaag voor de swoop 'n slide..
27 Mar '15 - in Cool
door Patrick
PistolShrimps - Gangsta Hobbits Menace II Middle Earth
De heren van PistolShrimps blijven ons vermaken. Is het geen Star Wars, Harry Potter of Batman, dan pakken ze wel The Hobbit beet om die hun eigen draai te geven..
27 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 March 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de vierde week van maart er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
27 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
The Last Ever Top Gear

Previous Top Gear Season 22 Episodes Here!
26 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Fast & Furious Nerd Girl Shocks Instructors
In elk land zijn de regels een beetje anders als je je rijbewijs wilt halen. Hier stap je in de auto van de rijinstructeur, en in en ander land stapt de instructeur bij jouw in de auto. En dan wordt het pas leuk. We rijden mee met coureur Leona Chin..
26 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Dragon Ball Z Stop Motion - Broly vs Goku & Me
Als volwassen vent met actiefiguren spelen kan wel eens voor rare gezichten zorgen. Gooi het onder de noemer 'stop-motion animatie' en er is niemand meer die er een probleem van maakt. Zie hier de Dragon Ball Z stop motion Broly vs Goku & Me..
26 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Polish Dragon Boat Rowing - Tug Of Oar Edition
Kijken wie het sterkste team heeft is soms lastig meten. Maar bij drakenboot racen hebben ze daar een perfecte oplossing voor: Tog of Oar! Het is net touwtje trekken maar dan net even anders..
26 Mar '15 - in Cool
door Patrick
DIY Mini Cheese Burgers
Heb je niet zo'n honger maar wel zin in wat lekkers? Dan is wellicht een cheeseburger een goed idee. Na een stuk of dertig van deze dingen heb je waarschijnlijk nog steeds trek, maar dat mag de pret niet drukken..

Toch liever wat anders? Hij heeft keuze zat..
26 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Highlining In The German Alps
Touwtje springen maar dan net even anders. Normaal gesproken is lopen over een koord nog best lastig, maar zo te zien heeft Quirin Herterich het aardig onder de knie..
26 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Ed Sheeran Cover by 2 Year Old Daniel Breki
De muziek van Ed Sheeran hoor je dagelijks op de radio voorbij komen. Maar de beste man mag wel eens oppassen. Zijn opvolger is inmiddels bekend. Zie hier de twee jarige Daniel Breki..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Hope For Paws Dog Rescue - Jordan
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Jordan. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
25 Mar '15 - in Animals
door Patrick
Impatient Dog vs Horn
Je hond opsluiten in je auto terwijl je zelf even boodschappen gaat doen is niet slim. Niet alleen omdat het gewoon gevaarlijk is voor het beestje. Je kan ook wel eens een hond hebben zonder geduld..
25 Mar '15 - in Humor
door Patrick
The Slow Mo Guys - CD Shattering At 170.000FPS
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. We gaan samen met de Slow Mo Guys wat CD's slopen..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Mashd N Kutcher - When U Collab With The Pizza Guy
Een poosje terug zagen we hoe Mashd N Kutcher uit verveling in het vliegtuig een klein mixje in elkaar draaide. Vandaag vraagt hij de pizzabezorger om het een en ander in te spreken voor een nieuwe creatie..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 23/03/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - Beer! The Musical
De mensen van Improv Everywhere zijn onbetwist de flashmob experts bij uitstek. Vandaag verrassen ze nietsvermoedende mensen met een heus bier musical..
24 Mar '15 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties