Koreusity 121 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een vers overzicht..
25 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Road Bike Party 3 - San Diego
Voor elke fietssport is er wel een speciaal model. Of je nou voor een racefiets gaat of een MTB, je kiest er een die bij je sport past. Maar je kan natuurlijk ook eigenwijs zijn en lak hebben aan die regels. Zie hier Sam Pilgrim..
25 Dec '14 - in Cool
door Patrick

Een biertje drinken, dat is voor mannen vaak dé manier om hun vriendschap te versterken en bezegelen. Maar hoe maak je dat ene biertje nou zo bijzonder dat het onvergetelijk wordt? Simon ging op zoek naar zijn broer Valentijn die geëmigreerd is naar Lapland, om daar in de donkere dagen voor kerst toch nog even een biertje te drinken met hem. Maar dan ook echt één biertje. Dat is met recht Onvergetelijk Bier!
 
CineFix - 2014: A Year In Movies Mashup
2014 was voor de filmmakers wederom een productief jaar. Er zijn weer de nodige kaskrakers geweest die een behoorlijke indruk hebben achtergelaten. Zie hier de 2014 Movie Mashup van CineFix..
25 Dec '14 - in Cool
door Patrick
McDonalds Online Film Cadeau!

Weet je nog van vroeger? Met je vriendinnetje even langs de Mac om vervolgens gezellig een filmpje te pakken. Er is na al die jaren weinig veranderd aan die combinatie. Want als je nu naar McDonald's gaat krijg je bij elk Groot Voordeelmenu of Salademenu een online film cadeau. En niet zo maar een, je kunt met de Videoland voucher kiezen uit 50 topfilms om weer eens ouderwets samen languit op de bank te genieten..
 
Wingsuit Rodeo - Cloud Surfing
Als je een hobby als wingsuit flying wil gaan proberen is het fijn om te weten hoe het nou precies is om zo door de lucht heen te vliegen. Je kan dan zelf zo'n pak aantrekken en op goed geluk uit het vliegtuig springen, maar je kan ook gewoon even met iemand meevliegen. Wel zo gezellig..
25 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Don't F*** With The Bus Driver
Als buschauffeur maak je onderweg heel wat mee. Gelukkig hebben de meeste chauffeurs veel geduld en maken ze zich niet zo snel druk. Maar als je ze pissig maakt, dan heb je echt gezeik..
25 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Seasonal Lights

More Photography Sets!
25 Dec '14 - in Photography
door Patrick
JibJab 2014 Year In Review: '2014 You Are History!'
Zoals elk jaar breng JibJab wederom een klein nieuwsoverzicht van het afgelopen jaar. Zie hier 2014 Year In Review : 2014 You Are History!
25 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Santa Claus Scare Prank
Vreemde mensen laten schrikken is best grappig. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven. Dit soort 'geintjes' kunnen wel eens uit de hand lopen als je een keer de verkeerde treft..
25 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Cool Fireworks
Mooi vuurwerk moet schitteren, harde doffe knallen en prachtige kleuren produceren. Maar soms zie je iets dat ook simpelweg awesome is. Van de week bij de Intratuin maar eens vragen wat het moet kosten..
24 Dec '14 - in Cool
door Patrick
AZO Showreel 2014
AZO staat al jaren bekend als 'The coolest guy in the world'. En niet zonder reden, de man is van alle markten thuis. Tijd voor een nieuwe collectie trucjes. Zie hier zijn Showreel 2014..
24 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Nutcracker Fail Compilation
Er zijn een aantal zaken waar ik erg zuinig op ben, en één daarvan zijn op zeker mijn ballen. Want zeg zelf. Er is geen man die dit wil meemaken..
24 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Shaun Rodriguez - Slow Motion Skateboarding
Langzaam is lekker, want dan kunnen we eens duidelijk zien hoe die bizarre skateboard trucjes werken. Zie hier Shaun Rodriguez..
24 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (280)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want de reeks gaat maar door. Zie hier een verse Crash Galore..
24 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (7)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
24 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Marvel vs DC Epic Trailer, Mashup
De superhelden van DC en Marvel doen allemaal goed hun best de wereld op orde te houden. Maar wat als we die twee teams tegenover elkaar zetten? Dan is deze heerlijke mashup het resultaat..
23 Dec '14 - in Cool
door Patrick
BBC News Reporter Quentin Sommerville vs Drugs
Als BBC reporter maak je zo nu en dan wel wat mee. Maar ik gok dat dit de leukste dag van Quentin Sommerville is geweest..
23 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Subaru Impreza vs Truck Stuck In Snow
Het is geen pretje als je met je vrachtwagen vast komt te staan in de sneeuw. Maar gelukkig zijn er altijd nog mensen, met de juiste wagen, die graag een handje helpen. Zoals deze Subaru Impreza rijder..
23 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Talking Dogs Dinner Party - DevinSupertramp
De dagen rond de kerst gaan vaak gepaard met eten, en niet zo weinig ook. Maar niet alleen wij mensen vinden een goed diner lekker, ook onze trouwe viervoeters kunnen het wel waarderen..
23 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Pool Trick Shots - Dude Perfect & Florian 'Venom' Kohler
Met je maten in de kroeg een gezellig potje poolen is altijd leuk. Biertje erbij, je kent het wel. Maar één ding weet ik zeker. Met Florian Kohler ga ik geen uitdaging aan..
23 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Alexander Rusinov - Power Inside Me!
Sommige mensen spenderen uren per week in de sportschool om wat beweging te krijgen. Alexander Rusinov doet dat op een andere manier. Van parkour tot extreme hoogtes, Alex doet het..
23 Dec '14 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties