eGarage - 40 Years of the Turbo - Magnus Walker
Als er een man is die heel zijn hart, ziel en zaligheid in een auto steekt, dan is het Magnus Walker. De Porsche liefhebber bij uitstek heeft inmiddels een hele collectie klassieke varianten staan. Maar zijn droom was een 1975 Porsche 911 (930) Turbo. En ja, die zijn zeldzaam. Maar hij heeft er een gevonden. Zie hier zijn verhaal..
29 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Man vs Dog
Als je hond iets fout heeft gedaan kan je hem op zijn plek zetten en boos toespreken. Of het beestje er iets mee doet is een ander verhaal. Maar deze hond gaat gewoon een discussie aan met zijn baasje...
29 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Peyton 'Peanut' Dancing at Rupp Arena
Er zijn tijdens sportwedstrijden altijd mensen die niet stil kunnen zitten. Zo ook Peyton 'Peanut' tijdens een honkbalwedstrijd in de Rupp Arena..
29 Mar '15 - in Humor
door Patrick
WTF Skateboarding Tricks (48fps)
Regelmatig zien we filmpjes van skaters voorbij komen waarbij het niet goed afloopt. Vandaag laten we eens de andere kant van het verhaal zien in slow motion..
29 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (92)
Een beetje de amateur cliff diver uithangen is op zich geen probleem. Als het fout gaat heb je alleen jezelf er mee. Maar in dit geval had het heel anders af kunnen lopen..
28 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Bowling Tricks With Andy Varipapa (1948)
Ik mag graag met een paar maten zo nu en dan een balletje gooien. Niet dat ik hoge scores gooi, maar daar gaat het ook niet om. Wie wel weet wat bowlen is, is de legendarische Andy Varipapa. We gaan even terug naar 1948. Skills!
28 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Ninja Window Washer
Ramenlappen is ellendig werk. Maar als je het voor je beroep doet krijg je er toch wel een beetje handigheid in. Laat dat maar aan deze gast over..
28 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month March
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van maart op een rijtje gezet. Kijk mee..
28 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Distractions & Teen Driver Crashes
Er zijn nog legio mensen die onder het rijden druk bezig zijn met andere dingen. Facebook checken, van liedje veranderen op je mobiel, niet handsfree bellen en ga zo maar door. Doe het gewoon niet, want geloof me, het gaat niet altijd goed..
28 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 132 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geŁpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
27 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Jari Huttunen Runnirock Rally 2015 Crash - Like A Boss!
Tijdens elke autorally gebeuren er wel de nodige crashes. Vaak is het dan over en uit. Maar in het geval van Jari Huttunen loopt het net even anders. Ik zeg baas!
27 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Car Trouble Russian Style
Onderweg stil komen te staan met de auto is geen pretje. Slepen is een optie, maar dan moet je wel een sleepkabel hebben. Een beetje Rus laat zich niet kennen en komt wel met een andere oplossing..
27 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
GoPro: Skydive Swoop 'N Slide
Skydiven is op zich al een hele toffe ervaring. Maar je kan er altijd nog een extra uitdaging aan vastknopen. Na de standaard slip 'n slide gaan we vandaag voor de swoop 'n slide..
27 Mar '15 - in Cool
door Patrick
PistolShrimps - Gangsta Hobbits Menace II Middle Earth
De heren van PistolShrimps blijven ons vermaken. Is het geen Star Wars, Harry Potter of Batman, dan pakken ze wel The Hobbit beet om die hun eigen draai te geven..
27 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 March 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de vierde week van maart er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
27 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
The Last Ever Top Gear

Previous Top Gear Season 22 Episodes Here!
26 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Fast & Furious Nerd Girl Shocks Instructors
In elk land zijn de regels een beetje anders als je je rijbewijs wilt halen. Hier stap je in de auto van de rijinstructeur, en in en ander land stapt de instructeur bij jouw in de auto. En dan wordt het pas leuk. We rijden mee met coureur Leona Chin..
26 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Dragon Ball Z Stop Motion - Broly vs Goku & Me
Als volwassen vent met actiefiguren spelen kan wel eens voor rare gezichten zorgen. Gooi het onder de noemer 'stop-motion animatie' en er is niemand meer die er een probleem van maakt. Zie hier de Dragon Ball Z stop motion Broly vs Goku & Me..
26 Mar '15 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties