Koreusity 174 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
12 Feb '16 - in Cool
door Patrick
Pinned By A 4x4 Quad..
Als je tijdens je uurtje crossen een helm op de weg ziet liggen is dat meestal niet goed. Zo ook in dit geval. Gelukkig zijn er altijd mensen die wel stoppen om te helpen..
12 Feb '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rani The Fishing Golden Retreiver
Vissen is een hobby voor de liefhebber. Ik zie mezelf niet uren langs het water zitten in de hoop wat te vangen. Maar met Rani heb je zo een lading vis gevangen en nog tijd voor een paar biertjes ook. Wel zo handig..
12 Feb '16 - in Cool
door Patrick
Don't Fall Asleep Drunk At Work
Een borrel op het werk is altijd gezellig. Maar als de drank niet helemaal goed valt gaat het lichtje snel uit. En ja, dan zijn er altijd nog je collega's die met je aan de gang gaan..
12 Feb '16 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 February 2016
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van februari er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
12 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
Colin Furze's Invention Show - Thermite Kettle
Colin Furze blijft zijn Youtube volgers vermaken met de door hun aangevraagde uitvindingen. Soms geniaal, soms ronduit lachwekkend. Zie hier de Thermite Kettle..
12 Feb '16 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Women's Edition (4)
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan wederom de dames in de spotlights..
11 Feb '16 - in Cool
door Patrick
Best Kissing News Bloopers
Als journalist of nieuwsverslaggever maak je heel wat mee. Gelukkig zijn er ook mensen die je werk kunnen waarderen en je zelfs een kusje willen geven..
11 Feb '16 - in Humor
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 05 2016
Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met bloedgang overheen gaat. Dat blijkt maar weer..
11 Feb '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
OK Go - Upside Down & Inside Out
De heren van OK Go staan niet alleen bekend om hun muziek, maar ook om de opmerkelijke clips die zij er aan toevoegen. Zie hier hun laatste videoclip: Upside Down & Inside Out..
11 Feb '16 - in Music Vids
door Patrick
On The Roofs - Shun Hing Tower in Shenzhen
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Deze jongens gaan voor de top van de Shun Hing Tower in Shenzhen. Ik sla even over..
11 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
Carnavalswagen Met Achtbaan & Looping In Zwitserland
Als je een carnavalswagen bouwt wil je apart en uniek zijn. Iets maken wat nog niemand anders heeft gedaan. Dat is in dit geval goed gelukt. Op een wagen een mini achtbaan met looping. Ik zeg cool!
11 Feb '16 - in Cool
door Patrick
The Simpsons Movie References
Als er één geweldige tekenfilmserie is dan is het de Simpsons wel. Elke aflevering wat nieuws verzinnen zal voor de makers niet gemakkelijk zijn, waar zullen ze toch hun inspiratie vandaan halen?.
11 Feb '16 - in Cool
door Patrick
Epic Freestyle Scooter Tricks (2)
Er zijn heel wat mensen die met veel moeite rechtuit kunnen rijden op een scooter. Maar er zijn ook gasten die kunnen spelen met zo'n ding. Zoals deze jongen..

Deel één vind je hier..
11 Feb '16 - in Cool
door Patrick
Salad Surprise..
Een verse salade bij je avondeten is altijd goed. Maar sommige 'ingrediënten' mogen wat mijn betreft achterwegen worden gelaten..
10 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
Sherp ATV
Ben je op zoek naar een robuust autotje en heb je een kleine 65k op je bankrekening staan, dan is de Russische mini ATV van Sherp wel wat voor je. Over land of door het water, deze kleine krachtpatser doet het allemaal..
10 Feb '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Hartstocht In De Trein Voor Valentijn..
Vrouwenversierder Daan heeft een vaste plek hier op Biertijd. En ook hij wil niet graag zonder date zitten op Valentijnsdag. Op naar het station!..
10 Feb '16 - in Humor
door Patrick
Horue Windsurfing Highlights Compilation
Denk aan windsurfen en meteen schieten een aantal dingen door je hoofd. Zomer, zon, koud bier, bikini's en witte stranden. Daar moeten wij nog even op wachten, maar deze beelden maken een boel goed..
10 Feb '16 - in Cool
door Patrick
When Your Dad Is A Twin..
Best leuk natuurlijk een tweelingbroer. Maar deze kleine meid snapt er niets van. Wie is nou papa?..
10 Feb '16 - in Humor
door Patrick
When You Gotta Go, You Gotta Go..
Als je nodig moet pissen dan moet je nodig pissen, zo simpel is het. Zelfs tijdens een arrestatie!
10 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties