Koreusity 212 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
03 Dec '16 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman (S07E06)

De schrikpraktijken van Freaky the Scary Snowman hebben we eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. En één ding is zeker, het blijft geweldig..
03 Dec '16 - in Humor
door Patrick

Triangle Solo By Jose Cortijo

Bij muziekles op school was je gewoon de sjaak als je een triangel in je handen kreeg. Tijdens de les een keer of twee 'ping' en dat was het dan. Maar Jose Cortijo laat een ander kant van de triangel zien..
03 Dec '16 - in Cool
door Patrick
Evan

Op school gebeuren heel wat dingen. Je eerste kus, je eerste knokpartij en zelfs je eerste schorsing. Evan kan er over meepraten. Eén simpel zinnetje op zijn bureau wordt in zijn geval een mooi verhaal. Maar wellicht had hij wat beter op moeten letten..
03 Dec '16 - in Commercial
door Patrick
People Are Awesome - Best Of 2016

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag!
03 Dec '16 - in Cool
door Patrick
Hope For Paws - Spirit

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Spirit. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
03 Dec '16 - in Animals
door Patrick
Animated Short - Remote

Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Remote'.
03 Dec '16 - in Animation
door Patrick
Red Bull Racing - 2016: A Season In Motion

Red Bull heeft volgens mij elke keer wel een mooi jaar, maar 2016 was toch wel de topper. Formule 1 boeide mij jaren niet, maar met Max achter het stuur was de verleiding te groot om niet te kijken. In een woord geweldig! Zie hier Red Bull Racing - A Season in Motion. Puur gemaakt uit foto's! Ben nu al benieuwd naar volgend jaar..
02 Dec '16 - in Sport
door Patrick
UK Bad Drivers (54)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
02 Dec '16 - in WTF!
door Patrick
Baby vs Beatbox Daddy

We hebben al aardig wat beatbox talenten voorbij zien komen hier op Biertijd. Maar beatboxers van een paar maanden oud zijn zeldzaam. Jong geleerd is oud gedaan..
02 Dec '16 - in Cool
door Patrick
Dad Of The Year - Backyard Roller Coaster

Als je kinderen gek zijn van achtbanen zit je er niet op te wachten om elk weekend in een pretpark te moeten rondhangen. Deze vader van het jaar heeft de perfecte oplossing. Gewoon in de tuin zelf een achtbaan bouwen! Ik zeg awesome!
02 Dec '16 - in Cool
door Patrick
People Can Do Amazing Things - Best Of Kuma 2016

Er zijn heel wat mensen die op wat voor manier dan ook indrukwekkende dingen laten zien. Zie hier het beste van Kuma 2016..
02 Dec '16 - in Cool
door Patrick
Good Mood #7

Hoppa vrijdag! We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een verse Good Mood compilatie..
02 Dec '16 - in Cool
door Patrick
Zapatou - Review Of The Month #2 - November

Het internet staat bol van de geweldige filmpjes. Zapatou maakt er een gewoonte van om zo nu en dan een mashup te maken van al het pracht en praal wat internet te bieden heeft. Vandaag een overzicht van november..
01 Dec '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 47 2016

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met een bloedgang overheen raast. Dat blijkt maar weer..
01 Dec '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Win Compilation December 2016

Na alle falers die we regelmatig voorbij zien komen is het wellicht ook wel eens tof om wat winnaars te zien. Kijk mee!
01 Dec '16 - in Cool
door Patrick
Little Dance Master

Probeer je samen met je zus of vriendin een twerk sessie op te nemen, steelt deze kleine man de show. Geweldig!
01 Dec '16 - in Humor
door Patrick
Asshole Driver Meets Karma, Motorbike, Wallet, Finger

Een motorrijder heeft het al snel gedaan in het verkeer. Vooroordelen te over. Maar probeer je een keer een goede daad te doen door iemands verloren portemonnee terug te brengen, krijg je dit. Tja, dan vraag je er om..
01 Dec '16 - in WTF!
door Patrick
Lucky Thief Walks Off With $1.6M Pot Of Gold

Stelen is fout, maar je kan als dief wel eens een keertje mazzel hebben. Deze man steelt een 39 kilo zware 'pot' uit een transportwagen. Alleen blijkt de pot een waarde te hebben van zo'n 1.6 miljoen dollar. Hij zat namelijk vol met goud. oOps..
01 Dec '16 - in WTF!
door Patrick
Angry Bull vs 4x4

Een stier uitdagen is volgens mijn niet het meest slimme wat je kunt doen. Want zeg zelf, door zo'n beest wil je toch niet gepakt worden..
01 Dec '16 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties