Picking Up Girls Prank - The Oil Boy
Ben je van plan deze zomer tijdens je vakantie een leuke meid te versieren? Leer dan eerst een Frans accent, en breng je massagetechniek even op peil. Succes verzekerd..
30 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (305)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
30 Mar '15 - in WTF!
door Patrick

Allemaal hebben we wel een droom die we maar al te graag in vervulling zien gaan. Helaas is het bittere feit dat het vaak bij een droom blijft. Maar niet als het aan Heineken ligt! Een poosje terug vroegen ze aan de mensen om hun droom in te zenden, en de beste droom zou Heineken uit laten komen. Ijsbrand was de gelukkige Nederlandse winnaar!
 
Short Film - Immersion
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Immersion'..
30 Mar '15 - in Movies
door Patrick
Super-Fan Builds - Han Solo in Carbonite Star Wars Coffee Table
Als superfan van een game of film is het tof om iets te krijgen wat niemand anders heeft. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super-Fan Builds' voor. Vandaag gaan ze voor een Han Solo Carbonite Coffee Table..
30 Mar '15 - in Cool
door Patrick
MotoGP 2015 Qatar Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes van de 2015 MotoGP in Qatar..
30 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Insurance Scammers (2)
Het is werkelijk ongelofelijk dat mensen zich voor een auto werpen om wat extra knaken van de verzekering te vangen. Gelukkig gaat dat niet altijd volgens plan. Lang leve dashcams..
29 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Dancing Grandpa Prank
Stel er komt een jonge man naar je toe met de vraag of je even op zijn opa in rolstoel wilt passen. Het is een kleine moeite dus waarom niet. Alleen hadden ze dit niet verwacht..
29 Mar '15 - in Humor
door Patrick
eGarage - 40 Years of the Turbo - Magnus Walker
Als er een man is die heel zijn hart, ziel en zaligheid in een auto steekt, dan is het Magnus Walker. De Porsche liefhebber bij uitstek heeft inmiddels een hele collectie klassieke varianten staan. Maar zijn droom was een 1975 Porsche 911 (930) Turbo. En ja, die zijn zeldzaam. Maar hij heeft er een gevonden. Zie hier zijn verhaal..
29 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Man vs Dog
Als je hond iets fout heeft gedaan kan je hem op zijn plek zetten en boos toespreken. Of het beestje er iets mee doet is een ander verhaal. Maar deze hond gaat gewoon een discussie aan met zijn baasje...
29 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Peyton 'Peanut' Dancing at Rupp Arena
Er zijn tijdens sportwedstrijden altijd mensen die niet stil kunnen zitten. Zo ook Peyton 'Peanut' tijdens een honkbalwedstrijd in de Rupp Arena..
29 Mar '15 - in Humor
door Patrick
WTF Skateboarding Tricks (48fps)
Regelmatig zien we filmpjes van skaters voorbij komen waarbij het niet goed afloopt. Vandaag laten we eens de andere kant van het verhaal zien in slow motion..
29 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (92)
Een beetje de amateur cliff diver uithangen is op zich geen probleem. Als het fout gaat heb je alleen jezelf er mee. Maar in dit geval had het heel anders af kunnen lopen..
28 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Bowling Tricks With Andy Varipapa (1948)
Ik mag graag met een paar maten zo nu en dan een balletje gooien. Niet dat ik hoge scores gooi, maar daar gaat het ook niet om. Wie wel weet wat bowlen is, is de legendarische Andy Varipapa. We gaan even terug naar 1948. Skills!
28 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Ninja Window Washer
Ramenlappen is ellendig werk. Maar als je het voor je beroep doet krijg je er toch wel een beetje handigheid in. Laat dat maar aan deze gast over..
28 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month March
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van maart op een rijtje gezet. Kijk mee..
28 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Distractions & Teen Driver Crashes
Er zijn nog legio mensen die onder het rijden druk bezig zijn met andere dingen. Facebook checken, van liedje veranderen op je mobiel, niet handsfree bellen en ga zo maar door. Doe het gewoon niet, want geloof me, het gaat niet altijd goed..
28 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 132 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geŁpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
27 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Jari Huttunen Runnirock Rally 2015 Crash - Like A Boss!
Tijdens elke autorally gebeuren er wel de nodige crashes. Vaak is het dan over en uit. Maar in het geval van Jari Huttunen loopt het net even anders. Ik zeg baas!
27 Mar '15 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties