We Call This Home - 3 Years Around The World Travel
We dromen er allemaal van. Na 2,5 jaar sparen op een dag naar je baas lopen, ontslag nemen en daarna drie jaar de wereld over reizen. Walter Chang deed dat. En na 60 landen is dit opmerkelijke reisfilmpje het resultaat..
30 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Learn To Fly - Foo Fighters Rockin1000
Wat doe je als fan van de Foo Fighters om de band naar je stadje te laten komen om op te treden? Rockin1000 haalde 1000 muzikanten naar één plek om daar het nummer 'Learn to Fly' te spelen als uitnodiging. En dat is nog best indrukwekkend..
30 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Wat Zou Jij Tegen Je Ex Willen Zeggen?
Iedereen heeft altijd wel een woordje klaar over zijn of haar ex. Dus gingen de heren van GHBtv op pad om het simpelweg te vragen. Alleen hadden ze dit niet verwacht..
30 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers July 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
30 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Colin Furze - The High Voltage Ejector Bed
Vorige week konden we al zien hoe Colin Furze een High Voltage Ejector Bed in elkaar heeft geknutseld. Vandaag zien we het gevaarte in actie. Wat is die gast toch een geniale doe-het-zelver..
30 Jul '15 - in Cool
door Patrick
SEAT Short vs Fast - De Ultieme Road Trip
Twee teams BN'ers trekken in vijf dagen van Berlijn naar Barcelona. Er is een snelle route om er te komen, maar ook een korte. De auto's zijn een SEAT Leon ST CUPRA en een off-road SEAT Leon X-PERIENCE. Wie o wie gaat er winnen, en welke weg gaan ze nemen? Short vs Fast!..
30 Jul '15 - in Advertentie
door Patrick
PSWC 2015 - Klaudia Hartmanis 1 Place
Ik weet niet of jullie een beetje overweg kunnen met skeelers, maar ik niet. Wereldkampioene Klaudia Hartmanis laat zien wat ze in huis heeft tijdens de Paris Slalom World Cup 2015 (PSWC2015)..
29 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Snowboarding The World's Longest Rail - 84m World Record
Terwijl wij hopen op nog een beetje zomer zijn ze ergens anders druk aan het snowboarden. Over een rail grinden is niet zo heel spannend. Maar een rail van 84 meter is een ander verhaal. Basti Rittig deed het. Een nieuw wereldrecord!..
29 Jul '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 27/07/15 - Tour de France Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de Tour de France special..
29 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Diver Finds $1 Million In Sunken Spanish Treasure
Duiken is een geweldige sport. Je ziet nog eens wat, en in dit geval kom je ook nog eens wat exclusiefs tegen. Deze beste man vond een schat van 51 munten, een lading gouden kettingen, en een speciale gouden munt gemaakt voor de Koning van Spanje, Phillip V. Totale waarde zo'n 1 miljoen dollar! Niet verkeerd voor een middagje duiken..
29 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Jimmy Kimmel On The Killing Of Cecil The Lion
Het verhaal van de Amerikaanse tandarts Walter Palmer die begin juli de bekende leeuw Cecil dood schoot zal jullie vast niet ontgaan zijn. Talk show host Jimmy Kimmel wilde ook nog wat kwijt over de kwestie..
29 Jul '15 - in Animals
door Patrick
Live Inbraak via Periscope
Via de live streamingdienst Periscope kun je over de hele wereld mensen volgen die iets te vertellen hebben, of iets willen laten zien. Maar dat je zelfs live inbrekers kan volgen via de app gaat wel erg ver. WTF!
29 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Toxa Avdeyev - Father & Son Drift
Het is toch geweldig als je je hobby kunt delen met je zoon? In dit geval is het ventje pas vijf jaar. Maar driften met zijn pa is zijn lust en leven...
28 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Don't Park On The Bicycle Lane!..
Een fietspad is voor fietsen. Zo moeilijk is dat niet toch? Maar als je toch eigenwijs je auto op het fietspad zet dan kan je wel eens een fietser een beetje pissig maken. En dan krijg je dit! Wel netjes opgelost..
28 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Alex Ameen 'Bad Decisions Alex' - Best Of June 2015 Skate
Met een skate- of longboard van een behoorlijke bergweg naar beneden 'vliegen' is best tof. Maar je weet nooit wat je onderweg tegen kunt komen. We rijden mee met Alex Ameen ook wel 'Bad Decisions Alex'..
28 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - One Man's Alpine Awakening
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Jürgen Clauss over zijn passie voor de klassieke Renault Alpine A110..
28 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nürburgring Nordschleife BMW Crash Compilation 2012-2015
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen niet te overmoedig worden. Want voor je het weet zie je de vangrail van heel dichtbij..
28 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Slippery When Wet Fails Compilation
Water kan wel eens voor een gladde vloer zorgen, of glibberig modder. En ja, dan moet je wel een beetje oppassen..
28 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Best Of Parkour & Freerunning 2015 (So Far)
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
27 Jul '15 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties