Grigor Dimitrov Rage @ Istanbul Open ATP World Tour 2016

We hebben allemaal wel eens een klote dag op het werk. Waaronder pro tennisspeler Grigor Dimitrov. Heeft er iemand nog een racket over?..
03 May '16 - in Sport
door Patrick
Iron Land Babe Workout

Altijd al afgevraagd waarom sommige dames zo'n mooi gespierd lichaam hebben? We reizen even af naar de Oekra´ne voor een Iron Land workout.
03 May '16 - in Sport
door Patrick
Google Tilt Brush

Google blijft ons verbazen. Tekenen vinden we allemaal wel leuk. Maar ook professioneel zijn er heel wat mensen die dagelijks hun centjes met tekenen verdienen. Google maakt het alleen wat spannender met de Tilt Brush.
03 May '16 - in Cool
door Patrick
Jorian Ponomareff - Abandoned Hospital - The Secret Spot - RideMyLife #4

Sommige rijders kunnen beter overweg met hun motor dan menig mens kan lopen. En dan hebben we het natuurlijk over jongens als Jorian Ponomareff.
03 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Surfs Up! - Epic Wave & Surfing Fails

Surfen is een toffe sport, maar gelukkig voor ons gaat er ook regelmatig wat mis. Kijk mee..
03 May '16 - in WTF!
door Patrick
Luca Nemolato CGI & VFX Showreel 2016

Elke film staat tegenwoordig bol van de special effects. Daar heel wat knappe koppen voor nodig om dat er gelikt uit te laten zien. Luca Nemolato is zo'n man. Zie hier zijn showreel 2016.
03 May '16 - in Cool
door Patrick
Luke Is All By Himself (Star Wars - The Force Awakens - Alternate Ending Parody)

Wie een Star Wars fan is en natuurlijk 'The Force Awakens' heeft gezien weet hoe het eindigt. Gelukkig zijn er altijd mensen die daar net wat anders van maken..
02 May '16 - in Humor
door Patrick
NYC Red Hook Criterium Bicycle Pile-Up

Een wielrenwedstrijd is niet zonder risico. En al helemaal als er een pace-motor midden op de weg stil komt te staan. Geloof me, dat zorgt voor een boel gezeik.
02 May '16 - in WTF!
door Patrick
Virtual Reality Isn't For Everyone

Virtual reality is cool. De games worden met de dag realistischer. Maar voor sommige mensen misschien wel iets te realistisch.
02 May '16 - in Humor
door Patrick
Motorbike Crash Galore (24)

Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motorrijder heeft wel eens mindere dagen.
02 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Win Compilation May 2016

Na alle falers die we regelmatig voorbij zien komen is het wellicht ook wel eens tof om wat winnaars te zien. Kijk mee!
02 May '16 - in Cool
door Patrick
Evolution Of The BMW 3 Series

Er zijn heel wat BMW 3 series geweest. Van een klein aantal heb ik zelf achter het stuur gezeten waaronder een E30 M3. Top speelgoed kan ik je zeggen. Tijd voor een klein overzicht.
01 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stuart Edge - Bottomless Bag Magic

Goocheltrucjes uithalen, mensen verrassen en vrouwen versieren. Stuart Edge is van alle markten thuis. Vandaag werkt hij een dagje bij Del Taco om wat mensen in de maling te nemen.
01 May '16 - in Humor
door Patrick
Headway - Slacklining Meets Classical Music

Touwtje springen maar dan net even anders. Normaal gesproken is het lopen over een koord nog best lastig, maar zo te zien heeft Louis Boniface het aardig onder de knie. Combineer dat met een klassikaal stukje muziek en 'Headway' is het resultaat.
01 May '16 - in Cool
door Patrick
Amazing Scooter Tricks 2016

Die kleine metalen stepjes zijn een behoorlijke hype geweest. Tegenwoordig zie je ze niet meer zoveel, maar de echte fans zijn natuurlijk niet van zo'n ding af te slaan..
01 May '16 - in Cool
door Patrick
Shmee150 - The Supercars Arrive For Gumball 3000 in Dublin

Vandaag is de Gumball 3000 weer van start gegaan. De rally gaat dit jaar van Dublin naar Boekarest. Shmee150 heeft in Dublin weer de nodige bolides op film gezet.
01 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (375)

Elke dag weer is het een sport om je auto heel te houden in het verkeer. Meestal gaat het goed, maar er zijn dagen dat het anders afloopt. Zie hier een verse Crash Galore.
01 May '16 - in WTF!
door Patrick
Trocadero-Fixie

Wij Nederlanders zijn dol op fietsen. Na de normale fiets is er inmiddels de elektrische fiets. Maar wat dacht je van de Trocadero-Fixie? Zitten we daar op te wachten?
30 Apr '16 - in WTF!
door Patrick
Drone Fishing For Tuna

Vissen met een hengel is prima, maar om je haak in de buurt van je vis te krijgen kan je best wel eens gebruik maken van een drone. En ja, dat werkt nog ook!
30 Apr '16 - in Cool
door Patrick
Amazing Jellyfish At 3.700M Deep
Het is een wondere wereld diep onder de zeespiegel. Neem deze kwal op zo'n 3.700 meter diep..
30 Apr '16 - in Animals
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties