Thunder Cloud Costume Princess Cumulus

Iedereen wil met Halloween 'apart' zijn en een unieke outfit hebben. Deze vader heeft voor zijn dochter wel een heel tof kostuum gemaakt. Zie hier Princess Cumulus..
26 Oct '16 - in Cool
door Patrick
Masterchef Junior Uncensored

Wie wel eens Masterchef kijkt weet dat het er hard aan toe kan gaan. Gordon Ramsay neemt de junior versie voor zijn rekening. En zoals we gewend zijn neemt hij geen blad voor zijn mond.
26 Oct '16 - in WTF!
door Patrick

What If Animals Were Round? - Giraffe

De Rollin' Safari clips uit 2013 blijft geniaal. Maar ze zijn terug met een korte animatie. Wat als dieren rond zouden zijn? Vandaag de giraffe..
26 Oct '16 - in Animation
door Patrick
Halloween Light Show 2016 - Time Warp

Is het niet met kerst, dan versieren de mensen hun huis wel met Halloween. Ook dit jaar is een lichtshow weer dé manier om je huis wat extra aandacht te geven. Blijft cool.
26 Oct '16 - in Cool
door Patrick
Red Bull Racing - Formula One Pit Stop Explained
Hier op Biertijd zijn natuurlijk heel wat Formule 1 fans te vinden. Maar sinds Max zijn best doet zijn er ook heel wat mensen gaan kijken die nog niet alles weten. Red Bull Racing legt even uit hoe een pit stop werkt..
26 Oct '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
UK Bad Drivers (49) - Motorbike Close Calls

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat (bijna) mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
26 Oct '16 - in WTF!
door Patrick
DIY Prop Shop - Negan's Bat - Walking Dead

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen The Walking Dead heeft bij heel wat mensen aardig wat indruk gemaakt. Nu Halloween voor de deur staat is het wellicht wel tof om Negans knuppel na te maken. De DIY Prop Shop laat zien hoe..
26 Oct '16 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - This BMW 2000 CS Was A Game Changer

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Emin Kureghian over zijn BMW 2000 CA..
25 Oct '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Funny Animals News Bloopers (2)

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, nieuws en dieren is soms een lastige combinatie..
25 Oct '16 - in Humor
door Patrick
Battlefield 1 Myths - Vol. 2

Battlefield 1 is zonder twijfel een geweldige toevoeging aan je gamecollectie. Laten we samen met DefendTheHouse wederom eens kijken wat we allemaal wel en niet kunnen doen in het spel..

Deel 1 vind je hier!
25 Oct '16 - in Cool
door Patrick
Pranks and Scare Fails Compilation, Scaredy Cats

Met Halloween voor de deur is het weer orde van de dag om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
25 Oct '16 - in WTF!
door Patrick
Killer Clown Sighting Prank On Real Killer Clown Guy
Mensen laten schrikken als killer clown is misschien wel leuk. Maar hoe zou zo'n pranker zelf reageren op zo'n clown? Kijk mee..
25 Oct '16 - in Cool
door Patrick
Best Coub Vines #129

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Vines. Laten we er gewoon nog eentje doen..
25 Oct '16 - in Cool
door Patrick
BMW Films - The Escape

BMW maakt, ondanks dat ik een Audi fan ben, zeker wel zeer mooie wagens. En om die te promoten maakt BMW al wat jaren toffe short movies. Vandaag een nieuwe! Kijk mee naar 'The Escape'..
24 Oct '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Huntsman Spider vs Mouse

Een spin in huis doe je weinig aan. Maar als een Huntsman spider op je koelkast een muis voor lunch neemt is het volgens mij toch tijd om iemand te bellen..
24 Oct '16 - in WTF!
door Patrick
Replacing A Lightbulb With A Drone

Een lampje vervangen is twee seconden werk. Maar dat is ook de uitdaging niet. Laten we eens een lamp vervangen met een kleine drone. Geloof me, dat is nog best lastig..
24 Oct '16 - in Cool
door Patrick
Nürburgring Crash & Fail Compilation

Hoppa en nog eentje! Knallen op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen niet te overmoedig worden. Want voor je het weet zie je de vangrail van heel dichtbij..
24 Oct '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Monster Energy - DAYUMM! - Short Snowboard Movie

Nog even en dan staan we weer met z'n allen tot ons knieën in de sneeuw in de rij voor de skilift. Om alvast een klein beetje in de stemming te komen hierbij Monster's korte snowboard film DAYUMM!
24 Oct '16 - in Cool
door Patrick
Man At Arms Reforged - Jambiya Knife (Battlefield 1)

De dames en heren van Man at Arms Reforged maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag gaan ze voor de Jambiya Knife uit de nieuwe game Battlefield 1..
24 Oct '16 - in Cool
door Patrick
Hope For Paws - Scooby

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Scooby. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
23 Oct '16 - in Animals
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties