Charge Your iPhone AA Style
Op vakantie of een weekend weg en de oplader van je iPhone vergeten? Pak wat zilverfolie, twee batterijen en klaar is kees..
29 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Ice Fishing Fail
Vissen is op zich al een uitdaging, maar met een onwijze laag ijs onder je voeten helemaal. Gaatje boren, haakje met wat aas het water in en wachten maar. Als er dan ook nog een vis wil happen is je dag weer goed. Althans..
29 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Colin Furze's Invention Show - JETWIPE
Colin Furze blijft zijn Youtube volgers vermaken met de door hun aangevraagde uitvindingen. Soms geniaal, soms ronduit lachwekkend. Zie hier de Jetwipe..
29 Jan '15 - in Humor
door Patrick
2015 Budweiser Super Bowl Commercial 'Lost Dog'
Zoals elk jaar brengt ook dit jaar de Super Bowl weer geweldige commercials met zich mee. Zie hier alvast de tranentrekker van Budweiser..
29 Jan '15 - in Commercial
door Patrick
The Slow Mo Guys - Inside a Camera at 10, 000fps
Met een fotocamera een mooi plaatje schieten is de normaalste zaak van de wereld. Maar hoe gaat het nou precies in zijn werking? We kijken mee met de Slow Mo Guys..
29 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers January 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
29 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Tesla P85D Insane Mode Launch Reactions
Dat een Tesla P85D een rappe auto is mag duidelijk zijn. Met ruim 600pk gaat hij als een speer vooruit. De sport modus is simpelweg snel. Maar met een druk op de 'insane' knop krijg je dit soort reacties..
28 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Action Women Movie Montage
In actiefilms zijn vaak de mannen die de baas zijn. Maar vergeet de dames niet. Want geloof me, ook die kunnen je ass kicken..
28 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Russian Winter Drifting
Hier in Nederland mogen we nog van geluk spreken dat er geen lading sneeuw ligt. Dat kan natuurlijk morgen anders zijn, maar in Rusland is het de normaalste zaak van de wereld. En ja, dan is autorijden soms een hele uitdaging..
28 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (87)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af..
28 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
A. Maceo Smith New Tech High School - Uptown Funk Dance
Op elke school zijn er wel leraren te vinden die gewoon nergens voor te porren zijn. Maar Scot Pankey is een ander verhaal. Zie hier zijn Uptown Funk Dance..
28 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Paraglider-Powered High Altitude Human Slingshot
Paragliden is al een geweldige sport op zich. Maar als de rode stier er zich mee gaat bemoeien kan het alleen maar spectaculairder worden..
28 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Jensen 541 - The Right Fit
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Gianfranco Giovine over zijn klassieke 1954 Jensen 541..
27 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
DevinSupertramp - Biggest Fails
We zien bijna wekelijks de mooiste filmpjes voorbij komen van filmmaker DevinSupertramp. Schitterende beelden, maar ook dat is niet altijd goed gegaan. We zetten een aantal missers op een rijtje..
27 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Lingerie Football - Hits, Fights & Funny Moments
Je zou denken dat het tijdens de Lingerie Football League een stuk rustiger verloopt dan bij de echte grote jongens. Maar geloof me. Niets is minder waar..
27 Jan '15 - in Sport
door Patrick
WATTS Zap 26/01/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
27 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Ultimate Redneck Fails Compilation
We zien het wekelijks fout gaan in diverse fail compilaties. Vandaag is het de beurt aan de Rednecks..
27 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Awesome Parking Fails
Dat heel wat mensen niet kunnen rijden weten we ondertussen. Zelfs parkeren is voor een aantal 'coureurs' gewoon niet te doen..
27 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties