WATTS Zap 03/08/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
04 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Motorbike Crash - Call 911..
Het is altijd mogelijk dat er tijdens een motorritje wat kan gebeuren. En als er dan ook echt iemand op zijn plaat gaat is het tijd voor de hulpdiensten. Althans...
04 Aug '15 - in Humor
door Patrick
The Joker - The Parkinson's Drawing
Met een aandoening als Parkinson is het lastig tekenen. Althans, is dat ook echt zo? Wedden dat je met Parkinson ook gewoon meesterwerkjes op papier kunt zetten! Kijk mee..
04 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Porsche 964 - The Growler
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Alexander Bermudez over zijn 1990 Porsche 964 Carrera RS, The Growler..
04 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
UK Fails Compilation
Niets verkeerds over Engeland. Een geweldig land met een nog beter ontbijt. Maar ook daar gaat wel eens het een en ander fout. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
04 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Photographer At A Drift Race..
Als autoliefhebber is het tof om een drift race bij te wonen. Maar als fotograaf kan je toch beter een ander plekje zoeken dan deze..
04 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Devin Supertramp - Slip & Slide Waterfall
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voor een heuse Slip & Slide Waterfall. Supertramp style!
04 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Scary Ghost Sisters Prank Gone Wrong
Er worden heel wat 'pranks' uitgehaald die net over het randje gaan. En ja, dan kan je wel eens een andere reactie krijgen dan je verwacht..
03 Aug '15 - in Humor
door Patrick
BBc Reporter Invisible iPad..
Dat je het nieuws moet presenteren prima, maar deze Britse presentator is de nieuwe 007 met zijn ingebouwde tablet..
03 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Got Bass ?
Er is een nieuwe oplossing voor mensen die na een bezoek aan een drive thru hun zooi door het raam op straat gooien. Het heet bas...
03 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation July 2015
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook juli was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
03 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Sparkling Spiders
Een spinnetje in de tuin is prima, maar hoeveel lopen er eigenlijk? In dit geval meer dan je denkt..
03 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Robot Driver Prank
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan met Rahat en zijn robot langs bij de plaatselijke burgerboer..
03 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Revolutionaire Kinderwagen Van Volkswagen
Dat elke Volkswagen vandaag de dag vol zit met de nieuwste techniek hoef ik niemand duidelijk te maken. Sterker nog, ze nemen zelfs zo nu en dan een kinderwagen onder handen om hem een stuk veiliger te maken..
03 Aug '15 - in Commercial
door Patrick
Dirtbike Action In Zuiderpark
Ze zeggen wel eens dat oom agent geen gevoel voor humor heeft. Maar geloof me, dat heeft hij wel. Maar dan moet je ook wel een mafketel treffen als deze...
02 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Turn Your Smartphone Into A 3D Hologram
Ik hou wel van kleine knutselprojectjes, en al helemaal van 3D hologrammen. Maar wat blijkt, met een beetje knutselen fabriceer je in no-time zelf een 3D hologram in elkaar. Best cool..
02 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Robbie Maddison's Pipe Dream
Heel tof natuurlijk dat je als prof perfect overweg kunt met je motor, maar daarmee is surfen nog steeds geen optie. Althans, met een beetje knutselen kan ook Robbie Maddison zijn droom waar maken..
02 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Europe's Strongest Man 2015 - Hafthor Bjornsson
Je moet toch aardig je best doen om de sterkste man van Europa te worden. Maar dat is geen probleem voor spierbundel Hafthor Bjornsson..
02 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Motorbike Crash Galore (16)
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motorrijder heeft wel eens mindere dagen..
02 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties