Close Call.. (80)
Een stukje toeren op de motor is heerlijk tijdverdrijf maar zoals je weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Gelukkig gaat het in dit geval net goed..
20 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (79)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef de beste man even een schone onderbroek..
20 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Cleaning Lady Workout
We houden van een schoon huis, en als de vrouw in huis er ook nog alles aan doet om haar figuurtje netjes op peil te houden hebben wij mannen eigenlijk niets meer te zeuren toch? Een soort van win-win situatie..
20 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Images From NASA

More Photography Sets!
20 Sep '14 - in Photography
door Patrick
The Dancing Traffic Light
Verkeerslichten zijn er voor onze veiligheid. Maar hoeveel mensen zie je dagelijks niet oversteken terwijl het verkeerslicht toch echt op rood staat. Om de mensen wel te laten wachten bij rood moet je ze vermaken. En dat is in dit geval goed gelukt..
20 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Red Bull X-Fighters 2014 Best Moments
Het 2014 Red Bull X-Fighters evenement zit er inmiddels weer op. Tijd voor een overzicht van de beste momenten..
20 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Burning Man 2014
Een evenement wat echt bovenaan mijn lijstje staat is toch wel 'Burning Man'. Het is een eind weg, en midden in de Nevada woestijn, maar tof is het zeker. Zie hier een kleine impressie van Burning Man 2014..
19 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 107 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 107..
19 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Key & Peele - Alien Imposters
Mocht het een keer zover komen dat aliens onze aardbol overnemen, dan is het fijn om te weten of een overlevende een mens of een buitenaards wezen is. Maar hoe kom je daar achter? Simpel, gewoon de juiste vragen stellen!
19 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Party Hard!
Een beetje DJ zorgt voor de juiste 'vibe' en laat zijn publiek volledig uit hun dak gaan. Dat is in dit geval aardig gelukt!
19 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Close Call Compilation (4)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. We zien het in deze compilatie..
19 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 September 2014
De derde week van september zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend alvast!
19 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Warren Signe - Paris Metro Session
Elke dag weer met de metro naar het werk is op zich geen probleem. Maar als je elke ochtend als een Lemming in de rij staat dan kan dat wel eens voor ergernis zorgen. Warren Digne heeft daar de oplossing voor. Koop een paar rollerblades en gaan!
18 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Monster - Ballistic B.J. Baldwin - Recoil 2
Niet alleen de rode stier zorgt voor mooie beelden. Ook concurrent Monster weet ons te boeien. We gaan voor een extreem ritje met coureur B.J. Ballistic..
18 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Yes, It's A Woman! - Gas Station Mix Up
Vrouwen en auto's is geen beste combinatie. Dat hebben we al vaker gezegd. Rijden gaat nog net, parkeren is een drama en zelfs tanken blijkt lastig te zijn. Vooral als je niet eens weet welke auto van jou is..
18 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
High Five New York
Mocht je in New York een taxi aan willen houden, dan is je hand opsteken voldoende. Deze vriendelijke gozer maakt daar meteen maar even gebruik van..
18 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Close Call.. (78)
We leren het al van kleins af aan. Bij oversteken eerst links kijken, dan rechts, wederom links en oversteken maar. Die les heeft deze dame waarschijnlijk gemist..
18 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - Lancia 037 Group B Represents Last Era of Racing Romance
Ook vandaag zet Petrolicious weer een autoliefhebber en zijn passie in de spotlights. Vandaag kijken we naar Philip Toledano en zijn zeldzame 1982 Group B Lancia 037..
17 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties