Epic London Underground Ping Pong Battle
Als je ergens in Londen op de metro staat te wachten kan je maar beter jezelf vermaken. En met een goede maat in de buurt kan het virtuele gevecht beginnen..
24 Nov '14 - in Cool
door Patrick
World's Most Amazing Kendama Ninjas
Wellicht heb je nog nooit gehoord van het traditionele Japanse speeltje Kendama. Maar er zijn mensen die er best handig in zijn. Zoals deze twee gasten..
24 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Black Friday - Parody Movie Trailer
Als ik naar de Mediamarkt ga en er staan zo'n zeven mensen voor me bij de kassa, dan vind ik het nogal druk. In Amerika is het tijdens 'Black Friday' een heel ander verhaal. Daar mag je blij zijn als je heelhuids thuis komt. Zie hier de trailer van 'Black Friday'..
24 Nov '14 - in Trailers
door Patrick
Violence in Table Tennis
Op badminton na is tafeltennis de perfecte camping sport. Natuurlijk zijn er meesters die deze sport beheersen. Maar er zijn ook gasten die zich niet kunnen beheersen..
24 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Jack's Garbage Truck vs Mattress
Het leven van een vuilnisman gaat niet over rozen. Elke dag de troep van een ander opruimen komt ook een keer je strot uit. Maar Jack denkt daar heel anders over..
24 Nov '14 - in Humor
door Patrick
The Ship Breakers

More Photography Sets!
24 Nov '14 - in Photography
door Patrick
Magic Boobs Card Trick
Nou heb ik Hans Kazan wel eens zien toveren met een paar kaarten, maar dat kan natuurlijk beter. Zie hier Riley..
24 Nov '14 - in Cool
door Patrick
GoPro: Line Of The Winter
Als er één camera ideaal is voor extreme sports, dan is het wel de GoPro. Logisch ook, want het kleine apparaatje maakt, zoals je ziet, prachtige beelden..
24 Nov '14 - in Cool
door Patrick
GameTime: Five Minutes
Gametime! Laten we deze dag eens afsluiten met een spelletje. Overleef jij een zombie attack? Zie hier Five Minutes. Game on!
23 Nov '14 - in Games
door Patrick
Arthur's Road Rage Compilation On English Traffic
Iedereen ergert zich wel eens als hij of zij weer eens in de file staat. Zo ook Arthur...
23 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Reporter vs Skateboard
Dat je als skateboarder aan je veiligheid moet denken is inmiddels duidelijk. Maar zelfs reporters kunnen beter een helm dragen als ze in de buurt zijn van een skatepark..
23 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome Best Of 2014 Compilation
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
23 Nov '14 - in Cool
door Patrick
You Don't Want to Drive a Ferrari Every Day
Het is natuurlijk tof als er een Ferrari in je garage staat. Maar is het nou een auto die je ook dagelijks zou gebruiken? Het klinkt verleidelijk, maar Doug laat je zien waarom niet..
23 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Audi RS6 316km/h
We hebben allemaal wel eens haast, en dan trap je het gaspedaal toch iets dieper in dan normaal. Maar in een tunnel waar je 70, 100 of hooguit 120 mag gaat deze RS6 rijder dik over de grens van zijn rijbewijs. Wat een speelgoed..
22 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Police Arrest With A Twist
Dat de politie druk bezig is met boeven vangen kunnen we allemaal wel waarderen. En al helemaal als je getuige bent dat een 'boef' in de boeien wordt geslagen. Althans...
22 Nov '14 - in Humor
door Patrick
World Record Truck Jump By EMC & Lotus F1
We hebben door de jaren heen al heel wat auto jumps voorbij zien komen. Maar een vrachtwagencombinatie die een kleine 26 meter gaat vliegen zien we niet zo vaak. En laat daar ook nog een F1 Lotus aan te pas komen. Ik zeg tof!..
22 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Golden Retriever Wants To Race But...
Leuk die hondenshows, maar er is natuurlijk altijd maar een winnaar. En dat moet een Golden Retriever zijn. Ze zijn niet voor niets de beste hulphonden toch? Deze harige vriend heeft blijkbaar een paar lessen gemist..
22 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Top Soccer Shootout Ever
Wellicht hebben jullie de verkorte clip al ergens eerder voorbij zien komen, maar ik kan hem de Biertijd bezoekers niet onthouden. Elk keeper doet zijn best om een lading penalty's tegen te houden, maar deze man is een ware expert..
22 Nov '14 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties