The F1 Scrum With Daniel Ricciardo & Bath Rugby Club
Laten we eens gaan voor een potje krachtmeting. Wat is volgens jou sterker? De F1 wagen van coureur Daniel Ricciardo, of de Bath rugby club? Red Bull deed de test..
06 Feb '16 - in Cool
door Patrick
Quad Wheelie Fail
Op de openbare weg met je quad stunts uithalen kan lang goed gaan. Maar dan moet je niet overmoedig de stoere jongen uit gaan hangen. Karma wint altijd..
05 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
Mannen Laten Schoonmaken? Zo Doe Je Dat!
Een simpel feit: Mannen helpen niet graag in het huishouden. Maar deze dame heeft daar de perfecte oplossing voor..
05 Feb '16 - in Sexy
door Patrick
NFL 2016 - Bad Lip Reading (2)
Tijdens een American Football wedstrijd zie je de spelers regelmatig met elkaar praten of tegen elkaar schreeuwen. Maar wat zeggen ze nou eigenlijk? Met een dosis liplezen komen we een heel eind..

Deel één vind je alhier!
05 Feb '16 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 01/02/16 - Australian Open Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de Australian Open Special.
05 Feb '16 - in Sport
door Patrick
Always Secure Your Load.. (2)
Er worden per dag heel wat spullen van A naar B gebracht over de wegen. En daarbij is een ding belangrijk. Zet je lading goed vast! Anders krijg je dit soort praktijken.
05 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 February 2016
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de eerste week van februari er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
05 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
Toddler GoPro Hide And Seek
Een GoPro camera is perfect om tijdens het sporten geweldige beelden te schieten. Maar zelfs bij een potje verstoppertje spelen kan hij goed van pas komen..
04 Feb '16 - in Cool
door Patrick
Mama Appelsap - Ik Kom Klaar, Zet Die Hoer Op Uw Site..
Het gebeurt ons allemaal wel eens. Zit je naar een liedje te luisteren, versta je plots iets heel anders dan de bedoeling is. Een typische Mama Appelsap. Zo ook in dit geval..
04 Feb '16 - in Humor
door Patrick
Incredible Freefall Skydiving Over Rio de Janeiro
Skydiven is en blijft geweldig. Deze twee gasten gaan boven Rio de Janeiro net een stapje verder..
04 Feb '16 - in Cool
door Patrick
Gordon Ramsay - Red Wine Chocolate Sauce
Masterchef Gordon Ramsay is een man die van wanten weet en heerlijke recepten zo uit zijn mouw schudt. En met een beetje creatief knip- en plakwerk wordt het helemaal leuk..
04 Feb '16 - in Humor
door Patrick
Colin Furze - Pulse Jet Drift Trike
We zijn dol op filmpjes van über mafketel Colin Furze. Deze keer heeft de beste man zijn drift trike onderhanden genomen. Wederom awesome!
04 Feb '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 04 2016
Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met bloedgang overheen gaat. Dat blijkt maar weer..
04 Feb '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ripley The Toucan
Een parkiet op je schouder die kusjes geeft of een papegaai die op tafel de mooiste trucjes doet, allemaal tof. Maar een Toucan als knuffeldier zie je niet zo vaak..
03 Feb '16 - in Animals
door Patrick
Amazing Copperhead Cane
Geen mens loopt graag met een wandelstok. Maar als het dan toch zo moet zijn kan je maar beter wat aparts in je handen hebben. Deze beste man is daar een expert in..
03 Feb '16 - in Cool
door Patrick
Ice Age: Collision Course - Official Trailer (2)
Ice Age: Collision Course is vanaf 13 juli 2016 te zien in de Nederlandse bioscopen. Maar om alvast in de sfeer te raken hebben we hierbij alvast de officiële trailer..
03 Feb '16 - in Trailers
door Patrick
Webucation - Dubstep Dancing
Goed leren dansen kost jaren je leven. Maar er zijn uitzonderingen. De 12 jarige Adilyn Malcolm wist in 8 maanden Dubstep dansen onder de knie te krijgen door onder andere YouTube filmpjes van Marquese Scott te kijken. Best knap..
03 Feb '16 - in Cool
door Patrick
Airsoft Snow Sniper Team
Met een aantal maten een middagje paintballen is best tof. Maar wil je net een stapje verder dan is Airsoft een leuke uitdaging. We kijken wederom mee met sniper Novritsch..
03 Feb '16 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties