Musicless Musicvideo / Rihanna - Stay
Een videoclip van Rihanna, maar dan zonder muziek, zitten we daar op te wachten? Waarschijnlijk niet, maar humor is het wel!..
30 May '15 - in Humor
door Patrick
Top 5 Nürburgring Mistakes (Why and How to Avoid)
Wie wel eens een rondje heeft gereden op de Nürburgring weet dat het een circuit is vol verrassingen. Hier alvast vijf tips om de volgende keer de ergste fouten voor voorkomen..
30 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Biker vs Parked Car - First Driving Lesson
Je eerste rijles is natuurlijk reuze spannend. Een moment dat je niet snel vergeet. En al helemaal niet als je zonder een meter te rijden al een fietser op je achterklep hebt liggen..
30 May '15 - in WTF!
door Patrick
Best News Bloopers May 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
30 May '15 - in Humor
door Patrick
Hyperlapse Las Vegas
Op vakantie de nodige foto's en filmpjes maken is de normaalste zaak van de wereld. Maar is het niet eens tijd voor een andere benadering. Wat dacht je van een Hyperlapse? Laten we beginnen in Vegas..
30 May '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 141 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
30 May '15 - in Cool
door Patrick
The A-Z of YouTube - Celebrating 10 Years
YouTube bestaat inmiddels al 10 jaar. En dat wil zeggen, tijd voor een klein overzicht. Zie hier The A-Z of YouTube..
29 May '15 - in Cool
door Patrick
Nissan 350Z vs Porsche GT3 vs Surprise..
Een standaard Nissan 350Z is nou niet echt competitie voor een Porsche GT3. Maar met een beetje tunen kom je een heel eind. Maar zoals je weet is er altijd baas boven baas..
29 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Paraglider Bad Day
Hoe geweldig is het om als een vogel door de lucht heen te zweven? Paragliding is spectaculair, maar natuurlijk niet zonder gevaar. Gelukkig loopt het in dit geval wel goed af..
29 May '15 - in WTF!
door Patrick
Kung Fury - Official Movie
Kung Fury was ooit een Kickstarter project om geld binnen te halen voor de productie van een over-de-top 80's actiefilm. Heel wat mensen zagen de humor er wel van in en uiteindelijk hebben ze een bedrag van ruim 630.000 dollar binnengehaald. De film staat inmiddels online en is hier te bekijken. U bent gewaarschuwd!..
29 May '15 - in Movies
door Patrick
Truck Crash Galore (37)
Na alle 'normale' bestuurders zijn nu de vrachtwagens weer eens aan de beurt. Zie hier een nieuwe Truck Crash Galore..
29 May '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Month May 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
29 May '15 - in WTF!
door Patrick
Bikers vs Car Driver Road Rage
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
28 May '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 25/05/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
28 May '15 - in Cool
door Patrick
Ciccio Merolla - Bongo Massage
Muzikant Ciccio Merolla kan zeer goed overweg met een stel bongo's. Maar wat krijg je als zijn vrouw om een massage vraagt? Ciccio laat het je zien..
28 May '15 - in Cool
door Patrick
Jeanney vs Pucher - FIA World Rallycross Championship
Bij elke sport is het vechten om de eerste plaats. Alleen brengt de een het mooier dan de ander. Dit gevecht tussen rallycross coureurs Davy Jeanney en Max Pucher is simpelweg awesome. Netjes gedaan Davy!..
28 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jamie Oliver Makes His Own Birthday Cake
Top chef Jamie Oliver is 40 geworden. Op zich niets bijzonders, maar wel tijd voor een verjaardagstaart. En met een beetje knip en plakwerk maakt Jamie hem zelf dit jaar..
28 May '15 - in Humor
door Patrick
Colin Furze - Setting Of 300 Rockets All At Once
Onze favoriete knutselaar Colin Furze heeft inmiddels 1 miljoen volgers op YouTube en dat moet gevierd worden. En hoe kan dat beter dan met 300 vuurpijlen. Het probleem is alleen dat hij ze allemaal in één keer tegelijk aan wil steken. Vorige week was hij met de voorbereidingen begonnen, maar vandaag gaan we zien of het hem ook daadwerkelijk gelukt is..
28 May '15 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties