Janson and Fernando: Back to the Racetrack
Nog even en dan gaan we weer genieten van de Formula 1. 15 maart begint het festijn in Australië. En omdat de tijd niet snel genoeg gaat gaan Jenson en Fernando alvast op weg...
01 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Most Inspiring Dog Rescues
Of het nou een hond met een baasje is, of een zwerfhond, het is en blijft rot als ze in problemen komen. Gelukkig zijn er altijd mensen die een helpende hand bieden..
01 Feb '15 - in Animals
door Patrick
PistolShrimps - Hollywood Hacking
Een computer hacken is nog niet zo makkelijk. Maar als je de films uit Hollywood mag geloven is het ronduit kinderspel. Tijd voor PistolShrimps om daar op in te haken..
01 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Lexus The Dirt Bike Dog
Een hond is in wezen je beste vriend. En als je dan ook nog je hobby kan delen met je trouwe viervoeter is het natuurlijk helemaal geweldig. Zie hier James Stott met zijn maatje Lexus..
01 Feb '15 - in Animals
door Patrick
Drop Dead Robbery
Als je netjes je werk staat te doen en er staat plotseling iemand met een mes of pistool voor je neus om geld te schreeuwen, dan is het wel even schrikken. Maar als je dan vervolgens een pistool op zijn hoofd richt dan krijg je soms rare reacties..
01 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Why There Are No More Unicorns
Mocht je jezelf al jaren afvragen waarom er geen eenhoorns meer zijn. Wij hebben het antwoord voor je..
31 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Swinging Lamposts M62
Lantaarnpalen op de snelweg zijn er voor onze eigen veiligheid. Het is immers wel zo fijn dat we in het donker kunnen zien waar we rijden. Maar wat doen die palen overdag in hun vrije tijd als het licht is? Juist, een beetje dansen!..
31 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Break's Viral Videos of January 2015
Ook deze maand is er weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht van Break's Viral Videos..
31 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Hawaiian Dreamers
Terwijl ik hier voor de kachel het raam uit kijk zie ik sneeuw. Niet mijn favoriete tijd van het jaar. Ik ben meer van de zon zeg maar. Eigenlijk wonen we hier dan in het verkeerde land. Want op Hawaii is het best uit te houden. Zie hier Hawaiian Dreamers..
31 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Whoa-oo-oh Supercut
Heb je altijd al snel geld willen verdienen? Zorg dan voor een succesvol liedje die niemand uit zijn hoofd kan krijgen. Wellicht denk je dat het een onmogelijke opgave is. Maar met een paar simpele akkoorden en Whoa-oo-oh kom je een heel eind..
31 Jan '15 - in Music
door Patrick
Fiat 500X Car Launch feat. Dynamo
Als er een nieuw model auto gepresenteerd wordt dan maken ze daar vaak iets spectaculairs van. In dit geval komt illusionist Dynamo een handje helpen bij de lancering van de nieuwe Fiat 500X..
30 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Kimi Raikkonen Thug Life
De 'Thug Life' filmpjes gaan als een malle over het internet. Maar er kan er maar één de echte Thug zijn. En dat is coureur en tevens ijskoning Kimi Raikkonen..
30 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Ted 2 - Official Trailer
Het eerste deel was al geweldig en veel mensen zaten te wachten op een vervolg. Helaas moeten we nog even wachten tot 13 augustus. Maar hier alvast de trailer als wachtverzachter..
30 Jan '15 - in Trailers
door Patrick
Harry The Hawk Uptown Funk
Harry the Hawk is de mascotte van NBA's Atlanta Hawks, en hij is altijd wel in voor een dolletje. Hij beschikt ook over de nodige dance moves. Zie hier zijn versie van 'Uptown Funk'..
30 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (289)
Met de huidige weersomstandigheden moeten we weer gaan denken aan winterbanden. Want zoals we weten kan kou en gladheid voor een boel narigheid zorgen. We zien het in een nieuwe Crash Galore..
30 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
How To Make A Laser Guided Blowgun
Heb jij in je jongere jaren ook een pvc blaaspijp gehad om papieren pijltjes te schieten? Wellicht is het leuk om je jeugd weer eens te herleven. Maar dan wel met een blaaspijp 2.0..
30 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Month January 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
30 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties