Tesla Model X P90D Ludicrous vs Ferrari F430

Met een Ferrari F430 onder je kont kan je de halve wereld aan. Genoeg pk's om iedereen een klap om de oren te geven. Althans, totdat er een Tesla Model X P90D naast je komt staan bij het stoplicht. Jammer pik!..
29 Apr '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Volvo vs Fiat

We weten allemaal dat Zweedse degelijkheid garant staat voor kwaliteit. En als je dan met een Fiat achterop een Volvo klapt, dan is het wel een beetje duidelijk wie de meeste schade heeft. Maar zo veel?..
29 Apr '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
TarraDarraBros - Bowfishing Tilapia - Catch n Cook

Er is niets zo lekker als vers gevangen vis. De TarraDarraBros uit Australië nemen het woord 'vers' wel erg letterlijk en gaan zelf op jacht voor een heerlijke lunch. Vandaag gaan we voor Tilapia.
29 Apr '16 - in Cool
door Patrick
This Is Rally (4)

De liefhebbers van rallygeweld kunnen vandaag hun lol weer op. Zie hier 'This is Rally'. Rally door de jaren heen.
29 Apr '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Fails Of The Month April 2016

Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Bij deze mensen zat het deze maand een beetje tegen. Niet erg, kunnen wij wel waarderen.
29 Apr '16 - in WTF!
door Patrick
Joop Zoetemelk - Retour De France, Sparta, Fietsen

Denk aan wielrennen en de eerste naam die binnenschiet is Joop Zoetemelk. De beste man is inmiddels 69 en zeker nog niet klaar met fietsen. Sterker nog, Joop gaat na 404 etappes en 63.070 kilometer gewoon nog één keer voor de Tour de France. Zie hier de mini docu 'Retour de France'. Respect!
29 Apr '16 - in Docu
door Patrick
Motorbiker vs Traffic Jam

We hebben allemaal een hekel aan files. Maar met een motor ben je net wat wendbaarder en kan je er rustig doorheen rijden. Maar er zijn ook motorrijders met haast. En dan krijg je dit!
28 Apr '16 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (46)

Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor vrachtwagens.
28 Apr '16 - in WTF!
door Patrick
Shredding Wins Compilation, Fiets, BMX

Of het nou skateboarders, surfers of BMX experts zijn, ze blijven voor geweldige beelden zorgen.
28 Apr '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 16 2016

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met bloedgang overheen gaat. Dat blijkt maar weer.
28 Apr '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Greg Myers: Skateboarding Is Forever

Skateboarden is een vak apart. Maar een ding is zeker. Greg Myers weet hoe hij met een skateboard om moet gaan.
28 Apr '16 - in Cool
door Patrick
DiResta: Big Ass Knife

Als je op zoek bent naar een mes, dan kan je natuurlijk een winkel binnenstappen en er een kopen. Maar dat is de uitdaging niet. Jimmy DiResta, de man met gouden handen, laat zien hoe je er zelf een maakt.
28 Apr '16 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Making A Home Made Hoverbike (Part 4)

Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Inmiddels is zijn nieuwe project afgerond: Een Hoverbike!

Eerdere delen vind je hier, hier en hier!
28 Apr '16 - in Cool
door Patrick
LEGO Technic - 42056 Porsche 911 GT3 RS

Lego is geweldig speelgoed, maar niet alleen voor kinderen. Ook volwassen mensen willen wel eens wat speciaals in elkaar bouwen. Laat pakketje 42056 nou een Porsche 911 GT3 RS zijn, En ja. Pat wil die wel!

Lego Nederland, als jullie een review willen, ik ben er klaar voor!
27 Apr '16 - in Cool
door Patrick
Face Swap Challenge In Public

Face Swap is een toffe app waarmee je live op je smartphone gezichten kunt verwisselen. Leuk om het met vrienden te proberen maar misschien nog leuker om het bij wildvreemde mensen te doen..
27 Apr '16 - in Humor
door Patrick
Awesome 'Let Me Sleep' Dog
We houden allemaal van slapen, maar toch moet je 's ochtends weer je bed uit om naar school of werk te gaan. Voor de mensen zonder wekker is deze viervoeter wel een uitkomst om nog even te blijven liggen.
27 Apr '16 - in Cool
door Patrick
Yes.. It's A Woman (37)

Vrouwen en auto's is een drama. We mogen het eigenlijk niet zeggen want 'de heer in het verkeer is vaak een vrouw'. Kan allemaal best, maar ik heb zo mijn twijfels.
27 Apr '16 - in WTF!
door Patrick
Longboarding in Belgium: Apex DiamondDrop

Veel mensen denken dat je met een longboard alleen maar in hoge snelheid van steile bergwegen af kan. Maar niets is minder waar. Ook in de straten van België kan je er prima mee uit de voeten.
27 Apr '16 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties