Adrian Solano At The Nordic World Ski Championships

Als iemand bij de start verschijnt bij een wereld kampioenschap skin dan verwacht je toch wel dat de beste man al heel wat jaren op de latten heeft gestaan. Maar Adrian Solano is een uitzondering op de regel. WTF!?
23 Feb '17 - in WTF!
door Patrick
Bird Or Dog? Crazy Cockatoo

Sommige mensen zitten wel eens in het verkeerde vel, maar wat dacht je van dieren? Deze vogel weet het ook even niet meer..
23 Feb '17 - in Animals
door Patrick

Cartoon Box #26 - Cowboy Benny And His Boomerang

De creaties van Cartoon Box zijn stuk voor stuk top. Vandaag weer een nieuwe korte animatie: Cowboy Benny and his Boomerang..
23 Feb '17 - in Animation
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 06 2017

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met een bloedgang overheen raast. Kijk mee!
23 Feb '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Slow Mo Guys - Exploding Batteries In Slow Motion

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag gaan we met de Slow Mo Guys spelen met batterijen en vuur. Maar dan wel op hun manier. Blijft cool wat die gasten doen!
23 Feb '17 - in Cool
door Patrick
Are Boys Smarter Than Girls?

Het is een eeuwige discussie: Wie is er slimmer, jongens of meisjes? De heren van AsapScience zochten het uit voor je..
23 Feb '17 - in Cool
door Patrick
James Kingston - I'm Surprised She Actually Did This..

James Kingston is, in tegenstelling tot mij, dol op hoogtes. Maar hij is natuurlijk niet de enige. Ook zijn vriendin heeft de stoute schoenen aangetrokken..
23 Feb '17 - in WTF!
door Patrick
Jukin Vault - Stunts Gone Wrong

Of het nou op een fiets is of met een monster truck, trucjes uithalen kan wel eens voor problemen zorgen. Niet erg, kunnen wij juist wel waarderen..
23 Feb '17 - in WTF!
door Patrick
Hoverbike Scorpion-3 Trailer 2017

Al jaren willen we vliegen. is het niet met een vliegtuig, dan wel met een wingsuit of kite. Maar na de vliegende auto is een hoverbike natuurlijk een fijne aanwinst. Je moet alleen niet even je benen strekken..
22 Feb '17 - in Cool
door Patrick
Eminem's The Monster With Parrot (Rihanna)

Een papegaai is tof, en met een beetje geluk kan het beestje nog goed praten ook. In dit geval hebben we een gevleugelde popster. Dit beestje is dol van Eminem's 'The Monster'. Kijk mee..
22 Feb '17 - in Animals
door Patrick
Train vs Snow & Trees After A Snow Storm

Morgen gaat het waaien hier in Nederland. Geen sneeuw, ijzel of wat dan ook hoor. Maar dus rijden er morgen meteen minder treinen om mensen van A naar B te brengen. Logisch? Niet echt. Er zijn landen waar een lading sneeuw en stukken bomen totaal geen problemen zijn..
22 Feb '17 - in Cool
door Patrick
Rally Driver Beppo Harrach 206 km/h Forest Run

Je moet over een paar stalen ballen beschikken om met een noodgang over bochtige en gladde bosweggetjes te knallen. Rally coureur Beppo Harrach heeft daar blijkbaar totaal geen moeite mee..
22 Feb '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bicycle Girl - Payback

Jammer genoeg worden er onderweg dagelijks dames lastig gevallen door hitsige mannetjes. Maar deze meid neemt het heft in eigen hand. Payback bitch! Fixed!..
22 Feb '17 - in WTF!
door Patrick
Worlds Most Beautiful Mountain Biking

Door de natuur heen crossen op je mountainbike is en blijft geweldig. Al laat ik het toch liever over aan de experts. Kijk mee..
22 Feb '17 - in Cool
door Patrick
VFX Games - The Art Of Compositing

Daar gaan we weer. Special effects, groene schermen, VFX, CGI en noem het maar op. Zeg zelf, wat is tegenwoordig nog echt in films?
21 Feb '17 - in Cool
door Patrick
Red Bull Racing - Max Verstappen's New 2017 Helmet

Nog even en dan gaat het nieuwe F1 seizoen weer van start. Heel Nederland is natuurlijk benieuwd of Max dit jaar het podium gaat halen. Maar voordat het 'gevecht' begint laat hij eerst even zijn nieuwe helm zien..
21 Feb '17 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Porsche 964 Carrera 4

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Peter Lentz over zijn Porsche 964 Carrera 4.
21 Feb '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dude Perfect & Florian Kohler - Pool Trick Shots (2)

Met je maten in de kroeg een gezellig potje poolen is altijd leuk. Biertje erbij, je kent het wel. Maar n ding weet ik zeker. Met Florian Kohler ga ik geen uitdaging aan. Vandaag heeft hij weer een onderonsje met de jongens van Dude Perfect..
21 Feb '17 - in Cool
door Patrick
Outdoor Fails Compilation

Je zou het niet zo snel denken, maar buiten spelen en sporten brengt wat risico met zich mee. Of ze vragen er om. Dat kan natuurlijk ook nog..
21 Feb '17 - in WTF!
door Patrick
Devin Supertramp = JetPack Rocketeer In Real Life

Sinds de James Bond film Thunderball uit 1965 zijn mensen druk in de weer om een goed werkend jetpack te maken. Inmiddels zijn we dan eindelijk zover. We kijken mee met YT filmmaker Devin Supertramp..
21 Feb '17 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties