Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (63)

Nu er steeds meer mensen in Europa een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
18 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Devin Supertramp - Track Hoe Snowboarding

Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voor een dosis sneeuwpret. Supertramp style!
18 Jan '17 - in Cool
door Patrick

DiResta Spike's Temple

Een kattenmand kopen is geen uitdaging, maar een beetje man maakt zelf een leuk hok voor de huistijger. DiResta laat het je zien..
18 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Hoe je een meid versiert zonder dat je haar taal spreekt

Vrouwen versieren is een vak apart. Maar onze vriend Daan heeft er weinig moeite mee. Maar hoe zit het met een dame die een andere taal spreekt? Makkie of lastig? Kijk mee..
18 Jan '17 - in Humor
door Patrick
The Slow Mo Guys - Snapping A Steel Rod 1000x Slower

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag gaan we met de Slow Mo Guys een stalen staaf uit elkaar trekken. Maar dan wel op hun manier. Blijft cool wat die gasten doen!
18 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Cartoon Box #22 - Whack-A-Mole

De creaties van Cartoon Box zijn stuk voor stuk top. Vandaag weer een nieuwe korte animatie: Whack-A-Mole..
18 Jan '17 - in Animation
door Patrick
Top 10 Evil Cats Compilation

Je hebt hondenmensen en kattenmensen. Persoonlijk heb ik het niet zo op katten. Waarom? Nou, hierom!..
18 Jan '17 - in Animals
door Patrick
Mini Brake Test vs Truck

Vrachtwagenchauffeurs hebben het niet makkelijk. Met zo'n groot bakbeest is het op de weg geven en nemen. Invoegen gaat in dit geval niet al te soepel, maar om dan achteraf je Mini voor een vrachtwagen te gooien, en dan ook nog even een 'brake test' te doen, lijkt me niet een al te best idee..
17 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Tractor Car Pull Gone Wrong

Met een beetje sneeuw op de weg is het voor sportieve BMW rijders lang leve de lol. Maar ook dat gaat wel eens mis. Op zich geen probleem als iemand met een tractor je even komt helpen. Althans, helpen?..
17 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dude Perfect - Extreme Marksman Edition

De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Waarschijnlijk kost het 34212 pogingen om een shot op film te krijgen, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier de Extreme Marksman Edition..
17 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Make It Extreme - Angle Grinder Hack (5)

Een haakse slijper is soms wel eens handig gereedschap. Maar zo'n ding kan toch veel meer dan alleen slijpen? Je moet alleen even knutselen. En ja, dat vinden wij tof!
17 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 1954 Jaguar D-Type

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Terry Larson over zijn 1954 Jaguar D-Type.
17 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Winter Fails Compilation

De winter zorgt voor heel wat plezier. Maar of deze mensen daarvan hebben genoten is nog maar de vraag.
17 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Max Verstappen Snow Play, Red Bull Racing

Dat een F1 coureur als onze Max zich behoorlijk verveelt deze winter zagen we al eerder. Red Bull Racing zorgt voor de oplossing. Tijd voor wat sneeuwpret!
17 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Living In A Storage Locker For Two Months, In Style!

Een opslagruimte huren is altijd handig als je meer spullen dan ruimte hebt. Maar als je geen woonruimte hebt kan het ook best handig zijn. Alleen is het helaas niet toegestaan om in een opslagruimte te wonen. Deze gast dacht daar anders over. Als je het maar stiekem doet..
16 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Guy vs Wasp Nest

Een wespennest in je tuin is geen pretje. Vaak bel je dan een bedrijf die het vakkundig komt oplossen. Deze gast gaat zelf aan de slag..
16 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
The 2017 Formula One Rule Changes

Met een nieuw F1 seizoen voor de deur is het wel zo fijn om te weten wat er allemaal veranderd is qua regels. Red Bull Racing legt het ons uit door middel van deze clip..
16 Jan '17 - in Sport
door Patrick
Bicylce Crash Galore (4)

Auto's, vrachtwagens, motoren, je kunt het zo gek niet bedenken of ze gaan wel eens in de fout. Maar ook op de fiets is het wel eens raak in het verkeer..
16 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Quadmovr Supercharged Drone

Met een drone vliegen is niet zo heel erg moeilijk. Maar met een drone van Quadmovr moet je echt over bovennatuurlijke reflexen beschikken. Damn, wat gaat dat ding snel..
15 Jan '17 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties