Would You Steal A Blind Man's Wallet? Social Experiment
Wat doe jij als iemand per ongeluk zijn portemonnee verliest? Geef je hem netjes terug, of denk je de buit is voor mij? Sterker nog, stel dat de beste man blind is. Maakt dat ook wat uit? laten we eens kijken..
22 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 103 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een nieuw overzicht..
22 Aug '14 - in Cool
door Patrick
ALS Ice Bucket Fail Compilation (2)
De 'ALS Ice Bucket Challenge' zal niemand ontgaan zijn. Maar niet iedereen kreeg het voor elkaar om simpelweg een bak ijswater over zich heen te (laten) storten. We zetten wat missers op een rijtje voor je. Zie hier deel 1 en hier deel 2..
22 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 August 2014
De derde week van augustus zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend!
22 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Mini Quadcopter Amazing Flying Skills
Ik weet niet of je al eens gevlogen hebt met een quadcopter, maar ik kan je zeggen dat het er makkelijker uitziet dan het is. Als ik dan deze 'piloot' van drone fabrikant Lumenier zo bezig zie kan ik maar één ding zeggen. Respect!
22 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Little Big Mood - Sport Extreme
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Zie hier Little Big Mood - Sport Extreme..
22 Aug '14 - in Cool
door Patrick
True Facts About Marsupials
Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol het Buideldier..
22 Aug '14 - in Humor
door Patrick
UEV 440 Off Road Camper Trailer
Met de sleurhut een paar weken naar het zuiden toe is leuk. Maar als je net wat meer avontuur wilt dan is een 'normale' caravan al snel te lomp, groot en onhandig. Gelukkig is daar een oplossing voor. De UEV 440..
21 Aug '14 - in Cool
door Patrick
WTF Simracing
Virtueel over een circuit heen knallen kan best tof zijn. En al helemaal als je het redelijk goed voor elkaar hebt. Drie grote schermen, dikke pc, een racestoel, stuur en pedalen en gaan met die handel. Althans...
21 Aug '14 - in Humor
door Patrick
The Ultimate Exhaust..
Weet je nog, vroeger moest er op je brommer een sportuitlaat. Want dan ging het monster toch twee twee kilometer sneller en de wijk lag wakker als je thuis kwam. Maar geloof me, de tijd is niet echt veel veranderd..
21 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
A Small Surfer Makes Big Waves
Om groot in iets te worden moet je jong beginnen. En dat kan je aan de zes jarige surfster Quincy Symonds wel overlaten. Deze kleine dame komt er wel..
21 Aug '14 - in Cool
door Patrick
I'm Not Drivin' To Florida
Wij mannen kennen het waarschijnlijk allemaal wel. De vrouw maakt een beslissing en jij bent het daar totaal niet mee eens. Tijd om het haar, als een echte man, even duidelijk te maken..
21 Aug '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 18/08/14
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
20 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Dinosaur In The Hood Prank
Mensen in 'the hood' in de maling nemen kan wel eens verkeerd uitpakken, dat hebben we inmiddels eerder gezien. Maar het kan ook op een lollige manier. Het enige wat je nodig hebt is een dinosaurus pak..
20 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Amazing Street Artist
In elk toeristisch dorpje is er wel iemand die op straat tekeningen staat te maken om een paar extra euro's te verdienen. Deze man is een vak apart..
20 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Motor Crash Incredible Landing
Op een motor ben je net wat kwetsbaarder dan iemand in een auto. En al helemaal als je met een bizarre snelheid door het verkeer heen raast zoals deze motorrijder. Maar zijn landing is zonder meer bijzonder te noemen..
20 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (29)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor vrachtwagens..
20 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
The Renovo Coupe
Vandaag de dag zie je steeds meer elektrische wagens op de weg komen. Elk merk timmert goed aan de weg om daar zijn steentje aan bij te dragen. Zo ook het Amerikaanse Renovo. Zoals we van de Amerikanen gewend zijn een auto met ballen in een retro outfit. Gaat dit een succes worden?..
19 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties