Alex & Jumpy - The Parkour Dog
Parkour is een sport waar heel wat tijd in moet steken om ook daadwerkelijk goed te worden. Maar met een maatje als Jumpy is dat natuurlijk totaal geen probleem...
22 Apr '14 - in Animals
door Patrick
BMW S1000RR vs Bugatti Veyron Vitesse vs Lamborghini Aventador
Superwagens v.s. motoren, het is en blijft een eeuwige strijd. Nou zien we regelmatig filmpjes voorbij komen dat auto's dik winnen van een motor. Maar klopt dat allemaal wel? Laten we het nog een keer proberen. We nemen een Bugatti Veyron Vitesse, een Lamborghini Aventador en zetten daar tegenover een BMW S1000RR t.w.v. 25.000 euri. Game on!
22 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
PublicPrank - Hidden Speaker Prank
Hoe kun je mensen laten geloven dat ze stemmen in hun hoofd horen? Met een simpele draadloze speaker en wat vooraf ingesproken teksten kom je een heel eind. Ik zeg humor!
22 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Cutting The Magic Tree
Een omgevallen boom in je tuin is ook niet alles. Dus wat doe je dan? Juist, je pakt je kettingzaag en gaat hem stukje bij beetje kleiner maken. Deze boom denkt daar anders over..
22 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Red Bull Racing - A to Z of Formula 1 - Part 6 (V to Z)
We nemen vandaag voor de laatste keer een kijkje achter de schermen bij Red Bull Racing. Zie hier het laatste deel van het alfabet. We gaan van V naar Z..
22 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Formula Offroad Extreme Hill Climb
Met je auto een berg op rijden is geen probleem, maar wat deze gasten moeten overwinnen is gewoon bizar. Kijk mee naar de Formula Offroad Extreme Hill Climb..
21 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
How To Deal With A Drunk Driver
Met een slok op achter het stuur stappen is een big no no. Maar er zijn mensen die daar maling aan hebben. En al helemaal in Rusland. Maar ook daar zijn mensen die er een hekel aan hebben..
21 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Nasty Parkour Fail
Dat een sport als parkour wat risico met zich meebrengt mag duidelijk zijn. Dit is waarschijnlijk het kortste fail filmpje van vandaag, maar hij blijft je wel even bij..
21 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Assassins Creed - Live Action Parkour Film
De parkourformatie 3RUN hebben we vaker voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag kijken we naar hun live action film gebaseerd op Assassin's Creed..
21 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Britain's Got Talent 2014 - Darcy Oake Magic
Inmiddels is een nieuw seizoen van de talentenshow Britain's Got Talent weer in volle gang. En van de uitblinkers willen we jullie niet onthouden. Kijk mee naar de act van Darcy Oake..
21 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Step & Walk...
Sommige geintjes zijn gewoon te simpel voor woorden. Je neemt een grote stap voor een auto en klaar ben je. De rest doet de bestuurder zelf wel..
20 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Sniper Pug
In het heetst van de strijd kun je alle hulp wel gebruiken. Zelfs een sniper. Maar als dat een Pug blijkt te zijn hebben sommige toch hun twijfels..
20 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Motorbike Skills
Met een beetje motor onder je kont denk je al snel de hele wereld aan te kunnen. Dus daar sta je dan, klaar voor de start om op een brute wijze een rotonde te nemen. Maar dan..
20 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Levitation Experiment
Mensen met bepaalde krachten laten zweven is voor veel illusionisten de normaalste zaak van de wereld. Maar hoe doe je dat midden op het strand? Jack en Rich laten het je zien..
20 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Lada Tow Fail
Even een Lada wegslepen lijkt een simpel klusje. Maar weet je wel hoe degelijk die dingen zijn? Daar is deze man nu ook achter..
20 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 87 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De n na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht van Koreusity..
19 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Speedfreak or Deathwish?
filerijden is voor een automobilist geen pretje. Met een motor kan je tenminste nog een beetje door de drukte heen manoeuvreren. Maar je kan het ook anders aanpakken. Zeggen jullie het maar. Levensmoe?..
19 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties