Zoekresultaten

Gezocht op: james corden
James Corden Carpool Karaoke With Paul McCartney

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Deze keer meent hij Paul McCartney mee voor een ritje..
25 Jun '18 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Christina Aguilera

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Deze keer meent hij zangeres Christina Aguilera mee voor een ritje..
24 Apr '18 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke - Santa Claus Is Comin' To Town

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Deze keer gaat hij, samen met zijn carpoolers, voor een Santa Claus is Comin' To Town mash-up. Altijd goed.
12 Dec '17 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Kelly Clarkson

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Deze keer meent hij zangeres Kelly Clarkson mee voor een ritje..
30 Nov '17 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Sam Smith

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Deze keer meent hij Sam Smith mee voor een ritje..
02 Nov '17 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Miley Cyrus

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Deze keer meent hij Miley Cyrus mee voor een ritje..
11 Oct '17 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Foo Fighters

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Deze keer meent hij de Foo Fighters mee voor een ritje..
21 Sep '17 - in Cool
door Patrick
4 Year Old Carpool Karaoke With Dad

We hebben heel wat afleveringen van James Corden's carpool karaoke voorbij zien komen. Stuk voor stuk supertof. Vandaag een vader en zijn dochter die dat over doen. Geweldig die kleine..
11 Aug '17 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Usher

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Deze keer meent hij Usher mee voor een ritje..
26 Jul '17 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Ed Sheeran

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Deze keer meent hij Ed Sheeran mee voor een ritje..
07 Jun '17 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Take That

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Deze keer meent hij Take That mee voor een ritje..
25 Mar '17 - in Cool
door Patrick
James Corden & Jim Parsons - Dust In The Wind

James Corden is een geweldige talkshow host. Laatst had hij Jim Parsons, je kent hem wel van The Big Bang Theory, in zijn programma. Samen deden ze 'Dust in the Wind' van Kansas. En dat was nog best goed..
09 Jan '17 - in Humor
door Patrick
James Corden 'All I Want For Christmas' Carpool Karaoke

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Vandaag een 'All i Want For Christmas' special..
18 Dec '16 - in Cool
door Patrick
James Corden & Neil Diamond - Sweet Christmas Time

Zo net voor de kerstdagen is er op elk bedrijf wel een feestje waarbij alle collega's even onder het genot van een drankje even kunnen 'socializen'. James Corden en Neil Diamond hebben daar een liedje over gemaakt: Sweet Christmastime!
16 Dec '16 - in Humor
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Bruno Mars

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Deze keer meent hij Bruno Mars mee voor een ritje..
14 Dec '16 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Madonna

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Deze keer meent hij Madonna mee voor een ritje..
09 Dec '16 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Lady Gaga

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Vandaag gaat hij op stap met Lady Gaga..
28 Oct '16 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Britney Spears

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Vandaag gaat hij op stap met Britney Spears..
26 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Karaoke Car Ride With Motoki And His Mom, Moretoki

De carpool karaoke sessies van James Corden hebben we al een aantal keer voorbij zien komen. Maar er zijn meer die los gaan in de auto. Neem Motoki en zijn altijd stille mams. Humor!
27 Jul '16 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With First Lady Michelle Obama

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Vandaag gaat hij op stap met 'First Lady' Michelle Obama.
21 Jul '16 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Selena Gomez

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Vandaag gaat hij op stap met Selena Gomez.
21 Jun '16 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoe With The Red Hot Chili Peppers

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Vandaag gaat hij op stap met de Red Hot Chili Peppers.
15 Jun '16 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Gwen Stefani

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Vandaag is Gwen Stefani aan de beurt..
05 May '16 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Jennifer Lopez

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Vandaag is Jennifer Lopez aan de beurt..
02 Apr '16 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Adele
Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Vandaag is Adele aan de beurt. Wat een tof mens is het toch..
14 Jan '16 - in Humor
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties