Guy With Tourettes Wedding Proposal

Oké, het staat onder humor maar het syndroom van Gilles de la Tourette is zeker geen pretje. Deze man wil graag zijn vrouw ten huwelijk vragen maar met Tourette is dat nog best een uitdaging. Lief, maar toch ook wel een beetje lachwekkend..
16 Jul '18 - in Humor
door Patrick
Luggage Doesn't Fit, Airplane

Het valt nog niet mee om je handbagage in het vliegtuig netjes op te bergen. Maar dit is toch wel kansloos te noemen. Wat een ei..
16 Jul '18 - in Humor
door Patrick
Most Hilarious Soccer Fails Ever, Football, Voetbal

Voetbal is een serieuze sport, maar gelukkig voor ons gaat er ook regelmatig wat fout. Pro of amateur, het blijft leuk om mensen te zien falen..
13 Jul '18 - in Humor
door Patrick
Woman vs Electric Fence

Wie wel eens per ongeluk schrikdraad heeft aangeraakt weet dat het een behoorlijk 'klap' kan geven. Daar kan deze vrouw inmiddels over meepraten..
04 Jul '18 - in Humor
door Patrick
Girl Shows Her Special Talent

Een goede verdoving kan rare dingen met je doen als je een beetje bijkomt. Dan is er geen grens meer met wat je wel en niet kan vertellen. Dit dus!..
27 Jun '18 - in Humor
door Patrick
Carlos Kissing Prank

Als je tijdens een interview een kus kan krijgen van een leuke dame met een behoorlijke voorgevel dan zijn er weinig mannen die dat weigeren. Deze gasten denken voortaan wel twee keer na..
20 Jun '18 - in Humor
door Patrick
A Bad Lip Reading - Trump-Kim Summit

Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' is om daar een mooi verhaal van te maken. Zo ook van de Trump - Kim Summit..
20 Jun '18 - in Humor
door Patrick
Pranked Seagulls

Meeuwen, wie heeft er geen hekel aan. Nadat een zo'n beest de lak van mijn Audi S4 naar de maan heeft geholpen is het tijd voor payback. Niet door mij, maar dat maakt in dit geval even niet uit..
15 Jun '18 - in Humor
door Patrick
True Facts: Pangolins Posse

Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de miereneter..
13 Jun '18 - in Humor
door Patrick
A Bad Lip Reading - The NBA

Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' is om daar een mooi verhaal van te maken. Vandaag is de NBA aan de beurt..
11 Jun '18 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers May 2018

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar..
01 Jun '18 - in Humor
door Patrick
What Harry & Meghan Did When They Got Married

Als je samen in het huwelijksboodje stapt dan worden er sommige dingen van je verwacht. Ook van prins Harry en Meghan. Een van deze twee meisjes weet precies wat er moet gebeuren..
25 May '18 - in Humor
door Patrick
Guy Challenges Cutie To A Beer Chug

Een beetje vent kan een biertje in een rap tempo achteroverslaan. Dus durf je best een wedstrijdje aan met een leuk dametje. Maar of dat zo goed uitpakt?..
24 May '18 - in Humor
door Patrick
Wat Vindt Staphorst Van Homofoben?

Nederland is een tof landje, maar elke regio heeft zo zijn eigen dingen. Gay zijn is inmiddels wel overal geaccepteerd, maar Staphorst is en blijft een beetje vreemd..
23 May '18 - in Humor
door Patrick
A Bad Lip Reading - Royal Wedding

Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' is om daar een mooi verhaal van te maken. Vandaag is de Royal Wedding aan de beurt..
22 May '18 - in Humor
door Patrick
Outtake Royal Wedding

Het huwelijk tussen Prins Harry en Meghan zal jullie vast niet ontgaan zijn. Maar zoals bij elke trouwerij gaat er natuurlijk altijd wat mis.
21 May '18 - in Humor
door Patrick
True Facts: Ant Mutualism

Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de mier..
18 May '18 - in Humor
door Patrick
True Facts About Carnivorous Plants

Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de vleesetende plant..
08 May '18 - in Humor
door Patrick
Celebrities Read Mean Tweets - Avengers Edition

Elke Avengers film is weer een groot succes. Maar hoe denkt Twitter over de hoofdrolspelers? De acteurs lezen de tweets zelf even voor.
02 May '18 - in Humor
door Patrick
True Facts About Frog Fish

Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de Frog Fish..
25 Apr '18 - in Humor
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties