Tim Bradbury AKA Tiny Tim - Taxidermist

Er zijn heel wat mensen die geen afscheid kunnen nemen van hun overleden dier. Zo ook de 'kleine' Tim die zelf maar even een taxidermist belt voor zijn goudvis..
04 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Chimp vs Grandma - Poo Face

Een dagje naar een dierentuin is echt zo'n standaard familie uitje. Oma mee, je kent het wel. Maar niet alle dieren hebben respect voor oma..
03 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Tim Bradbury AKA Tiny Tim - Getting A Pet

Kleine kinderen vinden het geweldig als ze een huisdier uit mogen zoeken. De vraag is alleen wat het moet worden. Tiny Tim gaat zelf op onderzoek uit..
01 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Math Professor Projector Screen Prank

Deze wiskundeleraar hebben we al eens eerder voorbij zien komen. Maar zijn grapjes zijn en blijven humor. Waarom had ik vroeger niet zo'n man voor de klas staan?
01 Apr '17 - in Humor
door Patrick
10 April Fools Pranks To Try At Home

Vandaag is het weer 1 April. Dé dag om wat mensen in de maling te nemen. Heb je zelf geen inspiratie? Misschien dat een van deze pranks wat voor je is..
01 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Shit Prank Karma

Een geintje uithalen bij je zoontje is altijd wel leuk. Maar als er schijt aan te pas komt moet je toch wel een beetje opletten..
31 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Magic Switch Prank

Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan wederom met Rahat langs bij de plaatselijke burgerboer om wat werknemers te verrassen..
31 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers March 2017

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar..
31 Mar '17 - in Humor
door Patrick
SketchShe - Awkward Moments

Heb jij ook wel eens van die momenten die een beetje ongemakkelijk voelen? Wees gerust, die hebben we blijkbaar allemaal..
30 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Gordon Ramsay Audience Blender Scare

Gordon Ramsay kennen we allemaal wel als de chef met de brutale mond. Maar de beste man houdt ook wel van een geintje..
29 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Police DUI Breathalyzer Test Fail

Als agent is een blaastest afnemen tijdens een alcoholcontrole de normaalste zaak van de wereld. Al moet je toch een beetje op blijven letten. Soms zit de bestuurder op een andere stoel..
29 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Robot Driver Prank (3)

Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan wederom met Rahat en zijn robot langs bij de plaatselijke burgerboer..
26 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Tim Bradbury AKA Tiny Tim - Joining The Army

Vraag een kleine jongen wat hij later wil worden en je zal zeker in het rijtje militair voorbij horen komen. Ook Tiny Tim ziet een toekomst in het leger wel zitten..
24 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Worker

Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Zo ook vandaag..
24 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Scottish Weather
Als je 's ochtends uit het raam kijkt weet je gelijk wat voor dag het gaat worden. Maar in Schotland is dat toch net even anders..
23 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Dumbass Driver Blocks Street Crossing

Een zebrapad zorgt ervoor dat mensen op een veilige manier de weg over kunnen steken. Maar als een lompe eikel zijn auto vol op het zebrapad zet moet je toch wat anders verzinnen..
22 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Freaky The Scary Snowman Scaring Men

Freaky The Scary Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop.
22 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Busted! Burglars Caught In The Act

Inbreken is een vak apart. Je moet het zo doen dat niemand het merkt en dat je natuurlijk niet gezien wordt. Al is dat blijkbaar niet voor elke inbreker vanzelfsprekend..
21 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Tim Bradbury AKA Tiny Tim - In A Breakdown

Als je met je auto stil komt te staan bel je gewoon de wegenwacht. Logisch dat een klein ventje met een kapotte fiets hetzelfde denkt. Alleen is het in dit geval Tiny Tim..
21 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Baby Twins Bedtime

Elke ouder wil dat de kindjes netjes op tijd liggen te slapen. Kan prima, maar vaak denken de kids daar zelf heel anders over. Zo ook de tweeling Ryan en Andrew. Geweldig!
20 Mar '17 - in Humor
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties