Nienke Plas Vlog #45 - Lekker Ranzig

Nienke Plas is een vrouw naar mijn hart. Een beetje gek, een goed gevoel voor humor en neemt geen blad voor haar mond. Ze is alleen wel een beetje druk. Kijk mee..
02 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Jesus Modern Problems, Jezus, Escalator, Roltrap

We gaan allemaal met onze tijd mee. Maar voor sommige mensen blijft de 'nieuwe' techniek toch wel even wennen. Zelfs Jezus heeft er last van..
27 Feb '17 - in Humor
door Patrick
Celebrities Read Mean Tweets #11 - Oscars Edition

Het leven van een bekendheid gaat niet over rozen. Laten we eens kijken wat voor liefdevolle Twitter berichten ze dagelijks krijgen. Vandaag een Oscars editie. Ze lezen ze zelf even voor..
27 Feb '17 - in Humor
door Patrick
Tim Bradbury AKA Tiny Tim - Calling The Dentist

Als je als kleine uk een tand verliest is het simpelweg knaken vangen. De tandenfee blijft bezig. Maar wat als je een keer niets krijgt voor je verloren tandje? Juist, dan bellen we gewoon de tandarts..
26 Feb '17 - in Humor
door Patrick
Tough Dogs

Blaffende honden bijten niet zeggen ze wel eens. Zo te zien klopt het gezegde nog ook. Een grote muil achter een hek, maar vervolgens..
20 Feb '17 - in Humor
door Patrick
World Pool masters - Naoyuki Oi's Speech

Als Japanse pool pro mag je dan wel aardig je ballen in de pockets schieten, maar als je amper Engels spreekt is een speech na een wedstrijd toch een beetje lastig. In eerste instantie won Naoyuki Oi een wedstrijd, maar helaas ging hij later ook ten val. Zijn reacties zijn daarentegen geniaal.
19 Feb '17 - in Humor
door Patrick
Bye Fly Phone

De eerste keer met een vliegtuig de lucht in als passagier in best indrukwekkend. Of het nou een Boeing of een sportvliegtuigje is maakt niet uit. En dus moet er een foto gemaakt worden! Althans..
16 Feb '17 - in Humor
door Patrick
Valentines Day Prank On Girlfriend

Valentijnsdag hebben we inmiddels achter de deur. Nou zijn er heel wat vrouwen die gisteren verrast zijn. Maar deze dame heeft toch wel het mooiste cadeau ooit gekregen van haar vriend..
15 Feb '17 - in Humor
door Patrick
Valentine's Day Rejection Prank

Als je op Valentijnsdag iemand op straat tegenkomt die wel een bloemetje verdient dan ben je gek als je die niet geeft. Al zorgt dat soms wel voor wat verwarring..
14 Feb '17 - in Humor
door Patrick
Corridor Digital - Anatomically Correct Spiderman

Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. Vandaag gaan ze met Spiderman aan de haal..
13 Feb '17 - in Humor
door Patrick
The Voice UK 2017 - Will.I.Am Accidentally Presses Hit Button

Als panellid in The Voice Uk wil je natuurlijk de beste talenten scoren. Maar door een geintje kan het ook wel eens anders lopen. Zo ook bij Will.I.Am .
11 Feb '17 - in Humor
door Patrick
DIY Hair Cut

Is het weer eens tijd voor een nieuw kapseltje? Een beetje beauty vlogger doet het natuurlijk gewoon zelf. Waarom zou je naar de kapper gaan?..
11 Feb '17 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Giant Bear Gives Out Valentines

Nog een paar dagen en dan is het weer Valentijnsdag. De dag om je schatje, of toekomstige liefde eens in het zonnetje te zetten. Onze grote vriend Stuart Edge is alvast begonnen..
09 Feb '17 - in Humor
door Patrick
Pistol Shrimps - Beauty And Lord Voldemort

De heren van Pistol Shrimps blijven ons vermaken. Vandaag een heerlijke mash-up van Harry Potter en Beauty and the Beast..
08 Feb '17 - in Humor
door Patrick
Stray Dog Stunt

Er zijn heel wat zwerfhonden die op straat leven onder erbarmelijke omstandigheden. Maar er zijn er ook met een gevoel voor humor. Zoals deze 'verlamde' viervoeter..
05 Feb '17 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers January 2017

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar..
01 Feb '17 - in Humor
door Patrick
NFL 2017 - A Bad Lip Reading

Tijdens een American Football wedstrijd zie je de spelers regelmatig met elkaar praten of tegen elkaar schreeuwen. Maar wat zeggen ze nou eigenlijk? Met een dosis liplezen komen we een heel eind.
01 Feb '17 - in Humor
door Patrick
Caught On The Playstation VR

Een Playstation 4 is tof speelgoed. Maar met de komst van de VR-bril is het helemaal genieten. Met zo'n bril heb je het gevoel dat je echt in het spel zit. Als je zo'n ding in huis hebt wil je natuurlijk alles even proberen. Maar of de vrouw in huis dat ook kan waarderen is nog maar de vraag.
29 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Best Of Animal

Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. De beste man is niet alleen knettergek, maar ook een groot dierenvriend. Kijk mee naar 'Best Of Animal'. 15 jaar gekkigheid..
28 Jan '17 - in Humor
door Patrick
SketchShe - Pay Day vs End of the Month

We kennen allemaal het moment dat je salaris gestort wordt. Veel gaan dan gelijk helemaal los en ja, dan kan het aan het eind van de maand wat lastig worden..
25 Jan '17 - in Humor
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties