Tim Bradbury AKA Tiny Tim - Calling A Plumber

Als je met een verstopt toilet zit heb je een probleem. Tijd voor 'kleine' Tim om weer eens de telefoon te pakken..
18 Feb '18 - in Humor
door Patrick
Awesome Pub Prank, Pipe

Met wat vrienden in de kroeg een biertje pakken kunnen we allemaal wel waarderen. En natuurlijk hoort daar de nodige humor bij. Zoals dit dus..
16 Feb '18 - in Humor
door Patrick
Am I 98 Years Old? Grandpa

Heerlijk toch als je zo oud bent dat je het zelf niet meer weet. Maar als je het dan te horen krijgt is het wel even schrikken..
12 Feb '18 - in Humor
door Patrick
Drunk Babies Compilation

Kinderen zijn tof en al helemaal als ze doodmoe of gewoon even de controle over hun lichaam kwijt zijn. Kijk mee naar een compilatie vol 'dronken' kids..
11 Feb '18 - in Humor
door Patrick
Magician Andy Gross, Splitman, Head

Je staat gek te kijken als een vrouw op straat een zak over haar hoofd krijgt en seconden later is haar hoofd verdwenen. Toffe grap van goochelaar Andy Gross.
05 Feb '18 - in Humor
door Patrick
A Bad Lip Reading - NFL 2018

Tijdens een American Football wedstrijd zie je de spelers regelmatig met elkaar praten of tegen elkaar schreeuwen. Maar wat zeggen ze nou eigenlijk? Met een dosis liplezen komen we een heel eind.
03 Feb '18 - in Humor
door Patrick
Rescue Dog Fail

Het is altijd goed om een goed getrainde hond in huis te hebben mocht er wat gebeuren. Al neemt niet elke hond zijn taak echt serieus..
29 Jan '18 - in Humor
door Patrick
Claw Machine Cat

We hebben allemaal wel eens een momentje voor onszelf nodig. Zo ook deze kat. Een bak vol knuffels is natuurlijk ideaal voor een dutje. Maar of een grijpmachine daar de perfecte plek voor is?..
29 Jan '18 - in Humor
door Patrick
Magic Of Rahat - Best Of Drive Thru Skeleton Driver Prank

Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan wederom met Rahat langs bij de plaatselijke burgerboer om wat werknemers te verrassen..
28 Jan '18 - in Humor
door Patrick
Elevator Backflip Fail

Klinkt als een tof plan. In een glazen lift onderweg naar boven een backflip maken en dat ook nog filmen. Het resultaat mag er dan ook zijn..
20 Jan '18 - in Humor
door Patrick
Tiny Tim - Getting Life Insurance

Kleine Tim is op zoek naar een goede levensverzekering. Tijd om weer eens de telefoon te pakken..
18 Jan '18 - in Humor
door Patrick
Dent Removal Woman Style

Kom je bij je auto, zit er een deuk in de motorkap. Dader op het kerkhof en dus zit je met een probleem. Althans, misschien dat je vriendin een handje kan helpen..
12 Jan '18 - in Humor
door Patrick
Mashd N Kutcher - Trolling The Crowd 2017

Een beetje DJ zorgt in zijn set voor een extreem hoogtepunt, zo'n moment dat heel het publiek losgaat op de beat. Tof natuurlijk. Maar er zijn ook DJ's zoals Mashd N Kutcher met gevoel voor humor. En dan krijg je dit..
11 Jan '18 - in Humor
door Patrick
The Royal Stampede Best Pranks Of 2017

Er zijn ondertussen heel wat 'prank' kanalen te vinden op YouTube die dagelijks mensen in de maling nemen. Sommige ronduit bagger, andere weer over het randje. The Royal Stampede is altijd wel grappig. Zie hier een overzicht van hun beste pranks van 2017..
04 Jan '18 - in Humor
door Patrick
The Incredibles - Censored

The Incredibles is een awesome animatie en supertof voor kids. Maar met een beetje woorden wegpiepen krijg je toch een heel ander beeld..
01 Jan '18 - in Humor
door Patrick
Italian Grandma Uses Google Home

Google Home is een handige gadget. Een soort van huisassistent die je alle vragen kunt stellen. Al is een beetje Italiaans accent nog wel een beetje lastig voor het apparaatje..
31 Dec '17 - in Humor
door Patrick
Scary Snowman Prank - Best Of 2017

De schrikpraktijken van Freaky the Scary Snowman hebben we eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. En één ding is zeker, het blijft geweldig. Zie hier de beste reacties van 2017.
30 Dec '17 - in Humor
door Patrick
Magic Of Rahat - Best Drive Thru Pranks 2017

Mensen in de maling nemen is altijd leuk. En laat Rahat daar nou heer en meester in zijn. Zie hier een overzicht van zijn beste pranks van dit jaar..
30 Dec '17 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers 2017 (2)

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar..
27 Dec '17 - in Humor
door Patrick
A Bad Lip Reading - Donald Trump - Christmas Is Here

Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' is om daar een mooi verhaal van te maken. Vandaag gaan ze aan de haal met Donald Trump..
27 Dec '17 - in Humor
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties