Fixing Traffic Light Goes Wrong

Een slecht werkend verkeerslicht zit niemand op te wachten. Gelukkig zijn er altijd mensen die daar wat aan willen doen. Maar of dat zo slim is..
19 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Match For Africa 2017 - Murray vs Federer - Ball Boy Play, Tennis, Sport, Humor

Als je tijdens het tennisevenement Match For Tennis 2017 een service om je oren krijgt van Roger Federer, dan wil je soms best wel even wisselen met de ballenjongen. En dus mocht deze knul even de plek innemen van Andy Murray..
16 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Tim Bradbury AKA Tiny Tim - Kurby Ball

Het is nooit leuk als je een belangrijk deel van je spelletje kwijt bent door een boze buurman. En dus moet kleine Tim op zoek naar een nieuwe Kurby bal. Humor!
16 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Jurassic Prank

Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Zo ook vandaag..
15 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Revenge Of The Tree

Hier in Nederland hebben we wel eens last van een ongewilde boomstronk, maar als je alleen maar zand on je heen hebt moet zo'n ding natuurlijk gewoon weg. Die gasten hebben geld zat, maar zelf doen is natuurlijk een stuk goedkoper. Gas met dat ding man!
14 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Don't Park Like An Asshole

Je auto netjes parkeren is zo moeilijk niet. Maar als je je auto op twee plekken zet kan je soms wat gezeik verwachten. Vooral als je deze twee monsters treft..
13 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Tim Bradbury AKA Tiny Tim - Finding The Loch Ness Monster

Het Loch Ness monster is en blijft een apart verhaal. Bestaat hij nou, of niet? Kleine Tim wil het met zijn vriendjes wel eens proberen om hem te vinden. Tijd om een afspraak te maken..
12 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Ferrari Land red Force Dove Crash

Achtbanen blijven tof. En al helemaal de snelle Red Force in Ferrari Land. Al zijn er beesten die de pret soms een beetje kunnen verpesten..
09 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Jamie Oliver's Magic Beer & Pizza Recipe

Na de opmerkelijke kookkunsten van Nigella Lawson, Gordon Ramsay en topkok Heston Blumenthal komt vandaag Jamie Oliver even langs met een nieuw recept.
07 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Tim Bradbury AKS Tiny Tim - Getting A Record Deal

Elk kind wil wel een superster worden, en al helemaal een top rapper. Zo ook onze 'kleine' vriend Tiny Tim. Wederom humor!

Meer van Tiny Tim vind je hier!
07 Apr '17 - in Humor
door Patrick
A Bad Lip Reading - Star Wars: The Force Awakens

Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' is om daar een mooi verhaal van te maken. Vandaag gaan ze aan de haal met Star Wars: The Force Awakens.
06 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Gordon Ramsay Waxwork Prank at Madame Tussauds

Top chef Gordon Ramsay is een serieus man. Maar ook hij houdt wel van een geintje. Vandaag zet hij Madam Tussaud op stelten..
06 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Grandma Water Bottle Prank

Er zijn heel wat opa's en oma's die stil achter de geraniums zitten en een beetje de lol in het leven hebben verloren. Maar dit stel is een uitzondering op de regel..
05 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Mashd N Kutcher - Trolling The Crowd - 1 Minute Of Total Disappointment

Een beetje DJ zorgt in zijn set voor een extreem hoogtepunt, zo'n moment dat heel het publiek losgaat op de beat. Tof natuurlijk. Maar er zijn ook DJ's zoals Mashd N Kutcher met gevoel voor humor. En dan krijg je dit..
05 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Car Break-in - Why Is My Suitcase Still Here?

Nooit leuk als je bij je auto komt en je ruit is ingetikt. Tegenwoordig jatten ze alles, maar deze koffer is toch blijven liggen. Hoe zou dat nou komen?..
04 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Tim Bradbury AKA Tiny Tim - Taxidermist

Er zijn heel wat mensen die geen afscheid kunnen nemen van hun overleden dier. Zo ook de 'kleine' Tim die zelf maar even een taxidermist belt voor zijn goudvis..
04 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Chimp vs Grandma - Poo Face

Een dagje naar een dierentuin is echt zo'n standaard familie uitje. Oma mee, je kent het wel. Maar niet alle dieren hebben respect voor oma..
03 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Tim Bradbury AKA Tiny Tim - Getting A Pet

Kleine kinderen vinden het geweldig als ze een huisdier uit mogen zoeken. De vraag is alleen wat het moet worden. Tiny Tim gaat zelf op onderzoek uit..
01 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Math Professor Projector Screen Prank

Deze wiskundeleraar hebben we al eens eerder voorbij zien komen. Maar zijn grapjes zijn en blijven humor. Waarom had ik vroeger niet zo'n man voor de klas staan?
01 Apr '17 - in Humor
door Patrick
10 April Fools Pranks To Try At Home

Vandaag is het weer 1 April. Dé dag om wat mensen in de maling te nemen. Heb je zelf geen inspiratie? Misschien dat een van deze pranks wat voor je is..
01 Apr '17 - in Humor
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties