When The Lights Are Off..
Honden zijn toffe beestjes, maar wat doen ze eigenlijk als je 's avonds lekker languit op de bank ligt? Slaap lekker voor strakjes..
29 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers June 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
29 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Cut Off Ear Prank
Wel eens je moeder in de maling willen nemen? Met een schaar en een nep oor kom je een heel eind..
28 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Oskar Roner Little Stunt Pro
Wil je groot eindigen, dan moet je klein beginnen. Zo ook de jonge thrillseeker Oskar Roner. Voor de donder niet bang, en dat zien we graag..
27 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Compound Bow Shooting Fail
Schieten met een pijl en boog is tof. Alleen moet je er wel een beetje de ruimte voor hebben. Met een beetje tuin, en een grote woonkamer kom je een heel eind. Maar dan moet je niet wat vergeten..
27 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Instant Karma.. (10)
Gezeik onderweg is op de snelweg inmiddels niet meer weg te denken. Gebaren, schelden, je kan het zo gek niet bedenken. Zelfs filmen! Althans...
26 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Post-It! Handicapped Parking Prank
We hebben allemaal wel eens last om een parkeerplek te vinden met de auto. Maar als gehandicapte is het dubbel zuur als er iemand, die geen moer mankeert, voor de handigheid op een gehandicapteplek gaat staan. Tijd om daar eens wat aan te doen..
25 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Don't Sit On My Car!
Als autoliefhebber heb ik er een hekel aan als vreemde tegen mijn auto staan te leunen en al helemaal als ze half op de motorkap gaan zitten. Maar soms lost dat zich vanzelf op..
24 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Improv Everywhere - The Magical Porta Potty
Er zijn maar weinig mensen die op een muziekfestival een verrassing willen vinden in een Dixie. Maar met Improv Everywhere in de buurt kan het nog wel eens grappig uitpakken..
23 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Beyoncé Doing The Chicken Dance
Sommige dansjes die sterren op het podium laten zien zijn simpelweg vaag te noemen. Maar met de juiste muziek erbij wordt het allemaal een stuk duidelijker..
22 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Instant BBQ For Dads
Gisteren was het Vaderdag. De dag bij uitstek om je vader eens in het zonnetje te zetten. Tevens tijd voor Stuart Edge om nietsvermoedende vaders eens te verwennen met een spontane bbq..
22 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Plas Prank Gaat Fout
De 'pee prank' met een flesje water kennen we inmiddels wel. Maar er zijn altijd mensen die het toch een keertje willen proberen. Zo ook in Nederland. Alleen gaat het bij 'pranker' Ama niet helemaal volgens plan..
21 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Face Your Father..
Leuk dat Vaderdag, maar hoe goed ken je je vader eigenlijk? Late Late show presentator James Gorden deed de test met twee dames en hun vader via Skype..
21 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Dad?
Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het vandaag Vaderdag is. Maar ja, als je vader even geen tijd heeft dan zoeken we wel een ander. Al geeft dat wel aparte reacties..
21 Jun '15 - in Humor
door Patrick
When You Think No One Is Looking..
Het klinkt misschien raar, maar we gedragen ons allemaal anders als we alleen zijn. En al helemaal als de muziek een handje helpt. Of het nou onder de douche is, in de tuin, of tijdens een middagje aan de auto sleutelen..
21 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Embarrassing Dance Prank
In een drukke straat een geblinddoekt danswedstrijdje houden is dé manier om wat mensen goed in de maling te nemen. Heerlijk verzonnen..
20 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Tell Me When!
Iemand vragen om een foto van je te maken is vaak geen enkel probleem. Maar dit is gewoon vragen om een heerlijk filmpje..
19 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Dadholes Day
Wellicht dat het jullie ontgaan is, maar zondag is Vaderdag. Als vader zou je denk leuk zo'n dag. Maar niets is minder waar. Het is eigenlijk een soort van Dadholes Day..
19 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Arnold Pranks Fans As The Terminator
Mensen in de maling nemen is leuk. En laat Terminator Arnold Schwarzenegger nou wel in zijn voor een geintje. En dat ook nog voor het goede doel. Humor!..
18 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Elvis Presley Scare Prank In Las Vegas
Mensen laten schrikken is en blijft leuk. Vandaag gaan we met Elvis Las Vegas onveilig maken..
16 Jun '15 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties