Jack Vale - Talking To The Dead Prank (2)
Jack Vale is onderhand meester in mensen in de maling nemen. En ook hij heeft natuurlijk een pre Halloween prank verzonnen. We gaan wederom met de doden praten..
29 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Ultimate Bad Friends Compilation
Van je vrienden moet je het hebben. Heb je een keer wat hulp nodig dan is een telefoontje genoeg. Maar er zijn ook vrienden die je liever kwijt bent dan rijk..
28 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Built In Camera Prank
Vandaag de dag proppen ze overal een camera in, want dat is wel zo makkelijk om in no-time je halve leven op social media te knallen. Maar foto's maken met onder andere een lege GoPro behuizing is toch wel apart..
28 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Labratten - Relatietest
Ook deze week gaan de jongens van Labratten de straat op om mensen wat intieme vragen te stellen. Vandaag gaan ze voor een kleine relatietest..
28 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Roman Atwood - Killer Toddler Prank!
Natuurlijk mogen we ook Roman Atwood niet vergeten als het gaat om een heerlijke pre Halloween prank. Vandaag laat hij zijn twee jarige zoontje de boel op stelten zetten. Humor!
27 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Soccer Injury Magic Healing
Dat er bij voetbalwedstrijden wat blessures vallen mag duidelijk zijn. Maar hoeveel zijn er ook daadwerkelijk serieus? In dit geval lijkt het me duidelijk..
25 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Freaky The Scary Snowman - Halloween Special 2014
Ik kan er niets aan doen, maar Freaky The Scray Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop. Zie hier de Halloween Special 2014..
25 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Halloween Prank
We hebben onderhand al aardig wat pre Halloween pranks voorbij zien komen. We moesten alleen nog even wachten op onze Franse vriend Rémi Gaillard..
23 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Jack Vale - Talking To The Dead Prank
Jack Vale is onderhand meester in mensen in de maling nemen. En ook hij heeft natuurlijk een pre Halloween prank verzonnen. We gaan met de doden praten..
22 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Jimmy Fallon & Bradley Cooper - Egg Russian Roulette
Er zijn maar weinig Amerikaanse talkshows die ik kan waarderen. Maar Jimmy Fallon is er een van. Vandaag gaat hij voor een potje Russisch ei roulette met acteur Bradley Cooper..
22 Oct '14 - in Humor
door Patrick
How To Deal With A Naughty Kid
We kennen ze allemaal wel. Van die kinderen die het bloed onder je nagels vandaan halen, en moeders doet alsof er niets aan de hand is. Geen nood, zo lossen we dat op!
22 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Labratten - One Night Stand!?
Wij Nederlanders zijn een simpel volkje. Wil je iets weten, dan kan je dat op straat gewoon vragen. En dat doen de Labratten dus ook. Vandaag reizen ze af naar Groningen om te vragen waar een 'one night stand' aan moet voldoen?..
21 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Tale Of The Dead Girlfriend..
We hebben onderhand al aardig wat pre Halloween pranks voorbij zien komen. We moesten alleen nog even wachten op FouseyTUBE..
20 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Friday The 13th Scare Prank - Jason Voorhees
Als er een aantal films zijn die ik vroeger echt doodeng vond dan is Friday The 13th daar zeker één van. En zelfs nu, jaren later, wil ik Jason Voorhees niet tegenkomen..
19 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Zombie Homicide Prank
Halloween komt steeds dichterbij en dus zijn de verschillende YouTube prankers druk bezig om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Zo ook het bekende duo Prank vs Prank. Zie hier hun 'Zombie Homicide Prank'..
19 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Creeps In Public Prank
Op straat kom je heel wat verschillende mensen tegen. En al helemaal als de grappenmakers van The Royal Stampede de straat op gaan.
19 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Bird Drops The F-Bomb
Een vogel die spontaan naar je toekomt zie je niet dagelijks. En al helemaal niet als de vogel zelfs kan praten. Deze gevleugelde vriend is in ieder geval erg duidelijk..
16 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Women Misses Building Implosion Because Of Dog
Als ze van plan zijn een groot gebouw neer te halen is het altijd tof om even te kijken. Maar volgende keer wel even je hond thuis laten. Voor je het weet mis je wat..
16 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Waverly Hills Witch Prank
Spoken, heksen, geesten en monsters bestaan niet. Althans, net voor Halloween komen ze toch even tot 'leven'. We gaan langs het beruchte Waverly Hills sanatorium..
15 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Audi Towing Job Fail
Een auto slepen lijkt zo simpel, maar er zijn een paar puntjes waar je op moet letten. Eén daarvan is nooit uit je auto stappen tijdens de reis. Maar maak dat deze vent maar eens wijs..
14 Oct '14 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties