When You Forget Your Car Keys..

Altijd ruk als je je autosleutels in de auto laat liggen. Wat doe je dan? Een optie is je raam inslaan met een hamer. Maar of dat zo slim is..
28 Sep '16 - in Humor
door Patrick
SketchShe - Girls vs Guys Getting Ready

Elke man met een vrouw of vriendin weet hoe het er aan toegaat als er er weer eens een feestje is. Voor de dame klaar is om de deur uit te gaan ben je zo twee, drie uur verder. Mannen daarentegen doen daar een stuk korter over..
28 Sep '16 - in Humor
door Patrick

Magic Of Rahat - Apple Pay Prank

Mensen in de maling nemen is altijd leuk. En laat Rahat daar nou heer en meester in zijn. Vandaag gaat hij in winkels betalen met Apple Pay..
28 Sep '16 - in Humor
door Patrick
Puke On The Nordschleife

Een rondje knallen op de Nürburgring is altijd tof. Maar je kan beter zelf achter het stuur zitten dan ernaast. Want dan gaat meestal je maag uit zijn stekker. En ja, daar sta je dan..
25 Sep '16 - in Humor
door Patrick
Storks - Censored

Storks is een awesome animatie en supertof voor kids. Maar met een beetje woorden wegpiepen krijg je toch een heel ander beeld..
22 Sep '16 - in Humor
door Patrick
Celebrities Read Mean Tweets #10

Het leven van een bekendheid gaat niet over rozen. Laten we eens kijken wat voor liefdevolle Twitter berichten ze dagelijks krijgen. Ze lezen ze zelf even voor..
22 Sep '16 - in Humor
door Patrick
Old Internet Trends Compilation

Er zijn door de jaren heen heel wat hypes geweest op het internet. Laten we ze eens op een rijtje zetten..
22 Sep '16 - in Humor
door Patrick
Monkey Business Zoo

Een dagje dierentuin is altijd leuk, en al helemaal als de apen los tussen de mensen lopen. Althans...
21 Sep '16 - in Humor
door Patrick
Zootopia - Censored
Zootopia is een awesome animatie en supertof voor kids. Maar met een beetje woorden wegpiepen krijg je toch een heel ander beeld..
18 Sep '16 - in Humor
door Patrick
Magic Of Rahat - Arm Through Window Magic Trick

Mensen in de maling nemen is altijd leuk. En laat Rahat daar nou heer en meester in zijn. Vandaag heeft hij zijn autosleutels in zijn gesloten auto laten liggen..
14 Sep '16 - in Humor
door Patrick
Jimmy Kimmel - Kids Explain How Babies Are Made

Jimmy Kimmel's crew gaat regelmatig de straat op om de mensen wat vragen te stellen. Vandaag zijn de kinderen aan de beurt. Waar komen baby's vandaan?.
14 Sep '16 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Firefighter

Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Vandaag gaat hij naar het strand om wat rokers wakker te schudden..
14 Sep '16 - in Humor
door Patrick
Improv Everywhere - Surprise Press Conference

De mensen van Improv Everywhere zijn onbetwist de flashmob experts bij uitstek. Vandaag gaan ze op zoek naar een spontane kandidaat voor een persconferentie..
13 Sep '16 - in Humor
door Patrick
How To Have A Romantic Dinner Date

Er zijn heel wat mensen die na jaren samen zijn wat romantiek missen in een relatie. Op zich niet zo heel erg want een avondje gezellig uit eten kan veel goedmaken. Maar dan moet je het wel op de juiste manier doen..
12 Sep '16 - in Humor
door Patrick
Worst Pickup Lines Ever

Er zijn heel wat manieren om aan een leuke vriendin te komen. Met de juiste openingszin kom je al een heel eind. Maar dan moet je wel de juiste kiezen..
12 Sep '16 - in Humor
door Patrick
Tesla Model S P90D - Don't Spill The Water Challenge

Er zijn heel wat mensen die liever niet hebben dat de kids eten of drinken in de auto. Laten we eerlijk wezen, het is na een lange rit altijd een puinhoop. Deze best man heeft er een uitdaging van gemaakt. Als je geen water morst mag je voortaan drinken en eten in de auto. Maar of dat lukt in een Tesla P90D?..
11 Sep '16 - in Humor
door Patrick
De Ultieme Knieperts Compilatie

Mensen in de maling nemen is altijd leuk. En de Knieperts kunnen dat bijzonder goed. Kijk mee naar een compilatie van hun geintjes.
09 Sep '16 - in Humor
door Patrick
Uber Prank - Asian Girl Gone Wild

Uber taxi's zijn een uitkomst, en sommige bestuurders zijn wel in voor een spelletje. Zo ook YouTuber Patty Mayo. Bij rood licht een kledingstuk uit, en bij groen mag je weer wat aantrekken. Hou je dat vol tot de bestemming dan is de rit gratis..
09 Sep '16 - in Humor
door Patrick
Funny Kids Compilation

Kinderen kunnen soms het bloed onder je nagels vandaan halen. Maar geloof me, kinderen zijn geweldig!
08 Sep '16 - in Humor
door Patrick
SketchShe - The Modern Day Workout

De dames van SketchShe zijn een geweldig trio.Vandaag gaan ze naar de sportschool om eens te laten zien hoe het daar de laatste tijd aan toegaat..
07 Sep '16 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties