Cats vs Christmas Tree
Katten zijn nieuwsgierige beestjes. En nu onderhand half Nederland een kerstboom in de huiskamer heeft staan is het voor de kleine huistijger een grote uitdaging om er een zooitje van te maken..
18 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Every Kind Of Drummer..
Gisteren zagen we al hoe je op verschillende manieren op een gitaar kunt spelen. Maar daar blijft het niet bij. Vandaag gaan we voor het drumstel..
18 Dec '14 - in Humor
door Patrick
McDonalds Online Film Cadeau!

Weet je nog van vroeger? Met je vriendinnetje even langs de Mac om vervolgens gezellig een filmpje te pakken. Er is na al die jaren weinig veranderd aan die combinatie. Want als je nu naar McDonald's gaat krijg je bij elk Groot Voordeelmenu of Salademenu een online film cadeau. En niet zo maar een, je kunt met de Videoland voucher kiezen uit 50 topfilms om weer eens ouderwets samen languit op de bank te genieten..
 
10 Ways To Hold A Guitar (For Beginners)
Mocht je van plan zijn om binnenkort met een gitaarcursus te beginnen, dan begrijp ik best dat je wellicht nog niet eens weet hoe je zo'n ding beet moet houden. Wij gaan je helpen..
17 Dec '14 - in Humor
door Patrick

Luchtverkeersleiders ook! Zij zorgen 24/7 voor het begeleiden van vliegtuigen in ons luchtruim en op Nederlandse vliegvelden. En het mooie is: met 17 jaar en minimaal een vwo-diploma kun je al solliciteren naar deze droombaan. Kom je door de selectie, dan word je betaald opgeleid en ben je daarna verzekerd van een baan. Dus waar wacht je nog op? Laat de luchtverkeersleider in je los en solliciteer op luchtverkeersleider.nl
 
Op Vakantie met Rob Geus
Als het televisieseizoen voorbij is neemt Rob Geus graag zelf even wat tijd voor een gezellige vakantie. Maar als je denkt dat onze vrolijke keurmeester dan twee weken lang stil blijft liggen heb je het mis..
16 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Mistletoe Kissing Prank
Na twee geslaagde maretak grapjes moet er een variant komen die net wat verder gaat. Alles wat er onder de mistletoe hangt moet immers worden gekust. Succes vriend...
15 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Scooter Guy is the Ultimate Cock Blocker
Dit is nou weer een voordeel van motorrijden. Mocht je onderweg een leuke dame tegenkomen, dan kan je altijd even snel een babbeltje maken. Althans,...
15 Dec '14 - in Humor
door Patrick
4 Year Old Emmett Perrin Combing His Hair..
Als je zoon even naar de badkamer gaat om even zijn haren te kammen dan zal geen ouder zich daar druk om maken. Ook een klein ventje wil er vandaag de dag gewoon goed uitzien. Maar als de kam ineens geluid gaat maken kan je maar beter toch even een kijkje nemen...
14 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Santa's Pillow Fight
Laten we eerlijk wezen, een ouderwets kussengevecht is gewoon awesome. Maar helaas is vandaag de dag iedereen een stuk serieuzer en missen ze de leuke dingen van het leven. Althans, wellicht dat Santa weer wat leven in de brouwerij kan brengen..
14 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Russian Police Chase..
Je kan veel zeggen over de Russische politie, maar ze staan niet allemaal te lanterfanten. Er zijn ook agenten die hun werk zeer serieus nemen. Zoals deze gast..
13 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Mistletoe Kissing Prank
Het blijft een aparte traditie om een stuk maretak boven mensen te hangen om wat kusjes te claimen. Maar hoeveel mensen doen daar eigenlijk aan mee? Stuart doet de test..
13 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Bad Santa Giving Girls Presents
De echte kerstman regelt alleen cadeaus voor de lieve mensen. Maar er is ook nog Bad Santa, en die kijkt niet zo nauw. Want zelfs als je een beetje stout bent geweest heeft hij nog wel een cadeautje voor je..
12 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Co Picking Up Girls Prank
Het is over het algemeen bekend dat vrouwen vallen op mannen in een uniform. Maar is dat ook zo? Vitaly deed de test..
11 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Story Time With Thomas Sanders
Thomas Sanders is redelijk bekend door zijn Vines. Niet allemaal heel bijzonder, maar zijn 'Story Time' clipjes zijn wel goed te doen. Hij geeft vreemde mensen één zin en dan is het afwachten wat ze daarmee doen. Ik zeg humor!
11 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Mistletoe Kissing Contraption
Denk aan de kerst en je denkt gelijk aan eten, drinken, kerstboom en gezelligheid. Maar laten we mistletoe niet vergeten! Dat is zo rond de kerst dé manier om wat kusjes te scoren. En als je dan ook nog een beetje handig bent dan kan je nog maar één ding doen. De straat op met je 'uitvinding'..
10 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Best Outdoor & Camping Fails
Kamperen of gewoon even een weekendje de buitenlucht opzoeken kan goed voor je zijn. Maar dan moet je het wel normaal houden. Anders krijg je dit..
10 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Best Of Joe Hanson Goes (3)
We hebben al een poosje niets vernomen van onze favoriete beursganger Joe. Maar vandaag laat hij zich weer van zijn beste kant zien in een nieuwe compilatie hoogtepunten..
10 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Arjen Lubach - Telemarketeers
Je kent het wel, sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, word je gebeld door telemarketeers. Wat zij alleen niet weten: Arjen Lubachs bedrijf is een eenmanszaak. Humor!
09 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Jack Jones Vine Compilation (2)
Jack Jones gaat regelmatig de straat op om mensen mee te laten genieten van zijn opmerkelijke telefoongesprekken. Na deel 1, hebben we hierbij deel 2. Humor!
08 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Breakdancing Santa Claus
Terwijl alle elfjes de cadeautjes voor de kerst aan het klaarmaken zijn kan Santa zich even ontspannen. Nooit geweten dat de best man kan breakdancen..
08 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Drunk Friend At Home
Na een avondje stappen brengt een echte vriend zijn dronken maat altijd netjes thuis. Al vraag ik me af waar hij de volgende dag is wakker geworden..
04 Dec '14 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties