Jack Vale - Bird Style Coffee
Een goede kop koffie kan iedereen wel waarderen. Maar vandaag de dag zijn er zoveel smaken dat je door de bonen je koffie niet meer ziet. Jack Vale trakteert de mensen op een gratis bak 'Bird Style' koffie..
23 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes Books
We hebben al een poosje niets vernomen van onze favoriete beursganger Joe. Maar vandaag is hij er weer. We gaan langs bij de Los Angeles Times Festival of Books..
23 Apr '14 - in Humor
door Patrick
PublicPrank - Hidden Speaker Prank
Hoe kun je mensen laten geloven dat ze stemmen in hun hoofd horen? Met een simpele draadloze speaker en wat vooraf ingesproken teksten kom je een heel eind. Ik zeg humor!
22 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Cutting The Magic Tree
Een omgevallen boom in je tuin is ook niet alles. Dus wat doe je dan? Juist, je pakt je kettingzaag en gaat hem stukje bij beetje kleiner maken. Deze boom denkt daar anders over..
22 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Step & Walk...
Sommige geintjes zijn gewoon te simpel voor woorden. Je neemt een grote stap voor een auto en klaar ben je. De rest doet de bestuurder zelf wel..
20 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Sniper Pug
In het heetst van de strijd kun je alle hulp wel gebruiken. Zelfs een sniper. Maar als dat een Pug blijkt te zijn hebben sommige toch hun twijfels..
20 Apr '14 - in Humor
door Patrick
The Levitation Experiment
Mensen met bepaalde krachten laten zweven is voor veel illusionisten de normaalste zaak van de wereld. Maar hoe doe je dat midden op het strand? Jack en Rich laten het je zien..
20 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Sam Pepper - How To Pick Up Cougars (Sexy Older Women)
We zien bijna wekelijks hoe we een leuke dame moeten versieren. Maar hoe zit het met de wat rijpere, maar nog steeds sexy oudere vrouwen? Sam Pepper laat het ons zien..
19 Apr '14 - in Humor
door Patrick
20$ Fishing Line Prank
Wie heeft er vroeger niet stiekem achter een muurtje gezeten om mensen in de maling te nemen met een portemonnee aan een touwtje. Vandaag doen we dat over met een 20 dollar biljet. Blijft tof!
18 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Water Cannon vs Urinators
Pissen doe je op de plee, zo simpel is het. Maar na een behoorlijke avond doorzuipen kan het gebeuren dat je onderweg naar huis nog even een voordeur meepakt om tegenaan te pissen. En dat kan niet iedereen waarderen. Payback!
17 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Trapped Girl Illusion, Prank, Jack Vale
Met grappenmaker Jack Vale in de buurt weet je nooit wat je kunt verwachten. Zelfs afvoerpijpen en vastzittende meisjes verdwijnen als sneeuw voor de zon..
17 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Selfie Kick
Heel dat #selfie verhaal kan best grappig zijn, maar hou het dan wel een beetje veilig. Want om nou langs het spoor te gaan staan voor een spannende foto van jezelf kan niet iedereen waarderen..
16 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Guy Picking Up Guys
Vorige week ging deze dame de straat op om andere aantrekkelijke dames mee uit te vragen. Vandaag doet deze jongen het bij de mannen. En ding is zeker. Dames zijn een stuk makkelijker als het gaat om een date met iemand van hetzelfde geslacht..
16 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Kids React To Walkmans
We worden allemaal een dagje ouder, en de techniek komt en gaat. Maar de walkman is toch niet zo oud zou je denken. Fout! Mijn dochter weet niet eens wat een videorecorder is, laat staan een walkman. En zo zijn er nog wel meer kinderen..
15 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Worst Wheel Of Fortune Contestant Ever
Het klinkt erg tegenstrijdig, maar je kan heel goed zijn in iets en tevens toch gigantisch falen. Kijk mee naar deze 'Wheel of Fortune' speler..
15 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Jack Vale - Giving People Money Experiment
Als iemand je op straat wat vraagt en je geeft daarop netjes antwoord, dan is het raar om daar geld voor te krijgen toch? We gaan weer eens op stap met Jack Vale..
14 Apr '14 - in Humor
door Patrick
What DJ's Do These Days..
Dat DJ's vandaag de dag echt gigantisch veel verdienen weten we allemaal. Maar wat doen ze nou precies op zo'n mega evenement?..
14 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Drunk vs Fence
Met een behoorlijke slok op wil je na de kroeg graag zo snel mogelijk naar huis toe. En als je dan onderweg een hek tegenkomt, dan mag dat geen belemmering zijn toch?..
14 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Russian Hitman Dead Body Clean Up Prank
Het probleem van elke huurmoordenaar is toch wel om het plaats delict schoon te krijgen en van het lijk af te komen. Voor Vitaly geen probleem, die belt gewoon de schoonmaakster. Alleen reageren die allemaal een beetje vreemd..
13 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Beach Prank Fail
Op een zonnige dag op het strand een lijk bergraven is wellicht niet het meest ideale moment. Maar je kan het altijd proberen..
13 Apr '14 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties