Tale Of The Dead Girlfriend..
We hebben onderhand al aardig wat pre Halloween pranks voorbij zien komen. We moesten alleen nog even wachten op FouseyTUBE..
20 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Friday The 13th Scare Prank - Jason Voorhees
Als er een aantal films zijn die ik vroeger echt doodeng vond dan is Friday The 13th daar zeker één van. En zelfs nu, jaren later, wil ik Jason Voorhees niet tegenkomen..
19 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Zombie Homicide Prank
Halloween komt steeds dichterbij en dus zijn de verschillende YouTube prankers druk bezig om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Zo ook het bekende duo Prank vs Prank. Zie hier hun 'Zombie Homicide Prank'..
19 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Creeps In Public Prank
Op straat kom je heel wat verschillende mensen tegen. En al helemaal als de grappenmakers van The Royal Stampede de straat op gaan.
19 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Bird Drops The F-Bomb
Een vogel die spontaan naar je toekomt zie je niet dagelijks. En al helemaal niet als de vogel zelfs kan praten. Deze gevleugelde vriend is in ieder geval erg duidelijk..
16 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Women Misses Building Implosion Because Of Dog
Als ze van plan zijn een groot gebouw neer te halen is het altijd tof om even te kijken. Maar volgende keer wel even je hond thuis laten. Voor je het weet mis je wat..
16 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Waverly Hills Witch Prank
Spoken, heksen, geesten en monsters bestaan niet. Althans, net voor Halloween komen ze toch even tot 'leven'. We gaan langs het beruchte Waverly Hills sanatorium..
15 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Audi Towing Job Fail
Een auto slepen lijkt zo simpel, maar er zijn een paar puntjes waar je op moet letten. Eén daarvan is nooit uit je auto stappen tijdens de reis. Maar maak dat deze vent maar eens wijs..
14 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Misheard Song Lyrics (5)
Het gebeurt ons allemaal wel eens. Zit je naar een liedje te luisteren, versta je plots iets heel anders dan de bedoeling is. Hier in Nederland hebben wij Mama Appelsap. Maar er is natuurlijk meer..
13 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Silly Scarecrow Prank
Met Halloween voor de deur kan je er van uitgaan dat we worden overspoeld met scare pranks. Op zich niet erg, als ze maar leuk zijn..
13 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Blowing Girls Clothes Off Prank
Verkouden zijn is geen pretje. Maar als je dan de gave hebt om een dame van haar kleding te ontdoen dan is het nog best wel uit te houden. We gaan op stap met Roman Atwood..
13 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Home Improvement Fail
Een beetje amateur klussert huurt geen professional in om een beetje te verbouwen. Die doet het gewoon zelf. Want zo moeilijk is het toch allemaal niet?..
09 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Sjaak Bral vs Zwarte Piet
De discussie over zwarte piet blijft maar dagelijks het nieuws halen. Ieder heeft zo zijn eigen mening over de knecht van Sinterklaas. Zo ook Sjaak Bral..
09 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Simple Pickup - Six Year Old Kid Helps Us Pickup Girls
Als er een aantal gasten zijn die totaal geen moeite hebben om een leuke dame te versieren dan zijn het wel de jongens van Simple Pickup. Alleen doen ze het nu op een andere manier. Vandaag spreekt de zes jarige Ben de vragen in..
08 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Brazilian Annabelle Scare Prank
Bij elke horrorfilm hoort tegenwoordig een kick-ass viral. Zo ook voor de horrorfilm Annabelle. En één ding is zeker. Brazilianen zijn heer en meester in mensen laten schrikken..
07 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Gold Digger Exposed - DennisCeeTv
Er zijn vrouwen die jou totaal niet zien staan, tenzij je in dure kleren loopt, een dikke auto hebt of simpelweg genoeg knaken op zak hebt. Met andere woorden 'Gold Diggers'. Dennis heeft er weer een gevonden..
07 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Backfired Pranks Compilation, Fail Army
Een goede grap kan iedereen wel waarderen. Maar als je iemand in de maling wilt nemen bestaat er een kans dat het net even anders loopt dan je had verwacht..
07 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Ouija Psychic Terror
Eind deze maand is het dan zover, dan gaat de horrorfilm 'Ouija' in première. Om alvast in de sfeer te komen deed deze dame voor de liefhebbers een gratis Ouija board reading..
07 Oct '14 - in Humor
door Patrick
How To Fix A Bent iPhone 6
Het is inmiddels een bekend probleem dat de nieuwe iPhone 6 net iets te makkelijk kan buigen. Best zonde voor zo'n duur stukje speelgoed, maar er is een oplossing voor. We laten het je zien..
05 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Danny Bhoy Drinking in America vs Scotland
Elk land heeft zijn eigen gewoontes. Zelfs als het gaat om een biertje drinken. Komiek Danny Bhoy legt het verschil even uit tussen Amerika en Schotland..
05 Oct '14 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties