Epic Scare Prank Compilation

Familie of vrienden in de maling nemen is en blijft grappig. Zo blijven ze een beetje wakker. Kijk mee..
22 May '17 - in Humor
door Patrick
Kids Fails Compilation

Niet alleen volwassen mensen gaan wel eens de fout in, ook menig kind kan er wat van. Kijk mee..
21 May '17 - in Humor
door Patrick

Ball vs Can Challenge

Kan jij van een afstandje met een voetbal een blikje drinken uit een bak schieten? Volgens mij nog best een lastige opgave, maar deze gast kan mikken als de beste..
18 May '17 - in Humor
door Patrick
Epic Parents vs Kids Pranks Compilation

Waarom nemen mensen kinderen? Om ze zo nu en dan in de maling te nemen natuurlijk! Kijk mee..
15 May '17 - in Humor
door Patrick
Groom vs Bee

Trouwen schijnt de mooiste dag van je leven te zijn. Ik zou het niet weten. Maar ik weet wel dat je toekomstige vrouw een mep geven niet echt bij het sprookje hoort..
13 May '17 - in Humor
door Patrick
Tim Bradbury AKA Tiny Tim - Becoming An Actor

Onze kleine grote vriend Tiny Tim heeft weer een idee. Deze keer wil hij acteur worden. Maar gaat dat de drie- bijna zesjarige lukken?..
12 May '17 - in Humor
door Patrick
Tim Bradbury AKA Tiny Tim - Restaurant Reservations

Nu Tim Bradbury, ook wel Tiny Tim, eindelijk een behoorlijk succes is geworden komt Tim nu ook met wat oudere filmpjes op de proppen. Totaal niet erg, want ook die zijn geniaal..
08 May '17 - in Humor
door Patrick
Celebrities Read Mean Tweets Female Edition 2017

Het leven van een bekendheid gaat niet over rozen. Laten we eens kijken wat voor liefdevolle Twitter berichten ze dagelijks krijgen. Ze lezen ze zelf even voor..
04 May '17 - in Humor
door Patrick
Pilbara Beer Opener, Australia, Crab

Bij een potje vissen hoort een potje bier. Maar soms zijn zelfs die draaidopjes lastig open te krijgen. En dan is het altijd handig als je een vismaatje hebt..
04 May '17 - in Humor
door Patrick
Best Bug News Bloopers

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar..
03 May '17 - in Humor
door Patrick
Kids vs Parents Pranks Compilation

Een relatie moet je spannend houden. Nou is dat met je partner zo, maar natuurlijk ook met je kids. Of je er als ouder blij mee bent is een ander verhaal..
01 May '17 - in Humor
door Patrick
Tim Bradbury AKA Tiny Tim - Joining Karate

Als klein ventje van drie bijna zes is het wel tof dat je wat van je af kan slaan. Een aantal lessen karate is een mooie manier om dat te leren. 'Kleine' Tim is er klaar voor. Nu alleen nog even bellen voor een afspraak..
28 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Sleeping Fails Compilation

We hebben allemaal zo onze rust nodig. De boog kan immers niet altijd gespannen staan. Maar je moet wel het juiste moment zoeken om even je ogen te sluiten..
27 Apr '17 - in Humor
door Patrick
World's Worst Burglar

Inbreken is fout. Maar als je er aan begint moet je goed nadenken. Naar binnen gaan is vaak niet zo'n uitdaging, maar hoe kom je weer naar buiten? Wat een eikel..
25 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Ooh La La..

Kinderen weten donders goed wat een paar blote billen zijn. En als ze dan ook nog van een mooie dame zijn krijg je dit..
24 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Workout Accident

Bij sporten moet je ook goed nadenken. Want is het wel veilig om zo'n 85kg te drukken als je ergens last van hebt? Tja, dan vraag je er om..
21 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Street Magic In Compton - Awesome Reactions

Als een goochelaar op straat zijn kunstjes laat zien zijn er vaak leuke reacties. Maar die van de mensen uit Compton zijn toch wel van een heel ander niveau. Cool!
19 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Nienke Plas #52 - Verslaving Confession

Woensdagavond en dus weer tijd voor een nieuw vlog van stuiterbal Nienke. Vandaag als onderwerp verslavingen. Ik zeg humor!
19 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Fixing Traffic Light Goes Wrong

Een slecht werkend verkeerslicht zit niemand op te wachten. Gelukkig zijn er altijd mensen die daar wat aan willen doen. Maar of dat zo slim is..
19 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Match For Africa 2017 - Murray vs Federer - Ball Boy Play, Tennis, Sport, Humor

Als je tijdens het tennisevenement Match For Tennis 2017 een service om je oren krijgt van Roger Federer, dan wil je soms best wel even wisselen met de ballenjongen. En dus mocht deze knul even de plek innemen van Andy Murray..
16 Apr '17 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties