Can I Touch Your Pussy?..
Je staat als vrouw toch raar te kijken als een wildvreemde op straat aan je vraagt of hij even je poes mag aanraken. Maar gelukkig is niet alles wat het lijkt..
06 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Daan Gaat Als Gay Vrouwen Versieren..
Ben je een beetje verlegen als het gaat om vrouwen versieren? Dan kan je net als Daan het altijd nog proberen om als homo een vrouw aan de haak te slaan. Want je weet, homo's kan je mee lachen, praten, shoppen en zijn volledig onschuldig. Nou, Daan niet..
05 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers September 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar..
05 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Always Tip The Pizza Guy..
Op z'n tijd een pizza bestellen is altijd lekker. En als de bezorger dan ook nog snel voor je deur staat, dan is een beetje fooi vaak wel de normaalste zaak van de wereld. Geef je liever geen fooi, dan krijg je dit..
04 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Eric Is An Asshole, And Likes Coins..
De gevleugelde Eric is een leuk beestje als hij dagelijks even naar buiten kan. Maar als dat door regen een keertje niet kan maakt hij er binnen graag een zooitje van. Ik mag Eric wel..
04 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Bill Dawes - How A White Man Say's 'N*****' To A Black Man
Sommige woorden zijn niet voor iedereen bestemd. En zo ook het N-woordje. Maar komiek Bill Dawes heeft daar een perfecte oplossing voor. Ik zeg humor!..
03 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Smoke On!
Hier in Nederland zie je niet al te vaak een diesel die met zwarte pluimen over de weg zoeft. In Rusland is dat een ander verhaal. En met zo'n rokende diesel bak kan je best een geintje uithalen. Maar of het goed voor je gezondheid is is een ander verhaal..
03 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Switch Prank
De werknemers van de plaatselijke drive thru hebben het maar moeilijk de laatste tijd. De een na de andere grappenmaker komt ze in de maling nemen. Zo ook Jack Vale samen met Rahat. Zie hier de Drive Thru Switch Prank..
01 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Human World
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor..
30 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Road Rage English Style
Ruzie onderweg is dagelijkse kost, maar als het om Engelsen gaat moet ik altijd een beetje lachen. En dat zal vast door het accent komen. Russen slaan er gelijk op los, Engelsen gaan in discussie. En dat is soms nog leuker ook..
28 Sep '15 - in Humor
door Patrick
When Mom Is Away..
Vaders zijn een vak apart, en al helemaal als mams voor een paar uurtjes de deur uit is..
27 Sep '15 - in Humor
door Patrick
How To Repair A Flat Tire
Altijd ellendig een lekke autoband. Maar waarom laten maken als je dat makkelijk zelf kunt? Mehdi laat je zien hoe. Appeltje eitje toch?..
26 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Asking Girls For A One Night Stand
Een brutaal mens heeft de halve wereld. Maar hoeveel dames zeggen gelijk ja als je vraagt om een one night stand?..
24 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Why You Should Buy An Acrylic Water Pipe
Mocht je op zoek zijn naar een waterpijp, kijk dan eens een beetje om je heen en vergeet de glazen variant. Want deze zijn zo veel beter..
22 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Funny Food Fails
Eten is niet alleen lekker, maar het kan ook zeer gezellig zijn. Maar ook tijdens het koken of eten zelf kan het wel eens mis gaan..
22 Sep '15 - in Humor
door Patrick
You Do Not Understand Weddings..
Mocht je aan trouwen denken. Weet dan wel dat de bruid behoorlijk lastig kan zijn met bepaalde wensen. Op zich geen probleem hoor, maar je krijgt er ook nog kleine bruidsmeisjes bij. En die zijn misschien nog een stuk moeilijker..
20 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Kids and Old People Fails Compilation
Het maakt niet oud hoe oud je bent. Of je nou 4, 17 of 87 bent, er kan altijd wel wat fout gaan. Op zich niet erg, want dat kunnen wij wel waarderen. Kijk mee..
17 Sep '15 - in Humor
door Patrick
SketchShe Blooper Reel
De dames van SketchShe zijn een geweldig trio. Maar ook bij hun opnames gaat er wel eens wat mis. Zie hier hun blooper reel..
17 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Joe Goes To Star Wars Celebration Part 2
Na het eerste deel van Joe's bezoek aan Star Wars Celebration, hierbij het vervolg. Blijft een eerste klas mafketel die Joe..
17 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes To Star Wars Celebration Part 1
We hebben al een poosje niets vernomen van onze favoriete beursganger Joe. Maar vandaag is hij er weer. We gaan langs bij 'Star Wars Celebrations'..
16 Sep '15 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties