That's One Happy Tesco Driver
Ben jij blij met wat je doet op het werk elke dag weer keer op keer? Ik wel. En deze Tesco bezorgman ook zo te zien.
25 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Game Of Thrones Bloopers

Bij elke film of serie gaat er regelmatig wat mis. Zo ook bij Game Of Thrones. Blijft humor!
25 Jul '16 - in Humor
door Patrick

11 Year Old Picking Up Girls

Nou hebben heel wat mannen moeite om een leuke meid aan te spreken, of zelfs mee uit te vragen. Dit 11 jarige ventje is nu al een uitzondering op de regel.
25 Jul '16 - in Humor
door Patrick
I Shot My Wife Everyday For A Week With Nerf Guns

Nerf geweren zijn tof speelgoed. Hier in huis loopt er een met drie van die dingen en geloof me, ze kan mikken. Maar als je elke dag een paar 'kogels' om je oren krijgt dan ben je het wel een keertje zat. Deze vrouw weet daar alles van..
25 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Hitting On Girls With Pokémon GO

Pokémon GO is nu zo succesvol dat legio mensen de straat op gaan om wat beestjes te vangen. Een beetje man ziet daar gelijk de mogelijkheid in om wat leuke dames te versieren. Al gaat dat niet altijd volgens plan.
24 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Casey Neistat - Pokémon GO In Real Life

Pokémon Go is een wereldwijd succes onderhand. Dus tijd voor YouTube vlogger Casey Neistat om de hype tot leven te brengen..
20 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Improv Everywhere - Magical Porta Potty (2)

Er zijn maar weinig mensen die op een muziekfestival een verrassing willen vinden in een Dixie. Maar met Improv Everywhere in de buurt kan het nog wel eens grappig uitpakken..
20 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Steve-O - Titty Trick Shots

Met Steve-O in de buurt is er altijd wel wat leuks te beleven. Wat dacht je van een potje Titty Trick Shots!?.
19 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Big Brother UK Lateysha Grace Twerk Fail

Als je aan Big Brother meedoet weet je dat je volledig in de spotlights staat. En na deze twerk poging gaat Lateysha Grace helemaal het internet rond. Wij klagen niet..
17 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Best Cringe News Bloopers

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die gaan wel eens in de fout..
15 Jul '16 - in Humor
door Patrick
A Real Gentleman

Een echte man helpt een vrouw. En als er dan twee mooie vrouwen aan de bar staan, dan ben je de moeilijkste niet om hun drankjes even naar de tafel te brengen. Althans..
13 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Lemon Through Bottle Prank

Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan wederom met Rahat langs bij de plaatselijke burgerboer om wat werknemers te verrassen..
13 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Pistol Shrimps - What Does The Inside Of The Internet Look Like?

We gebruiken het internet dagelijks. Snapchat, Tinder, YouTube, Instagram, en ga zo maar door. Maar hoe werkt dat nou precies? De jongens van Pistol Shrimps doken in het internet..
13 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Magic Fail

Een paar dagen terug zagen we op onze Facebookpagina deze kleine goochelaar voorbij komen. Vandaag gaan we voor zijn vader..
10 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Train Horn Prank Gone Wrong

Een treintoeter onder je auto schroeven is zo oud als 2006. Maar er zijn nog steeds gasten die denken dat het grappig is. Totdat je de verkeerde treft. Ik zeg goed gedaan meid!
05 Jul '16 - in Humor
door Patrick
How To Ditch Russian Police

Ik heb sowieso al geen vertrouwen in de Russische politie, want met zwaar achterhaalde wagens is het gewoon lachwekkend als ze iemand proberen aan te houden. Zo ook in dit geval..
04 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Cosplay Surprise

Jezelf verkleden als een of ander gamefiguur, of anime held is voor heel wat mensen een hobby. Cosplay is wereldwijd zeer populair. Maar soms weet je even niet wat er tegenover je staat..
03 Jul '16 - in Humor
door Patrick
How To Dry Your Hair In Less Than A Second

Nat haar is en blijft een drama om goed droog te krijgen. Maar gelukkig hebben we YouTube voor de nodige tips. Dit is toch wel de beste..
03 Jul '16 - in Humor
door Patrick
How To Get A baby To Clean The House

Elke dag weer je huis schoonhouden is nog een behoorlijke opgave. Maar met een baby in huis kan het een stuk makkelijker worden. Je moet het alleen even zeggen..
03 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers June 2016

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten.
01 Jul '16 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties