Hoe je een meid versiert zonder dat je haar taal spreekt

Vrouwen versieren is een vak apart. Maar onze vriend Daan heeft er weinig moeite mee. Maar hoe zit het met een dame die een andere taal spreekt? Makkie of lastig? Kijk mee..
18 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Zieltje Speelt VR Horror Spel

Tegenwoordig heeft iedereen wel de nieuwste smartphone in zijn broek. Leuk om mee te bellen, maar met een VR bril gaan we net een stapje verder. Ik vraag me alleen af of Nick vanavond nog kan slapen..
14 Jan '17 - in Humor
door Patrick

Police Snow Fun, Drifting, Drift, Germany, Duitsland

Een beetje sneeuw en iedereen in Nederland is in paniek. Natuurlijk is het even opletten met autorijden, maar dat komt best goed. Zelfs de Duitse politie vermaakt zich prima met een laagje sneeuw..
13 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Fat Bike vs Electric Fence

Met een paar maten een stuk fietsen is altijd tof. Maar als, door een klein foutje, je fiets vast komt te zitten in schrikdraad heb je toch een probleempje. Wel humor!
11 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Bored Red Bull Racing Drivers

Het 2016 F1 seizoen hebben we inmiddels al een poosje achter ons. We moeten nog zo'n 10 weken wachten voor het nieuwe seizoen van start gaat. En geloof me, ook Max Verstappen en Daniel Ricciardo hebben er inmiddels wel weer zin in..
10 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Best Cameraman Laughs Compilation

Een ander filmen kan wel eens voor grappige momenten zorgen. Of het nou tijdens sport is of gewoon ronduit een pechmomentje. De cameraman lacht het hardst.
10 Jan '17 - in Humor
door Patrick
James Corden & Jim Parsons - Dust In The Wind

James Corden is een geweldige talkshow host. Laatst had hij Jim Parsons, je kent hem wel van The Big Bang Theory, in zijn programma. Samen deden ze 'Dust in the Wind' van Kansas. En dat was nog best goed..
09 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Horse vs Toy Chicken

Hoe oud je ook bent, een simpel stuk speelgoed kan je dag maken. Zo ook bij dieren. Kruzah is namelijk dol op zijn speelgoed kip..
08 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Uber Prank - What Will Girls Do For Money? (3)

Uber taxi's zijn een uitkomst, en sommige chauffeurs zijn wel in voor een spelletje. Zo ook YouTuber Patty Mayo..

Voor de liefhebbers hier deel één en twee..
05 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Instant Karma.. (20) Snowman, Woman

Bij een lading sneeuw hoort een echte sneeuwpop. Alleen denkt niet iedereen daar zo over. Lang leve karma!..
04 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes To Oktoberfest In Munich

Onze vrolijke vriend Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag gaan we naar Oktoberfest om de aanwezige dames en heren wat vragen te stellen..
04 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Vrouwen Versieren Met Een Cockblock

"Cock block: One who prevents another from scoring sexually". Altijd fijn als je vrienden je een handje 'helpen' om een leuke meid te versieren..
01 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Uber Prank - What Will Girls Do For Money?

Uber taxi's zijn een uitkomst, en sommige bestuurders zijn wel in voor een spelletje. Zo ook YouTuber Patty Mayo..

Deel één vind je hier!
01 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Best Of 2016

Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Zie hier een overzicht van 2016..
31 Dec '16 - in Humor
door Patrick
Amazon Alexa Gone Wild! Echo, Kid

Amazon's Echo is een tof ding. Kinderen zijn handig met nieuw 'speelgoed', maar of Alexa daar nou geschikt voor is is een ander verhaal..
30 Dec '16 - in Humor
door Patrick
Magic Of Rahat - Best Of 2016 Pranks Compilation

Mensen in de maling nemen is altijd leuk. En laat Rahat daar nou heer en meester in zijn. Zie hier een overzicht van zijn beste pranks van dit jaar..
29 Dec '16 - in Humor
door Patrick
Dad vs Amazon Echo, Alexa

Apple heeft Siri, Amazon heeft Echo's Alexa. Beide een hulpje die je kan activeren met je stem, om vervolgens vragen te kunnen stellen, of opdrachten te geven. Al is dat voor sommige mensen wel even wennen..
28 Dec '16 - in Humor
door Patrick
Christmas Fun With Grandpa

Op elk familiefeestje kom je ze tegen. Opa's die stil in een hoekje zitten, en opa's die wel in zijn voor een geintje. Laat deze man nou in de tweede categorie vallen..
27 Dec '16 - in Humor
door Patrick
Whatever - Best Pranks Compilation

De jongens van het YouTube kanaal Whatever hebben dit jaar heel wat pranks uitgehaald. Tijd om de leukste eens op een rijtje te zetten..
27 Dec '16 - in Humor
door Patrick
AdrianVanOyen - Can I Kiss You?

Een brutaal mens heeft de halve wereld. Dus waarom zou je dan niet op een leuke meid afstappen en gelijk maar de vraag stellen of je haar mag kussen. Of je succes hebt is een ander verhaal. YouTuber Adrian heeft het aardig voor elkaar..
25 Dec '16 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties