Stuart Edge - Talking Treadmill Prank
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag gaat hij gewapend met een bluetooth speaker een aantal sportschool bezoekers in de maling nemen..
28 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Yes.. It's A Woman (20) - GTA V
De nieuwste spellen worden met de dag realistischer. Nou heeft GTA V een behoorlijk make-over gehad voor de PS4 en Xbox One. Maar één ding is zeker. Realistischer dan dit gaat het niet worden. Vrouwen en auto's...
27 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Roman Atwood - Blowing Cash Prank Honesty Test
Stel je loopt op straat en iemand verliest een lading geld. Wat doe je dan? Geef je het netjes terug of ga je er mee aan de haal? Roman Atwood ging de straat op om het te testen..


Bonus: Blowing Cash Extras..
27 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Freaky The Scary Snowman S05E01
Ik kan er niets aan doen, maar Freaky The Scray Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop..
26 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Puppets In The Library
Of het nou Sesamstraat, de Muppet Show of de shows van Jeff Dunham zijn, we houden allemaal in een zekere zin van poppen. En als je die dan spontaan tegenkomt in de bibliotheek dan is het soms even schrikken, maar wel humor..
25 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Jurassic Park vs Ace Ventura
Neem twee film klassiekers. In dit geval Jurassic Park en Ace Ventura. Combineer die twee en voor je het weet heb je een hilarisch fragmentje..
25 Nov '14 - in Humor
door Patrick
7 Ways To Compliment Boobs
Er zijn heel wat synoniemen voor een paar heerlijke borsten. En daar kan je nog best een leuke grap mee uithalen..
25 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Labratten - Waar Word Je Geil Van!?
Wij Nederlanders zijn een simpel volkje. Wil je iets weten, dan kan je dat op straat gewoon vragen. En dat doen de Labratten dus ook. Waar word jij geil van!?
25 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Jack's Garbage Truck vs Mattress
Het leven van een vuilnisman gaat niet over rozen. Elke dag de troep van een ander opruimen komt ook een keer je strot uit. Maar Jack denkt daar heel anders over..
24 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Arthur's Road Rage Compilation On English Traffic
Iedereen ergert zich wel eens als hij of zij weer eens in de file staat. Zo ook Arthur...
23 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Police Arrest With A Twist
Dat de politie druk bezig is met boeven vangen kunnen we allemaal wel waarderen. En al helemaal als je getuige bent dat een 'boef' in de boeien wordt geslagen. Althans...
22 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Golden Retriever Wants To Race But...
Leuk die hondenshows, maar er is natuurlijk altijd maar een winnaar. En dat moet een Golden Retriever zijn. Ze zijn niet voor niets de beste hulphonden toch? Deze harige vriend heeft blijkbaar een paar lessen gemist..
22 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Top Soccer Shootout Ever
Wellicht hebben jullie de verkorte clip al ergens eerder voorbij zien komen, maar ik kan hem de Biertijd bezoekers niet onthouden. Elk keeper doet zijn best om een lading penalty's tegen te houden, maar deze man is een ware expert..
22 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Jimmy Kimmel's - Celebrities Read Mean Tweets #8
Het leven van een bekendheid gaat niet over rozen. Laten we eens kijken wat voor liefdevolle Twitter berichten ze dagelijks krijgen. Ze lezen ze zelf even voor..
21 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Star Wars Prank
Met Rémi Gaillard in de buurt moet je altijd oppassen, voor je het weet ben je slachtoffer van een van zijn grappen. Zo ook in deze Star Wars prank..
21 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Best Snow News Bloopers Ever
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
21 Nov '14 - in Humor
door Patrick
The Cutest Gangsta I Know. My Wife
Menig man hoort zijn vrouw niet graag zingen. En al helemaal niet in de auto. Maar als ze dan een keer aardig haar best doet kan je het maar beter gelijk op internet knallen toch?..
19 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Can You Fist Me?... Melissa Flentzeris
Je staat raar te kijken als er een bloedmooie dame op straat naar je toekomt en vraagt of je haar wil fisten. De vraag is alleen, heeft ze het over hetzelfde als jij denkt? We gaan de straat op met de mooie Melissa Flentzeris..

Fixed!
18 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Dad & Son Drifting Fun
De liefde voor auto's is leuk als je het kan delen met je zoontje. Deze kleine vier jarige pik geniet in ieder geval van de drift skills van zijn pa. Dat is duidelijk te merken..
14 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Short Film - Pommes Frites
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Met Sinterklaas en kerst voor de deur kijken we nog even terug naar Sint-Maarten. Zie hier de korte film 'Pommes Frites'..
14 Nov '14 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties