Watching Pr0n In Public Prank
Als je even naar het toilet moet is het wel zo fijn dat iemand even op je laptop wil letten. Maar dit geintje hadden ze niet verwacht. Ik zeg humor!..
04 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Fake Oscar Prank - Pretending To Be A Celebrity
Als acteur of actrice is het een hele eer om een Oscar te krijgen voor je werk. Maar hoeveel deuren gaan er voor je open als je tijdens de Oscar uitreiking de straat op gaat met een neppe variant? We laten het je zien..
02 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers February 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
28 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Eating A Banana In Front Of Strangers
Als een vrouw zachtjes op een banaan zit te sabbelen krijgt menig man daar erotische gedachtes bij. Zo ook deze heren..
26 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Smoking...
Ik ben geen voorstander van roken in een auto. Ik rook zelf namelijk niet. Maar er zijn mensen die daar geen moeite mee hebben...

Fixed!
23 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Jimmy Kimmel - Lie Witness News - Oscars 2015
De Oscars is toch wel een van de grootste film feestje die je maar kan bedenken. Tijd dus voor Jimmy Kimmel's crew om weer eens de straat op te gaan om mensen wat vragen te stellen over dingen die niet bestaan. Blijft humor..
23 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Amazing Selfie Proposal
Een selfie is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Dus waarom niet je vriendin ten huwelijk vragen op die manier? Het klinkt te simpel, maar haar reactie spreekt boekdelen..
22 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Why Moms Get Nothing Done
Ga je naar je werk, kom je thuis is het net zo'n rommel als toen je vertrok. Waarom heeft moeder de vrouw de boel niet opgeruimd zal je denken? Wellicht dat dit filmpje wat duidelijk maakt..
20 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Serenading Girls On Valentine's Night
Goocheltrucjes uithalen, mensen verrassen en vrouwen versieren. Stuart Edge is van alle markten thuis. Zelfs een serenade zingen gaat hem en zijn maten bijzonder goed af..
18 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Zach King Imitation
Als er iemand is die fantastische Vines maakt dan is het Zach King wel. Natuurlijk zijn er altijd mensen die zijn creaties proberen te kopiëren. Maar of dat een succes is..
18 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Labratten - Wat Is Uw Wachtwoord?
We moeten allemaal voorzichtig zijn met onze online wachtwoorden. Voor je het weet maakt iemand er misbruik van. Maar stel we vragen op straat aan willekeurige mensen naar hun wachtwoord, zullen zie die dan geven? De Labratten deden na Jimmy Kimmel de test..
17 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Jimmy Kimmel's Pedestrian Question - Are You Kinky?
Met alle boeken die verkocht zijn van '50 Shades of Grey' en nu overvolle bioscoopzalen zou je denken dat de halve wereld een kinky nachtleven wel kan waarderen. Tijd voor Jimmy Kimmel om dat op straat eens te vragen. Are you kinky?..
17 Feb '15 - in Humor
door Patrick
What Does The Fox Say? Scania Version
Als vrachtwagenchauffeur is het soms eenzaam werk en kan je wel wat afleiding gebruiken om de donkere nachten door te komen. Een leuk stukje muziek doet wonderen en al helemaal als je van je collega achter je er ook nog een gratis lichtshow bij krijgt..
15 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Car Mechanic vs Air
Een geintje op de werkvloer is goed voor de sfeer. En dat kan je aan deze automonteur best overlaten..
15 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Dinosaur In The Hood Prank (2)
Mensen in 'the hood' in de maling nemen kan wel eens verkeerd uitpakken, dat hebben we inmiddels eerder gezien. Maar het kan ook op een lollige manier. Het enige wat je nodig hebt is een dinosaurus pak..
14 Feb '15 - in Humor
door Patrick
American Kids Try Breakfasts From Around The World
Ontbijt is het belangrijkste maal van de dag. Maar in elk land komt er 's ochtends wat anders op tafel. Wat vinden kinderen nou echt lekker? We gaan het even testen..
12 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Asking Girls For Sex On Valentine's Day
De 14e is het zo ver. Dan is het weer Valentijnsdag. De dag bij uitstek om je liefde wat extra te verwennen. Maar wat kan je bereiken met een bos bloemen en een ballon bij willekeurige vrouwen? We gaan het zien. Laten we vooral ook het condoom niet vergeten..
12 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Jean-Troll Van Damme
Neem een lading YouTube filmpjes, combineer die met de vecht skills van Jean-Claude van Damme en Jean-Troll van Damme is het resultaat..
12 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Colin Furze's Invention Show - Freezer Wave
Colin Furze blijft zijn Youtube volgers vermaken met de door hun aangevraagde uitvindingen. Soms geniaal, soms ronduit lachwekkend. Zie hier de Freezer Wave..
12 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Couple Fails Compilation - Failed Valentines
Nog een paar dagen en dan is het weer Valentijnsdag. Voor de verliefde stelletjes weer een dag bij uitstek om elkaar weer eens te zeggen hoe gek ze op elkaar zijn. Al kunnen heel wat setjes wat extra hun best doen..
10 Feb '15 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties