Target Practice Fails Compilation
Of het nou een frisbee vangen is, of een bal slaan. De meest simpele dingen gaan soms gewoon mis. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
26 May '15 - in Humor
door Patrick
Redneck Avengers Tulsa Nights - A Bad Lip Reading of Marvel's The Avengers
Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' om daar een mooi verhaal van te maken. Vandaag gaan we voor Redneck Avengers - Tulsa Nights..
23 May '15 - in Humor
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Magic Bag
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan met Rahat en zijn magic bag langs bij de plaatselijke burgerboer..
22 May '15 - in Humor
door Patrick
Nerdy Girl Beats Up Guys At The Gym
Muay Thai kampioene Germaine Yeap is geen meisje die je tegenover je wilt hebben staan tijdens een gevecht. Maar als onschuldig meisje zijn er natuurlijk genoeg vechtinstructeurs die haar een handje willen helpen. Totdat ze laat zien wat ze in huis heeft..
21 May '15 - in Humor
door Patrick
Garbage Collectors Stop To Play Foosball (Table Football)
Het leven van een vuilnisman gaat niet over rozen. Vroeg op, lange werkdagen en ja, dan mag je soms wel even een momentje rust pakken. En al helemaal als er een tafelvoetbalspel voor handen is..
21 May '15 - in Humor
door Patrick
Perfect Photo Moment
Een fotograaf zoekt altijd het juiste moment om de perfecte foto te kunnen schieten. Al denk ik dat deze man voortaan een ander plekje zoekt..
21 May '15 - in Humor
door Patrick
Granny vs Beatboxer
Straatartiesten zijn er voor ons vermaak. En al helemaal voor deze oma. Gewoon losgaan en maling aan de rest. Daar kunnen sommige mensen nog wat van leren. Go granny!..
20 May '15 - in Humor
door Patrick
Emily & Supermarket Food Puns
Mocht je een keer tegen je zin in mee moeten om boodschappen te halen. Denk dan even terug aan dit filmpje. Wedden dat je nooit meer mee hoeft als je dit ook bij je vriendin doet..
20 May '15 - in Humor
door Patrick
FailArmy Presents: Street Troller - Ninja
Neem een lading YouTube filmpjes, combineer die met de streken van een virtuele Ninja en deze Street Troller compilatie is geboren..
18 May '15 - in Humor
door Patrick
Thug Life 2 Year Old Isn't A Fan Of Monkeys
Met je auto door een safaripark rijden is best grappig. Al die dieren die rondlopen en zelfs op je auto komen zitten is voor een twee jarige een hele belevenis. Alleen is deze knaap niet zo wild van aapjes..
15 May '15 - in Humor
door Patrick
ATM Theft Fail
Snel geld verdienen? Steel een geldautomaat. Deze oude man dacht er hetzelfde over. Alleen ging het allemaal niet echt volgens plan..
14 May '15 - in Humor
door Patrick
Best Videobomb News Bloopers in YouTube History
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, want de omstanders kunnen het je nog behoorlijk moeilijk maken..
14 May '15 - in Humor
door Patrick
The Ultimate Popcorn Machine
Na een middagje toeren op de motor kan iedereen wel een lekker tussendoortje gebruiken. Laten we eens een bakje popcorn maken..
13 May '15 - in Humor
door Patrick
Can You Tell The Time?
Een avondje doorhalen in de kroeg is soms wel eens lekker. Maar als je dan behoorlijk aangeschoten thuis komt moeten ze geen moeilijke vragen gaan stellen..
10 May '15 - in Humor
door Patrick
Leafblower Inferno
Of je nu een tuinhaard gebruikt om je hamburgers te bakken of gewoon voor een gezellig vuurtje. Een beetje extra lucht doet wonderen. Maar of moeder de vrouw het kan waarderen?..
10 May '15 - in Humor
door Patrick
GTA V Car Cannon Mod
De mods voor de PC versie van GTA V zijn onderhand niet aan te slepen. De één is nog leuker dan de ander. Wat dacht je van de Car Cannon? Dat is toch heel wat effectiever dan je standaard pistooltje..
07 May '15 - in Humor
door Patrick
Nigella Lawson's Golden Spaghetti Ringlets
Na de opmerkelijke kookkunsten van Jamie Oliver, Gordon Ramsay en topkok Heston Blumenthal komt vandaag topchef Nigella Lawson langs om haar kookkunsten te tonen. Blijft humor.
07 May '15 - in Humor
door Patrick
The Greatest Magician of All Time
Er zijn heel wat goochelaars en illusionisten die de meest geweldige trucjes uit kunnen halen. Maar er is altijd baas boven baas..
06 May '15 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - TETRIS
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor..
06 May '15 - in Humor
door Patrick
Road Rage Karma
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar soms komt een bestuurder wel eens verhaal halen. En wat doe je dan? Juist, dit!..
05 May '15 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties