Best News Bloopers August 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie is. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
28 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Catching A Daughter Doing Selfies
Best leuk al die social media. Maar iedereen zit tegenwoordig foto's van zichzelf te schieten. Ja, selfies zijn hot. Maar als je zo met vaders meekijkt is het toch eerder lachwekkend..
27 Aug '14 - in Humor
door Patrick

Elke stad staat bol van de bijzondere plekken, maar toch blijven veel mannen elke keer weer naar hun vaste stekje gaan. De kroeg op de hoek of elk weekend weer naar dezelfde club. Maar er is veel meer te beleven! Elke grote stad herbergt eindeloos veel avontuur. Vandaag neemt rapper Sef twee niets vermoedende jongens mee langs de tofste, nieuwste en gekste plekken van Amsterdam!
 
Sam Pepper - My Sexual Fetish..
Soms vraag je jezelf wel eens af wat mensen nou echt opwindend vinden. Vaak blijft het gissen en zal je het nooit weten. Sam Pepper ging de straat op om het ze simpelweg te vragen..
27 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Exhaust Checkup
Een geintje op de werkvloer hoort er gewoon bij. Je moet immers de humor er in houden als je dagelijks met elkaar om moet gaan. Zo ook deze automonteurs..
26 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Mazda MX5 Cup Trolling, Mirror, Ben Short, James Rogers
Zijspiegels zijn tijdens een race van groot belang. Maar coureurs onder elkaar halen wel eens geintjes uit. Dat bewijst Ben Short tijdens de MX5 Cup op Silverstone..
26 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Money Talks Prank
Stel een vreemde belt je op en voor elke opdracht die jij uitvoert krijg je een lading cash. Hoe ver ga jij en tegen welke prijs? Josh Paler Lin deed de test..
25 Aug '14 - in Humor
door Patrick
English Guy Bhangra Dancing at Bradford Mela
Altijd leuk die cultuur festivals. Zo maak je nog eens kennis met ander eten, rituelen en laten we vooral dansen niet vergeten. Vaak van die wazige dansjes waar niemand wat van snapt, maar deze man is blijkbaar een Bhangra meester..
24 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Just Divorced
De traditie om met een groot 'Just Married' bord achter op je auto te rijden als je net getrouwd bent is grappig. En laten we de blikjes ook niet vergeten. Maar niets heeft het eeuwige leven. En ja, ook dat mag gevierd worden..
24 Aug '14 - in Humor
door Patrick
ALS Ice Bucket Fail Compilation (2)
De 'ALS Ice Bucket Challenge' zal niemand ontgaan zijn. Maar niet iedereen kreeg het voor elkaar om simpelweg een bak ijswater over zich heen te (laten) storten. We zetten wat missers op een rijtje voor je. Zie hier deel 1 en hier deel 2..
22 Aug '14 - in Humor
door Patrick
True Facts About Marsupials
Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol het Buideldier..
22 Aug '14 - in Humor
door Patrick
WTF Simracing
Virtueel over een circuit heen knallen kan best tof zijn. En al helemaal als je het redelijk goed voor elkaar hebt. Drie grote schermen, dikke pc, een racestoel, stuur en pedalen en gaan met die handel. Althans...
21 Aug '14 - in Humor
door Patrick
I'm Not Drivin' To Florida
Wij mannen kennen het waarschijnlijk allemaal wel. De vrouw maakt een beslissing en jij bent het daar totaal niet mee eens. Tijd om het haar, als een echte man, even duidelijk te maken..
21 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Dinosaur In The Hood Prank
Mensen in 'the hood' in de maling nemen kan wel eens verkeerd uitpakken, dat hebben we inmiddels eerder gezien. Maar het kan ook op een lollige manier. Het enige wat je nodig hebt is een dinosaurus pak..
20 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Sex & Alcohol
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag is het onderwerp alcohol en seks..
19 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Best Wedding Fails Compilation
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Je gaat er vanuit dat je trouwdag één van de mooiste dagen uit je leven gaat worden. Maar dat zit niet altijd mee..
19 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Picking Up Girls In A Lamborghini Gallardo - The Power Of The Lambo
Of je er nou niet uitziet of gewoon een sulletje bent. Met een Lamborghini onder je kont heb je zo een leuke meid aan de haak. Zelfs als haar vriend er naast staat gaat ze nog met je mee..
19 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Legal Street Racing Prank
Illegaal straat racen en politieagenten gaan niet echt samen. Mooi onderwerp dus voor Roman Atwood om een paar agenten in de maling te nemen..
18 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Magic Of Rahat - Framed For Kidnapping Prank
Je oren beginnen toch wel een beetje te klapperen als je doodgewoon met je auto op weg bent en op de radio komt een Amber alert met de melding dat jij een dame hebt ontvoerd. Wederom een heerlijke prank van Rahat..
18 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Epic Rap Battles In The Hood
Mocht je in 'the hood' een rap battle aangaan dan moet je sterk in je schoenen staan. Tien van de tien keer gaat het over geld, bitches, auto's en status. Maar als je dan als tegenstander een keer met wat anders komt is het voor de zware jongens wel even wennen..
17 Aug '14 - in Humor
door Patrick
With Or Without Acne. Get Her Number Test
Stel je hebt een beetje last van acne en je ziet een mooie meid. Zelfverzekerd vraag je of ze wat te doen heeft en je vraagt zelfs haar telefoonnummer. Zal ze die geven, of verzint ze wel een smoes?
16 Aug '14 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties