Defano - Wat Weet Jij? Nijmegen

Defano gaat regelmatig de straat op om eens te kijken wat de algemene kennis is van mensen door ze simpele vragen te stellen. En geloof me, sommige antwoorden gaan echt nergens over. Vandaag bezoekt hij Nijmegen voor een nieuwe editie van 'Wat weet jij?'
27 Jun '16 - in Humor
door Patrick
NBA Pro James Harden vs College Kid

Als kind heb je altijd wel een wens om met je favoriete sporter een duel aan te gaan. Zo ook ik dit geval, al is NBA pro James Harden net wat beter..
25 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Pirate Of The Pranks

Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Vandaag is hij Pirate Of The Pranks. Blijft humor!
24 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Ultimate News Fails Compilation 2016 (So Far)

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten.
23 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Picking Up A Marbled Electric Ray (+200V)

Het leven van een visserman gaat niet over rozen. En al helemaal niet als je een Electric Ray op moet pakken. Het beestje kan namelijk, als hij zich aangevallen voelt, een stroomstoot geven van zo'n 200 volt, en ja, dat is geen pretje.
22 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Tesla Model X Autopilot Road Trip
Helemaal geweldig natuurlijk die Tesla's met Auto Pilot. Maar wordt autorijden dan niet een beetje saai? Nou nee hoor, je hoeft je geen seconde te vervelen..
17 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Don't Mess With A Man's Football Match, Izzet Salti

Als echte voetbalfan, zoals Izzet Salti, is de EK natuurlijk een mooi feestje. Maar met een vriendin die wel van een geintje houdt kan het wel eens anders lopen. Wel humor, voor ons dan..
15 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Yep.. He's Pissed!

Dat tijdens het EK heel wat biertjes worden getapt mag duidelijk zijn. Maar eens moet je toch wat vocht kwijt. Voor een man niet al te moeilijk, rits open en laat maar lopen. Maar met een stuk in je kraag is dat makkelijker gezegd dan gedaan..
13 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Wint Nederland (toch) Het EK?

Zoals we bijna allemaal wel weten is het EK voetbal inmiddels in volle gang. Al heeft niet iedereen dat meegekregen. Roel ging de straat op om wat mensen te vragen wie er gaat winnen, en gaat Patrick Kluivert scoren? Kijk mee..
12 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Left Lane Driver Wake Up Call

In de top 10 grootste weg ergernissen staat onnodig links rijden. En mocht je zo'n snuiter voor je hebben dan is bumperkleven of seinen al snel een idee dat naar boven komt. Maar je kan het, net zoals deze gast, heel anders aanpakken..
12 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Shot My Dad Every Day With A Nerf Gun

Nerf geweren en waterpistolen zijn tof speelgoed. Hier in huis loopt er een met drie van die dingen en geloof me, ze kan mikken. Maar als je elke dag een paar 'kogels' om je oren krijgt dan ben je het wel een keertje zat. Deze man weet daar alles van..
10 Jun '16 - in Humor
door Patrick
I Am A... #penis #humor #comedy

Julius Dein gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Vandaag een simpel grapje. Humor en al helemaal als de 'slachtoffers' het zelf door hebben..
08 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Grandma vs Virtual Reality

Virtual Reality is tof. Maar niet iedereen is er klaar voor. Neem deze oma. Die moet er nog even aan wennen. Mooi hè techniek..
08 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Kunnen Koala's Ontploffen?

Koala's zijn mooie beestjes. Doen geen vlieg kwaad en dol op bamboe en eucalyptus. Maar is dat niet gevaarlijk?..
07 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Pijpen En Beffen Met Puck

Om het maar bot te zeggen, pijpen en beffen hoort bij het seksleven. Maar doen de dames en heren dat ook? Puck ging de straat op om het aan de mensen te vragen..
07 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Paintless Car Dent Repair

Kom je bij je auto, zit er een deuk in. Dader op het kerkhof en dus zit je met een probleem. Althans, misschien dat je vriendin een handje kan helpen..
04 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Defano - Wat Weet Jij? Tilburg

Defano gaat regelmatig de straat op om eens te kijken wat de algemene kennis is van mensen door ze simpele vragen te stellen. En geloof me, sommige antwoorden gaan echt nergens over. Vandaag bezoekt hij Tilburg voor een nieuwe editie van 'Wat weet jij?'
04 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Ransom

Als er een familielid wordt ontvoerd doe je alles om diegene heelhuids terug te krijgen. Althans, dat zou je denken..
04 Jun '16 - in Humor
door Patrick
How To Pay A Speeding Ticket

Een bekeuring krijgen voor een snelheidsovertreding is nooit leuk. Maar betalen kunnen we wel een stuk leuker maken. Lang leve los geld..
02 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Awesome Magic Balls Trick

Straatartiesten hebben vaak de meest leuke goocheltrucjes. Zo ook deze gast. Neem twee balletjes in je hand en denk aan iets waar je veel van houdt..
01 Jun '16 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties