Kimi Raikkonen Thug Life
De 'Thug Life' filmpjes gaan als een malle over het internet. Maar er kan er maar één de echte Thug zijn. En dat is coureur en tevens ijskoning Kimi Raikkonen..
30 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Ice Fishing Fail
Vissen is op zich al een uitdaging, maar met een onwijze laag ijs onder je voeten helemaal. Gaatje boren, haakje met wat aas het water in en wachten maar. Als er dan ook nog een vis wil happen is je dag weer goed. Althans..
29 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Colin Furze's Invention Show - JETWIPE
Colin Furze blijft zijn Youtube volgers vermaken met de door hun aangevraagde uitvindingen. Soms geniaal, soms ronduit lachwekkend. Zie hier de Jetwipe..
29 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers January 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
29 Jan '15 - in Humor
door Patrick
DevinSupertramp - Biggest Fails
We zien bijna wekelijks de mooiste filmpjes voorbij komen van filmmaker DevinSupertramp. Schitterende beelden, maar ook dat is niet altijd goed gegaan. We zetten een aantal missers op een rijtje..
27 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Stuck On A Pole
Heb jij ook zo'n gast in je vriendenkring die je soms liever kwijt dan rijk bent tijdens het stappen? Laat hem eens in een paal klimmen en volg dit voorbeeld. Succes verzekerd!..
26 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Public WWE Finishers
Dat het WWE een groot worsteltoneelstuk is weten we allemaal, maar entertainment blijft het natuurlijk wel. Laten we het op straat ook eens proberen..
25 Jan '15 - in Humor
door Patrick
PistolShrimps - The Dancing Avengers
De heren van Pistol Shrimps blijven ons vermaken. Is het geen Star Wars of Harry Potter, dan pakken ze The Avengers wel beet om daar een eigen draai te geven..
23 Jan '15 - in Humor
door Patrick
NFL - Bad Lip Reading (3)
Tijdens een American Football wedstrijd zie je de spelers regelmatig met elkaar praten of tegen elkaar schreeuwen. Maar wat zeggen ze nou eigenlijk? Met een dosis liplezen komen we een heel eind..
22 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Hunting Prank
Je weet dat als de vrolijke Fransoos Rémi Gaillard in de buurt is dat je op moet passen. Zo ook deze jager..
22 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Giving Bad Advice to Surfers
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag gaat hij het strand op om (pro) surfers wat advies te geven. Voor de info, Stuart kan totaal niet surfen..
22 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Furze's Invention Show - Karaoke Shower
Colin Furze blijft zijn volgers vermaken met aangevraagde uitvindingen. Na de Heated Slippers en de Tea 2 Me is het nu tijd voor de Karaoke Shower..
22 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Labratten - Naaktfoto's Op Snapchat
Snel foto's van jezelf delen kun je gemakkelijk met Snapchat. Maar delen de gebruikers ook pikante foto's met elkaar? De Labratten gingen de straat op om het de mensen te vragen..
20 Jan '15 - in Humor
door Patrick
The Force Of LEGO
Lego is het meest fantastische speelgoed dat ooit uitgevonden is, maar tevens de nachtmerrie van elke ouder...
19 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Thug Life Gym Style
De 'Thug Life' hype is helemaal hot. En niet zonder reden. Al die kleine clips zijn simpelweg geniaal. Misschien moet je deze eens proberen als je van de week weer eens in de sportschool staat..
18 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Dover Police DashCam Shake It Off
Dashcams zijn van groot belang als je een politieagent bent. Maar het leuke is dat sommige ook twee kanten op filmen. En dan krijg je dit soort praktijken..
17 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Venom Unleashed In Vegas - Pool Trickshots
We hebben al vaker kunnen zien hoe pool pro Florian Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Vandaag gaan we naar Vegas voor een nieuwe sessie trickshots..
17 Jan '15 - in Humor
door Patrick
PistolShrimps - Harry Potter and the Magic Show
De heren van Pistol Shrimps blijven ons vermaken. Is het geen Star Wars of The lord of the Rings, dan pakken ze wel Harry Potter beet om die hun eigen draai te geven..
16 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Jimmy Kimmel - What Is Your Password?
We moeten allemaal voorzichtig zijn met onze online wachtwoorden. Voor je het weet maakt iemand er misbruik van. Maar stel we vragen op straat aan willekeurige mensen naar hun wachtwoord, zullen zie die dan geven?..
16 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Sniper Troll (3)
Je zou het niet denken, maar we hebben allemaal wel eens last van een sniper. Want je valt toch niet zomaar van een skateboard of fiets. Nee, daar is de Sniper Troll verantwoordelijk voor..

Eerdere delen vind je hier en hier..
15 Jan '15 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties