MotoGP 2018 - Rewind & Relive The American GP

Volgende week is het weer tijd voor de MotoGP. De vierde race van dit seizoen wordt gehouden in Spanje. Wij kijken nog even terug naar de derde race van het seizoen gehouden in Amerika.
29 Apr '18 - in Sport
door Patrick
MotoGP 2018 - Rewind & Relive The Argentia GP

Volgende week is het weer tijd voor de MotoGP. De derde race van dit seizoen wordt gehouden in Amerika. Wij kijken nog even terug naar de tweede race van het seizoen gehouden in Argentinië.
13 Apr '18 - in Sport
door Patrick
Kimi Raikkonen Breaks Mechanic's Leg During Pitstop

Een pitstop moet snel en vakkundig verlopen. Helaas voor Kimi Raikkonen en vooral voor deze mechanic verliep dit tijdens de F1 race in Bahrein niet helemaal volgens het boekje. Met een gebroken been als resultaat..
08 Apr '18 - in Sport
door Patrick
Luckiest Golf Shots Ever - European Tour

Golfen is een mooie sport. Het is een hele prestatie om van meters afstand een bal te putten. En soms heb je gewoon een beetje geluk nodig..
06 Apr '18 - in Sport
door Patrick
MotoGP 2018 - Rewind & Relive The Qatar GP

Komend weekend is het weer tijd voor de MotoGP. De tweede race van dit seizoen wordt gehouden in Argentinië. Wij kijken nog even terug naar de eerste race van het seizoen gehouden in Qatar.
03 Apr '18 - in Sport
door Patrick
Best Golf Shots Of 2018 (So Far..)

Golfen is een mooie sport. Het is een hele prestatie om van meters afstand een bal te putten. Een ding is zeker, deze gasten kunnen het wel..
18 Mar '18 - in Sport
door Patrick
Greatest Trick Plays In Football History

Als er één sport de bom is in Amerika dan is het wel American football. En misschien wel logisch ook..
20 Feb '18 - in Sport
door Patrick
MotoGP 2017 Best Super Slow Motion Action

Het 2017 MotoGP seizoen hebben we inmiddels al een poosje achter ons. Maar vandaag kijken we terug op een snel seizoen, maar dan wel in super slow motion..
16 Jan '18 - in Sport
door Patrick
WRC 2017 - Best 10 Moments

Tijdens een nieuw WRC seizoen gebeuren elke jaar weer de mooiste, raarste en opmerkelijkste dingen. Zie hier de top 10 momenten van 2017..
14 Jan '18 - in Sport
door Patrick
F1 Explained

25 maart gaat het F1 seizoen weer van start met de eerste race in Australië. Er zijn zoals gebruikelijk ook dit jaar weer wat nieuwe regeltjes. Kijk mee..
14 Jan '18 - in Sport
door Patrick
European Tour - Top 10 Golf Shots Of 2017

Golfen is een mooie sport. Het is een hele prestatie om van meters afstand een bal te putten. Een ding is zeker, deze gasten kunnen het wel..
08 Jan '18 - in Sport
door Patrick
Chintya Candranaya Training Sessions

Om goed te worden in een bepaalde sport moet je grenzen verleggen en net wat beter je best doen dan de rest. Een ding is zeker, met Chintya Candranaya moet je geen ruzie krijgen.
22 Nov '17 - in Sport
door Patrick
Keeper Robin Zentner Loses Ball

Elke voetballer weet het. Hou je ogen op de bal. Klinkt simpel natuurlijk, maar dat blijkt voor keeper Robin Zentner nog best lastig te zijn..
05 Nov '17 - in Sport
door Patrick
Wilmer Flores Baseball Fastball To The Nose

Bij elke sport kan het wel eens tegenzitten. Je haalt je sprong niet, de puck gaat de verkeerde kant op of er komt een onvoorziene rode kaart voorbij. Helaas, shit happens. Zo ook bij honkbalspeler Wilmer Flores..
06 Sep '17 - in Sport
door Patrick
GoPro: Best Of Tour De France 2017

Dat heel de Tour De France een bijzondere ervaring is, en voor de rijders elk jaar weer een uitputtingsslag mag duidelijk zijn. Zie hier de GoPro hoogtepunten van 2017..
29 Jul '17 - in Sport
door Patrick
Kim Clijsters Gives Man Tennis Skirt For Hit At Wimbledon 2017

Wimbledon was weer tof. Maar zoals je weet zitten de beste stuurlui aan wal. En dus geeft Conchita Martinez haar racket aan een toeschouwer om zelf een service op te vangen. Maar zoals het hoort moet dat wel in het wit. Kim Clijsters helpt een handje..
15 Jul '17 - in Sport
door Patrick
Glory 42 - Murthel Groenhart vs Harut Grigorian

Wie Glory 42 heeft gevolgd weet wat er gebeurd is. Maar om het maar even kort te vertellen. Is dat Groenhart zijn tegenstander K.O. heeft geslagen, maar volgens velen op een onsportieve manier. Toch is alles volgens de regels verlopen, want de scheidsrechter heeft de wedstrijd, voor de klap, niet stil gelegd. Na de 'overwinning' gingen zelfs een aantal mensen Groenhart te lijf. Volgens de regels, sportief? zeggen jullie het maar!
11 Jun '17 - in Sport
door Patrick
Roland Garros 2017: Nicolas Almagro Breakdown

Tennissen op Roland Garros is alleen voor de echte pro's. Maar ook die hebben wel eens een minder momentje. Tijdens de wedstrijd tussen Juan Martin Del Potro en Nicolas Almagro zag Nicolas het even niet meer zitten..
03 Jun '17 - in Sport
door Patrick
Roland Garros 2017: Thiem vs Tomic Sensational Point

Als twee professionals een geweldig potje tennis laten zien weet je dat er één gaat verliezen. Maar wat een mooie rally is dit tussen Thiem en Tomic tijdens Roland Garros 2017.
29 May '17 - in Sport
door Patrick
6 Badass Babes Ripping

Er zijn heel wat mensen die aan sport doen. Maar soms soms zijn er een aantal mensen net wat beter dan de rest. Of leuker. Het is maar hoe je het bekijkt. Kijk mee..
24 May '17 - in Sport
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties