Instant Karma In MMA (3)

Een beetje de 'stoere' jongen uithang kan je wel eens duur te komen staan. Zelfs als je een MMA vechter bent..
08 May '17 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2017 Spain, Paddock Girls

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De vierde race van dit seizoen werd gehouden in Spanje. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten..
07 May '17 - in Sport
door Patrick
MLB Chris Coghlan Awesome Score

Honkbal is in Amerika serieuze business. En dus doen beide teams er alles aan om punten te scoren. Chris Coghlan gaat alleen net een stapje verder.
27 Apr '17 - in Sport
door Patrick
Badass MMA Moments

Een MMA gevecht is altijd wel tof om te zien. Maar als ze in de ring zich tot winnaar proberen te vechten zijn er altijd wel opmerkelijke momenten. We zetten er een aantal op een rijtje voor je.
27 Apr '17 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2017 America, Paddock Girls

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De derde race van dit seizoen werd gehouden in Amerika. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten..
24 Apr '17 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2017 Argentina

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De tweede race van dit seizoen werd gehouden in Argentinië. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten..
10 Apr '17 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2017 Qatar

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De eerste race van dit seizoen werd gehouden in Qatar. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten..
27 Mar '17 - in Sport
door Patrick
Shamrock FC285 - Axel Cazares vs Alan Vasquez Double Knock Out

Het kan raar lopen tijdens een MMA gevecht. Denk je beide te winnen, is het in zekere zin nog waar ook. Een double K.O! Alleen staat Alan Vasquez net wat sneller op. Jammer Axel, volgende keer beter.
14 Mar '17 - in Sport
door Patrick
FIA WRC 2017 - Kris Meeke - Rally Guanajuato Mexico Parking Detour

Tijdens een nieuw WRC seizoen gebeuren elke jaar weer de mooiste, raarste en opmerkelijkste dingen. Coureur Kris Meeke en Paul Nagle zochten tijdens de kwalificatie per ongeluk een parkeerplaats op.
14 Mar '17 - in Sport
door Patrick
MMA Move Fail, Martial, Arts

Mocht een MMA gevecht een beetje in je voordeel verlopen dan moet je niet al te snel een beetje verwaand gaan lopen doen. Want zoals je zelf wel weet is één trap of klap genoeg om lief te gaan slapen..
19 Feb '17 - in Sport
door Patrick
IUAA Indoor Championships 2017 Mishap

Maanden trainen om de beste te zijn tijdens de IUAA Indoor Championships 2017. En zo te zien gaat het je ook nog lukken ook om als eerste over de eindstreep te rennen. Maar dan...
13 Feb '17 - in Sport
door Patrick
Davis Cup - Denis Shapovalov vs Referee

Pro tennisspeler Denis Shapovalov wilde na een foute bal tijdens de Davis Cup uit frustratie een tennisbal de lucht inschieten. Alleen zat scheidsrechter Arnaud Gabas daar nog tussen. En ja, dat is best pijnlijk..
06 Feb '17 - in Sport
door Patrick
WATTS Zap 02/02/17

Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
05 Feb '17 - in Sport
door Patrick
Monster Energy Supercross - Jeremy Martin's Perfect Landing

Tijdens een race als de Monster Energy Supercross wil elke rijder als eerste over de eindstreep. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Wel een 10 voor een nette landing..
20 Jan '17 - in Sport
door Patrick
The 2017 Formula One Rule Changes

Met een nieuw F1 seizoen voor de deur is het wel zo fijn om te weten wat er allemaal veranderd is qua regels. Red Bull Racing legt het ons uit door middel van deze clip..
16 Jan '17 - in Sport
door Patrick
Awesome Badminton Rally

Op tafeltennis na is badminton de perfecte camping sport. Natuurlijk zijn er meesters die deze sport beheersen, maar er is altijd baas boven baas. Zie deze rally tijdens de 2016 World Superseries in Dubai.
12 Jan '17 - in Sport
door Patrick
MMA Best Knockouts 2016

MMA is geen sport voor tere zieltjes, dat hebben we al een aantal keren eerder laten zien. Voor de liefhebbers hierbij de beste knockouts van 2016.
06 Jan '17 - in Sport
door Patrick
MotoGP 2016 Crashes & Wobbles

De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes en wobbles van de 2016 MotoGP..
29 Dec '16 - in Sport
door Patrick
Football - Brutal Tackle & Horror Fouls

Bij elke sport worden er zo nu en dan wel overtredingen gepleegd. Zo ook bij voetbal. Alleen gaan deze gasten net een stapje verder..
14 Dec '16 - in Sport
door Patrick
Red Bull Storm Chase - Top Wipeouts

Denk aan windsurfen en meteen schieten een aantal dingen door je hoofd. Zomer, zon, koud bier, bikini's en witte stranden. Maar bij Red Bull's Storm Chase gaat er net wat anders aan toe. Zo hadden we een poosje terug deze waanzinnige beelden, vandaag de wipeouts. Bizar!
09 Dec '16 - in Sport
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties