Bayern Munich vs Wolfsburg - Robert Lewandowski - 5 Goals in 9 Minutes
Sommige voetballers zijn hun geld meer dan waard. Althans, bij wijze van spreken dan. Neem Robert Lewandowski tijdens de wedstrijd Bayern München tegen Wolfsburg. Vijf goals in negen minuten, dat is toch wel een knappe prestatie..
23 Sep '15 - in Sport
door Patrick
WATTS Zap 14/09/15 - US Open Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de US Open tennis special..
14 Sep '15 - in Sport
door Patrick
WATTS Zap 07/09/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
07 Sep '15 - in Sport
door Patrick
US Open 2015 - Gasquet vs Tomic
Ik blijf me verbazen over de kwaliteiten van tennisspelers. Zie hier een fragment van de US Open, Bernard Tomic tegen Richard Gasquet. Wat een mooi punt!..

Fixed!
06 Sep '15 - in Sport
door Patrick
WATTS Zap 28/08/15 - World Of Tennis Special
Vandaag een speciale versie van WATTS Zap. We maken een terugblik van ruim 50 minuten op alle toffe en bijzondere tennismomenten van de afgelopen jaren. Maar wel met een muzikaal sausje natuurlijk..
28 Aug '15 - in Sport
door Patrick
Cameraman vs Usain Bolt At Beijing 2015
's Werelds snelste man en tevens topatleet Usain Bolt is gezegend met een paar uitzonderlijke benen. En dat wil hij graag zo houden ook. Tijdens Beijing 2015 ging een cameraman even in de fout op zijn Segway. En ja, dat kan wel eens gevolgen hebben..
27 Aug '15 - in Sport
door Patrick
WATTS Zap 25/08/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
25 Aug '15 - in Sport
door Patrick
Analysis Of Max Verstappen's Race. Spa-Francorchamps F1 Grand Prix 2015
We kijken elke keer weer uit naar de prestaties van 'onze' Max Verstappen tijdens dit F1 seizoen. De beste man kan rijden als een malle, dat blijkt maar weer uit deze samenvatting van Sky Sports van zijn race op Spa Francorchamps..
24 Aug '15 - in Sport
door Patrick
WATTS Zap 17/08/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
18 Aug '15 - in Sport
door Patrick
GoPro - Tour de France 2015 - Best Of Stages 1-21
De Tour de France hebben we inmiddels al even achter ons. Maar de mooie beelden blijven komen. Zie hier het GoPro overzicht van stages 1-7 , 8-14 en 15-21..
31 Jul '15 - in Sport
door Patrick
GoPro: Tour De France 2015 - Stage 20 Highlights Alpe d'Huez
Dat heel de Tour De France een bijzondere ervaring is, en voor de rijders elk jaar weer een uitputtingsslag mag duidelijk zijn. Vooral de 20e etappe richting de Alpe d'Huez. Hoeveel last kan je hebben van 'fans'..
26 Jul '15 - in Sport
door Patrick
Lionel Messi Amazing Goal - Copa Del Rey Final
Dat Lionel Messi een van de beste voetballers ter wereld is hoef ik niemand uit te leggen. Sterker nog, na het zien van dit doelpunt mag duidelijk zijn waarom..
31 May '15 - in Sport
door Patrick
Biggest Fails In MMA History - Risky Attacks Gone Wrong
MMA is geen sport voor mietjes, dat mag duidelijk zijn. Maar als je geen klappen wilt krijgen moet je goed over je aanval nadenken. Want anders krijg je dit..
06 Apr '15 - in Sport
door Patrick
When Taunting Goes Wrong (MMA)
MMA is een serieuze sport. Let je even niet op, dan lig je gestrekt op de grond. Maar er er zijn altijd vechters die denken dat ze de wereld aankunnen. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
23 Mar '15 - in Sport
door Patrick
NBA The Starters - Weekend Whoopsies
Dat NBA basketball een serieuze sport is mag duidelijk zijn. Maar ook daar gaat het wel eens net een en ander mis..
28 Feb '15 - in Sport
door Patrick
Lingerie Football - Hits, Fights & Funny Moments
Je zou denken dat het tijdens de Lingerie Football League een stuk rustiger verloopt dan bij de echte grote jongens. Maar geloof me. Niets is minder waar..
27 Jan '15 - in Sport
door Patrick
Jacob Akin vs Kevin Croom Awesome MMA Come Back
MMA is een schitterende sport, je moet er alleen wel van houden. Sommige moves gaan voor heel wat mensen simpelweg te ver. Kevin Croom laat zien wat je moet doen na een arm bar poging...
25 Jan '15 - in Sport
door Patrick
Feliciano Lopez vs Ball Boy
Momenteel is de Australian Open weer in volle gang. Erg tof voor de tennisliefhebbers. Alleen denkt deze ballenjongen daar nu even anders over na een 196 km/h service van Feliciano Lopez..
22 Jan '15 - in Sport
door Patrick
NBA Trevor Booker's Circus Shot Of The Year
Bij elk spel moet je een beetje mazzel hebben om een punt, goal of wat anders te scoren. Zo ook bij een serieus potje basketbal. Daar kan NBA pro Trevor Booker inmiddels over meepraten..
10 Jan '15 - in Sport
door Patrick
Best NBA Bloopers December 2014
Elke sport staat bol van mooie, maar ook wat humoristische mindere momenten. Zo ook bij het NBA. Zie hier een overzicht bloopers van eind 2014..
06 Jan '15 - in Sport
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties