GoPro - Tour de France 2015 - Best Of Stages 1-21
De Tour de France hebben we inmiddels al even achter ons. Maar de mooie beelden blijven komen. Zie hier het GoPro overzicht van stages 1-7 , 8-14 en 15-21..
31 Jul '15 - in Sport
door Patrick
GoPro: Tour De France 2015 - Stage 20 Highlights Alpe d'Huez
Dat heel de Tour De France een bijzondere ervaring is, en voor de rijders elk jaar weer een uitputtingsslag mag duidelijk zijn. Vooral de 20e etappe richting de Alpe d'Huez. Hoeveel last kan je hebben van 'fans'..
26 Jul '15 - in Sport
door Patrick
Lionel Messi Amazing Goal - Copa Del Rey Final
Dat Lionel Messi een van de beste voetballers ter wereld is hoef ik niemand uit te leggen. Sterker nog, na het zien van dit doelpunt mag duidelijk zijn waarom..
31 May '15 - in Sport
door Patrick
Biggest Fails In MMA History - Risky Attacks Gone Wrong
MMA is geen sport voor mietjes, dat mag duidelijk zijn. Maar als je geen klappen wilt krijgen moet je goed over je aanval nadenken. Want anders krijg je dit..
06 Apr '15 - in Sport
door Patrick
When Taunting Goes Wrong (MMA)
MMA is een serieuze sport. Let je even niet op, dan lig je gestrekt op de grond. Maar er er zijn altijd vechters die denken dat ze de wereld aankunnen. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
23 Mar '15 - in Sport
door Patrick
NBA The Starters - Weekend Whoopsies
Dat NBA basketball een serieuze sport is mag duidelijk zijn. Maar ook daar gaat het wel eens net een en ander mis..
28 Feb '15 - in Sport
door Patrick
Lingerie Football - Hits, Fights & Funny Moments
Je zou denken dat het tijdens de Lingerie Football League een stuk rustiger verloopt dan bij de echte grote jongens. Maar geloof me. Niets is minder waar..
27 Jan '15 - in Sport
door Patrick
Jacob Akin vs Kevin Croom Awesome MMA Come Back
MMA is een schitterende sport, je moet er alleen wel van houden. Sommige moves gaan voor heel wat mensen simpelweg te ver. Kevin Croom laat zien wat je moet doen na een arm bar poging...
25 Jan '15 - in Sport
door Patrick
Feliciano Lopez vs Ball Boy
Momenteel is de Australian Open weer in volle gang. Erg tof voor de tennisliefhebbers. Alleen denkt deze ballenjongen daar nu even anders over na een 196 km/h service van Feliciano Lopez..
22 Jan '15 - in Sport
door Patrick
NBA Trevor Booker's Circus Shot Of The Year
Bij elk spel moet je een beetje mazzel hebben om een punt, goal of wat anders te scoren. Zo ook bij een serieus potje basketbal. Daar kan NBA pro Trevor Booker inmiddels over meepraten..
10 Jan '15 - in Sport
door Patrick
Best NBA Bloopers December 2014
Elke sport staat bol van mooie, maar ook wat humoristische mindere momenten. Zo ook bij het NBA. Zie hier een overzicht bloopers van eind 2014..
06 Jan '15 - in Sport
door Patrick
MMA Moves Gone Wrong..
Een beetje MMA vechter heeft jaren training achter de rug, maar dan nog gaat niet elke move volgens plan. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
31 Dec '14 - in Sport
door Patrick
Incredible
Op badminton na is tafeltennis de perfecte campingsport. Natuurlijk zijn er ook pro's die deze sport beheersen. We schakelen even over naar de Commonwealth Games in Glasgow. Zie hier de geweldige rally tussen Segun Toriola en Ning Gao..
29 Jul '14 - in Sport
door Patrick
ESPN 2014 World Cup Closing Montage
We hebben het WK 2014 inmiddels al even achter ons en zitten nu dik in de Tour. Toch kijken we nog één keer terug op het WK. Zie hier de ESPN Closing Montage..
16 Jul '14 - in Sport
door Patrick
Winner Taps Out In Amateur MMA Fight
Tijdens een MMA wedstrijd is maar één ding belangrijk, en dat is winnen van je tegenstander. En als het dan ook nog eens erg goed gaat is het een simpel verhaal. Nog een paar klappen en klaar. Maar Mike Pantangco dacht daar heel anders over..
22 May '14 - in Sport
door Patrick
Urban Descent 2014 Bails
Longboarden is een toffe sport. En vooral van mooie bergwegen af gaat het verschrikkelijk hard. Er zijn natuurlijk ook urban wedstrijden. En ja, ook daar gaat het wel eens mis..
09 May '14 - in Sport
door Patrick
Red Bull Crashed Ice 2014 Saint Paul USA LIVE!
Ben jij niet in de gelegenheid om 'even' af te reizen naar Amerika om daar real-life de tweede race van het Ice Cross Downhill World Championship mee te maken? No worries. De finale wordt vannacht, 23 februari, om 02:00 uur live uitgezonden. Bewijst één van de Nederlanders dat Nederland schaatsland nummer één is? Je ziet het met eigen ogen via de livestream!
22 Feb '14 - in Sport
door Patrick
MMA Highlights - Best Of 2013
MMA is topsport. Om de ring in te stappen moet je toch beschikken over aardig wat techniek of misschien wel een doodswens. Dat er rake klappen vallen zien we in deze compilatie hoogtepunten van 2013..
21 Feb '14 - in Sport
door Patrick
Ice Hockey Brawl At Start Game
Dat ze bij ijshockey regelmatig elkaars gezicht verbouwen is de normaalste zaak van de wereld. Maar dat het na een kleine twee seconden al knokken is, is toch wel bijzonder..
20 Jan '14 - in Sport
door Patrick
Jason Brown Free Skate 2014 US Figure Skating Championships
Waarschijnlijk denk je: Figuurschaatsen op Biertijd? Nog even en dan komt er een cursus kantklossen of breien met Bas. Nee, wat Jason Brown hier laat zien is gewoon opmerkelijk goed en kan ik niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Voor de liefhebbers dus..
18 Jan '14 - in Sport
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties