Retro: So You Got Wasted..
Een lekker drankje op zijn tijd moet kunnen. Helaas is het wel zo dat teveel drank rare dingen doet met je lichaam. We zetten een aantal gouden klassiekers op een rijtje..
13 May '12 - in Retro
door Patrick
Heron Spelling Bee Troll
Een woord goed kunnen spellen is voor sommige mensen niet alleen een uitdaging, maar zelfs een sport. Deze gast maakt er een heerlijk spelletje van. Classic!
26 Jan '12 - in Retro
door Patrick

Bass Flip Trick
Even een klassieker tussendoor. Je moet als band de mensen blijven verrassen tijdens een live concert. Neem deze basgitarist, die weet hoe je mensen vermaakt..
16 Mar '11 - in Retro
door Patrick
Wake Up, It's A Party!
Laten we eens een klassieker doen uit de oude doos. Slapen is heerlijk, maar wakker worden doen we het liefst zo rustig mogelijk. Nou is dit niet echt een geweldige manier, maar deze zorgt helemaal voor een ochtendhumeur.
13 Jan '11 - in Retro
door Patrick
Celtics Fan Celebration
Tijd voor een gouwe ouwe. Het is natuurlijk geweldig als jouw favoriete basketbal club, de Celtics, weer eens als winnaar uit de bus komt. Dat is zelfs reden voor een klein vreugde dansje.
29 Oct '10 - in Retro
door Patrick
Je Jeugd In 94 Seconden
Laten we eens een stap terug in de tijd nemen. En wel naar de tijd van Rembo & Rembo, 2 Unlimited en Flippo's. En dat alles in een kleine 94 seconden..
15 Oct '10 - in Retro
door Patrick
Scrubs Proposal Surprise
Je schatje ten huwelijk vragen doe je ook niet elke dag. Dus als de tijd er rijp voor is doe je het op een originele manier. En de mensen van Scrubs helpen maar al te graag..
03 Oct '10 - in Retro
door Patrick
Great Story
Een mooie buurvrouw kan wel eens voor een leuke avond zorgen, maar wat als de buurman er achter komt? Ach, een goed verhaal doet wonderen toch?
02 Jul '10 - in Retro
door Patrick
Internet Fun Mix
Zo nu en dan een klassieker uit de kast trekken kan helemaal geen kwaad. Maar als we het doen, laten we er dan aantal op een rij zetten.
21 Sep '09 - in Retro
door Patrick
RC Car
Echt geweldig dat op afstand bestuurbaar spul. De één gaat voor een vliegtuig of helikopter, en de ander ziet zichzelf liever als een echte kapitein. Persoonlijk ga ik voor de auto, maar dan net wat anders.
27 May '09 - in Retro
door Patrick
Make Over
Klussen kost iets meer tijd dan je in gedacht hebt. Daar zijn we nu wel achter. We zijn hier druk bezig de boel wat te verbouwen alleen komt van het één het ander. De timmerman is onderweg, en met de keuken zijn ze ook al een tijdje bezig. Ach, voor je het weet is het voorbij.
16 May '09 - in Retro
door Patrick
Hit & Run
Wil je goed worden in skateboarden dan moet je er vroeg mee beginnen. We leren immers alles met vallen en opstaan. En rennen in dit geval.
05 May '09 - in Retro
door Admin
The Easter Bunny Hates You!
Dat wij kunnen genieten met pasen wil niet zeggen dat de paashaas het ook allemaal maar leuk moet vinden. Uit de oude doos, The Easter Bunny Hates You!
12 Apr '09 - in Retro
door Patrick
Pro Boxing
Als nieuwkomer in de boxwereld moet je nog even werken aan een eigen stijl en souplesse. Maar je mag er toch vanuit gaan dat je wat talent in huis hebt als je de ring instapt. Uit de oude doos, een potje pro boxen.
11 Apr '09 - in Retro
door Patrick
Lucky's Funeral
Gisteren zeiden we nog hoe onpersoonlijk het is om een overleden goudvis door het toilet te spoelen. Maar na het zien van deze kleine meid blijkt het gewoon een waardig afscheid.
30 Mar '09 - in Retro
door Patrick
Michael Winslow As Jimi Hendrix
De wat oudere onder ons kennen de geluidjesmaker uit Police Academy waarschijnlijk nog wel. Michael Winslow is nog steeds te bewonderen als stand-up comedian. Wij nemen een stap terug in de tijd. Zie hier Winslow als Jimi Hendrix.
21 Mar '09 - in Retro
door Patrick
Blue Devils Drumline
Een poosje terug hebben we aandacht besteed aan de Top Secret Drum corps uit Basel. Vandaag gaan we verder met de Blue Devils Drumline. Ik doe het ze niet na.
20 Mar '09 - in Retro
door Admin
Backfire
Je zou verwachten dat mensen met een behoorlijk geweer de terugslag wel onder controle hebben. Helaas, zoals je ziet is de .577 T-Rex voor de meesten net iets te krachtig.
17 Mar '09 - in Retro
door Patrick
BMW Film - The Hire
Het is inmiddels alweer 7 jaar terug dat BMW met een kleine collectie internet filmpjes kwam. The Hire bestaat uit 8 delen die werkelijk het aanzien meer dan waard zijn. Wij laten ze allemaal nog één keer voorbij komen.

Deel 1 | Deel 2 | Deel 3 | Deel 4 | Deel 5 | Deel 6 | Deel 7 | Deel 8
12 Mar '09 - in Retro
door Patrick
Toilet Run
Wat moet je op een openlucht event doen om tussen de optredens door jezelf te vermaken. Juist, je klimt een dixi op en je speelt voor levend doelwit. Run Forrest run!
25 Feb '09 - in Retro
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties