14 March - Steak & BJ Day
Leuk dat Valentijns gebeuren op 14 februari. Je vrouw of vriendin een beetje verwennen met bloemen en cadeautjes. Maar vandaag, 14 maart, zijn de rollen omgekeerd. Het is vandaag Steak & BJ Day. Dus dames, succes vanavond!
14 Mar '13 - in Actueel
door Patrick
Happy New Year, 2013, Gelukkig Nieuw Jaar!

Namens ons, alvast de beste wensen en natuurlijk een fijn 2013!
31 Dec '12 - in Actueel
door Patrick
Google Zeitgeist 2012 - Year In Review
Zoals gebruikelijk komt zoekgigant Google tegen het einde van het jaar met een kort overzicht van opmerkelijke nieuwsmomenten van het afgelopen jaar. Ook 2012 mag niet ontbreken. Zie hier Zeitgeist 2012..
13 Dec '12 - in Actueel
door Patrick
Steve jobs' Yacht Venus Unveiled
Wijlen Apple topman Steve Jobs heeft jaren terug samen met top designer Philippe Starck een jacht ontworpen. Helaas heeft Steve Jobs, na zes jaar bouwen, het eindresultaat zelf niet mogen meemaken. Vandaag is het luxe schip te water gelaten in Aalsmeer waar het ook gebouwd is. En ik kan je zeggen. Het is een aardig bootje geworden. Meer hier!
28 Oct '12 - in Actueel
door Patrick
Biertijd Onderhoud Maintenance
Zoals jullie vast wel gezien hebben is Biertijd niet op zijn best vandaag. No worries, we zijn er druk mee bezig geweest en wachten op goedkeuring van meester Google om Biertijd weer normaal weer te geven. Er zijn nu wel door een back-up wat dingetjes veranderd, maar ook dat gaat goed komen. Even geduld.

Update: Biertijd is veilig. Waarschuwingen worden verwijderd, maar duurt even..

Mochten jullie toch nog wat aparte, rare of verdachte dingen tegenkomen. Mail me dan s.v.p. direct met alle info die je me kan geven! Patrick[at]biertijd.com
18 Oct '12 - in Actueel
door Patrick
R.I.P. Eduard Khil - Trololo Man (1934 - 2012)
Het is een zwarte dag in de historie van het internet. Eduard Khil, beter bekend als de Trololo man, is op 77 jarige leeftijd overleden. We laten hem nog één keer horen..
04 Jun '12 - in Actueel
door Patrick
Vandaag om 11.26 uur is er een prachtig, klein meisje geboren in Huize Biertijd. Jullie zullen begrijpen dat Patrick hierdoor op een grote roze wolk zit, waardoor er iets minder gepost wordt en jullie het iets meer met mij zullen moeten doen de komende dagen. Patrick van harte man!!

Pat: Thnx allemaal! Neem een biertje van me. Cheers..!
04 Mar '12 - in Actueel
door Froukje
Happy New Year 2012!

Namens ons, alvast de beste wensen en natuurlijk een fijn 2012!
31 Dec '11 - in Actueel
door Patrick
NL Verkeersboetes..
Nou ben ik normaal niet zo'n voorstander van nieuws dingetjes posten, maar deze kan ik niet voorbij laten gaan. Wat vinden jullie van de nieuwe verkeersboetes? Even toeteren als je bij oma weg gaat is er niet meer bij..
24 Nov '11 - in Actueel
door Patrick
Ryan Dunn
Waarschijnlijk heb je het al gelezen of gehoord in het nieuws, Jackass ster Ryan Dunn is niet meer. De beroeps waaghals kwam vanmorgen om het leven toen hij met zijn Porsche 911 GT3 van de weg raakte. 34 jaar.. Veels te vroeg.
20 Jun '11 - in Actueel
door Patrick
Knuffingen Airport
Wij hebben Madurodam, maar in Hamburg, Duitsland, hebben ze Knuffingen Airport. Een schaalmodel vliegveld van een kleine 4,8 miljoen dollar gebaseerd op het vliegveld van Hamburg. Best indrukwekkend, maar is het zijn geld waard?
07 May '11 - in Actueel
door Patrick
Drunk Valet
We weten allemaal dat drinken en rijden taboe is. Maar stel je gaat naar een luxe club of restaurant en je moet je sleutels afgeven aan een half lamme parkeerbediende. Wat dan?
22 Apr '11 - in Actueel
door Patrick
Narayanan Krishnan - A Companion To The Forgotten
Mensen die in armoede leven en bijna niks te eten hebben. Je weet dat het orde van de dag is, maar vaak een ver van je bed verhaal. Narayanan Krishnan dacht daar anders over. Respect voor de beste man.
09 Jan '11 - in Actueel
door Patrick
Happy New Year!

Namens ons, de beste wensen en natuurlijk een fijn 2011!
01 Jan '11 - in Actueel
door Patrick
Katja Schuurman & Ellen Ten Damme #SR10
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat het glazen huis weer staat voor de 3FM Serious Request actie. Katja Schuurman en Ellen ten Damme waren gisteren ook van de partij, en die zorgen altijd wel voor de nodige sfeer..
19 Dec '10 - in Actueel
door Patrick
Rapservice Ster Gouden Loeki 2010
In het kader van de reclame prijs, de Gouden Loeki, heeft rapper MC T-lex weer een nieuwe rapservice in elkaar geknutseld. Enjoy!
18 Dec '10 - in Actueel
door Patrick
Streetview Soedan
In de meeste westerse landen kan je met Streetview alle straten bekijken en zelfs je eigen huis opzoeken. Maar hoe zit het met Zuid-Soedan, een land met duizenden vluchtelingen? Vanaf nu kan je daar ook een kijkje nemen..
10 Dec '10 - in Actueel
door Patrick
Sinterklaas, Zwarte Piet
Nu dat de beste man weer in het land is kunnen wij de oude doos weer eens opentrekken. Kennen jullie ze nog? Bob de Rooy als Sinterklaas. De ouderwetse Sint bloopers mogen niet ontbreken, en natuurlijk Hans Teeuwen als Sinterklaas in Debiteuren Crediteuren. Hier deel 1 en hier deel 2. De pulpshow's terrorsint en voor we het vergeten, het verhaal achter Zwarte Piet en natuurlijk commercials mogen niet ontbreken. Stel dat dat je nou zou mogen kiezen, waar zou je dan voor gaan. Klaas of Claus? Wist je trouwens dat de Sint ook te vinden is op MSN? Voor de lekkerste pepernoten heeft Bakker Baard nog wel een recept. Voor humor ben je bij de jongens van Koefnoen altijd aan het juiste adres, alleen kan er niemand tippen aan ouwe rot in het vak Toon Hermans die ook wel een verhaaltje heeft over de goedheiligman. Robert en Paul zijn de moeilijkste niet en gaan eens langs bij de plaatselijke bejaarden. Om af te sluiten gaat sint op de ruige toer. Niet alleen qua vervoer, maar ook de muziekstijl is behoorlijk veranderd. 2010 is het jaar van de virals, dus mag ook de sint niet ontbreken, en dat zelfs twee keer. Al met al.. alvast een fijne avond gewenst!

Mocht er wat ontbreken. Zet ze in de comments!
05 Dec '10 - in Actueel
door Patrick
Rapservice 30/10/10
We zijn weer een week verder, tijd voor een beknopt en tevens muzikaal nieuwsoverzicht van afgelopen week. We geven de microfoon aan MC T-Lex voor een nieuwe en tevens voorlopig laatste Rapservice!
30 Oct '10 - in Actueel
door Patrick
Rapservice 23/10/10
We zijn weer een week verder, tijd voor een beknopt en tevens muzikaal nieuwsoverzicht van afgelopen week. We geven de microfoon aan MC T-Lex voor een nieuwe Rapservice!
24 Oct '10 - in Actueel
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties