Happy New Year 2017!

Namens ons, alvast de beste wensen en een fijn 2017. Tot volgend jaar!
31 Dec '16 - in Actueel
door Patrick
Muhammad Ali - 'The Greatest of All Time'

En weer is er een groot sporticoon naar de eeuwige jachtvelden gegaan. Bokslegende Muhammad Ali heeft na ruim 32 jaar last van Parkinson op 74 jarige leeftijd zijn ogen gesloten. R.I.P...
04 Jun '16 - in Actueel
door Patrick

Happy New Year!

Namens ons, alvast de beste wensen en een fijn 2016. Tot volgend jaar!
31 Dec '15 - in Actueel
door Patrick
Prince EA - Man vs Earth - 3 Seconds
Als we naar de leeftijd van onze aardbol kijken zijn wij mensen hier nog niet eens zo lang. Maar wat hebben we in die tijd met onze planeet gedaan?..
28 Nov '15 - in Actueel
door Patrick
The 2 Euro T-Shirt - Social Experiment
Wij mensen houden van koopjes. Dus als je op straat een t-shirtje voor 2 euro kan kopen is dat een aangename verrassing. Of toch niet?..
03 May '15 - in Actueel
door Patrick
Happy New Year!

Namens ons, alvast de beste wensen en een fijn 2015. Tot volgend jaar!
31 Dec '14 - in Actueel
door Patrick
Google - Year In Search 2014
Dagelijks zoeken mensen de meest rare en tevens doodnormale ding op Google. Daar is de zoekmachine immers heer en meester in. Maar wat waren nou de top zoekopdrachten van 2014? Zie hier 'Year In Search 2014'..
17 Dec '14 - in Actueel
door Patrick
60 Seconds That Will Change How You Think
We werken allemaal hard voor onze centjes en veel mensen hebben niets te klagen. Maar iets weggeven doen we niet zo snel. Waar ligt dat nou aan? Want het kan ook anders. Sam Pepper laat je het zien in 60 seconden..
06 Jul '14 - in Actueel
door Patrick
#Unselfie
Er is weer een nieuwe variant opgedoken op de populaire seflie. Dit keer geen eigen billen, benen of stemformulier, maar een echte boodschap. Mensen gebruiken #unselfie namelijk voor foto’s waarop te zien is dat ze iets goeds doen. Iemand helpen, iets geven of toch die straatkrant kopen. Wie doet er mee?
13 May '14 - in Actueel
door Patrick
Happy New Year 2014!

Namens ons, alvast de beste wensen en een fijn 2014. Tot volgend jaar!
31 Dec '13 - in Actueel
door Patrick
Google Zeitgeist - 2013 In Searches
2013 was een bewogen jaar, met veel ellende helaas. Samen met Google Zeitgeist kijken we terug naar de meest gezochte momenten van 2013..
17 Dec '13 - in Actueel
door Patrick
Bitcoin Explained
Waarschijnlijk heb je wel van de 'Bitcoin' gehoord. Inmiddels hij al zo'n 223 dollar waard. Maar wat is de virtuele internetmunt precies? We leggen het je uit in drie minuten..
10 Apr '13 - in Actueel
door Patrick
14 March - Steak & BJ Day
Leuk dat Valentijns gebeuren op 14 februari. Je vrouw of vriendin een beetje verwennen met bloemen en cadeautjes. Maar vandaag, 14 maart, zijn de rollen omgekeerd. Het is vandaag Steak & BJ Day. Dus dames, succes vanavond!
14 Mar '13 - in Actueel
door Patrick
Happy New Year, 2013, Gelukkig Nieuw Jaar!

Namens ons, alvast de beste wensen en natuurlijk een fijn 2013!
31 Dec '12 - in Actueel
door Patrick
Google Zeitgeist 2012 - Year In Review
Zoals gebruikelijk komt zoekgigant Google tegen het einde van het jaar met een kort overzicht van opmerkelijke nieuwsmomenten van het afgelopen jaar. Ook 2012 mag niet ontbreken. Zie hier Zeitgeist 2012..
13 Dec '12 - in Actueel
door Patrick
Steve jobs' Yacht Venus Unveiled
Wijlen Apple topman Steve Jobs heeft jaren terug samen met top designer Philippe Starck een jacht ontworpen. Helaas heeft Steve Jobs, na zes jaar bouwen, het eindresultaat zelf niet mogen meemaken. Vandaag is het luxe schip te water gelaten in Aalsmeer waar het ook gebouwd is. En ik kan je zeggen. Het is een aardig bootje geworden. Meer hier!
28 Oct '12 - in Actueel
door Patrick
Biertijd Onderhoud Maintenance
Zoals jullie vast wel gezien hebben is Biertijd niet op zijn best vandaag. No worries, we zijn er druk mee bezig geweest en wachten op goedkeuring van meester Google om Biertijd weer normaal weer te geven. Er zijn nu wel door een back-up wat dingetjes veranderd, maar ook dat gaat goed komen. Even geduld.

Update: Biertijd is veilig. Waarschuwingen worden verwijderd, maar duurt even..

Mochten jullie toch nog wat aparte, rare of verdachte dingen tegenkomen. Mail me dan s.v.p. direct met alle info die je me kan geven! Patrick[at]biertijd.com
18 Oct '12 - in Actueel
door Patrick
R.I.P. Eduard Khil - Trololo Man (1934 - 2012)
Het is een zwarte dag in de historie van het internet. Eduard Khil, beter bekend als de Trololo man, is op 77 jarige leeftijd overleden. We laten hem nog ťťn keer horen..
04 Jun '12 - in Actueel
door Patrick
Vandaag om 11.26 uur is er een prachtig, klein meisje geboren in Huize Biertijd. Jullie zullen begrijpen dat Patrick hierdoor op een grote roze wolk zit, waardoor er iets minder gepost wordt en jullie het iets meer met mij zullen moeten doen de komende dagen. Patrick van harte man!!

Pat: Thnx allemaal! Neem een biertje van me. Cheers..!
04 Mar '12 - in Actueel
door Froukje
Happy New Year 2012!

Namens ons, alvast de beste wensen en natuurlijk een fijn 2012!
31 Dec '11 - in Actueel
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties