Truck Crash Galore Exteme 2016

Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor vrachtwagens. Zie hier een overzicht van de hardste klappers van 2016.
16 Dec '16 - in Shock!
door Patrick
Always Wear Your Seatbelt!..
Regelmatig zie je mensen rijden zonder hun autogordel om te doen. Op zich al een kwalijke zaak. Maar als je tot het niveau 'straatcoureur' hoort, wees dan verstandig en doe gewoon je gordel om. Want voor je het weet is je leven in één klap voorbij...
03 Dec '14 - in Shock!
door Patrick

Isle Of Man 2014 - Bob Price Fatal Crash RIP
Als er één circuit is waar het er echt razendsnel aan toegaat dan is het Isle of Man wel. Maar ook daar gaat het helaas wel eens mis. Bob Price, 65 jaar, heeft de race vorige week niet overleefd na een dodelijke crash. RIP!
14 Jun '14 - in Shock!
door Patrick
Motorbike Crash Galore (5)
Niet alleen in de auto moet je goed op je hoede zijn, ook op de motor is het oppassen geblazen in het dagelijkse verkeer..Deze Crash Galore is extremer dan gebruikelijk. U bent gewaarschuwd.
08 Dec '12 - in Shock!
door Patrick
Marco Simoncelli Crash - MotoGP 2011 Malaysia
Zoals jullie weten zijn wij liefhebbers van de MotoGP, maar vandaag is een zwarte bladzijde in de geschiedenis van de motorsport. Vanmorgen kwam Marco Simoncelli om het leven tijdens de Grote Prijs van Maleisie. De verschrikkelijke beelden zijn hier te bekijken..
23 Oct '11 - in Shock!
door Patrick
Drift Accident
Het is geweldig om een drifter aan het werk te zien. Maar wanneer je bij zo'n event gaat kijken, let dan wel op waar je gaat staan. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje..
11 Dec '10 - in Shock!
door Patrick
Soccer Foul
Bij elke sport worden er zo nu en dan wel overtredingen gepleegd. Zo ook bij voetbal. Alleen gaat Felix Musasa hier net een stapje te ver.
07 Jun '09 - in Shock!
door Patrick
Gaza Strip
08 Jan '09 - in Shock!
door Patrick
Israel & Gaza
06 Jan '09 - in Shock!
door Patrick
Meedoen aan de Olympics is toch wel het hoogste wat je als sporter kunt bereiken. Jarenlange intensieve training als voorbereiding op dat ene moment van faam. Dat het op dat ene moment ook behoorlijk mis kan gaan bewijst deze gewichtheffer wel..
13 Aug '08 - in Shock!
door Gerben
Break Down
Ben je toevallig thuis aan het verbouwen en is dat lastige muurtje nog steeds een doorn in je oog? Pak voor de zekerheid een hamer want ik geloof dat een paar stevige schoenen het probleem alleen maar erger maakt.
07 Jun '08 - in Shock!
door Patrick
Manhunt II - Uncensored
Wie zegt er dat computerspellen een slechte invloed hebben op kinderen? Je kan wel eens gelijk hebben. Voor een beetje gore liefhebber kan het natuurlijk niet ranzig genoeg zijn. Maar ik geloof toch dat ze met Manhunt II wel erg ver gaan. Via!
24 Feb '08 - in Shock!
door Patrick
Eye On You?
Na maanden chatten komt je schatje eindelijk een keer met haar webcam online. Je weet na alle gesprekken onderhand wel dat ze een oogje op je heeft, dus wat kan je nou nog gebeuren?
13 Jan '08 - in Shock!
door Patrick
Have A Break..
We hebben allemaal zo onze hobby's. De één doet aan sport, de ander aan klaverjassen en zoals je weet heb ik mijn pc. Een pc en een pak kaarten zijn niet zo bijzonder, maar als je niet oppast heb je van sporten zo last van je arm, kaak of enkel.
01 Jun '07 - in Shock!
door Patrick
      

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties