Alexandr Misko - Michael Jackson Billie Jean - Fingerstyle Guitar

Ik vind het sowieso al knap als mensen een heldere klank uit een gitaar kunnen krijgen. Maar Alexandr Misko gaat net een stapje verder..
28 Nov '16 - in Music
door Patrick
Hip-Hop Medley - Master Clash #1 (Beatbox) - Waxx feat WaWad

Er zijn heel wat hip-hop 'klassiekers' die we allemaal kennen. Beatboxer WaWad en alleskunner Waxx zetten ze op een rijtje voor je..
10 Nov '16 - in Music
door Patrick
Steve'n'Seagulls - November Rain

De Steve'n'Seagulls zagen we een aantal maanden geleden al met een heerlijke cover van AC/DC's Thunderstruck. Vandaag gaan ze met de wereldhit November Rain aan de haal van Guns N' Roses..
09 Nov '16 - in Music
door Patrick
Disturbed - The Sound Of Silence

Bij een metal band zoals Disturbed verwacht je niet het nummer 'The Sound Of Silence' van Simon & Garfunkel,. Maar voor deze keer maken ze een uitzondering. Super!
25 Sep '16 - in Music
door Patrick
Andy Rehfeldt - Rammstein - Du Hast (Bossa Nova Version)

Na de Rehfeldt's versie van Rihanna's Diamonds neemt hij nu Du Hast van Rammstein onderhanden. Blijft geweldig..
16 Sep '16 - in Music
door Patrick
Andy Rehfeldt - Rihanna (Diamonds) - Country-Surf-Metal Version

Andy Rehfeldt is een muzikaal wonder. De beste man neemt de meest uiteenlopende nummers, stript de muziek, en speelt dan zelf elk instrument weer in. Maar dan wel op zijn manier. Vandaag krijgt Rihanna's 'Diamonds' een muzikale make-over..
14 Sep '16 - in Music
door Patrick
Tom Thum - Ratchet Face - World Championship Beatbox
Beatboxen is een vak apart. Maar Tom Thum heeft verstand van zaken . Zie hier zijn optreden tijdens de World Championship Beatbox competitie..
30 Jul '16 - in Music
door Patrick
Sweet Disposition (Youngr Bootleg) - Live at Morning Gloryville

Sweet Disposition van Temper Trap is sowieso al een aanrader, maar laat Youngr even zijn gang gaan en het is in één klap awesome. Wat een muzikant..
27 Jun '16 - in Music
door Patrick
Kees Diks - Het Barbecue Lied

Inmiddels is het wel bekend dat wij niet moeilijk doen, en 'nieuw' Nederlands 'talent' graag een handje helpen. Wij presenteren u zanger Kees Diks, met zijn ultieme zomerhit 'Het Barbecue Lied'. Sorry alvast!
23 Jun '16 - in Music
door Patrick
Free Dad Videos - Take On Me (a-ha)

Heel wat vaders werken teveel. Maar als je dan een dagje vrij bent is het heerlijk om die met je kids door te brengen. Deze pa en dochter zijn graag muzikaal bezig. Tof!
21 May '16 - in Music
door Patrick
Prince

Dat Prince een geniale muziekartiest en songwriter was weten we allemaal. Dat hij veel voor andere artiesten heeft geschreven weten we ook. Maar er zijn toch nog wat opmerkelijke muzikale feitjes te vertellen.
24 Apr '16 - in Music
door Patrick
Vargas - Awesome Guitar Street Musician

Loop de stad in en je zal ongetwijfeld een straatartiest aantreffen met een valse viool of oude blokfluit. Dat moet beter kunnen. Zie hier gitarist Vargas.
15 Apr '16 - in Music
door Patrick
65 Songs - A Journey Through Rock 'N' Roll

Door de jaren heen hebben we heel wat geweldige Rock 'n' Roll hits voorbij horen komen. Tijd om er een aantal op een rijtje te zetten. 65 nummers in een kleine 5 minuten. Rock on!
09 Apr '16 - in Music
door Patrick
History Of Rock Mashup

A History of Rock in 15 minuten. 348 rocksterren, 84 gitaristen, 64 nummers, 44 drummers, 1 mashup!
09 Mar '16 - in Music
door Patrick
Zanger Rinus - Oh Chantal! (Wanneer blijf je bij me slapen)
Het was te verwachten. Na een lange tijd niks gehoord te hebben van Zanger Rinus is hij net voor carnaval terug. Of we er blij mee zijn is een ander verhaal. Luister en huiver..
28 Jan '16 - in Music
door Patrick
Walk Off The Earth - Hello Cover
Het welbekende liedje 'Hello' van Adele zal iedereen bekend in de oren klinken. De band Walk off the Earth doet de hit lichtjes over, maar dan wel op hun manier. Tof!
25 Jan '16 - in Music
door Patrick
Kim Dotcom - Good Life
Kim Schmitz, ook wel bekend als Kim Dotcom en oud eigenaar van MegaUpload was een man met heel wat knaken. Niets was te gek. Totdat hij in 2012 een inval kreeg en zijn vermogen zo goed als in mocht leveren. Maar de beste man is terug met de videoclip 'Good Life'. Nou nog goede muziek maken..
21 Jan '16 - in Music
door Patrick
Dimitri
Laten we deze saaie maandag eens opvrolijken met de nodige muziek. Zie hier de liveset 'Bringing The Madness 3.0' van dj's Dimitri Vegas & Like Mike. Ook Armin van Buuren komt nog even kijken..
18 Jan '16 - in Music
door Patrick
Adult Beginner Violinist - 2 Years Progress Video
Een instrument leren spelen kan je beter op jonge leeftijd doen. Kids hebben alles zo onder de knie. Maar als je 24 bent en gek van de viool heb je puur doorzettingsvermogen nodig. En dan kan je in twee jaar heel wat bereiken..
11 Jan '16 - in Music
door Patrick
826aska - Star Wars, Pirates of the Caribbean, Back to the Future, Movie Intro's
Een deuntje naspelen op de piano is niet al te moeilijk, met wat oefenen klinkt het al snel redelijk. Maar deze kleine meid gaat net een stapje verder. Zie hier de muziek van Star Wars, Back To The Future en Pirates Of The Caribbean. Wat een talent!..
05 Jan '16 - in Music
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties