OK Go - I Won't Let You Down
De band OK Go is geen onbekende voor ons. En ding waarmee ze naast hun muziek zichzelf onderscheiden van de rest zijn de opmerkelijke muziekvideo's. Zo ook hun laatste creatie voor 'I Won't Let You Down'..
27 Oct '14 - in Music
door Patrick
Extreme Slap & Tapping Solo By Miki Santamaria
Met een basgitaar kun je leuk spelen. Althans, dan moet je het niet aan mij vragen maar aan Miki Santamaria. Die weet hoe met een basgitaar om moet gaan..
12 Oct '14 - in Music
door Patrick
Stephen Campbell - Trance Bass
Denk je aan trance, dan denk je aan computers en keyboards. Maar het kan ook anders. Stephen Campbell heeft alleen een basgitaar nodig. Ietwat oud, maar zeker niet minder knap..
11 Oct '14 - in Music
door Patrick
Lip DJ - World Of Hardstyle 2014 - After Summer
We gaan stampend het weekend in en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een handje. Geniet mee van de After Summer editie van World Of Hardstyle 2014..
12 Sep '14 - in Music
door Patrick
Lowlands 2014 - Always Hardkoor Live
Dat Lowlands een gigantisch muziekfestival is weet niet alleen Nederland, maar de halve wereld. Gabber en hardcore zal je daar niet al te snel horen. Maar dit jaar wel! Met in de hoofdrol Mental Theo, Party Animals, DJ Ruffneck, Wappie Und Wappie en Def Rhymz.

Ongeduldige mensen kunnen eventueel de eerste 15 minuten skippen..
17 Aug '14 - in Music
door Patrick
Philizz
Elk jaar komt er wel goede muziek uit. Maar in mijn ogen waren de jaren 80 toch bijzonder. Philizz neemt ons mee terug in de tijd. Enjoy!
16 Aug '14 - in Music
door Patrick
Maan Hamedeh - Fur Elise in Different Tastes - Prague Airport
Wachten op je vlucht is nooit leuk, maar daar hebben ze in Praag wat op gevonden. Zet gewoon een piano bij de gate en er zal vast iemand gebruik van maken. En laat Maan Hamadeh daar nou geen probleem mee hebben..
09 Aug '14 - in Music
door Patrick
Steve'n'Seagulls - Thunderstruck
Het succesvolle nummer 'Thunderstruck' van AC/DC kennen we allemaal wel. Er zijn natuurlijk ook al legio muzikanten met de hit aan de haal gegaan om er zelf een variant van te maken. Zo ook Steve'n'Seagulls..
06 Aug '14 - in Music
door Patrick
World Of Hardstyle 2014 Summer Second
We gaan stampend het weekend uit en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een handje. Geniet mee van het tweede deel van 'World of Hardstyle Summer 2014'..
27 Jul '14 - in Music
door Patrick
Zanger Rinus - Waar Moet Ie In?
Een EK of WK is gouden business. Je hoeft maar een simpel liedje te schrijven die aanslaat en je loopt binnen. Ook Zanger Rinus doet dit jaar een poging. Luister en huiver..
07 Jun '14 - in Music
door Patrick
World Of Hardstyle Summer 2014
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Summer 2014!
24 May '14 - in Music
door Patrick
Busker Jesse Rya's Amazing Free Style Jam Session
Ook een muzikant vindt het wel eens fijn om op straat vrij te jammen. En als er dan ook nog wat voorbijgangers zijn die op je inspelen, dan is het het simpelweg tof..
18 May '14 - in Music
door Patrick
Slayer - War Ensemble (Ukulele Cover)
De muziek van Slayer horen de fans natuurlijk het liefst met gillende gitaren. Maar Rob Scallon pakt dat anders aan. Die gaat los op zijn ukulele..
17 May '14 - in Music
door Patrick
Big Room House Tutorial
Vandaag de dag verdienen DJ's een klein vermogen met hun optredens. Best logisch natuurlijk want een hit in elkaar flansen is natuurlijk wel een behoorlijke klus. Althans, is dat ook werkelijk zo?
15 May '14 - in Music
door Patrick
Vadrum - The Typewriter
Een drumstel en een typemachine, gaat dat samen? Je zou denken van niet maar Vadrum laat zien dat ze samen een perfect stel zijn..
08 May '14 - in Music
door Patrick
Summertime Is Great
Wij zijn de rotste niet en geven Nederlands 'talent' graag een kans. Door het wereld wijde web is zanger Rinus immers ook uiteindelijk aan een sterrenstatus gekomen. Vergeet Rinus, zie hier Three Beat Slide met Summertime is Great. Sorry alvast..
24 Apr '14 - in Music
door Patrick
Help Jett Rebel #voeljevrij
Muzikale duizendpoot Jett Rebel heeft vorige week de 3FM Serious Talent Award gewonnen. Terecht, want deze jongen doet echt hele bijzondere dingen. Zo kun je nu bijvoorbeeld onderdeel worden van zijn interactieve videoclip 'Feeling Good’. Enige wat je hoeft te doen is je ultieme #voeljevrij moment te delen. Shine!
16 Apr '14 - in Music
door Patrick
World Of Hardstyle Spring 2014
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Spring 2014!
10 Apr '14 - in Music
door Patrick
Kampioen - Soufiane Touzani & Winne
De freestyle voetbalkunsten van Soufiane hebben we eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Combineer die met de rapskills van Winne en een nieuwe World Cup hit is geboren. Zie hier Kampioen!
02 Apr '14 - in Music
door Patrick
Drummer Girl - Toxicity (System Of A Down)
De muziek van System Of A Down moet je van houden. Het is simpelweg geen muziek die je echt dagelijks hoort op de radio. Maar deze dame maakt er op straat een behoorlijke drumshow van. Ik zeg respect!
01 Apr '14 - in Music
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties