Help Jett Rebel #voeljevrij
Muzikale duizendpoot Jett Rebel heeft vorige week de 3FM Serious Talent Award gewonnen. Terecht, want deze jongen doet echt hele bijzondere dingen. Zo kun je nu bijvoorbeeld onderdeel worden van zijn interactieve videoclip 'Feeling Good’. Enige wat je hoeft te doen is je ultieme #voeljevrij moment te delen. Shine!
16 Apr '14 - in Music
door Patrick
World Of Hardstyle Spring 2014
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Spring 2014!
10 Apr '14 - in Music
door Patrick
Defensie - Out Of The Box! Wie neemt de leiding?
Wie neemt de verantwoordelijkheid als het echt lastig wordt? Wie pakt de leiding en wie haakt af? Je ziet het in Out Of The Box. Een experiment van Defensie speciaal voor hoger opgeleiden, waarbij 6 jongeren worden opgesloten in twee boxen. Hoe komen ze eruit? En wat zou jij doen? Kijk hier!
 
Kampioen - Soufiane Touzani & Winne
De freestyle voetbalkunsten van Soufiane hebben we eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Combineer die met de rapskills van Winne en een nieuwe World Cup hit is geboren. Zie hier Kampioen!
02 Apr '14 - in Music
door Patrick
Drummer Girl - Toxicity (System Of A Down)
De muziek van System Of A Down moet je van houden. Het is simpelweg geen muziek die je echt dagelijks hoort op de radio. Maar deze dame maakt er op straat een behoorlijke drumshow van. Ik zeg respect!
01 Apr '14 - in Music
door Patrick
Christopher Bill - Happy Trombone Loop
De wereldhit 'Happy' van Pharrell Williams kennen jullie inmiddels vast wel. Je hoeft de radio maar aan te slingeren en je hoort hem voorbij komen. Christopher Bill heeft met zijn trombone een eigen versie gemaakt. Looping goed kan ik je zeggen..
29 Mar '14 - in Music
door Patrick
Emi Sunshine - Folsom Prison Blues
Op een markt is er altijd wel een kind te vinden die met een valse fluit of viool wat centjes probeert te verdienen. Maar je kan ook de 10 jarige Emi Sunshine treffen die graag een potje zingt. En dat kan ze best.
25 Mar '14 - in Music
door Patrick
One Girl, 14 Genres
Er zijn heel wat muzieksoorten. En ieder heeft zo zijn eigen voorkeur. Deze dame, een beetje prettig gestoord, doet in no-time 14 genres. Mijn favo is toch wel de East Block Schlager..
12 Mar '14 - in Music
door Patrick
AVICII & Rick Astley 2014 - Never Gonna Wake Up (Mashup)
Zijn we eindelijk van de Rick Rolls verlost, komt Rick Astley weer om de hoek kijken in deze awesome mashup. De clip doet wonderen..
25 Feb '14 - in Music
door Patrick
How To Make A Hit Song & Top The Charts!
Waarom lopen jongens als Hardwell, Afrojack en andere DJ's elke dag weer hun zak te vullen terwijl jij het zelf ook kan? Zo moeilijk schijnt het allemaal niet te zijn..
23 Feb '14 - in Music
door Patrick
World Of Hardstyle 2014 Lip DJ
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle 2014!..
11 Feb '14 - in Music
door Patrick
Lamme Frans - Altijd Carnaval
Het is bijna zover, carnaval! Om alvast een beetje in de sfeer te komen vergeten we even de zuivere noten en indrukwekkende tekst. Zie hier de carnavalskraker van 2014, Lamme Frans met zijn Altijd Carnaval. Proost!
11 Feb '14 - in Music
door Patrick
DeStorm - 2013 Rap Up!
We hebben al een poosje niets gehoord van rapper DeStorm. Maar de beste man heeft niet stil gezeten. Zie hier zijn overzicht van 2013. De 2013 Rap Up!
02 Jan '14 - in Music
door Patrick
Philizz Video Yearmix 2013
Als het einde van het jaar nadert, dan komen overal de jaarmixen vandaan. Tijd voor een stukje muziek! Laten we beginnen met de Video Yearmix 2013 van DJ Philizz..
21 Dec '13 - in Music
door Patrick
World Of Hardstyle - Winter 2013
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Winter 2013!
12 Dec '13 - in Music
door Patrick
Top Of The Pops 2013 Mashup
Muziek en video mixen lijkt zo simpel, maar er komt toch echt het nodige bij kijken om het netjes uit te voeren. Zie hier de Top Of The Pops 2013 Mashup van Mashup-Germany en Panos T..
29 Nov '13 - in Music
door Patrick
CDZA - Story Of The Bass
In een band is de bas één van de coolste instrumenten. Van de 'ouderwetse' strijkstok tot de elektrische bas, elke tijd heeft zo zijn muzikale momenten. De jongens van CDZA gaan wat dieper op de materie in..

Hier het vorige deel: Into The Drums..
22 Nov '13 - in Music
door Patrick
Zanger Rinus - Koele Piet Piet Piet..
Het was te verwachten. Na een lange tijd niks gehoord te hebben van Zanger Rinus is hij terug. Zie hier zijn nieuwe clip 'Koele Piet Piet Piet'. Of we erop zitten te wachten is een ander verhaal..
01 Nov '13 - in Music
door Patrick
Lip DJ - World Of Hardstyle - Autumn 2013
We gaan stampend het weekend door en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een handje. Geniet mee van World Of Hardstyle - Autumn 2013..
26 Oct '13 - in Music
door Patrick
CDZA - Intro To Drums
Drummen is cool, maar mocht je denken dat drummen lukraak rammen is. Dan kom je bedrogen uit. De jongens van CDZA gaan wat dieper op de materie in..
08 Oct '13 - in Music
door Patrick
46 And 2 By Tool - Presented By Aaron O'Keefe
Mensen kunnen wel eens zeuren over de jeugd van tegenwoordig. Maar er zijn zat kinderen wel goed bezig. Neem dit groepje jongeren. Ik zeg tof!
03 Oct '13 - in Music
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties