GoPro: Apartment Symphony - A Looping Masterpiece
Heb jij een goed gevoel voor ritme en heb je overal in huis muziekinstrumenten slingeren? Probeer dan dit eens..
23 Nov '15 - in Music
door Patrick
Lip DJ - We Are Hardstyle 2015
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier 'We Are Hardstyle 2015'..
18 Nov '15 - in Music
door Patrick
Defqon.1 Australia 2015 Endshow
Wie een diepe bas en een potje stampen wel kan waarderen kan helemaal uit zijn dak gaan op Defqon.1. Deze eindshow komt alleen van een stukje verderop, Australië. En die is wederom spectaculair kan ik je zeggen..
23 Sep '15 - in Music
door Patrick
Jazz vs Metal Drum Battle - Pierre Belleville & Davy Honnet
Een oudje, maar wel even leuk. Jazz en Metal staan haaks op elkaar. Maar toch hebben ze beide een drummer nodig. Laten we ze eens tegenover elkaar zetten. Wie is jouw favoriet?..
14 Sep '15 - in Music
door Patrick
Zanger Rinus - De Straat Is Mijn Camping
Het was te verwachten. Na een lange tijd niks gehoord te hebben van Zanger Rinus is hij terug. Zie hier zijn nieuwe clip 'De straat is mijn camping'. Of we erop zitten te wachten is een ander verhaal..
07 Aug '15 - in Music
door Patrick
Nirvana Acoustic Cover Smells Like Teen Spirit
Dat niet iedereen in Rusland beschikt over een hoge kwaliteit camera is inmiddels duidelijk, maar deze jongen heeft wel muzikaal talent. En dat is misschien nog wel meer waard. Zie hier zijn versie van Nirvana's 'Smells like teen spirit'..
06 Aug '15 - in Music
door Patrick
Rapper Sjors
Sjors Peter, ook wel Rapper Sjors is voor ons geen onbekende. Helaas is het daar niet bij gebleven en zijn meer mensen de kwaliteiten van Sjors gaan waarderen. Zie hier zijn werk in Club Déjà Vu uit Zeist..
10 Jul '15 - in Music
door Patrick
Bence Piano - Michael Jackson - Bad (Piano Cover)
De toetsen van een piano zijn voor mij een wirwar van tonen. Maar Bence Peter heeft er de vingers voor. Ik doe het hem niet na..
04 Jul '15 - in Music
door Patrick
World Of Hardstyle Summer Second 2015
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Summer Second 2015!..
30 Jun '15 - in Music
door Patrick
Miguel Rivera - Beat It (Michael Jackson) - Solo Guitar
Ik vind het sowieso al knap als mensen een heldere klank uit een gitaar kunnen krijgen. Maar Miguel Rivera gaat net een stapje verder..
24 Jun '15 - in Music
door Patrick
Pop 101
Snel geld verdienen? Maak een 'modern' pop nummer en voor je het weet loop je binnen. Heb je geen idee hoe dat moet? Geen probleem, zie hier Pop 101..
20 Jun '15 - in Music
door Patrick
Rapper Sjors - De Ware Liefde
Sjors Peter, ook wel Rapper Sjors, is voor ons geen onbekende. Je wilt het niet geloven, maar niet iedereen kan zijn zangkwaliteiten waarderen. Onbegrijpelijk! Zie hier zijn officiële videoclip 'De ware liefde'. Natuurtalentje toch?..
18 May '15 - in Music
door Patrick
World Of Hardstyle - Intents Festival Special
We gaan stampend de week door en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een beetje. Zie hier de World of Hardstyle Intents Festival Special. Voor de liefhebbers, de 2015 editie is 5,6 en 7 juni in Oisterwijk..
14 May '15 - in Music
door Patrick
World Of Hardstyle Summer 2015
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Summer 2015!..
08 May '15 - in Music
door Patrick
Shawn Wasabi - Marble Soda (Live Mashup)
Launchpad experts hebben we al eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag gaan we voor de skills van Shawn Wasabi. En dat is nog best knap..
26 Apr '15 - in Music
door Patrick
World Of Hardstyle Spring 2015
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Spring 2015!..
24 Feb '15 - in Music
door Patrick
Andre
Het nummer 'Get Lucky' van Daft Punk kennen we allemaal wel. Een regelrechte hit als je het mij vraagt. Maar laten we gitarist Andre Antunes even los gaan met wat bekende nummers op de beat van 'Get Lucky'. Dan krijg je dit als resultaat..
08 Feb '15 - in Music
door Patrick
Whoa-oo-oh Supercut
Heb je altijd al snel geld willen verdienen? Zorg dan voor een succesvol liedje die niemand uit zijn hoofd kan krijgen. Wellicht denk je dat het een onmogelijke opgave is. Maar met een paar simpele akkoorden en Whoa-oo-oh kom je een heel eind..
31 Jan '15 - in Music
door Patrick
Carnaval 2015 - Alberto & Lamme Frans
Het is bijna zover, carnaval! Om alvast een beetje in de sfeer te komen vergeten we even de zuivere noten en indrukwekkende teksten. Zie hier Lamme Frans zijn 'Wakker met een biertje', en Alberto's 'Onno (Mag ik je toyboy zijn?)'..
17 Jan '15 - in Music
door Patrick
World Of Hardstyle 2015
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle 2015!..
10 Jan '15 - in Music
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties