Bianca Bree Van Damme Ice Bucket Challenge
We hebben inmiddels al heel wat ALS ice bucket uitdagingen voorbij zien komen. Maar deze willen we zeker niet missen. Bianca Bree, de dochter van Jean-Claude van Damme, is een meid die geen pijn doet aan je ogen. Laat de emmer water maar komen..
24 Aug '14 - in Sexy
door Patrick
SaBo-FX - Festival (Adagio 4 Strings Remix)
Een goed stukje muziek gecombineerd met vrouwelijk schoon kunnen wij wel waarderen. SaBo-FX blijft ons verwennen. Zie hier Festival!
10 Aug '14 - in Sexy
door Patrick

Elke stad staat bol van de bijzondere plekken, maar toch blijven veel mannen elke keer weer naar hun vaste stekje gaan. De kroeg op de hoek of elk weekend weer naar dezelfde club. Maar er is veel meer te beleven! Elke grote stad herbergt eindeloos veel avontuur. Vandaag neemt rapper Sef twee niets vermoedende jongens mee langs de tofste, nieuwste en gekste plekken van Amsterdam!
 
Diosa Canales Samba Dancing
Zelf ben ik niet zo'n danser, maar er naar kijken doe ik graag. En al helemaal als Diosa Canales met haar kont staat te schudden. Classic!
04 Aug '14 - in Sexy
door Patrick
MotoGP Catalunya 2014 - Paddock Girls
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste dames van Catalunya 2014..
15 Jun '14 - in Sexy
door Patrick
DHQ Fraules Twerk Choreo
Sommige filmpjes moet je niet al te veel woorden aan verspillen. Gewoon kijken!
31 May '14 - in Sexy
door Patrick
Girlband ADAM Gets Orgasms While Singing
In 2012 verscheen onder de titel 'Hysterical Literature', een serie filmpjes van dames die zittend op een vibrator aan het voorlezen waren. De dames van de Nederlandse meidenband ADAM trekken het idee door, maar dan wel zingend..
15 May '14 - in Sexy
door Patrick
Delicious - SaBo-FX
Regelmatig krijgen we van SaBo-FX een nieuwe video, waarin de mooiste modellen worden overgoten met een muzikaal sausje. Zo ook vandaag. Zie hier 'Delicious'..
16 Apr '14 - in Sexy
door Patrick
2014 Best Of MotoUSA Calendar Girls
Motoren een mooie vrouwen zijn een beste combinatie. En daar denken ze bij MotoUSA net zo over. Doe mij Ana maar!
13 Apr '14 - in Sexy
door Patrick
Toronto Argonauts Cheerleaders 'Starships' by Nicki Minaj
Kijk naar buiten en als het goed is zie je volop de zon schijnen. De zon en schaars geklede dames zijn een perfecte combinatie. We gooien er een vrolijk nummertje tegenaan deze morgen. Zie hier de Toronto Argonauts Cheerleaders..
08 Mar '14 - in Sexy
door Patrick
MotoGP Most Beautiful Paddock Girls Of 2013 - Brunettes Edition
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste brunettes van 2013..
03 Feb '14 - in Sexy
door Patrick
Happy Holidays 2013 From The Victoria's Secret Angels
Vandaag beginnen voor veel mensen de vrije dagen en gaan we vrolijk op weg naar het nieuwe jaar. De eerste clips met een kerstgroet komen ook langzaam maar zeker voorbij. Zo wensen de Victoria's Secret Angels ons alvast fijne feestdagen..
20 Dec '13 - in Sexy
door Patrick
Victoria's Secret Fashion Show 2013 Highlights
Als er één merk is die naast opwindende lingerie ook de mooiste dames in huis heeft, dan is het Victoria's Secret wel. Voor de liefhebbers, zie hier de hoogtepunten van de Victoria's Secret Fashion Show 2013..
11 Dec '13 - in Sexy
door Patrick
SaBo-FX - Climax
Regelmatig krijgen we van SaBo-FX een nieuwe video, waarin de mooiste modellen worden overgoten met een muzikaal sausje. Zo ook vandaag. Zie hier 'Climax'..
25 Nov '13 - in Sexy
door Patrick
Let's Twerk!
Sommige filmpjes moet je niet al te veel woorden aan verspillen. Gewoon kijken!
24 Nov '13 - in Sexy
door Patrick
SaBo-Fx - Impulse
Regelmatig krijgen we van SaBo-FX een nieuwe video, waarin de mooiste modellen worden overgoten met een muzikaal sausje. Zo ook vandaag. Zie hier 'Impulse'..
08 Sep '13 - in Sexy
door Patrick
I Love Rock N Roll
Ik weet niet wat jullie muzikale voorkeur is, maar de mijne is sinds vandaag Rock N Roll. Ik denk zelfs dat jullie het ook wel kunnen waarderen..
21 Aug '13 - in Sexy
door Patrick
Anastasia Ashley Warm Up
Het opwarmdansje van hordeloopster Michelle Jenneke staat nog steeds op mijn netvlies gebrand, maar ook andere sporters doen natuurlijk aan een warming up. Zo ook surfbabe Anastasia Ashley..
07 Aug '13 - in Sexy
door Patrick
SaBo-FX - Party Time
Regelmatig krijgen we van SaBo-FX een nieuwe video, waarin de mooiste modellen worden overgoten met een muzikaal sausje. Zo ook vandaag. Zie hier 'Party Time'..
13 Jul '13 - in Sexy
door Patrick
Hot Girl No Hands Car Wash
Hoewel het geen weer is om de auto een glimbeurt te geven, laten we de dames toch maar even het ergste vuil er vanaf soppen. Dat kunnen ze prima..
14 May '13 - in Sexy
door Patrick
Tribute To Hot Movie Car Washes
Morgen gaat het kwik ouderwets de goede kant op. De perfecte temperatuur om de auto weer eens een wasbeurt te geven. Althans, laat dat maar aan de dames over..
13 Apr '13 - in Sexy
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties