Lexy Panterra Twerk Freestyle - Booty Bounce
Sommige filmpjes moet je niet al te veel woorden aan verspillen. Gewoon kijken!
16 Nov '15 - in Sexy
door Patrick
Fraules Twerkography - Get Real Nasty
De dames van dance centre Fraules hebben we al eens eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag een nieuw optreden. Zie hier 'Get Real Nasty'..
24 Oct '15 - in Sexy
door Patrick
SaBo-FX - Close 2 U
Regelmatig krijgen we van SaBo-FX een nieuwe video, waarin de mooiste modellen worden overgoten met een muzikaal sausje. Zo ook vandaag. Zie hier 'Close 2 U'..
31 Aug '15 - in Sexy
door Patrick
Line Dance..
Normaal ben ik totaal geen fan van line dancing. Maar er zijn uitzonderingen. Het werkt, in dit geval, zelfs een beetje hypnotiserend..
12 Jul '15 - in Sexy
door Patrick
MotoGP 2015 Netherlands Assen TT - Paddock Girls
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste dames van Assen 2015..
27 Jun '15 - in Sexy
door Patrick
SaBo-FX - Eyecandy
Regelmatig krijgen we van SaBo-FX een nieuwe video, waarin de mooiste modellen worden overgoten met een muzikaal sausje. Zo ook vandaag. Zie hier 'Eyecandy'..
17 Mar '15 - in Sexy
door Patrick
Michelle Jenneke Tribute
De Australische hordeloopster Michelle Jenneke ken je wellicht nog wel van haar spraakmakende opwarmdansje. Maar Michelle heeft meer in huis..
03 Jan '15 - in Sexy
door Patrick
Twas The Night Before Christmas (Sybian Version)
Clement Clarke Moore (1779 - 1863) schreef het welbekende gedicht 'Twas the night before Christmas' in 1822. Tot op heden is het elk jaar weer onderdeel van kerstmis. Alleen geven de heren van Simple Pickup dit jaar het gedicht wat erotisch mee. Een sybian..
21 Dec '14 - in Sexy
door Patrick
SaBo-FX - Roxanne
Regelmatig krijgen we van SaBo-FX een nieuwe video, waarin de mooiste modellen worden overgoten met een muzikaal sausje. Zo ook vandaag. Zie hier 'Roxanne'..
13 Nov '14 - in Sexy
door Patrick
MotoGP 2014 Valencia - Paddock Girls
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste dames van Valencia 2014..
09 Nov '14 - in Sexy
door Patrick
MotoGP 2014 Phillips Island - Paddock Girls
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste dames van Phillip Island 2014..
19 Oct '14 - in Sexy
door Patrick
How To Build A Porn Star Booty at Metroflex LBC
Sommige mannen spenderen uren per week in de sportschool om aan hun conditie te werken. Of zou het een andere reden kunnen hebben?..
08 Oct '14 - in Sexy
door Patrick
MotoGP 2014 Misano - Paddock Girls
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste dames van Misano 2014..
14 Sep '14 - in Sexy
door Patrick
40 Smoking Monster Girls Caught On Camera
Dat de dames van het energiedrankje Monster meer dan aardig voor het oog zijn hebben we al eens eerder gezegd. Maar ook deze keer was het geen straf om dit filmpje uit te kijken..
01 Sep '14 - in Sexy
door Patrick
Bianca Bree Van Damme Ice Bucket Challenge
We hebben inmiddels al heel wat ALS ice bucket uitdagingen voorbij zien komen. Maar deze willen we zeker niet missen. Bianca Bree, de dochter van Jean-Claude van Damme, is een meid die geen pijn doet aan je ogen. Laat de emmer water maar komen..
24 Aug '14 - in Sexy
door Patrick
SaBo-FX - Festival (Adagio 4 Strings Remix)
Een goed stukje muziek gecombineerd met vrouwelijk schoon kunnen wij wel waarderen. SaBo-FX blijft ons verwennen. Zie hier Festival!
10 Aug '14 - in Sexy
door Patrick
Diosa Canales Samba Dancing
Zelf ben ik niet zo'n danser, maar er naar kijken doe ik graag. En al helemaal als Diosa Canales met haar kont staat te schudden. Classic!
04 Aug '14 - in Sexy
door Patrick
MotoGP Catalunya 2014 - Paddock Girls
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste dames van Catalunya 2014..
15 Jun '14 - in Sexy
door Patrick
DHQ Fraules Twerk Choreo
Sommige filmpjes moet je niet al te veel woorden aan verspillen. Gewoon kijken!
31 May '14 - in Sexy
door Patrick
Girlband ADAM Gets Orgasms While Singing
In 2012 verscheen onder de titel 'Hysterical Literature', een serie filmpjes van dames die zittend op een vibrator aan het voorlezen waren. De dames van de Nederlandse meidenband ADAM trekken het idee door, maar dan wel zingend..
15 May '14 - in Sexy
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties