Strangest 'Things' on the Nürburgring
Denk aan een circuit als de Nürburgring en al snel denk je aan Porsche's, Ferrari's en andere snelle sportwagens. Maar niets is minder waar. Op de Nürburgring kom je echt van alles tegen..
17 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Aston Martin V8
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het de 1977 Aston Martin V8 series 3 van vader en zoon, Jonathan en Paul Kitchen..
14 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Head 2 Head: Porsche 918 Spyder vs McLaren P1
Hybride superauto's zijn de toekomst. Om er drie te noemen: Porsche 918 Spyder, McLaren P1 en de Ferrari LaFerrari. Helaas mocht de laatste niet meedoen aan de test. Maar mocht je ooit de loterij winnen, hierbij een vergelijking tussen de Porsche 918 Spyder en de McLaren P1..
12 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Zombie 222 All-Electric '68 Mustang
Een jaren 60 Ford Mustang is best een toffe auto. Maar toch moet je een beetje met de tijd mee. Is dat te combineren? Ja! Zie hier de Zombie 222. Een volledig elektrische '68 Mustang die menig supercar een draai om de oren geeft..
07 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Volvo P1800
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het John Patterson over zijn klassieke Volvo P1800..
07 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nürburgring Nordschleife Crash Compilation
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen niet te overmoedig worden. Want voor je het weet zie je de vangrail van heel dichtbij..
05 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Guy Martin vs Michael Dunlop @200mph Isle Of Man TT
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. Zie hier het duel tussen Guy Martin en Michael Dunlop tijdens de Isle Of Man TT 2014..
04 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Never Let Your Son Drive Your Porsche
Een Porsche is een auto waar veel mensen van dromen. Maar als je pa er een voor de deur heeft staan is het een kleine moeite om even de sleutels te pakken. Deze beelden kan je vader daarna best waarderen gok ik zo..
31 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Ferrari 365 GTB/4 Daytona
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Matthew Lange over zijn 1973 Ferrari 365GTB/4 Daytona..
31 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
MotoGP 2015 Qatar Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes van de 2015 MotoGP in Qatar..
30 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
eGarage - 40 Years of the Turbo - Magnus Walker
Als er een man is die heel zijn hart, ziel en zaligheid in een auto steekt, dan is het Magnus Walker. De Porsche liefhebber bij uitstek heeft inmiddels een hele collectie klassieke varianten staan. Maar zijn droom was een 1975 Porsche 911 (930) Turbo. En ja, die zijn zeldzaam. Maar hij heeft er een gevonden. Zie hier zijn verhaal..
29 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - BMW R65 Motorcycle
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag doen we het even anders. We geven het woord aan BMW motorliefhebber Franco Augello..
24 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Making of Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse 'La Finale'
Dat een 'standaard' Bugatti Veyron een beest van een wagen is hoef ik niet meer duidelijk te maken. De 16.4 Grand Sport Vitesse gaat zelfs nog een stapje verder. Laten we eens kijken hoe ze de 'La Finale' versie hebben gemaakt..
24 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Yamaha R1 vs Mercedes C63 AMG
Met een auto is het bijna onmogelijk om van een motor te winnen. Het pk en gewicht verschil is gewoon in het voordeel van een motor. Maar met een Mercedes C63 AMG Estate is het best leuk spelen met een Yamaha R1..
21 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lexus ISF Twin Turbo Crash
Hard rijden neemt zo de nodige risico's met zich mee. Gelukkig hebben we het hier over een dragrace op een circuit, maar dan nog kan het wel eens fout aflopen..
19 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Streetbike Burnout Through Las Vegas
Met de juiste motor onder je kont is het vanzelfsprekend dat je zo nu en dan een beetje rubber verspilt. Zelfs onderweg in Las Vegas..
15 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Boba Motoring - VW Golf MK1 1056HP vs Yamaha R1 182HP
Je kent ze vast wel. Van die gastjes bij het stoplicht, petje op, 'snelle' Golf onder hun kont en de weg is hun racebaan. Vaak stelt het weinig voor, maar de MK1 VW Golf van Boba-Motoring is wel degelijk een rap monster. Vandaag gaat hij de strijd aan met een 182pk sterke Yamaha R1..
15 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lamborghini Huracán vs Barrier Gate
Een Lamborghini Huracán is niet altijd even praktisch in het dagelijkse gebruik. Maar je hebt wel één voordeel. Je hoeft nooit te stoppen voor een slagboom..
10 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Nardi-Danese 6C 2500
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Dick DeLuna over zijn klassieke Nardi-Danese 6C 2500..
10 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
WRC Rally Guanajuato Mexico 2015 Crash
Een WRC rally bijwonen is spektakel eerste klas. Al gaat het niet altijd volgens plan. Want een ding is zeker. Een rallywagen is geen duikboot..
09 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties