Ferrari 348GTB - Gone In 80 Seconds..
Als de zon schijnt gaan overal de garages open en zien we de meest exotische auto's en motoren op de wegen. Deze trotse eigenaar van een Ferrari 348GTB dacht even een middagje Maastricht te pakken. Op zich erg leuk, maar andere dachten even zijn auto te pakken..
23 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
BMW S1000RR vs Bugatti Veyron Vitesse vs Lamborghini Aventador
Superwagens v.s. motoren, het is en blijft een eeuwige strijd. Nou zien we regelmatig filmpjes voorbij komen dat auto's dik winnen van een motor. Maar klopt dat allemaal wel? Laten we het nog een keer proberen. We nemen een Bugatti Veyron Vitesse, een Lamborghini Aventador en zetten daar tegenover een BMW S1000RR t.w.v. 25.000 euri. Game on!
22 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull Racing - A to Z of Formula 1 - Part 6 (V to Z)
We nemen vandaag voor de laatste keer een kijkje achter de schermen bij Red Bull Racing. Zie hier het laatste deel van het alfabet. We gaan van V naar Z..
22 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Formula Offroad Extreme Hill Climb
Met je auto een berg op rijden is geen probleem, maar wat deze gasten moeten overwinnen is gewoon bizar. Kijk mee naar de Formula Offroad Extreme Hill Climb..
21 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Motorbike Skills
Met een beetje motor onder je kont denk je al snel de hele wereld aan te kunnen. Dus daar sta je dan, klaar voor de start om op een brute wijze een rotonde te nemen. Maar dan..
20 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lada Tow Fail
Even een Lada wegslepen lijkt een simpel klusje. Maar weet je wel hoe degelijk die dingen zijn? Daar is deze man nu ook achter..
20 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Speedfreak or Deathwish?
filerijden is voor een automobilist geen pretje. Met een motor kan je tenminste nog een beetje door de drukte heen manoeuvreren. Maar je kan het ook anders aanpakken. Zeggen jullie het maar. Levensmoe?..
19 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nick Murray's Porsche (991) 911
Een Porsche is voor heel wat mensen een onbereikbare droomauto. Duitse degelijkheid, snelheid en perfecte service zou je denken. Maar je kan het ook anders treffen. Zie hier het verhaal van Nick Murray's Porsche 911..

Update: En het is inmiddels opgelost..
18 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull Racing - A to Z of F1 - Part 5 (R to U)
We nemen met Red Bull Racing wederom een kijkje in de wereld van de Formule 1. Vandaag het vijfde deel van het alfabet. We gaan van R naar U..

Deel één, twee, drie en vier vind je hier!
17 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Super Sport Satisfaction
Als je als jonge knaap de droom hebt ooit een Chevrolet Malibu Super Sport te bezitten dan is het tof om op latere leeftijd vier Super Sport Chevy's in je garage te hebben staan. Sterker nog, dat is niet het enige wat Mark Lundquist op voorraad heeft staan. Zie hier zijn verhaal..
15 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull Racing - A to Z of F1 - Part 4 (M to Q)
We nemen met Red Bull Racing wederom een kijkje in de wereld van de Formule 1. Vandaag het vierde deel van het alfabet. We gaan van M naar Q..

Deel één, twee en drie vind je hier!
15 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
C63 AMG Black Series Towed In London
Met een C63 AMG Black Series onder je kont kijk je niet op een paar knaken. Dus een bekeuring voor fout parkeren zal je ook een zorg zijn. Maar in Londen schrijven ze geen briefjes, die nemen gewoon je auto mee. Al is dat met zo'n wagen nog best een gedoe.
14 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Formula 1 Pit Stop 1950 vs 2013
Door de jaren heen is er heel wat veranderd als het gaat om de Formule 1. Laten we eens kijken naar de pit stop. Zie hier het verschil tussen 1950 en 2013..
13 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Car Crash Compilation
Deze keer geen nieuw deel van Crash Galore, maar een ander soort compilatie. Van rallyrijders tot normale verkeerssituaties en van nieuwe missers tot web classics. We zien het in deze Car Crash Compilation..
11 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull Racing - A to Z of F1 - Part 3 (I to L)
We nemen met Red Bull Racing wederom een kijkje in de wereld van de Formule 1. Vandaag het derde deel van het alfabet. We gaan van I naar L..

Deel één en twee vind je hier!
10 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Tatra T87 - Things Of The Past
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Paul Greenstein over zijn klassieke 1941 Tatra T87..
08 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull Racing - A to Z of F1 - Part 2 (E to H)
We nemen met Red Bull Racing wederom een kijkje in de wereld van de Formule 1. Vandaag het tweede deel van het alfabet. We gaan van E naar H..

Deel één vind je hier!
08 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stoppie Parking
Met een motor is parkeren totaal geen probleem. Maar als het een keertje moet, doe het dan wel met stijl. Zoals deze jongen..
05 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Scooter Crash Compilation
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motor en scooterrijder heeft wel eens een slechte dag..
04 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Audi Quattro Ice Track Challenge
De dagelijkse bezoeker weet dat ik gek ben van Duitse wagens. Met in het bijzonder Audi en Porsche. Audi weet wel hoe ze hun merk moeten promoten. Neem twee gloednieuwe RS6'en en zoek een ijsvlakte op voor een wedstrijdje tussen coureurs Mattias Ekström and Timo Scheider. Zonder regels..
03 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties