Petrolicious - The Toyota FJ40 Land Cruiser
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Josh Commons over zijn 1976 Toyota FJ40 Land Cruiser..
06 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
World's Greatest Drag Race (5)
We hebben al eerder kunnen genieten van de World's Greatest Drag Race. De uitkomst was vanaf het begin al aardig duidelijk, dus laten we het nog een keertje over doen. Zie hier de 2015 editie..
03 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mighty Car Mods - How To Build A Sleeper
Marty en Moog van Mighty Car Mods zijn altijd wel in voor een leuke uitdaging. Vandaag gaan ze een 'sleeper' bouwen met als basis een standaard 1974 Volkswagen Beetle L. En dat is best leuk kan ik je zeggen. Kijk mee.. (50min)
29 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Ever Wonder What A Car Designer Drives?
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Radu Muntean over zijn 1971 BMW 2002..
29 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crazy Crash At Porsche Cup Navarra 2015 GT Tour
Tijdens elke autorace gaat er wel eens wat mis. Een klein tikkie, of vol op de vangrail. Maar soms gebeuren er ongelukken die bijna onmogelijk lijken. Zoals deze crash tijdens de Navarra GT Tour..
28 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Cop Asks Biker to do a Wheelie, but then..
Je staat raar te kijken als oom agent op de snelweg naast je komt rijden en vraagt of je een wheelie wil doen met je motor. Toch overkwam het deze rijder. Maar als bromsnor je vervolgens probeert aan te houden is natuurlijk een beetje lullig. Dan maar wat gas geven..
26 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Top 10 Nordschleife Nürburgring Crashes
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen niet te overmoedig worden. Want voor je het weet zie je de vangrail van heel dichtbij..
25 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pit Crew Ferrari Drop Fail
We weten allemaal dat tijdens een race een pitstop in no-time klaar moet zijn. Maar ja, we maken allemaal wel eens een foutje..
24 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ferrari Reaction Video - Good, Bad and Typical
Als Ferrari eigenaar krijg je heel wat reacties als je door de straten van Toronto rijdt. Vaak positief, maar ook rare vragen en afgunst krijg je daar gratis bij. Kijk mee..
23 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Home Build
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag doen we het even anders. We nemen een kijkje in de werkplaats van Mark en Haven Jarel..
22 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Insane Nordschleife Renault Megane Crash
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen niet te overmoedig worden. Want voor je het weet ga je vliegen..
21 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (107)
Een stukje toeren op de motor is heerlijk tijdverdrijf maar zoals je weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Gelukkig gaat het in dit geval net goed..
20 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nürburgring Nordschleife Audi TT-RS Crash
Een Audi TT RS is niet alleen een mooie wagen, maar ook uitermate geschikt voor een middagje Nordschleife op de Nürburgring. Maar je weet hoe het gaat na een paar mooie rondjes. Overmoedig geworden en dan ga je..

En van een andere positie..
20 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Instant Karma.. (13) - EVO vs Motorbike
Geef iemand een snelle auto, en al snel vinden ze zichzelf de beste coureur van de wereld. En als je dan ook nog een motorrijder lastigvalt is het altijd fijn als karma zich weer eens laat zien..
19 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
World Figure-8 Enduro Opening Laps
Dat Amerikanen dol zijn op rondjes rijden weten we wel van de Daytona 500. Maar de World Figure-8 Enduro is, met iets meer risico, net even anders. Het is gewoon apart dat het zo lang goed gaat..
19 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Instant Karma.. (12)
Onderweg maak je heel wat mee. Er zijn veel mensen, en al helemaal in Rusland, die maling hebben aan de regels. Maar lang leve karma..
16 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Colt
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Matt De Mangos over zijn Mitsubishi Colt Galant GTO GSR..
15 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nürburgring Porsche Cayman GT4 Perfect Save
Even knallen op de Nordschleife is tof, maar zowel amateurs als pro's gaan wel eens in de fout. Maar deze Porsche Cayman bestuurder weet zijn auto prima te redden. Helaas voor de cameramannen achter de vangrail..
14 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rich Assholes: LaFerrari vs Porsche GT3
Je zou denken dat een stel rijke arabieren met ruim twee miljoen euro aan auto's voor de deur een beetje fatsoen hebben. Helaas, het zijn en blijven dwazen eerste klas. Ik hoop dat die LaFerrari in de fik staat..
13 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1959 Porsche 356 Speedster
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Rosita Corato over haar klassieke 1959 Porsche 356 Speedster..
09 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties