Outlaw Supra New Import World Record 6.05@ 387km/h
Een Toyota Supra mag dan wel een gedateerde auto zijn, maar snel is hij wel. Sterker nog, deze Outlaw Supra gaat in 6 seconden naar de 387km/h. Waanzin..
29 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - This Outlaw Porsche 356 Is A Family Tradition
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag hebben we in de hoofdrol de Porsche 356 Outlaw..
28 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Back Up!...
Niemand staat voor zijn plezier in de file. Maar om simpelweg, tegen het verkeer in, er langs te rijden is ook niet alles. Voor je het weet sta je weer achteraan in de rij..
26 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Audi Q3 Parking
Parkeren is voor sommige mensen een hele uitdaging. En al helemaal als het plekje niet al te groot is. Maar ook daar is een gepaste oplossing voor..
26 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stunt Bikers vs Police
Met een groepje motorfanaten de snelweg onveilig maken met wheelies en andere gevaarlijke stunts kan niet elke agent waarderen. Maar wat kan je als motoragent doen tegen zo'n groep wegmisbruikers? Weinig, heel weinig...
22 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Instant Karma..
Met een camera op je helm de politie uitdagen lijkt een geweldig plan. Zo kom je immers aan mooie, stoere beelden. Het is alleen minder prettig als onze grote vriend 'karma' zich er mee gaat bemoeien..
22 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
People Are Awesome 2014 (Moto Edition)
Motoren, we zijn er dol op. Mooie compilaties ook. Tijd dus voor een nieuw overzicht van People Are Awesome..
18 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Sights and Sounds of Rallycross Racing
Rallycross is tof. En met coureurs als Scott Speed, Steve Arpin, Travis Pastrana, Austin Dyne en Ken Block moet het wel een slachtveld worden. We nemen een kijkje achter de schermen..
15 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - This Ferrari 512 M Changed the Racing World Forever
Elke week zet Petrolicious een bijzondere auto en zijn eigenaar in de belangstelling. Vandaag kijken we puur naar de auto. Een 1970 Ferrari 512M..
14 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Insane Lamborghini Aventador LP720-4 Sound
Een standaard Lamborghini Aventador heeft bij het starten al een heerlijk geluid. Maar sommige autoliefhebbers willen graag wat meer. En dat is in dit geval meer dan gelukt..
13 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
McLaren P1 vs Porsche 918 Spyder vs Ducati 1199 Superleggera - Drag race
Auto's naast elkaar zetten om te kijken welke de snelste is is altijd leuk om te zien. Helaas heeft Ferrari zich afgemeld voor deze drag race, maar daar is een rasechte Italiaanse vervanger voor gevonden. Zie hier de McLaren P1, Porsche 918 Spyder en de Ducati 1199 Superleggera. Game on!..
10 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Roundabout Drift
Na het werk willen we allemaal lekker snel naar huis. En als je dan weer die rotonde moet nemen die je onderhand kunt dromen, dan komt er een dag dat je hem op deze manier neemt..
10 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
E92 BMW M3 vs Police (2), Bogus
We schakelen weer even over naar Polen waar 'Bogus' met zijn BMW M3 graag de politie pest. Na zijn 'rainbow drift' lijkt het wel of de politie hem ook maar zijn gang laat gaan. En misschien ook wel logisch als ze hem toch niet bij kunnen houden..
08 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rebirth Of The Ferrari Enzo ZXX
In 2011, tijdens de Targa Newfoundland Rally, ging coureur Zahir Rana vreselijk in de fout met zijn Ferrari Enzo XX Evolution. Na zijn vlucht in de oceaan denk je al snel dat zo'n auto volledig total loss is. Maar is dat ook zo? Met een boel knaken is namelijk alles mogelijk. Zie hier de Enzo ZXX..
06 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bond.. James Bond!, 007
Niet alleen hier in Nederland willen we maar al te graag onder een boete uitkomen, maar ook in andere landen zijn ze ze liever kwijt dan rijk. Lang leve de ideeën van James Bond..
05 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Fire Truck vs Cars
Als er ergens brand is moet je de brandweer bellen. Maar dan moeten ze wel op de plek van bestemming kunnen komen. En zo niet, dan maken ze wel ruimte..
01 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Emergency Brake, Motor
We rijden allemaal wel eens te hard. En als je dan plotseling een politiewagen ziet staan dan is je eerste reflex vol in de ankers gaan. Al is dat niet altijd even slim..
01 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
World's Greatest Drag Race 4
We hebben al eerder kunnen genieten van de World's Greatest Drag Race. De uitkomst was vanaf het begin al aardig duidelijk, dus laten we het nog een keertje over doen. Zie hier deel 4..
01 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - The Alfa Romeo Sprint Speciale
Elke week zet Petrolicious een bijzondere auto en zijn eigenaar in de belangstelling. Vandaag kijken we puur naar de auto. De Alfa Romeo Sprint Speciale..
30 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tax The Rich - The Garden of Wraith - by Rolls Royce
Een auto is gemaakt om mee te rijden. Alleen zijn sommige bolides zo zeldzaam en duur dat ze voor lange tijd achter slot en grendel verdwijnen. Best spijtig. Want zoals Tax The Rich laat zien kan je er ook gewoon lol mee beleven..
30 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties