Toxa Avdeyev - Father & Son Drift
Het is toch geweldig als je je hobby kunt delen met je zoon? In dit geval is het ventje pas vijf jaar. Maar driften met zijn pa is zijn lust en leven...
28 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - One Man's Alpine Awakening
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Jürgen Clauss over zijn passie voor de klassieke Renault Alpine A110..
28 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nürburgring Nordschleife BMW Crash Compilation 2012-2015
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen niet te overmoedig worden. Want voor je het weet zie je de vangrail van heel dichtbij..
28 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Motorcycle Limbo
Wellicht heb je het wel eens gedaan. Met een behoorlijk slop op tijdens je vakantie limbo dansen. Best grappig natuurlijk. Maar met een motor is dat een stuk leuker. Alan Birtwistle doet het even voor..
24 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Land
Op het Goodwood festival zie je de meest exotische, extreme en tevens klassieke auto's. Zo ook deze 200pk sterke Darracq uit 1905. Deze auto kreeg in 1906 de naam 'King of Speed' door zijn extreme topsnelheid van een kleine 196km/h. Een heus record toen voor snelste auto op de weg. En hij gaat nog steeds als een malle...
23 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ferrari 458 vs Oldskool VW Passat
Met een Ferrari 458 onder je kont kan je best naar een automeeting toe. En sterker nog, een wedstrijdje is helemaal tof. Even laten zien wie de baas is. Helaas pik! Vandaag de dag weet je het gewoon niet meer. Je kan met een Audi RS6 rijden en dan nog kan het gebeuren dat een Golfje bij een groen verkeerslicht zijn achterlichten laat zien...
21 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Arab Supercars Arrive In London For Summer 2015
Elk jaar weer worden de inwoners van het mooie Engelse Londen gek van de Arabieren die vakantie komen vieren. Op zich geen probleem, maar de auto's die ze meenemen zijn het probleem. Te luidruchtig! Maar wat een mooi speelgoed hebben die jongens onder hun kont. Zie hier een kleine impressie..
21 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Nissan Bluebird / Datsun 510
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Troy Ermish over zijn passie voor de Nissan Bluebird en Datsun 510..
21 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
McLaren 675LT Unleashed
Dat wij dol zijn op mooie en bloedsnelle wagens mag duidelijk zijn. Of het nou een Ferrari, Lamborghini of Porsche is maakt niet zo heel veel uit. Maar waar ons hart nu wat sneller van gaat kloppen is toch wel de nieuwe McLaren 675LT. Oordeel zelf..
17 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
This Is Real Road Racing..
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. Zie hier 'This is Real Road Racing'..
14 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Building A Dream - 1959 Ferrari 250 TR
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Peter Giacobbi over zijn 1959 Ferrari 250 TR..
14 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Top Fuel Dixie Dirt Draggers
Bij een drag race zie je als coureur graag een mooi strak stuk asfalt. Maar deze jongens denken daar heel anders over...
11 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
CCR Ferrari Challenge Crash At Road America 2015
Tijdens een rally of race kan er altijd wat gebeuren. Maar vliegen met een Ferrari zien we zelden. Toch overkwam het Jim Booth tijdens de CCR Ferrari Challenge..
11 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (97)
Rally is een vak apart. Kleine weggetjes waar je met een bloedgang overheen moet vergt concentratie, snelle reflexen en goede remmen. Dat zit in dit geval wel goed..
09 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Poland Rally 2015 Jump Style
Live een autorally meemaken is awesome, maar de uitdaging is natuurlijk wel om zo dicht mogelijk bij de auto's te komen die met 200+ voorbij vliegen. Je wilt natuurlijk wel eerste rij zitten. Ik vraag me alleen af hoe lang dat goed gaat..
07 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
SGMP Pro Street - Motorbike Chain
Weet je nog vroeger? In alle haast op de fiets naar school en dan breekt die f*%& ketting. We hebben het allemaal wel meegemaakt. Dan vraag je je toch af hoe deze ketting het kan overleven tijdens een SGMP pro street dag..
07 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1953 Le Mans Jaguar C-Type
Petrolicious zet elke week een auto en soms zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag hebben we in de hoofdrol een Le Mans Jaguar C-Type uit 1953..
07 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Isle Of Man TT 2015
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. Zie hier een kleine impressie van de Isle Of Man TT 2015..
05 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Biker vs Megane RS On The Nurnbürgring Nordschleife
Een poosje terug was er een discussie in de reacties. Wie is er nou sneller, een motor of een auto? Laten we voor de grap eens kijken. Zie hier Nino Pallavicini op zijn BMW S1000-RR tegen een RenaulSport Megane RS op de Nurnbürgring Nordschleife..
03 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1964 Chevrolet Impalas Are A Lifelong Obsession
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Don Rogers over zijn passie voor de 1964 Chevrolet Impala..
30 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties