The Secret Life Of Pets - Trailer

Altijd al willen weten wat huisdieren denken, en wat ze uitvreten als jij niet thuis bent? We kunnen het vanaf 3 augustus in de bioscoop bekijken. Dan gaat namelijk de animatie 'The Secret Life of Pets' in première. Zie hier alvast de trailer. Ik zeg humor!
13 Apr '16 - in Trailers
door Patrick
TMNT: Out Of The Shadows - Official Trailer

De Teenage Mutant Ninja Turtles blijven geweldig. Want zeg zelf, martial arts schildpadden die pindakaas met mosselen pizza's eten zijn gewoon awesome. Tijd voor een nieuwe film! Zie hier de trailer van TMNT: Out of the Shadows.
12 Apr '16 - in Trailers
door Patrick
New Top Gear Series Trailer

Binnenkort gaat er weer een nieuw seizoen van Top Gear van start. Of we er op zitten te wachten is een ander verhaal. Want zonder Clarkson, May en Hammond is het wel even wennen. Voor de liefhebbers hier de trailer.
02 Apr '16 - in Trailers
door Patrick
Sausage Party - Official Red Band Trailer

Sommige films bedriegen je een beetje. Je denkt: Hey, weer een leuke animatie voor de kids, maar dat blijkt in dit geval net even anders te zijn. Kijk mee naar de trailer van 'Sausage Party'. Geweldig!
15 Mar '16 - in Trailers
door Patrick
Ghostbusters - Official Trailer

Eén geweldige klassieker uit mijn jeugd is toch wel de film Ghostbusters. Na 30 jaar komen ze nu met een remake. Of we er blij mee zijn is een heel ander verhaal. Oordeel zelf, zie hier de trailer..
03 Mar '16 - in Trailers
door Patrick
Ice Age: Collision Course - Official Trailer (2)
Ice Age: Collision Course is vanaf 13 juli 2016 te zien in de Nederlandse bioscopen. Maar om alvast in de sfeer te raken hebben we hierbij alvast de officiële trailer..
03 Feb '16 - in Trailers
door Patrick
The Angry Birds Movie - Official Theatrical Trailer
We konden er natuurlijk gewoon op wachten. Een heuse Angry Birds film. We moeten nog even wachten tot mei, maar voor de liefhebbers hier alvast de officiële trailer..
27 Jan '16 - in Trailers
door Patrick
Suicide Squad - Official Trailer
We moeten nog even wachten tot 4 augustus, maar dan kunnen we wel genieten van de film 'Suicide Squad'. Voor de liefhebber hier alvast de trailer..
20 Jan '16 - in Trailers
door Patrick
Deadpool - Red Band Trailer (2)
We worden de laatste tijd overspoelt met films vol actiefiguren. Best tof, maar er zijn er maar weinig met humor. En dan komt Deadpool om de hoek kijken! We moeten nog even wachten tot 11 februari 2016, maar voor de liefhebbers hier alvast trailer twee..
26 Dec '15 - in Trailers
door Patrick
X-MEN - Apocalypse Trailer
Liefhebbers van de X-MEN reeks kunnen binnenkort weer genieten. Het is alleen nog even wachten tot mei 2016. Want dan gaat 'Apocalypse' in première. Voor de liefhebbers hier alvast de officiële trailer..
12 Dec '15 - in Trailers
door Patrick
Red Bull - The Fourth Phase
Er zijn legio geweldige snowboard films op de markt, maar als Red Bull en Travis Rice zich ergens mee gaan bemoeien wordt het pas echt spannend. Na 'The Art of Flight', komen ze in 2016 met 'The Fourth Phase'. Voor de liefhebbers hier alvast de teaser..
19 Nov '15 - in Trailers
door Patrick
Warcraft - Trailer Tease
Als er één spel mega succesvol is dan is het World of Warcraft wel. Tijd voor een film zou je dan denken. En ja, die gaat er komen in juni 2016. Vrijdag komt de volledige trailer uit, maar voor de mensen die echt niet kunnen wachten hebben ze een kleine teaser. Dit wordt een kaskraker eerste klas..
04 Nov '15 - in Trailers
door Patrick
Final 007 James Bond Spectre Trailer
De liefhebbers van 007 kunnen binnenkort weer genieten. Het is alleen nog even wachten tot 29 oktober. Want dan gaat 'Spectre' in première. Voor de liefhebbers hier alvast de final trailer..
02 Oct '15 - in Trailers
door Patrick
The Angry Birds Movie Trailer
We konden er natuurlijk gewoon op wachten. Een heuse Angry Birds film. We moeten nog even wachten tot mei 2016, maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
24 Sep '15 - in Trailers
door Patrick
The Jungle Book - Official Teaser Trailer
Ik durf te wedden dat zeker 85% van de Biertijd bezoekers de animatie Jungle Book hebben gezien. Een regelrechte klassieker die binnenkort in andere vorm weer in de bioscoop komt. We moeten alleen nog even wachten tot april 2016, maar voor de liefhebbers hier alvast de teaser trailer..
15 Sep '15 - in Trailers
door Patrick
Deadpool - Trailer
We worden de laatste tijd overspoelt met films vol actiefiguren. Best tof, maar er zijn er maar weinig met humor. En dan komt Deadpool om de hoek kijken! We moeten nog even wachten tot 11 februari 2016, maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
05 Aug '15 - in Trailers
door Patrick
Batman v Superman: Dawn of Justice - Comic-Con Trailer
De liefhebbers van superhelden kunnen 'binnenkort' weer genieten. Het is alleen nog even wachten tot 24 maart 2016. Want dan gaat Batman v Superman: Dawn of Justice in première. Voor de liefhebbers hier de Comic-Con 2015 trailer..
11 Jul '15 - in Trailers
door Patrick
DOOM 2016 E3 Gameplay Trailer
De retro gamers onder ons hoef ik niets te vertellen over games als Unreal, Quake, en natuurlijk DOOM. Om de laatste meteen maar even in de spotlights te zetten hebben we hierbij de E3 gameplay trailer van DOOM 2016. Dat gaat weer knallen worden!
15 Jun '15 - in Trailers
door Patrick
Mad Max: Fury Road - Official Retaliate Trailer
Als er een aantal 'klassiekers' zijn die ik vroeger echt tig keer gezien heb, dan is het wel de Mad Max trilogy. Gelukkig kunnen we deze maand weer naar de bios voor een nieuw deel: Mad Max - Fury Road. Voor de liefhebbers hier alvast een nieuwe trailer..
01 May '15 - in Trailers
door Patrick
Jurassic World - Official Global Trailer
Voor de mensen die 'Jurassic Park' helemaal geweldig vonden is er goed nieuws. Binnenkort kunnen die genieten van 'Jurassic World'. Nog even wachten tot 11 juni, maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
21 Apr '15 - in Trailers
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties