20100430-motor.jpg
Hoe hard we ook ons best doen om het uit te stellen, er komt een moment dat we toch afscheid van ons aardse bestaan moeten nemen. Sommige mensen hebben bijzondere wensen als het om hun uitvaart gaat. Maar veel opmerkelijker dan opgebaard op een honda gaan we het niet meer meemaken denk ik.
30 Apr '10 - in Bizar
door Froukje
Regels in het huwelijk kun je niet vroeg genoeg duidelijk maken denkt deze bruidegom, dus maar beginnen op dag één. Bijten mag niet. Muziek!
25 Oct '08 - in Bizar
door Gerben
Defensie - Out Of The Box! Wie neemt de leiding?
Wie neemt de verantwoordelijkheid als het echt lastig wordt? Wie pakt de leiding en wie haakt af? Je ziet het in Out Of The Box. Een experiment van Defensie speciaal voor hoger opgeleiden, waarbij 6 jongeren worden opgesloten in twee boxen. Hoe komen ze eruit? En wat zou jij doen? Kijk hier!
 
Maf joh! Klopgeesten. Ik werd gek van die van mij dus heb ik hem maar een emailadres gegeven, sindsdien is het wat stiller. Ik kreeg alleen wel het verzoek in m'n inbox om eens wat aandacht aan zijn maatjes te geven anders begon het lawaai weer. Bij deze en deze dan.
02 Sep '07 - in Bizar
door Gerben
Relax man! Alles op z'n tijd. Die ordelijke, hedendaagse maatschappij ook altijd.. Tijd moet je maken, of zoiets. Dus als je lekker met je maten aan het ballen bent, moet je niet lopen zeiken.
En als we dan toch geen nut meer hebben voor wc's kunnen we er mooi nuttige dingen mee doen!
23 May '07 - in Bizar
door Gerben
Grappen, dwaasheden, babes, snelheid en een combinatie van dat alles is wat het meest in mijn portfolio voorkomt. Toch kom ik zo af en toe eens wat tegen waar zelfs ik even rustig van word en zelfs aan het lezen ga. Little miss Kenadie is een meisje van vier jaar oud en weegt ongeveer hetzelfde als haar leeftijd in kilo's. Zo kan de realiteit ook zijn.
21 May '07 - in Bizar
door Gerben
Die duitsers hebben weer iets gevonden waar overmacht voor nodig is (-ik kon het niet laten). Ze organiseren een stormloop naar een McDonalds filiaal en doen een mega-bestelling, in dit geval 2581 burgers en één happy meal. Hier de rest van hun agenda. Sehr geil!
06 May '07 - in Bizar
door Gerben
De Guru op het Biertijdkantoor is toch wel Patrick himself. Zijn positieve instelling en zijn motto 'het beste uit jezelf halen' heeft mijn ooit kleine hobbie doen uitgroeien tot een korte, doch professionele act. Binnenkort ga ik er mee de theaters in, maar voor de Biertijdbezoekers hier alvast een voorproefje. Nogmaals dank Pat!
09 Feb '07 - in Bizar
door Gerben
null
Aw, s'lief he? Zo'n cavia. Maar ja, ook cavia's gaan dood en dan liggen ze daar maar saai te zijn. Tinkebell heeft er iets op bedacht. Alles wat je nodig hebt is een teddybeertje en een bestuurbaar autootje. Knutselen maar! En als het je allemaal gelukt is, verwijzen we je graag terug naar de LED rat.
06 Dec '06 - in Bizar
door Gerben
null
Vloeistoffen zijn niet toegestaan in de handbagage om terroristische actie's te voorkomen. Hah! Wat een onzin. Je kunt al heel simpel een middelgrote explosie veroorzaken met een paar druppels gestolde vloeistof in een pen. De explosie in dit filmpje is veroorzaakt door maar één druppel. Het wordt er echt niet veiliger op.
19 Nov '06 - in Bizar
door Gerben
Venijnige dingen zijn het, die taser apparaten. Aanraking langer dan drie seconden kan spierschade veroorzaken en een spontane zaadlozing lijkt mij persoonlijk ook mogelijk. Toch zijn er mensen die zo'n ding voor de lol hebben. En als dat na een paar minuten gaat vervelen dan gooien ze elkaar gewoon met wat ninja sterretjes. Logisch.
11 Nov '06 - in Bizar
door Gerben
Eureka! Wie heeft er nu geen last van, lood in je eend na het jagen? Erg vervelend altijd, je moet dat beest compleet uit elkaar jassen om de hagel eruit te vissen wil je je kiezen heel houden. Die tijd is voorbij! Nu is er Season Shot, hagel in 5 smaken. Het vlees kruiden terwijl je aan het jagen bent. En hou je van extra scherp, pomp je gewoon nog 4 patronen in Donald!
08 Nov '06 - in Bizar
door Gerben
Een verzoek indienen voor internet in je cel lijkt mij geen goed idee in Egypte. Voor je het weet wordt je geselecteerd voor tijdsverdrijf. Kruiswoordpuzzels kennen ze daar niet, de politie daar heeft andere manieren gevonden om de tijd door te komen.
29 Oct '06 - in Bizar
door Gerben
STOP!
Natuurlijk kan niemand het waarderen als ze plots het bordje "stop politie, volgen!" voor de neus omhoog zien komen. Ruk is het zowiezo, maar wees nou gewoon verstandig en stop dan ook. De stoere jongen uithangen en stug doorrijden heeft toch geen nut!
23 Oct '06 - in Bizar
door Patrick
      

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties