Handy Boobs
Heb jij ook zo'n vrouw cq vriendin die elke keer klaagt als je je sleutels in haar tas wil stoppen? Volgende keer een dame zoeken met een behoorlijke voorgevel, die hebben ruimte zat.

Update: Gereedschapskist nodig?
29 Jul '09 - in Off Topic
door Patrick
Bic Mac
Trek in een hamburgertje maar geen zin om de deur uit te gaan? Voor een simpele Bic Mac hoef je de deur niet uit. Gewoon zelf maken. Reuze simpel en net zo lekker.
25 Jan '09 - in Off Topic
door Patrick
Defensie - Out Of The Box! Wie neemt de leiding?
Wie neemt de verantwoordelijkheid als het echt lastig wordt? Wie pakt de leiding en wie haakt af? Je ziet het in Out Of The Box. Een experiment van Defensie speciaal voor hoger opgeleiden, waarbij 6 jongeren worden opgesloten in twee boxen. Hoe komen ze eruit? En wat zou jij doen? Kijk hier!
 
Ja hurr, weer die dag waarop ik het minst de zon zie van alle dagen. Brak uit m'n gammele bed rollen en me als deze gast voelen is de grootste bezigheid, naast onzinnige dingen doornemen met een bak stevige koffie dan. Het meest gevierde moment door mij op zo'n dag is dan wel met mijn eigen gratis-sex actie komen waar gewoon niets op af te dingen valt!
07 Oct '07 - in Off Topic
door Gerben
Terwijl Pat op zoek is naar wat nieuwe bedrijfsauto's sta ik er mooi alleen voor. Zoals iemand die door kilo's post staat te graaien kom ik dan ook aardig wat rotzooi tegen. Ik denk bijvoorbeeld bij priemende prammen niet direct aan dit en bij sexy dance-moves had ik me ook wat anders voorgesteld.. Internet,bah! Dumpen kan altijd!
29 Sep '07 - in Off Topic
door Gerben
40 Seconds
Militaire vooruitgang heeft als resultaat dat close-combat steeds minder voor komt. De positie van de vijand wordt doorgegeven, pvt. Smith rochelt een groene, nog veertig seconden, pvt Smith moet plassen, de rest zoekt hun uitrusting op en dan is het genieten van het vuurwerk. Another day in the field.
18 Aug '07 - in Off Topic
door Gerben
Luminara
Het was een leuke competitie, maar aan alles komt een eind en dus ook aan Luminara. Na ruim 100 screenshots te hebben bekeken is de winnaar overduidelijk.

Nr 1: 901670 - Pierre-Yves Luyckx
Nr 2: 654490 - Bouke Hendriks
Nr 3: 536570 - Gert Jan van Scherrenburg

Willen deze gelukkige winnaars even hun adresgegevens mailen!

Inzendingen zonder screenshot konden wij helaas niet meerekenen!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!
29 May '07 - in Off Topic
door Patrick
De gorilla is z'n roes aan het uitslapen na een robbertje vechten met vier omstanders, in buurland Duitsland ben je als piloot verzekerd van sex en als liftboy behoorlijk gay, gay is een ander woord voor happy en dat laatste past wel bij een vrijdag. Proost!
18 May '07 - in Off Topic
door Gerben
QinetiQ
Parttime Biertijd logger Q77 is een jongen die niet stil kan zitten. Q is ondertussen druk bezig geweest om zijn eigen site QinetiQ succesvol van uiterlijk te veranderen. Feest dus! En dat vieren we met een geweldig optreden van Bat & Ryyd!
17 Apr '07 - in Off Topic
door Patrick
null
Oh jee, nog een maandje en dan gaat het internet een dagje uit. Althans, als het aan jou ligt. Of toch niet? Laat het ons even weten, dan weten wij ook waar we aan toe zijn! Misschien is een Biertijd huis-aan-huis blad voor n dag een optie.
23 Feb '07 - in Off Topic
door Gerben
Het blijft een apart iets, zo'n nucleaire reactie. Materie wat ruzie maakt met elkaar en alles lost op. Ik vond dit wel interessant, met behulp van CGI en een handvol overlevenden hebben ze de atoomexplosie op Hiroshima gereconstrueerd. Als ze ooit zo'n ding op Nederland gooien hoop ik dat ik hem midden op m'n harses krijg. Liever dood dan al die straling in m'n tere breekbare doch goddelijke lichaam.
27 Dec '06 - in Off Topic
door Gerben
Game Evolution
Videogames, nu de n na de andere next-gen console uitkomt is het moeilijk kiezen tussen de Xbox360, Nintendo Wii en de Sony Playstation 3. En troost, wat je vandaag koopt is morgen achterhaalt. Ace laat even zien wat ik bedoel, Game Evolution!
29 Nov '06 - in Off Topic
door Patrick
Press 1 for murder
De Biertijd linkdump is altijd goed voor wat plezier. Zo kreeg ik vanmiddag de link naar Press 1 for Murder toegespeeld. Wederom grappig gedaan van KPN en leuk om te proberen. Mocht je trouwens nog niet in het bezit zijn van een mobiel, GSMexpress geeft ze weg!
24 Nov '06 - in Off Topic
door Patrick
Free hugs!
Wie doet het nog? Een willekeurig iemand een knuffel geven omdat hij of zij gewoon even aandacht nodig heeft. Niemand toch! Iedereen denkt tegenwoordig aan zichzelf en heeft geen tijd voor een ander. Daarom even dit filmpje om te tonen dat het ook anders kan.
02 Oct '06 - in Off Topic
door Patrick
Vinyl
Wat is het eigenlijk zo vanzelfsprekend geworden h? Je zet een cd op en je bent verzekerd van perfect digitaal geluid. Natuurlijk helemaal fantastisch, maar hoe zit het met Elvis, Bill Haley, Buddy Holly en dat soort artiesten? Die moet je gewoon horen met een piep en een kraak! Biertijd laat je even zien hoe de platen van vinyl eigenlijk gemaakt worden. Zie hier deel 1 en hier deel 2!
18 Sep '06 - in Off Topic
door Patrick
Steal this film!
Peer 2 Peer programma's zoals Kazaa en Bearshare zijn natuurlijk overal te vinden, maar lijken het toch te verliezen als je ze vergelijkt met torrent's. Grote film maatschappijen verliezen miljoenen door de torrent die juist Pirate Bay weer groot heeft gemaakt. Kijk maar even mee naar deze kleine documentaire!
18 Sep '06 - in Off Topic
door Patrick
Waterdans
Wat kan een mens toch een lol beleven aan water. Dan bedoel ik natuurlijk niet spelen met een Supersoaker, maar een waterfontein op muziek compleet met kleuren. Moeilijk voor te stellen misschien, maar goede vriend Ruud laat het je graag even zien!
17 Sep '06 - in Off Topic
door Patrick
Met een paar vrienden lekker een avondje de kroeg induiken is helemaal top. Maar als het feest voorbij is moet je natuurlijk niet met je half bezopen kop achter het stuur stappen. Ten eerste moet het ten alle tijden veilig en ook zeker gezellig blijven en ten tweede wil niemand dat dit realiteit wordt!
03 Jul '06 - in Off Topic
door Patrick
Ik heb van de week naar de nieuwe Disney film Cars zitten kijken en ik moet zeggen dat ze zichzelf weer behoorlijk overtroffen hebben. Let wel, niet alleen de nieuwe animaties zijn tof om naar te kijken maar ook de retro cartoons heersen ook nog steeds!
03 Jul '06 - in Off Topic
door Patrick
      

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties