Racing Fail Compilation 2017 (23)

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met een bloedgang overheen raast. Zo ook deze week.
22 Jun '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Insane Robot Sumo Wars, BattleBots

Wij bij Biertijd zijn dol op afstand bestuurbaar speelgoed. En al helemaal als het gaat om BattleBots. Kijk mee naar een compilatie Japanse sumo robots. Zijn die dingen rap dan!
21 Jun '17 - in Cool
door Patrick
Hey Jimmy Kimmel - I Told My Dad I Love Him

Talkshow host Jimmy Kimmel weet altijd wel leuke YouTube uitdagingen te verzinnen. Zo ook tijdens Vaderdag. Laat je vader schrikken door zo hard mogelijk 'Daddy i love you!' te roepen. En dat is genoeg mensen gelukt..
21 Jun '17 - in Humor
door Patrick
Old Rusty Knife Makeover

Goede keukenmessen zijn duur. Logisch ook, maar er zijn messen die net wat duurder zijn dan de rest. En als je dan een oudje op de kop kan tikken voor weinig, dan is een beetje werk zeker de moeite waard.
21 Jun '17 - in Cool
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (86)

Nu er steeds meer mensen in Europa een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
21 Jun '17 - in WTF!
door Patrick
Colin Furze - Jet Ski Whale, Willy

Colin Furze heeft weer een nieuwe uitdaging. Een op 'afstand' bestuurbare jetski om heerlijk zelf te kunnen wakeboarden. Klinkt onmogelijk natuurlijk. Maar Colin maakt al het onmogelijke mogelijk..
21 Jun '17 - in Cool
door Patrick
Oil Spills Accidents On The Nürburgring Nordschleife

Wie wil er nou niet een rondje Nürburgring doen. Even kijken wat je auto nou precies voor prestaties in huis heeft. Maar een beetje olie op de weg kan je dag best goed verzieken..
21 Jun '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dude Perfect - Fidget Spinner Trick Shots

De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Waarschijnlijk kost het 34212 pogingen om een shot op film te krijgen, maar dat mag de pret niet drukken. Vandaag gaan ze aan de slag met Fidget Spinners..
20 Jun '17 - in Cool
door Patrick
Good Mood #86

Tijd voor een compilatie random internet awesomeness. Met andere woorden, een nieuw deel van Good Mood..
20 Jun '17 - in Cool
door Patrick
VW RoboBoy

Niet alleen Audi is heer en meester in het verzinnen van toffe commercials, ook Volkswagen kan er wat van. Ik zeg cool!
20 Jun '17 - in Commercial
door Patrick
Summer vs Winter Fails Compilation

Of er buiten een pak sneeuw ligt of dat het in de zomer gewoon dertig graden, we spelen in beide gevallen buiten. En ja, dat gaat wel eens mis..
20 Jun '17 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - Classic Alfa Romeo GTA, Tipo 105 Giulia Sprint GT

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Filippo Montini over zijn klassieke Alfa Romeo GTA..

Wel even de ondertitels aanzetten..
20 Jun '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (443)

Het verkeer is serieuze business, maar sommige mensen hebben daar een beetje maling aan. Tja, en dan krijg je dit soort praktijken..
19 Jun '17 - in WTF!
door Patrick
Lightning Fast Daddy Reactions

Als vader, en natuurlijk ook moeder moet je altijd op je hoede zijn. Voor je het weet is je kleine in gevaar. En dan is het maar goed dat je net zo snel kan handelen zoals deze vaders..
19 Jun '17 - in WTF!
door Patrick
How To Stop A Crying Baby In Seconds

Baby's janken. Dat hoort er gewoon bij. Maar om ze stil te krijgen is vaak een uitdaging. Deze vent heeft daar de perfecte oplossing voor. Succes vannacht!
19 Jun '17 - in WTF!
door Patrick
Dads Are Awesome - Father's Day 2017

Vandaag was het weer een dag met wat extra aandacht voor paps. Vaderdag is en blijft een toffe dag voor vaders, al geven we dat niet zo snel toe. Maar laten we eerlijk wezen. We zijn gewoon goed...
18 Jun '17 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Summer Edition

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Vandaag de Summer Edition.
17 Jun '17 - in Cool
door Patrick
The Slow Mo Guys - Submerged Inside A 6ft Water Balloon

De Slow Mo Guys hebben elke jaar wel weer een uitdaging met een gigantische waterballon. Zo ook vandaag. Blijft cool dat ultra slow motion.
17 Jun '17 - in Cool
door Patrick
Grandpa Loves Metallica

We hebben allemaal wel een voorkeur voor muziek. Rap, rock, pop, en ga zo maar verder. Er zijn keuzes zat. Een ding is zeker, deze opa is fan van Metallica..
16 Jun '17 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties