Perfect Photo Moment
Een fotograaf zoekt altijd het juiste moment om de perfecte foto te kunnen schieten. Al denk ik dat deze man voortaan een ander plekje zoekt..
21 May '15 - in Humor
door Patrick
Wheels Fest Motorsports Show Reel
Of het nou tweewielers zijn of zwaar geprepareerde driftmonsters. Auto's en motoren zijn de perfecte ingrediŽnten voor een middag vol pk geweld. Kijk mee naar een Wheels Fest Show Reel..
21 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Car Singalong Goes Bad
Onderweg in de auto met de radio meezingen doen we onbewust allemaal wel eens. Maar met vier man is de auto is dat gewoon een klein feestje. Totdat..
21 May '15 - in WTF!
door Patrick
Too Much Power..
Met een zwaar opgevoerde Amerikaan onder je kont laat je graag zien dat je de snelste bent van de straat. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
20 May '15 - in WTF!
door Patrick
Granny vs Beatboxer
Straatartiesten zijn er voor ons vermaak. En al helemaal voor deze oma. Gewoon losgaan en maling aan de rest. Daar kunnen sommige mensen nog wat van leren. Go granny!..
20 May '15 - in Humor
door Patrick
Emily & Supermarket Food Puns
Mocht je een keer tegen je zin in mee moeten om boodschappen te halen. Denk dan even terug aan dit filmpje. Wedden dat je nooit meer mee hoeft als je dit ook bij je vriendin doet..
20 May '15 - in Humor
door Patrick
Ferrari F12 Berlinetta Street Race Crash Dubai
Racen doe je op een circuit en niet op de openbare weg. Maar met een Ferrari F12 Berlinetta onder je kont is de verleiding wel erg groot om toch het gaspedaal wat verder in te trappen dan is toegestaan. En ja, dan gaat het wel eens mis..
20 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Kilian Martin - Searching Sirocco
Als ik ťťn man mag noemen die heer en meester is met zijn skateboard, dan is het Kilian Martin. Zie hier zijn laatste creatie: Searching Sirocco..
20 May '15 - in Cool
door Patrick
Armless Polish Pro Drifter Bartosz
Als pro drifter is het wel zo fijn dat je twee armen hebt om je auto onder controle te houden. In het geval van Bartosz is dat helaas niet het geval. Maar de beste man heeft daar 0,0 last van zo te zien..
19 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (316)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want er gaat regelmatig wat mis op de wegen. Tijd voor een verse Crash Galore..
19 May '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 17/05/15 - MotoGP Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de MotoGP special..
19 May '15 - in Cool
door Patrick
BMX - Freestyle & Street Edition
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Zo ook deze jongens..
19 May '15 - in Cool
door Patrick
Dazed & Confused Bad Trip Compilation
Of het nou door de narcose komt, of een foute pil, mensen die half van de wereld zijn kunnen best grappig zijn. We zien het in deze Dazed & Confused compilatie..
19 May '15 - in WTF!
door Patrick
Imressive Dynamic Diabolo Duo
Heb je wel eens een diabolo in je handen gehad? Dat ding een beetje rond laten draaien is op zich geen kunst. Maar wat deze gasten laten zien is toch best indrukwekkend te noemen..
19 May '15 - in Cool
door Patrick
Egg Surprise..
Voor een kok is een eitje of omelet bakken een koud kunstje. Althans, dan moeten de eitjes wel een beetje meewerken..
18 May '15 - in WTF!
door Patrick
Rapper Sjors - De Ware Liefde
Sjors Peter, ook wel Rapper Sjors, is voor ons geen onbekende. Je wilt het niet geloven, maar niet iedereen kan zijn zangkwaliteiten waarderen. Onbegrijpelijk! Zie hier zijn officiŽle videoclip 'De ware liefde'. Natuurtalentje toch?..
18 May '15 - in Music
door Patrick
Inside The AK-74
We zijn geen fans van wapens. Maar als het zo vakkundig in close-up en slow motion wordt weergegeven dan heeft het toch wel iets bijzonders..
18 May '15 - in Cool
door Patrick
FailArmy Presents: Street Troller - Ninja
Neem een lading YouTube filmpjes, combineer die met de streken van een virtuele Ninja en deze Street Troller compilatie is geboren..
18 May '15 - in Humor
door Patrick
Amazing Wakeboarding Stunt Compilation
Binnenkort gaan een groot aantal watersporters weer los. Wakeboarden is daar natuurlijk een onderdeel van. Deze gasten laten alvast zien hoe het moet..
18 May '15 - in Cool
door Patrick
MotoGP 2015 Le Mans Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes van de 2015 Le Mans MotoGP..
18 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties