Super Bowl LIV Halftime Show 2020

Laatst werd in Amerika de 54ste Super Bowl gehouden. Een gigantisch football feestje met miljoenen kijkers. Shakira en J. Lo mochten dit jaar de halftime show verzorgen. En dat was een aardig succes.
06 Feb '20 - in Music
door Patrick
Cartoon-Box #172 - Dinner With Zombies

De creaties van Cartoon Box zijn stuk voor stuk foute humor, en dat kunnen wij wel waarderen. Ook vandaag hebben ze weer een nieuwe korte animatie voor je.
06 Feb '20 - in Animation
door Patrick
Star Wars, Visual Effects CGI Star Wars, Rise Of Skywalker, Breakdowns

Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij Star Wars: The Rise of Skywalker.
04 Feb '20 - in Cool
door Patrick
Koreusity 362 - Viral Compilation

Door griep een paar dagen later, maar elke dag worden de meest toffe filmpjes geŁpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht van onze vrienden bij Koreusity.
04 Feb '20 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - BMW 1-Series M Coupe

We zien de prachtige filmpjes van Petrolicious wekelijks voorbij komen hier op Biertijd. En vandaag is niet anders. In de hoofdrol de BMW 1M Coupe van Adrian Miles.
04 Feb '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Arthur Tussik - BMW 5 Series Repair

Het blijft verbazingwekkend hoe plaatwerker Arthur Tussik elke keer weer een auto met schade hagelnieuw weet te krijgen. Vandaag gaat hij aan de slag met een BMW 5 Serie.
04 Feb '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best News Bloopers January 2020

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Jammer joh!
04 Feb '20 - in Humor
door Patrick
Scary Snowman Prank

Freaky The Scary Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop.
04 Feb '20 - in Humor
door Patrick
FailArmy

Sommige acties zie je ver van te voren al fout aflopen. Niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
04 Feb '20 - in WTF!
door Patrick
Win Compilation February 2020

Na alle falers die we regelmatig voorbij zien komen is het wellicht ook wel tof om weer eens wat winnaars te zien. Kijk mee!
03 Feb '20 - in Cool
door Patrick
Marcello Barenghi - 7 Hyperrealistic Drawings

Goed tekenen is een hele opgave, en al helemaal als je het fotorealistisch wilt hebben. Marcello Barenghi kan toveren met penselen en potloden.
30 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Jet Powered Vacuum Cleaner, Henry, Frank

Colin Furze is een eerste klas mafketel en tevens een geniale knutselaar. Vandaag tovert hij zijn standaard Henry stofzuiger om naar 'Frank' de stofzuiger met een beetje jetpower.
30 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation 01 2020

Als je met 170 over een bospad vliegt dan kan er wel eens wat mis gaan. Juist, tijd voor een verse Racing Fail compilatie en wat hoogtepunten van de Monte Carlo Rallye.
30 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Antiques Roadshow

Een horloge kan soms best een goede investering zijn. Deze man kocht in 1974 een Rolex Oyster Cosmograph. Een voor die tijd best een prijzig horloge, zo'n 345 dollar. Maar wat zal die nu waard zijn? Kijk mee!
29 Jan '20 - in WTF!
door Patrick
Shopping Cart Prank

We kennen allemaal wel iemand die liever lui is dan moe. En daar heeft deze gast een mooie oplossing voor. Geintje man!
29 Jan '20 - in Humor
door Patrick
Arthur Tussik - Toyota Corolla Repair

Het blijft verbazingwekkend hoe plaatwerker Arthur Tussik elke keer weer een auto met schade hagelnieuw weet te krijgen. Vandaag gaat hij aan de slag met een Toyota Corolla.
29 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rallye Monte Carlo 2020

De liefhebbers van rallygeweld kunnen vandaag hun lol weer op. Zie hier een lading hoogtepunten van de Monte Carlo Rally 2020.
28 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Florian 'Venom' Kohler Pool Trick Shots #83

We hebben al vaker kunnen zien hoe pool pro Florian Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Vandaag een nieuwe sessie trick shots van 'Venom'.
28 Jan '20 - in Cool
door Patrick
FailArmy

Twee februari gaat het in Amerika weer los. Dan is het weer tijd voor de Super Bowl. Deze mensen zijn er alvast klaar voor.
28 Jan '20 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - Porsche 911 by Singer

We zien de prachtige filmpjes van Petrolicious wekelijks voorbij komen hier op Biertijd. En vandaag is niet anders. In de hoofdrol de Singer Porsche 911 van Drew Coblitz.
28 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Aanraders


Advertenties