Things Not To Do At The Nürburgring Nordschleife

Even knallen op de Nürburgring Nordschleife is tof, maar zowel amateurs als pro's gaan wel eens in de fout. En dan zijn er altijd wel dingen waar je rekening mee moet houden, en ook zeker niet moet doen!
11 Aug '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best News Bloopers July 2019

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten.
11 Aug '19 - in Humor
door Patrick
Audi Q7 Crash vs Luxury Cars In Chelsea, London

We weten allemaal dat Londen een duur stadje is waar veel exotische auto's rondrijden. We weten ook dat er veel mensen met teveel geld de meest rare acties uithalen. En dan krijg je na een partijtje sporten een klapper als deze. En ja, dat is een heel duur geintje geworden...
08 Aug '19 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - 1967 Bultaco Metrella 250 Mk2

Petrolicious zet wekelijks een auto- of motorliefhebber in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Gilles Escuyer over zijn 1967 Bultaco Metrella 250 Mk2..

Wel even de ondertitels aanzetten als je Frans niet zo goed is.
08 Aug '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Cartoon-Box #146 - A Haircut For Rapunzul

Booom! Ook deze week gaan we natuurlijk niet door zonder een nieuwe creatie van Cartoon-Box. Meestal een beetje foute humor, maar dat kunnen wij best waarderen.
08 Aug '19 - in Animation
door Patrick
Racing Fail Finland Special 2019

Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
08 Aug '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jukin's Best Of Video Games

Ik ben gek van games en consoles. Of het nou een PS4, PS3, Xbox One, of een old skool Nintendo NES is, ik heb ze gehad of nog in bezit. Vaak gaat het gamen prima, maar ik ben natuurlijk niet de enige bij wie het wel eens anders gaat..
08 Aug '19 - in Humor
door Patrick
Top 8 Of The Biggest Nürburgring Nordschleife Crashes

Zoals je wellicht gemerkt hebt zijn we twee weken met vakantie en dus zal het posten niet al te regelmatig zijn. Maar vandaag zijn we er weer even! Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen niet te overmoedig worden. Want voor je het weet heb je een klein probleempje..
08 Aug '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Of MotoGP 2019 - Czech Republic

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De tiende race van dit seizoen werd gehouden in Tsjechië. Hierbij een korte samenvatting..
05 Aug '19 - in Sport
door Patrick
Koreusity 336 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
03 Aug '19 - in Cool
door Patrick
The Best Of Cartoon Box

De creaties van Cartoon Box zijn stuk voor stuk top. Vandaag zetten ze er weer een aantal op een rijtje voor je..
03 Aug '19 - in Animation
door Patrick
Petrolicious - Fiat Abarth 750 GT Zagato Coupe

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Perry Solomon over zijn Fiat Abarth 750 GT Zagato Coupe.
02 Aug '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
People Are Awesome

We gaan de week natuurlijk niet door zonder een nieuwe People Are Awesome compilatie. Vandaag doen wel heel juli in 30 minuten. Wel eerst even een biertje pakken!
02 Aug '19 - in Cool
door Patrick
Novritsch - The Craziest Airsoft Guns

We kijken regelmatig mee met airsoft sniper Novritsch en zijn vrienden. Vandaag een overzicht van de meest toffe airsoft wapens die hij heeft gebruikt.
02 Aug '19 - in Cool
door Patrick
Cartoon-Box #145 - Special Cake Delivery

Hoppa! Ook deze week gaan we natuurlijk niet door zonder een nieuwe creatie van Cartoon-Box. Meestal een beetje foute humor, maar dat kunnen wij best waarderen.
02 Aug '19 - in Animation
door Patrick
Win Compilation August 2019

Na alle falers die we regelmatig voorbij zien komen is het wellicht ook wel tof om weer eens wat winnaars te zien. Kijk mee!
02 Aug '19 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 29 2019

Als je met 170 over een bospad vliegt dan kan er wel eens wat mis gaan. Juist, tijd voor een verse Racing Fail compilatie!
02 Aug '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Marcello Barenghi - Top 7 Hyper-Realistic Drawings Vol. 6

Goed tekenen is een hele opgave, en al helemaal als je het fotorealistisch wilt hebben. Marcello Barenghi kan toveren met penselen en potloden..
02 Aug '19 - in Cool
door Patrick
Close Call... (137) - Roofer Sergey Shorokho

We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar je kan het gevaar natuurlijk ook opzoeken. Daar kan roofer Sergey Shorokho inmiddels over meepraten..
30 Jul '19 - in WTF!
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties