VitalyzdTv Gets Pranked By The Dudesons
Vitaly is op het internet groot geworden door zijn pranks. Wekelijks neemt hij wel mensen in de maling. Maar, dan kan je natuurlijk een keer iets terug verwachten. De eer aan de Dudesons..
13 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Parkour & Freerunning 2014 - No Fear
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
13 Apr '14 - in Cool
door Patrick
4 Year Old BMX Twins
Jong geleerd is oud gedaan zeggen ze wel eens. Ik kan je een ding zeggen. Van deze vier jarige tweeling kunnen we nog heel wat verwachten..
12 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Don't Text And Drive
Niet handsfree bellen onder het rijden is listig, maar sms'en gaat net een stapje verder. Wees gewoon slim en doe het niet, anders zou dit het gevolg wel eens kunnen zijn..
12 Apr '14 - in Commercial
door Patrick
People Are Awesome - Windsurfing
Denk aan windsurfen en meteen schieten een aantal dingen door je hoofd. Zomer, zon, koud bier, bikini's en witte stranden. Daar moeten wij nog even op wachten, maar deze beelden maken een boel goed..
12 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Truck Crash Galore (24) - Asia Special (2)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. We gaan ook vandaag weer eens richting Azi voor een verse Truck Crash Galore..
12 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
A-Z Of Dance
Mocht je dit weekend nog de stad induiken voor wat dansplezier, dan hebben wij misschien nog wat nieuwe moves voor je. Zie hier het dansalfabet..
11 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Hallo Jumbo!
In de supermarkt per ongeluk een potje wortels omstoten kan iedereen gebeuren. Daar zal niemand moeilijk over doen. Tenzij je een scholier bent. Want het is algemeen bekend dat elke supermarkt scholieren liever ziet gaan dan komen. Totale onzin natuurlijk, en al helemaal als je op deze manier met klanten omgaat. Doei Jumbo!
11 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 86 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 86..
11 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Second Card Dealing
Met kaarten kun je een boel geld verdienen. Maar je kan er natuurlijk ook gigantisch veel mee verliezen. En zeker met een kaartdeler als Richard..
11 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Girl Picking Up Girls
We zien wekelijks wel hoe mannen vrouwen proberen te versieren om hun telefoonnummer te bemachtigen. Maar hoe pakken vrouwen dat aan? En dan bedoel ik een vrouw die vrouwen probeert te versieren. Andrea laat het je zien..
11 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Ultimate Car Crash Compilation
Deze keer geen nieuw deel van Crash Galore, maar een ander soort compilatie. Van rallyrijders tot normale verkeerssituaties en van nieuwe missers tot web classics. We zien het in deze Car Crash Compilation..
11 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
WATTS Zap 07/04/14
Als er n heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Je weet vast wel waar we het over hebben. Zie hier een verse WATTS Zap!
10 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Bubble Pr0n
Normale plaatjes een erotisch tintje geven kan op heel wat manieren. Maar met de inmiddels bekende 'bubbels' kom je een heel eind. Zo maak je van de meest dagelijkse dingen dikke pr0n.. (volledig SFW)
10 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Old Man Fake Languages Prank
Een paar dagen terug begon een man in het Frans een heel verhaal tegen me midden in de supermarkt. Op zich prima, maar ik ken geen woord Frans. Deze oude man maakt er een geintje van om mensen wat te vragen, alleen bestaat de taal niet.
10 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Truck Crash Galore (23) - Asia Special
Na alle 'normale' bestuurders zijn nu de vrachtwagens weer eens aan de beurt. We reizen af naar Azi voor een nieuwe Truck Crash Galore..
10 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Red Bull Racing - A to Z of F1 - Part 3 (I to L)
We nemen met Red Bull Racing wederom een kijkje in de wereld van de Formule 1. Vandaag het derde deel van het alfabet. We gaan van I naar L..

Deel n en twee vind je hier!
10 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
World Of Hardstyle Spring 2014
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Spring 2014!
10 Apr '14 - in Music
door Patrick
Fuck The Poor!
Dat er mensen zijn die elke maand weer geen geld hebben om eten te kopen of zelfs op straat leven is helaas realiteit. Maar als je daar als vrijwilliger met een collectebus wat aan wilt doen ziet menig mens je niet staan. Laten we ze even wakker schudden..
09 Apr '14 - in Commercial
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties