Racing Fail Compilation Week 37 2016

Naast officiŽle rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
22 Sep '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drunk Dumbass vs Parking - Don't Drink & Drive

Als je na een avondje doorzakken moeite hebt om recht te lopen of je sleutels te vinden. Laat dan de auto staan en pak een taxi naar huis. Deze man dacht daar anders over. Eikel!
21 Sep '16 - in WTF!
door Patrick
Monkey Business Zoo

Een dagje dierentuin is altijd leuk, en al helemaal als de apen los tussen de mensen lopen. Althans...
21 Sep '16 - in Humor
door Patrick
Here's How You Bend Flat Metal Into A Lovely Car

Met de hand het complete plaatwerk van een auto op maat maken is een vak apart. Kost tevens een boel centjes, maar als je dit ziet dan weet je ook waarom.
21 Sep '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Super Gamer Builds - Uncharted 4 Treasure Chest

Als superfan van een game is het tof om iets exclusiefs te hebben. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super Gamer Builds' voor. Wat dacht je van een Uncharted 4 Treasure Chest !?..
21 Sep '16 - in Cool
door Patrick
Best Coub Vines #112

Het is Woensdag, dus tijd voor een nieuwe lading Coub vines! Dat breekt zo lekker de week..
21 Sep '16 - in Cool
door Patrick
Florian (Venom) Kohler - Incredible Pool Trick Shots By 4 Years Old Prodigy

We hebben al vaker kunnen zien hoe pool pro Florian (Venom) Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Maar vandaag is zijn vier jarige dochter aan de beurt.
21 Sep '16 - in Cool
door Patrick
Corridor Digital - Real Mario Galaxy

Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. En vandaag hebben we er weer een voor je. Zie hier 'Real Mario Galaxy'.
21 Sep '16 - in Cool
door Patrick
1:2 Saab Gripen RC Jet Model Has A Bad Day

Op afstand bestuurbaar speelgoed blijft cool, hoe oud je ook bent. Al zijn er mensen die net iets verder gaan dan de normale liefhebber. Wat dacht je van een straaljager? Om precies te zijn een 1:2 model Saab Gripen. Kost heel wat tijd en natuurlijk de nodige knaken, maar dan heb je ook wat. Althans...
20 Sep '16 - in WTF!
door Patrick
Amazing Ping Pong Trick Shots

Op badminton na is tafeltennis de perfecte campingsport. Natuurlijk zijn er ook meesters die deze sport beheersen, zoals deze gasten.
20 Sep '16 - in Cool
door Patrick
Burning Man 2016

Een evenement dat echt bovenaan mijn bucket list staat is toch wel 'Burning Man'. Het is een eind weg, en midden in de Nevada woestijn, maar tof is het zeker. Zie hier een kleine impressie van Burning Man 2016..
20 Sep '16 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Datsun 240Z

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Taz Harvey, over zijn bijzondere Datsun 240Z.
20 Sep '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Football vs Football (Soccer) Fails Compilation
Football en football, het klinkt hetzelfde maar kan een wereld van verschil zijn. Op zich niet erg, als het maar fout gaat.
20 Sep '16 - in WTF!
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (54)

Nu er steeds meer mensen in Europa een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
20 Sep '16 - in WTF!
door Patrick
Mom vs Son's Harley

Van je familie moet je het hebben. Dat is vaak best gezellig. Maar een stukje toeren op je Harley met je moeder in de auto achter je is geen best idee..
19 Sep '16 - in WTF!
door Patrick
Craziest Rooftopper Girl In The World

Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals Angela, die er juist voor kiest. Ik sla even over..
19 Sep '16 - in WTF!
door Patrick
Chevrolet Corvette C7 vs MaxWrist BMW S1000RR

Als sportief rijdende motorrijder ben je altijd op zoek naar een leuke uitdaging. En als je dan onderweg ook zo'n iemand treft dan gaat vanzelfsprekend je rechterhand jeuken. We rijden wederom mee met 'MaxWrist'.
19 Sep '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
XTreme Sports Compilation Of The Week (2)

Extreme sporten zijn we dol op. Zo hebben we vandaag weer een verse compilatie..
19 Sep '16 - in Cool
door Patrick
Man At Arms Reforged - Poppy's Hammer (League Of Legends)

De dames en heren van Man at Arms Reforged maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Poppy's Hammer fabriceren uit de game League Of Legends.
19 Sep '16 - in Cool
door Patrick
Zootopia - Censored
Zootopia is een awesome animatie en supertof voor kids. Maar met een beetje woorden wegpiepen krijg je toch een heel ander beeld..
18 Sep '16 - in Humor
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties