Kees Diks - Het Barbecue Lied

Inmiddels is het wel bekend dat wij niet moeilijk doen, en 'nieuw' Nederlands 'talent' graag een handje helpen. Wij presenteren u zanger Kees Diks, met zijn ultieme zomerhit 'Het Barbecue Lied'. Sorry alvast!
23 Jun '16 - in Music
door Patrick
Ultimate News Fails Compilation 2016 (So Far)

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten.
23 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Best Coub Vines #74

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Coub Vines. Laten we er gewoon nog eentje doen.
23 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - DIY X-MEN Making Ice Man Palm Mounted Liquid Nitrogen Freeze Blaster (2)

Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Vorige week begon hij zijn nieuwe project. Een X-MEN Ice Man Palm Mounted Liquid Nitrogen Freeze Blaster. Een hele mond vol. Vandaag het vervolg..

Deel 1 vind je hier!
23 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 24 2016

Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
23 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Picking Up A Marbled Electric Ray (+200V)

Het leven van een visserman gaat niet over rozen. En al helemaal niet als je een Electric Ray op moet pakken. Het beestje kan namelijk, als hij zich aangevallen voelt, een stroomstoot geven van zo'n 200 volt, en ja, dat is geen pretje.
22 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Matthew Adams Climbs 385FT London Skyscraper

In Londen is een exclusieve wolkenkrabber in aanbouw. Ruim 117 meter hoog, en Matthew Adams was al nieuwsgierig naar het uitzicht van boven. Wat doe je dan? Juist, klimmen! Ik sla even over.
22 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Irish Fans Dent A Car Roof The 'Fix' It And Pay The Owner

Als er een paar Ierse fans op je auto staan te springen kan je wel een deuk oplopen. Maar sportief zijn ze wel. Eerst proberen ze geld door het raam te proppen voor de schade, maar gaan later toch zelf aan de slag om de deuk ter plekken te fixen..
22 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
World's Largest NERF Gun

NERF guns zijn tof. Nou zijn er een aantal geweren te koop, en nog redelijk groot ook. Maar er is altijd baas boven baas. Deze gasten bouwden er zelf een. En ja, die is mega!
22 Jun '16 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 20/06/16

Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
22 Jun '16 - in Sport
door Patrick
Firing A Potato Gun At 20.000 fps Ultra Slow Motion

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag kijken we mee met 'Smarter Every Day' en zijn Potato Gun in 20.000 fps..
22 Jun '16 - in Cool
door Patrick
2016 Baku F1 GP Extreme Fast Pit Stop - Williams Felipe Massa

In enkele seconden een Formule 1 wagen weer op orde brengen is een kunst op zich. We kijken mee naar de perfecte pit stop van het F1 Williams team. 1,92 seconden, dat is toch bizar!
21 Jun '16 - in Sport
door Patrick
Super Gamer Builds - Star Wars Battlefront Storm Trooper & Rebel Commando Helmets

Als superfan van een game is het tof om iets exclusiefs te hebben. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super Gamer Builds' voor. Vandaag gaan ze een Star Wars fan blij maken..
21 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Devin Supertramp - Paddle Board Boxing

Dat YT filmmaker Devin Supertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voor Paddle Board Boxing!
21 Jun '16 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Selena Gomez

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Vandaag gaat hij op stap met de Selena Gomez.
21 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 1968 Porsche 911L

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Spike Feresten over zijn 1968 Porsche 911L.
21 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Zapatou Mashup - Space Story 2: Suicide Mission

Het internet staat bol van de geweldige filmpjes. Zapatou maakt er een gewoonte van om zo nu en dan een mashup te maken van al het pracht en praal wat internet te bieden heeft. In dit geval een nieuwe Sci-Fi Movie Maschup. Zie hier Space Story 2: Suicide MIssion.

Zie hier deel 1: Space Story: A Bad Day.
21 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Le Mans - The Greatest Race

Inmiddels hebben we de 24hr van Le Mans weer achter de rug. En eerlijk is eerlijk, het is en blijft een indrukwekkende race. Kijk mee naar een kleine tribute van de race door de jaren heen.
20 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Irish Fans Having Fun With The French Police

We blijven nog even in Frankrijk bij de Ierse fans. Want zeg zelf, fans en politie is niet altijd, maar in dit geval wel een mooie combinatie..
20 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Irish Fans Sing Lullabies To French Baby On Bordeaux Train

Er zijn genoeg foute beelden van het EK uit Frankrijk te vinden. Maar van dit tafereel krijg je waarschijnlijk wel een glimlach op je gezicht. Ierse fans die in de trein slaapliedjes zingen voor een Franse baby..
20 Jun '16 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties