Crash Galore (287) - Asia Special 23
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
22 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Firefighters Car Fire Fail
Een auto die in de brand staat moet toch een makkie zijn voor de gemiddelde brandweerman. Maar we weten het inmiddels. Iets simpels gaat niet altijd volgens plan..
21 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Red Bull Air Race (POV) - Martin Sonka
We zien en horen het dagelijks: Red Bull geeft je vleugels. Air Race piloot Martin Sonka heeft die vleugels, en wij vliegen een keertje mee. Hoe awesome..
21 Jan '15 - in Cool
door Patrick
SAPE-CARS Motorsport Street Play
Een auto tunen is best tof. Meer pk's uit een auto halen is simpelweg een uitdaging. Maar hoe test je vervolgens de auto? Een testbank is ook niet alles, en het circuit is te simpel. Juist, Sape-Cars gebruikt gewoon de openbare weg. We gaan op stap met een BMW M5, Porsche 911 en Ford Focus RS..
21 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
WATTS Zap 19/01/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
21 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Garbage Disposal vs Wedding Ring Restoration
Als je trouwring om wat voor reden dan ook volledig naar de maan geholpen wordt dan heb je een probleem. Althans, dat gok ik zo. Maar gelukkig zijn er altijd mensen met gouden handen die het allemaal weer in orde weten te maken. Ik zeg een knap stukje vakwerk..
20 Jan '15 - in Pics
door Patrick
Petrolicious - Life With Lucy - Camaro Ownership Changes Life Path
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Adam Martin over zijn klassieke 1968 Chevrolet Camaro..
20 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Labratten - Naaktfoto's Op Snapchat
Snel foto's van jezelf delen kun je gemakkelijk met Snapchat. Maar delen de gebruikers ook pikante foto's met elkaar? De Labratten gingen de straat op om het de mensen te vragen..
20 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Get Wrecked Compilation
We hebben allemaal wel eens teveel vertrouwen in de kwaliteit van anderen. Is het niet een fiets die afbreekt, dan is het wel een schommel die spontaan de geest geeft. Al met al wel humor! Zie hier 'Get Wrecked'..
20 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Adidas Football - There Will Be Haters
Ik heb het al vaker gezegd, een goede reclamecampagne bedenken is lastig. Er zijn een aantal bedrijven die weten wat reclame voeren is, waaronder Nike en Audi. Maar vergeet Adidas niet. Zie hier hun laatste creatie..
20 Jan '15 - in Commercial
door Patrick
DevinSupertramp - Best Of 2014
We zitten al bijna in februari maar dat mag de pret niet drukken. In 2014 hebben we heel wat toffe clips gezien van filmmaker Devin Supertramp. Tijd voor een klein overzicht..
20 Jan '15 - in Cool
door Patrick
The Force Of LEGO
Lego is het meest fantastische speelgoed dat ooit uitgevonden is, maar tevens de nachtmerrie van elke ouder...
19 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Close Call.. (85)
In de file staan door een ongeluk is geen pretje. En al helemaal niet als je een schone onderbroek nodig hebt. Zoals in dit geval..
19 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Human Beatbox 3D Hologram Ninchro Fight
Beatboxen is cool, hologrammen ook. Combineer dat met een vechtspel en dit is het resultaat. Wat kan techniek toch tof zijn..
19 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Lamborghini Huracan Crash M7 Motorway
Met een Lamborghini Huracan onder je kont denk je waarschijnlijk heel de wereld aan te kunnen. Met ruim 335km/h op de teller is er toch niemand die je bij kan houden op de snelweg. Maar hoe goed de auto ook is, er kan altijd wat mis gaan. Gelukkig hebben ze het beide overleefd..
19 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Super-Fan Builds - Batmobile Baby Stroler (Tumbler)
Als superfan van een game of film is het tof om iets te krijgen wat niemand anders heeft. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super-Fan Builds' voor. Vandaag gaan ze voor een Batman kinderwagen..
19 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Red Bull THRE3STYLE 2014 - ESKEI83
Plaatjes draaien lijkt tegenwoordig niet meer zo heel moeilijk als je bekende DJ's bezig ziet. Op de pc wat fabriceren, op een usb stick knallen en klaar. Maar vergis je niet. Er zijn ook gasten die nog 'ouderwets' goed bezig zijn. Zie hier ESKEI83..
18 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Marisa Inda - Pull Up Flow Fun
Elke week weer die verschrikkelijke pull ups doen in de sportschool komen ook een keer je keel uit. Dat moet veel leuker kunnen. En zo dacht Marisa Inda ook. Met de juiste muziek en moves is het zelfs leuk om naar te kijken..
18 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Random Act Of Kindness - Crazy Pizza Delivery Tip
Elke pizzabezorger doet zijn best om zo snel en zo heet mogelijk je pizza op tafel te krijgen. Vaak krijgen ze een kleine tip of soms helemaal niets. Deze mensen wilde één pizzabezorger even in het zonnetje zetten. En daar is Rob best blij mee gok ik zo..
18 Jan '15 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties