Road Rage.. (5)
Het hele verhaal weten we niet, maar op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook anders lopen..
17 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
NHL Dancing Kevin - Columbus Blue Jackets Dance Off
Tijdens een goede ijshockey wedstrijd zijn er altijd fans die de sfeer er in houden. Zo ook 'Dancing Kevin'. Bekend van zijn spontane dans moves. Zie hem hier in actie..
17 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 October 2014
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van oktober er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend alvast!
17 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Bird Drops The F-Bomb
Een vogel die spontaan naar je toekomt zie je niet dagelijks. En al helemaal niet als de vogel zelfs kan praten. Deze gevleugelde vriend is in ieder geval erg duidelijk..
16 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Patek Philippe 5175R Grandmaster Chime Watch How It's Made
Soms vraag je jezelf wel eens af waarom sommige mooie horloges zoveel geld moeten kosten. Nou, dat is in dit geval wel duidelijk. Zie hier hoe een Limited Edition Patek Philippe 5175R Grandmaster Chime tot stand komt. Voor de info: Er zijn er maar zeven gemaakt, en kosten zo'n 2,6 miljoen dollar per stuk..
16 Oct '14 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Indoor Surfing
Helaas is de zomer voor ons een beetje voorbij. Maar dat mag de pret niet drukken. We zoeken ons vertier gewoon binnen. We gaan met DevinSupertramp indoor surfen..
16 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Women Misses Building Implosion Because Of Dog
Als ze van plan zijn een groot gebouw neer te halen is het altijd tof om even te kijken. Maar volgende keer wel even je hond thuis laten. Voor je het weet mis je wat..
16 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Skulls And Bones

More Photography Sets!
16 Oct '14 - in Photography
door Patrick
James Kingston - Chimney Climb in Marktoberdorf, Germany
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals James Kingston, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
16 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (256)
Mocht ik ooit nog een andere baan zoeken, dan ga ik een schadeherstelbedrijf beginnen. Het mag duidelijk zijn waarom..
16 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
The Sights and Sounds of Rallycross Racing
Rallycross is tof. En met coureurs als Scott Speed, Steve Arpin, Travis Pastrana, Austin Dyne en Ken Block moet het wel een slachtveld worden. We nemen een kijkje achter de schermen..
15 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Waverly Hills Witch Prank
Spoken, heksen, geesten en monsters bestaan niet. Althans, net voor Halloween komen ze toch even tot 'leven'. We gaan langs het beruchte Waverly Hills sanatorium..
15 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Motorbike Crash Galore (13)
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motorrijder heeft wel eens mindere dagen..
15 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Arnaud Longobardi - Swoopy Summer - Speedflying
Vliegen als een vogel is voor veel mensen een wens. Helaas is dat niet mogelijk, maar met een para- of hangglider kom je redelijk in de buurt. We vliegen mee met Arnaud Longobardi..
15 Oct '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 13/10/14
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
15 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - This Ferrari 512 M Changed the Racing World Forever
Elke week zet Petrolicious een bijzondere auto en zijn eigenaar in de belangstelling. Vandaag kijken we puur naar de auto. Een 1970 Ferrari 512M..
14 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Formula Off Road Fail
De jongens en meisjes van de Formula Off Road maken er een sport van om zo snel mogelijk de top te bereiken van een extreme heuvel. Een toffe sport, maar dan moet wel alles vast blijven zitten..
14 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Sex Commercial
Heeft seks reclame nodig? Een Slovaakse artiest, die zichzelf Matus The First noemt, vindt van wel. Hij maakte deze, naar eigen zeggen, eerste commercial voor seks. Vooral om 'de daad' als een vermakelijke bezigheid te promoten..
14 Oct '14 - in Commercial
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties