Improv Everywhere - Epic Christmas Caroling
De mensen van Improv Everywhere zijn onbetwist de flashmob experts bij uitstek. Vandaag verrassen ze een nietsvermoedende familie met een heus christmas caroling koor..
17 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (6)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
17 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Ultimate Girls Fails Of The Year 2014
Fail filmpjes, we zijn er dol op. Deze keer geen stoere mannen, maar vrouwen die het dit jaar hebben moeten ontgelden..
16 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Best Of Dutch Dashcam (4)
We zien wekelijks dashcam filmpjes voorbij komen hier op Biertijd. Meestal gaan we dan richting Rusland, Polen, of nog een stukje verder, richting AziŽ. Vandaag blijven we wat dichter bij huis. Want ook in ons eigen landje maak je regelmatig wat mee op de wegen..
16 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Op Vakantie met Rob Geus
Als het televisieseizoen voorbij is neemt Rob Geus graag zelf even wat tijd voor een gezellige vakantie. Maar als je denkt dat onze vrolijke keurmeester dan twee weken lang stil blijft liggen heb je het mis..
16 Dec '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 15/12/14
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
16 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - The Fiat-Abarth Zagato is a Mille Miglia Marvel
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Carl Gustav Magnusson over zijn klassieke 1957 Fiat Abarth Zagato Double Bubble Corsa..
16 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
DevinSupertramp - World's Best Trampoline Tricks in 4K
Een beetje springen op een trampoline kunnen we allemaal wel. maar als Devin Supertramp zich er mee gaat bemoeien wordt het ineens een heel ander verhaal..
16 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Pop Danthology 2014
Elk jaar weer komt Daniel Kim met een geweldige mashup op de proppen. Zo ook dit jaar. Zie hier Danthology 2014..

MP3 hebben? Die vind je hier...
16 Dec '14 - in Music
door Patrick
Mistletoe Kissing Prank
Na twee geslaagde maretak grapjes moet er een variant komen die net wat verder gaat. Alles wat er onder de mistletoe hangt moet immers worden gekust. Succes vriend...
15 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Zapatou's Best Of Web - Part 7
Het internet staat bol van de geweldige filmpjes. Zapatou maakt er een gewoonte van om zo nu en dan een compilatie te maken van al het pracht en praal wat internet te bieden heeft. Zie hier Best Of Web 7..
15 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Final Cut 2014 - Movie Mashup
2014 was voor de filmmakers wederom een productief jaar. Er zijn weer de nodige kaskrakers geweest die een behoorlijke indruk hebben achtergelaten. Zie hier de Movie Mashup Final Cut 2014..
15 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Psycho Santa Claus Scare Prank
Op straat vreemde mensen laten schrikken is best grappig. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven. Dit soort 'geintjes' kunnen wel eens uit de hand lopen als je een verkeerde treft..
15 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Scooter Guy is the Ultimate Cock Blocker
Dit is nou weer een voordeel van motorrijden. Mocht je onderweg een leuke dame tegenkomen, dan kan je altijd even snel een babbeltje maken. Althans,...
15 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Chain- & Brakeless BMX Riding - Tazz Hernandez
Het is en blijft mooi om te zien hoe menig BMX pro de mooiste trucjes laat zien. Vandaag doet Tazz Hernandez het alleen een beetje anders. Zijn fiets heeft geen ketting en geen remmen..
15 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Walking On Cristal Clear Ice In The Slovakian Mountains
Na een paar dagen goede vorst kun je vaak al voorzichtig een klein stukje over het ijs lopen. Vaak is het ijs grijzig wit en zie je geen moer. Maar er zijn plaatsen waar dat heel anders is. Best bijzonder..
14 Dec '14 - in Cool
door Patrick
4 Year Old Emmett Perrin Combing His Hair..
Als je zoon even naar de badkamer gaat om even zijn haren te kammen dan zal geen ouder zich daar druk om maken. Ook een klein ventje wil er vandaag de dag gewoon goed uitzien. Maar als de kam ineens geluid gaat maken kan je maar beter toch even een kijkje nemen...
14 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Most Insane Ski Line Ever
SkiŽn is tof, laten we daar duidelijk over zijn. En al helemaal als er afdalingen zoals deze bestaan. Ik sla alleen even over..
14 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Santa's Pillow Fight
Laten we eerlijk wezen, een ouderwets kussengevecht is gewoon awesome. Maar helaas is vandaag de dag iedereen een stuk serieuzer en missen ze de leuke dingen van het leven. Althans, wellicht dat Santa weer wat leven in de brouwerij kan brengen..
14 Dec '14 - in Humor
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties