Train vs Snow & Trees After A Snow Storm

Morgen gaat het waaien hier in Nederland. Geen sneeuw, ijzel of wat dan ook hoor. Maar dus rijden er morgen meteen minder treinen om mensen van A naar B te brengen. Logisch? Niet echt. Er zijn landen waar een lading sneeuw en stukken bomen totaal geen problemen zijn..
22 Feb '17 - in Cool
door Patrick
Rally Driver Beppo Harrach 206 km/h Forest Run

Je moet over een paar stalen ballen beschikken om met een noodgang over bochtige en gladde bosweggetjes te knallen. Rally coureur Beppo Harrach heeft daar blijkbaar totaal geen moeite mee..
22 Feb '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bicycle Girl - Payback

Jammer genoeg worden er onderweg dagelijks dames lastig gevallen door hitsige mannetjes. Maar deze meid neemt het heft in eigen hand. Payback bitch! Fixed!..
22 Feb '17 - in WTF!
door Patrick
Worlds Most Beautiful Mountain Biking

Door de natuur heen crossen op je mountainbike is en blijft geweldig. Al laat ik het toch liever over aan de experts. Kijk mee..
22 Feb '17 - in Cool
door Patrick
VFX Games - The Art Of Compositing

Daar gaan we weer. Special effects, groene schermen, VFX, CGI en noem het maar op. Zeg zelf, wat is tegenwoordig nog echt in films?
21 Feb '17 - in Cool
door Patrick
Red Bull Racing - Max Verstappen's New 2017 Helmet

Nog even en dan gaat het nieuwe F1 seizoen weer van start. Heel Nederland is natuurlijk benieuwd of Max dit jaar het podium gaat halen. Maar voordat het 'gevecht' begint laat hij eerst even zijn nieuwe helm zien..
21 Feb '17 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Porsche 964 Carrera 4

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Peter Lentz over zijn Porsche 964 Carrera 4.
21 Feb '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dude Perfect & Florian Kohler - Pool Trick Shots (2)

Met je maten in de kroeg een gezellig potje poolen is altijd leuk. Biertje erbij, je kent het wel. Maar n ding weet ik zeker. Met Florian Kohler ga ik geen uitdaging aan. Vandaag heeft hij weer een onderonsje met de jongens van Dude Perfect..
21 Feb '17 - in Cool
door Patrick
Outdoor Fails Compilation

Je zou het niet zo snel denken, maar buiten spelen en sporten brengt wat risico met zich mee. Of ze vragen er om. Dat kan natuurlijk ook nog..
21 Feb '17 - in WTF!
door Patrick
Devin Supertramp = JetPack Rocketeer In Real Life

Sinds de James Bond film Thunderball uit 1965 zijn mensen druk in de weer om een goed werkend jetpack te maken. Inmiddels zijn we dan eindelijk zover. We kijken mee met YT filmmaker Devin Supertramp..
21 Feb '17 - in Cool
door Patrick
Crazy Haircut

Er zijn mensen die zweren bij hun kapsel. Elke keer hetzelfde. Niet echt modebewust, maar ik ben daar een van. Er zijn ook gasten die de kapper hun gang laten gaan. Je weet wel, zo'n geval van 'Doe maar een kapseltje'..
20 Feb '17 - in WTF!
door Patrick
Tough Dogs

Blaffende honden bijten niet zeggen ze wel eens. Zo te zien klopt het gezegde nog ook. Een grote muil achter een hek, maar vervolgens..
20 Feb '17 - in Humor
door Patrick
Centraal Beheer - Hulk Hogan

En van de weinige bedrijven die keer op keer met geniale commercials komt is de verzekeraar uit Apeldoorn. En ook deze keer is het weer raak..
20 Feb '17 - in Commercial
door Patrick
People Are Awesome - Women's Edition (6)

Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan wederom de dames in de spotlights.
20 Feb '17 - in Cool
door Patrick
Hello Lizard, Wave

De een heeft een hond die naar je toe komt rennen als je thuis komt. De ander weer een kat die bij je komt liggen op de bank. Er zijn ook mensen met een terrarium. Maar die beestjes kunnen verrassend sociaal zijn.
19 Feb '17 - in Animals
door Patrick
World Pool masters - Naoyuki Oi's Speech

Als Japanse pool pro mag je dan wel aardig je ballen in de pockets schieten, maar als je amper Engels spreekt is een speech na een wedstrijd toch een beetje lastig. In eerste instantie won Naoyuki Oi een wedstrijd, maar helaas ging hij later ook ten val. Zijn reacties zijn daarentegen geniaal.
19 Feb '17 - in Humor
door Patrick
MMA Move Fail, Martial, Arts

Mocht een MMA gevecht een beetje in je voordeel verlopen dan moet je niet al te snel een beetje verwaand gaan lopen doen. Want zoals je zelf wel weet is n trap of klap genoeg om lief te gaan slapen..
19 Feb '17 - in Sport
door Patrick
PAL-V Launches the PAL-V Liberty

Wil jij ook wel eens, als je in de file staat met je auto, gewoon even je auto veranderen in een heli en wegvliegen? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Check de Nederlandse PAL-V Liberty. Kost je zo'n 350.000 euri, maar dan ben je wel van het gezeur af..
19 Feb '17 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (325)

Zoals je weet gaan we het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore.
19 Feb '17 - in WTF!
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties