Banksy - Gaza
De Britse graffiti artiest Banksy staat bekend om zijn opmerkelijke kunstwerken. Zelfs in Gaza zijn nu zijn werken te bewonderen. Maar of je daar voor je plezier naar toe gaat is een ander verhaal..
26 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Eating A Banana In Front Of Strangers
Als een vrouw zachtjes op een banaan zit te sabbelen krijgt menig man daar erotische gedachtes bij. Zo ook deze heren..
26 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Top Secret Drum Corps Drum Show
Ze beweren dat het indrukwekkende Top Secret Drum Corps uit Basel Zwitserland de nummer ťťn van de wereld is. En dat kan zo maar waar zijn als ik deze beelden zo zie..
25 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Russians & Strollers
Een kind is als ouder zijnde je mooiste bezit. Met hart, ziel en zaligheid zorg je ervoor dat je kind niets overkomt. Al gaat dat in Rusland soms maar net goed..
25 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Andy Rehfeldt - Mary Poppins Sings Death Metal
Andy Rehfeldt is een muzikaal wonder. De beste man neemt de meest uiteenlopende nummers, stript de muziek, en speelt dan zelf elk instrument weer in. Maar dan wel op zijn manier. Vandaag krijgt Mary Poppins een muzikale make-over..
25 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Table Tennis Shot Of The Day
Tijdens een professioneel potje tafeltennis kan je heel wat bijzondere acties verwachten. Maar deze shot spant toch wel de kroon..
25 Feb '15 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - The Hobbit Heli Mountain Biking In New Zealand
Wat doen Hobbits in hun vrije tijd? DevinSupertramp laat het je zien. We reizen af naar Nieuw Zeeland..
25 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Zapatou - YouTube - 10th Anniversary
YouTube bestaat inmiddels tien jaar. Tijd voor compilatiemaker Zapatou om het een en ander in beeld te brengen. Hoeveel van de filmpjes herken jij?..
24 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Attaining Nirvana In A CitroŽn DS
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Jeff Suhy over zijn klassieke 1955 CitroŽn DS..
24 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Parkour Fails Compilation
De parkour en freerun filmpjes die voorbij komen zien er vaak gelikt uit en zitten vol indrukwekkende moves. Gelukkig voor ons gaat het niet altijd volgens plan..
24 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 23/02/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een nieuwe WATTS Zap is het resultaat..
24 Feb '15 - in Cool
door Patrick
The Best Videos Compilation Part 3
Elke dag groeit het aantal video's op het web. Veel niet belangrijk, maar er zijn ook legio clips die het aanzien meer dan waard zijn. We zetten er een aantal op een rijtje..
24 Feb '15 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle Spring 2015
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Spring 2015!..
24 Feb '15 - in Music
door Patrick
Crash Galore (295)
Wij hebben hier in Nederland gelukkig nog weinig last van sneeuw en gladheid. Maar er zijn landen waar het nu een gevecht is om je auto heel te houden. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
24 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Rocket Snowboard
Wintersport is tof. Maar als je door de aprŤs-ski niet vooruit te branden bent, of er zit een heuveltje even tegen dan is dit board wel erg handig..
23 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Top Gear S22E05

Previous Top Gear Season 22 Episodes Here!
23 Feb '15 - in Television
door Patrick
How To Open 8 Beers Worker Style
Na het werk een biertje pakken is niet ongebruikelijk in de bouw. Maar hoe open je in ťťn handeling acht flesjes pils? Nou, zo dus!
23 Feb '15 - in Cool
door Patrick
The 2015 Oscars

More Photography Sets!
23 Feb '15 - in Photography
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties