Tim Bradbury AKA Tiny Tim - Joining The Army

Vraag een kleine jongen wat hij later wil worden en je zal zeker in het rijtje militair voorbij horen komen. Ook Tiny Tim ziet een toekomst in het leger wel zitten..
24 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Ukraine Weapon Depot Fire

Als je huis in brand komt te staan is dat een ramp, zo ook bij je eigen bedrijf. Maar als er een wapenopslag in vuur en vlam opgaat is het toch wel zo slim om even de benen te nemen. Beelden zijn vanuit de Oekraďne.
24 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
CGI & VFX Breakdowns: The Angry Birds Movie

Daar gaan we weer. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag in de hoofdrol: The Angry Birds Movie!
24 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Rémi Gaillard - Worker

Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Zo ook vandaag..
24 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 March 2017

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de vierde week van maart er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
24 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Indoor Skydancing With Maja Kuczyéska

Trainen in een windtunnel is voor veel skydivers de normaalste zaak van de wereld. Alleen is Maja Kuczyéska van een heel andere orde..
23 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Rube Goldberg Machine Baby Gender Reveal

Het geslacht van je kindje verklappen kan natuurlijk met een blauwe taart, of roze ballonnen. Maar dit stel doet net wat meer moeite. En wel met een heuse Rube Goldberg machine..
23 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Scottish Weather
Als je 's ochtends uit het raam kijkt weet je gelijk wat voor dag het gaat worden. Maar in Schotland is dat toch net even anders..
23 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Colin Furze - BBC Top Gear Project #2 - 600cc 100HP Bumper Car

Vorige week zagen we geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel Colin Furze een begin maken aan zijn Stig Top Gear Project: Een 100pk sterke botsauto. Vandaag gaan we verder met deel twee!
23 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 10 2017

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met een bloedgang overheen raast. Kijk mee!
23 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dumbass Driver Blocks Street Crossing

Een zebrapad zorgt ervoor dat mensen op een veilige manier de weg over kunnen steken. Maar als een lompe eikel zijn auto vol op het zebrapad zet moet je toch wat anders verzinnen..
22 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Freaky The Scary Snowman Scaring Men

Freaky The Scary Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop.
22 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Porsche - Decades Of Disruption

Porsche is al jaren een van de trendsetters in de autobranche. En dat kan niemand ontkennen. Tot op de dag van vandaag blijven ze met de mooiste modellen en nieuwe techniek komen. Kijk mee naar de mini docu 'Porsche: Decades Of Disruption'.
22 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Good Mood #43

Tijd voor een compilatie random internet awesomeness. Met andere woorden, een nieuw deel van Good Mood..
22 Mar '17 - in Cool
door Patrick
ShortCuts - Urban Snowboarding

Terwijl wij verlangen naar de zomer zijn ze ergens anders nog druk aan het snowboarden. Maar dan wel op de Urban manier.
22 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Best Of Dashcams - Europe Police In Action

Nu er steeds meer mensen in Europa een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van opmerkelijke momenten. Zo ook deze keer..
22 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Beat Traffic Jams With The Hum Rider

Sta jij morgenochtend ook waarschijnlijk weer in de file om naar je werk te gaan? Wellicht is het dan toch eens tijd om een Hum Rider aan te schaffen..
21 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
You Got Bird Fucked!

Ook dieren hebben wel eens een hitsige bui. Maar om dan maar meteen de eerste de beste volwassen vent te 'pakken' is best apart..
21 Mar '17 - in Animals
door Patrick
Northbound - Skateboarding on Frozen Sand

Skateboarden is cool. Maar wat dacht je van een sessie op het strand? Lang leve de kou!
21 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Busted! Burglars Caught In The Act

Inbreken is een vak apart. Je moet het zo doen dat niemand het merkt en dat je natuurlijk niet gezien wordt. Al is dat blijkbaar niet voor elke inbreker vanzelfsprekend..
21 Mar '17 - in Humor
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties