UK Bad Drivers (38)

Eergisteren hadden we al een lading wegpiraten uit Engeland. Vandaag plakken we er gewoon nog eentje aan vast. Zie hier deel 38 van UK Bad Drivers..
21 Aug '16 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (396)

Zoals je weet gaan we het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore.
21 Aug '16 - in WTF!
door Patrick
Make It Extreme - Gas Powered Aluminium Boat

Met heerlijk weer zouden we allemaal wel een bootje willen. Zo ook deze gast. Maar dan wel zelf bouwen en alleen maar geschikt voor één persoon. Dat is wel zo relaxt..
21 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Best Of MotoGP 2016 Czech Republic

Vandaag was het weer tijd voor de MotoGP. De elfde race van dit seizoen werd gehouden in Tsjechië. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten..
21 Aug '16 - in Sport
door Patrick
Awesome Street Art, Vandalism

Wat 'kunst' op de muren spuiten zien veel mensen als vandalisme, of wel verloedering van de buurt. Op zich hebben ze wel een punt, maar er zijn ook gasten die wat tofs willen laten zien..
20 Aug '16 - in Cool
door Patrick
CGI & VFX Breakdowns: The Walking Dead Season 6

Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij het nieuwste seizoen van 'The Walking Dead'.
20 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 3 August 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee.
20 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Dominik Sky - Next Level - Showreel 2016

Elke parkour en sportfanaat blijft zichzelf door veel trainen verbeteren. Zo ook Dominik Sky. Zie hier zijn Next Level Showreel 2016..
20 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Best Coub Vines #96

We gaan het weekend natuurlijk niet door zonder een lading Coub vines. Zie hier deel 96..
20 Aug '16 - in Cool
door Patrick
UK Bad Drivers (37)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
19 Aug '16 - in WTF!
door Patrick
Fails Of The Week 3 August 2016

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van augustus er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
19 Aug '16 - in WTF!
door Patrick
The World From Above With Max & Zack - Urbex - Red Bull, Rooftopper

Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals Max en Zack, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
19 Aug '16 - in WTF!
door Patrick
Stuart Edge - Drone Money Drop

Goocheltrucjes uithalen, mensen verrassen en vrouwen versieren. Stuart Edge is van alle markten thuis. Vandaag gaat hij met een drone bij de plaatselijke burgerboer wat geld uitdelen..
19 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Magic Of Rahat - Zombie In A Morgue Prank

Mensen in de maling nemen is altijd leuk. En laat Rahat daar nou heer en meester in zijn. Vandaag neemt hij ons mee naar een lijkenhuis..
19 Aug '16 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 14/08/16

Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
19 Aug '16 - in Sport
door Patrick
How To Hide Your TV In The Ceiling

Als er één ding is die overal in een huiskamer te vinden is, dan is het wel de TV. Vandaag de dag worden ze groter en groter en staan of hangen ze eigenlijk een beetje in de weg. Deze man bedacht daar een oplossing voor. Best creatief kan ik je zeggen.
18 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Train Journey In Mumbai India

Reizen met de trein. Als we dat ventje van de reclame mogen geloven is het de perfecte manier om van A naar B te gaan. Geloof me, niets is minder waar. We schakelen even over naar Mumbai, India..
18 Aug '16 - in WTF!
door Patrick
Colin Furze - 360 Swing + Paramotor = Awesome!

Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Inmiddels is zijn laatste project, de Huge 360 Swing, af. Maar zoals we Colin kennen moet er altijd nog wat extra kracht toegevoegd worden. In dit geval een paramotor..
18 Aug '16 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties