Game of Thrones - Season 4 - VFX Breakdown
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we wederom een kijkje achter de schermen bij het vierde seizoen van Game Of Thrones..
28 Aug '14 - in Cool
door Patrick
2up1down - 2 up 1 down
Met twee vrienden een dagje het strand opzoeken voor een paar uurtjes kitesurfen is simpelweg tof. Maar als er dan één zijn kite is vergeten dan moet je toch iets verzinnen. Deze gasten hebben dé oplossing!
28 Aug '14 - in Cool
door Patrick
EJC 2014 Fight Night - Combat Juggling - Iver Roar Tronstad vs Jochen Pfeiffer
Kan jij een beetje jongleren, en ben je in voor wat meer actie? Wellicht is 'Combat Juggling' wat voor je. Tijdens de EJC 2014 (European Juggling Convention) gingen Iver Roar Tronstad en Jochen Pfeiffer het duel aan..
28 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Smartphone Photography Tips & Tricks
Met een smartphone mooie foto's maken is voor genoeg mensen nog best een uitdaging. Maar het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn om een leuk plaatje te schieten. Zie hier een aantal Tips & Tricks..
28 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Eli Reed's Skateboarding Fantasy At The Playboy Mansion
Als je hard onderuit gaat kan je wel eens een poosje wat verward zijn. Dat overkwam Eli Reed ook tijdens een van zijn skateboard sessies. Maar er zijn ergere dingen om over te dromen..
28 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Tomatina 2014

More Photography Sets!
28 Aug '14 - in Photography
door Patrick
The Taser Photoshoot (Extended)
Wat voor gezicht trekt iemand als ze een schok van een taser krijgen? Fotograaf Patrick Hall was ook benieuwd en deed de test..
28 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers August 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie is. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
28 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Catching A Daughter Doing Selfies
Best leuk al die social media. Maar iedereen zit tegenwoordig foto's van zichzelf te schieten. Ja, selfies zijn hot. Maar als je zo met vaders meekijkt is het toch eerder lachwekkend..
27 Aug '14 - in Humor
door Patrick
How To Eat Sushi
De sushirestaurants schieten als paddenstoelen uit de grond de laatste tijd. En ik moet zeggen, het is heerlijk. Maar wat is nou de juiste manier om het te eten? Sushimeester Naomichi Yasuda laat het ons zien..
27 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Drawing Robin Williams, Heather Rooney
Er zijn heel wat mensen die mooi kunnen tekenen, maar foto realistisch tekenen is vak apart. Heather Rooney is een dame die de kunst aardig onder de knie heeft. Zie haar meesterwerk van de helaas overleden Robin Williams..
27 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Sam Pepper - My Sexual Fetish..
Soms vraag je jezelf wel eens af wat mensen nou echt opwindend vinden. Vaak blijft het gissen en zal je het nooit weten. Sam Pepper ging de straat op om het ze simpelweg te vragen..
27 Aug '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 25/08/14
Nu de US Open weer in volle gang is staat de nieuwe WATTS Zap in het teken van tennis. Dat kunnen wij wel waarderen..
27 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Motorbike Crash Galore (10)
Niet alleen in de auto moet je goed op je hoede zijn, ook op de motor is het oppassen geblazen in het dagelijkse verkeer..
27 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Lost And Found Fails Compilation
Je zal het niet verwachten maar we verliezen door de jaren heen heel wat spullen. Is het geen bril, schoen of skateboard dan is het vast wel iets anders. Kijk zelf maar..
26 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Subaru Impreza Rally Crash & Go
Tijdens een rallywedstrijd kan het wel eens fout gaan. Je auto in puin en vaak is het dan over en uit. Maar Patrick Richard en Alan Ockwell denken daar heel anders over. Stel bazen zijn het!
26 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Improv Everywhere - Black Tie Beach 2014
Het is even stil geweest rondom de flashmob experts Improv Everywhere, maar ze zijn terug. Vandaag gaan we gezellig met z'n allen naar het strand. Maar wel in 'black tie' natuurlijk..
26 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Bicycle Fails Compilation
Fietsen is goed voor je lichaam en conditie. Althans, dat zeggen ze. Maar dat is niet altijd het geval..
26 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
DevinSupertramp - Human Water Catapult
Helaas is de zomer voor ons een beetje voorbij. Maar daar heeft DevinSupertramp geen last van. Hij neemt ons weer mee voor een dosis waterpret..
26 Aug '14 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties