Beer Yoga

Sporten is niet niet echt mijn ding als ik eerlijk ben. En ik ben al helemaal geen yoga fan. Maar bier yoga!?..
12 Oct '17 - in Cool
door Patrick
Hell's Club 2 Movie Mashup New Version

We zien regelmatig mashups voorbij komen hier op Biertijd. Maar dit is wederom een meesterwerk. Heb je altijd al willen weten waar alle filmsterren zich 's avonds vermaken? Zie hier de nieuwe versie van Hell's Club 2.
12 Oct '17 - in Cool
door Patrick
MotoGP 2017 Minimoto Challenge

Komend weekend gaat de MotoGP los in Japan. Maar voor de jongens los gana op het circuit is het eerst tijd voor wat ontspanning. En wel in de vorm van een Minimoto challenge..
12 Oct '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Throwback Thursday Fails Compilation (24)

Hoppa donderdag! Tijd om weer eens een lading fails en bails uit de oude doos te halen. Enjoy!
12 Oct '17 - in WTF!
door Patrick
Novritsch - Painful DIY BBgun vs Airsofters

We kijken regelmatig mee met airsoft sniper Novritsch. Zo ook vandaag. Alleen heeft hij deze keer een zelf gemaakte BBgun. En ja, ook dat kan behoorlijk pijn doen..
12 Oct '17 - in Cool
door Patrick
The Slow Mo Guys - Splitting Pellets With A Knife

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag gaan we met de Slow Mo Guys een beetje lol trappen met ballonnen, een mes en een luchtdrukpistool..
11 Oct '17 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Miley Cyrus

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Deze keer meent hij Miley Cyrus mee voor een ritje..
11 Oct '17 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation 2017 (40)

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met een bloedgang overheen raast. Zo ook deze week.
11 Oct '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe 103

Ook vandaag gaan we natuurlijk niet door zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse lading dashcam beelden uit Europa..
10 Oct '17 - in WTF!
door Patrick
Best Halloween News Bloopers

Nog even en dan is het weer Halloween. De favoriete dag van mijn dochter. 5 jaar jong en voor de duivel niet bang. Deze nieuwsreporters denken daar anders over..
10 Oct '17 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - 1957 Brütsch Mopetta

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag een iets ander verhaal. Zie hier Dr. Sasha en zijn 1957 Brütsch Mopetta. Wat een tof ding!
10 Oct '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
32BitsOfGil Drone Racing League Miami Fastest Lap

Met een drone je buurvrouw filmen is natuurlijk best leuk. Maar de DRL, Drone Racing League gaat net een stapje verder. Check het snelste rondje van 32BitsOfGil tijdens Miami Nights. Bizar!
10 Oct '17 - in Cool
door Patrick
On The Job Fails Compilation

De meeste van ons gaan met plezier naar het werk. Want zeg nou zelf. Het is toch heerlijk als een collega zichzelf voor paal zet..
10 Oct '17 - in WTF!
door Patrick
Good Mood #147

We gaan de week natuurlijk niet in zonder een verse lading internet awesomeness. Zie hier een verse Good Mood..
09 Oct '17 - in Cool
door Patrick
Sculpting Freddie Mercury

Freddie Mercury, wie kent hem niet? De zanger van de legendarische band Queen is al een poosje niet meer onder ons. Maar er zijn mensen die nog dagelijks aan hem denken. Tijd voor een miniatuur van de beste man. Respect!
08 Oct '17 - in Cool
door Patrick
Cats vs Birds Fails Compilation

De een is een kattenmens, de ander heeft liever een gevleugelde vriend. Een ding is zeker, met beide maak je opmerkelijke momenten mee..
08 Oct '17 - in WTF!
door Patrick
Koenigsegg Agera RS 0-400-0 Km/h - 36, 4 Sec

Een paar weken terug heeft Bugatti een nieuw wereldrecord neergezet met de Bugatti Chiron. Van 0 naar 400 en weer terug naar 0 in 42 seconden. Dat is een behoorlijke prestatie. Maar drie weken later kwam Koenigsegg met de Agera RS op de proppen. Wat dacht je van 36,4 seconden? Bizar!
07 Oct '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Good Mood #146

Zaterdagavond. Tijd voor een compilatie random internet awesomeness. Met andere woorden, een nieuw deel van Good Mood. Enjoy!
07 Oct '17 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties