The Brush Dance From Irish Celtic

Bij een trouwerij moet gedanst worden. En al helemaal in Ierland. Al doen die dat net wat anders dan wij gewend zijn. Niet minder indrukwekkend kan ik je zeggen.
08 May '16 - in Cool
door Patrick
Amazing Ski Tricks 2016

Een heuveltje af skiŽn gaat nog prima, maar meer dan dat gaat behoorlijk lastig worden. Deze gasten hebben daar geen problemen mee.
08 May '16 - in Cool
door Patrick
Deadpool Gag Reel

Deadpool is op zichzelf al een toffe film, maar ook de bloopers mogen er zijn. Zie hier de Deadpool Gag Reel..
08 May '16 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (376)

We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van.
08 May '16 - in WTF!
door Patrick
Best Of MotoGP 2016 France, Paddock Girls

Vandaag was het weer tijd voor de MotoGP. De vijfde race van dit seizoen werd gehouden in Frankrijk. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten..
08 May '16 - in Sport
door Patrick
Zapatou - Space Story: A Bad Day

Het internet staat bol van de geweldige filmpjes. Zapatou maakt er een gewoonte van om zo nu en dan een compilatie te maken van al het pracht en praal wat internet te bieden heeft. Zie hier 'Space Story: A Bad Day'..
08 May '16 - in Cool
door Patrick
De Allerfoutste Openingszinnen (3)

Er zijn heel wat manieren om aan een leuke vriendin te komen. Met een goede openingszin kom je al een heel eind. Maar dan moet je wel de juiste nemen.
07 May '16 - in Humor
door Patrick
Doom 2016 Official Launch Trailer

De retro gamers onder ons hoef ik niets te vertellen over games als Unreal, Quake, en natuurlijk DOOM. Om de laatste meteen maar even in de spotlights te zetten hebben we hierbij de officiŽle launch trailer. Vanaf volgende week in de winkels.
07 May '16 - in Trailers
door Patrick
Jimmy Kimmel - What's the Biggest Lie You Ever Told Your Mom?

Jimmy Kimmel's crew gaat regelmatig de straat op om de mensen wat vragen te stellen. Nu met Moederdag voor de deur is de vraag: Wat is de grootste leugen die je ooit aan je moeder hebt verteld?
07 May '16 - in Humor
door Patrick
Awesome Whoosh Bottle Experiment

Leuke experimenten zijn we altijd voor te vinden. En al helemaal als er ethanol en vuur aan te pas komt. Lang leve de 'Whoose Bottle'..
07 May '16 - in Cool
door Patrick
Lamborghini Huracan vs VW Golf R

Met een Lamborghini Huracan onder je kont denk je waarschijnlijk heel de wereld aan te kunnen. En al helemaal als er een Golf R naast je komt staan. Maar soms kom je van een koude kermis thuis..
07 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 1 May 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee.
07 May '16 - in Cool
door Patrick
Check Your Bananas!
Eet gezond en pak zo nu en dan eens een banaan. Klinkt prima, maar als je naar de markt gaat voor een tros, check ze dan eerst even voor je ze in de fruitschaal gooit. Voor je het weet heb je onverwacht bezoek..
06 May '16 - in WTF!
door Patrick
Car Driver vs Biker Road Rage

Motorrijders en automobilisten, het blijft een apart stel. Bij het kleinste misverstand onderweg hebben ze gelijk ruzie. Maar sommige mensen zijn echt niet goed bij hun hoofd.
06 May '16 - in WTF!
door Patrick
Pistol

De heren van Pistol Shrimps blijven ons vermaken. Is het geen Star Wars of Batman, dan pakken ze wel de Hobbits beet om die hun eigen draai te geven.
06 May '16 - in Humor
door Patrick
DiResta: Leather Back Pack

Als je op zoek bent naar een leren rugzak kan je natuurlijk een winkel binnenstappen en er een kopen. Maar dat is de uitdaging niet. Jimmy DiResta, de man met gouden handen, laat zien hoe je er zelf een maakt.
06 May '16 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 May 2016

Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Bij deze mensen zat het deze week een beetje tegen. Niet erg, kunnen wij wel waarderen.
06 May '16 - in WTF!
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Gwen Stefani

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Vandaag is Gwen Stefani aan de beurt..
05 May '16 - in Cool
door Patrick
Happy Cinco De (Drinko) Mayo Day

Cinco de Mayo day, dat klinkt als een dagelijkse trip naar de plaatselijke snackbar. Maar niets is minder waar. Het is een waar zuip festijn. En ja, dat gaat wel eens mis.
05 May '16 - in WTF!
door Patrick
Dude Perfect - Lawnmower Racing Battle

Grasmaaien zuigt, maar als je het over een andere boeg gooit is het gewoonweg awesome. De jongens van Dude Perfect gaan even los..
05 May '16 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties