Donnie Does - Chinese Ikea
Je moet toch iets verzinnen als je je huis bent uitgezet. En dan is de Ikea wel een uitkomst. Donnie vermaakt zich er prima in ieder geval..
04 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (274)
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een nieuwe lading brokkenpiloten..
04 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
McDonalds Online Film Cadeau!

Weet je nog van vroeger? Met je vriendinnetje even langs de Mac om vervolgens gezellig een filmpje te pakken. Er is na al die jaren weinig veranderd aan die combinatie. Want als je nu naar McDonald's gaat krijg je bij elk Groot Voordeelmenu of Salademenu een online film cadeau. En niet zo maar een, je kunt met de Videoland voucher kiezen uit 50 topfilms om weer eens ouderwets samen languit op de bank te genieten..
 
DJ Earworm Mashup - United State of Pop 2014 (Do What You Wanna Do)
Net als vorig jaar is het DJ Earworm gelukt om een mash-up te maken van de 25 beste nummers uit de Billboard top 25. Zie hier 'United State Of Pop 2014'..
04 Dec '14 - in Music
door Patrick

Luchtverkeersleiders ook! Zij zorgen 24/7 voor het begeleiden van vliegtuigen in ons luchtruim en op Nederlandse vliegvelden. En het mooie is: met 17 jaar en minimaal een vwo-diploma kun je al solliciteren naar deze droombaan. Kom je door de selectie, dan word je betaald opgeleid en ben je daarna verzekerd van een baan. Dus waar wacht je nog op? Laat de luchtverkeersleider in je los en solliciteer op luchtverkeersleider.nl
 
Rémi Gaillard - Owl vs Police
Je weet dat als de vrolijke Fransoos Rémi Gaillard in de buurt is je op moet passen. Zelfs als je een politieagent bent..
04 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Funny & Crazy Drunk People
Wij steken niet onder stoelen of banken dat we van een aardig biertje houden. Maar zoals je weet eens is het genoeg. Ga je dan toch verder dan krijg je dit soort praktijken..
04 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Always Wear Your Seatbelt!..
Regelmatig zie je mensen rijden zonder hun autogordel om te doen. Op zich al een kwalijke zaak. Maar als je tot het niveau 'straatcoureur' hoort, wees dan verstandig en doe gewoon je gordel om. Want voor je het weet is je leven in één klap voorbij...
03 Dec '14 - in Shock!
door Patrick
Jackie Chan - How To Do Action Comedy
Er zijn maar weinig acteurs die zelf alle stunts voor hun rekening nemen. Daar hebben ze immers stuntmannen voor. Maar Jackie Chan heeft die niet nodig. De beste man is werkelijk een vak apart. Kijk maar mee..
03 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Making Out With Hot Girls - Card Tricks
Ben je op zoek naar wat aandacht van de vrouwtjes? Leer een goede goocheltruc en ga de straat op. Typische Win-Win situatie. Nu alleen nog weten hoe hij het doet..
03 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Russian Pedestrians..
Dat het regelmatig fout gaat op de Russische wegen weten we inmiddels. Maar zelfs de voetgangers zijn zo nu en dan de weg kwijt..
03 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Daredevil Alexander Rusinov (215m)
Sommige mensen spenderen uren per week in de sportschool om wat beweging te krijgen. Alexander Rusinov doet dat op een andere manier en zoekt het liever wat hoger op. Ik krijg al zweethanden als ik hem bezig zie..
03 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (4)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
03 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Two Year Old Dubstep Kid Tegan - Cave
Als je nog een kleine uk van twee bent kijk je op tegen sommige mensen. In dit geval is het Tegan die de moves van Marquese Scott (ook bekend als Nonstop) erg kan waarderen. En dat laat hij met alle plezier zien..
02 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Truck vs Car
Op een tweebaansweg bij een verkeerslicht met je auto tussen een vrachtwagen en een ambulance gaan staan lijkt een goed plan. Je bent immers met je Golf toch een stuk sneller weg dan die vrachtwagen. Maar de praktijk laat iets anders zien..
02 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
MTM Talladega Audi S8 Insane 0-280 km/h Acceleration
Heb jij een Audi S8 onder je kont en gaat het voor je gevoel allemaal zo snel niet meer. Zet hem eens neer bij de tuners van MTM. Die zorgen ervoor dat je auto van ruim 2000 kilo in 3 seconden op de 100km/h zit. In de MTM Talladega 4.0 TFSI S8 proppen ze voor het gemak 760pk. Met deze acceleratie als resultaat..
02 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Short Film - The Op Shop
Werken in een klein tweedehandswinkeltje kan elke dag verrassend zijn. Je weet immers nooit wat je binnen krijgt. En als je dan een vreemd voorwerp in handen krijgt, dan moet je toch zelf uitzoeken waar het 'speeltje' goed voor is. We zien het in de korte film 'The Op Shop'..
02 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Ultimate Animal Fails
Wij mensen gaan regelmatig de fout in, maar gelukkig zijn we niet de enige. Ook de dieren hebben daar wel eens last van..
02 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Regrooving Tires
Zijn je autobanden rijp voor vervanging? Dan kan je twee dingen doen. Laat ze bijwerken, of koop verstandig gewoon een nieuw setje banden. Ik zeg optie twee!..
02 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
How To Remove Your Movember Mustache
Movember is leuk, en veel mensen lopen trots met een grote snor. Maar het is inmiddels december en dus tijd om de harige lip te kortwieken. En dat kan op verschillende manieren..
01 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Surprise Zombie Clearout
Hoe geweldig is dit! Stel je komt thuis en je krijgt voor je verjaardag een huis vol zombies. Voor de deur liggen twee Nerf Guns, en daar begint het gevecht. Game on!
01 Dec '14 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties