Ikea - Experience The Power Of A Powerbook
Vandaag zie je door de apps het internet niet meer. Of was het bomen en een bos? Digitale techniek is nog steeds de toekomst. Ikea gaat zoals gebruikelijk net een stapje verder. Zie hier hun revolutionaire Bookbook...
04 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Counterfeit Money
Ga je een keer door de drive thru voor een snelle snack blijk je bij het afrekenen vals geld gekregen te hebben. Sterker nog, het gezicht van de werknemer staat op het dollar biljet. Wederom tof verzonnen van Rahat en Joshin..
04 Sep '14 - in Cool
door Patrick
SA Wardega - Mutant Giant Spider Dog
Mocht je ooit een leuk geintje uit willen halen, koop dan eens een tof kostuum voor je kleine keffer. Voor je het weet heb je de mensen aan het rennen..
04 Sep '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 01/09/14
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Korte fragmenten overgoten met een toepassend muzikaal sausje. Zie hier een verse WATTS Zap!
04 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Malta Bus Driver Steering Wheel Problem
Mocht je op vakantie naar Malta gaan dan kan je daar beter het openbaar vervoer pakken dan een auto huren. Want dat is wel zo veilig toch? Althans...
04 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Balls Of Steel Workout
Er zijn legio mensen die naar de sportschool gaan om hun conditie op peil te houden en natuurlijk wat spieren te kweken. Maar dat kan je toch ook thuis doen en eventueel in een speeltuintje? Wel zo veilig..
03 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Stepping On Jordans In The Hood
Er zijn heel wat dingen die je in de 'hood' uit kunt halen. Maar waag het niet om op iemands nieuwe Jordans te gaan staan. Dan heb je pas echt een bak gezeik..
03 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
DevinSupertramp - World's Best Basketball Freestyle Dunks - Lords of Gravity
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we basketballen, Supertramp style!
03 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Fastest Audi RS7 In The World by APR
Dat de jongens van Dragtimes beschikken over erg mooi speelgoed hebben we al meerdere keren laten zien. Vandaag gaan we de strijd aan met een APR Audi RS7 met zo'n 750pk. We zetten daar tegenover: Een BMW M3 (820pk), een Mercedes CLS 63 AMG (840pk), en een Porsche 911 Turbo (620pk). Wie gaat het winnen?..
03 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Breaking Strangers Neck Prank, Roman Atwood, Sam Pepper
Roman Atwood gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Vandaag doet hij dat met collega pranker Sam Pepper..
03 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Ken Block Nagoya Experience With D1
Dat Gymkhana pro en rallycoureur Ken Block behoorlijk kan sturen weten we inmiddels. Maar wat als hij het op moet nemen tegen een D1 drift kampioen? Let the best man win!
03 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Checkers Win!
Dammen is een leuk spel om een rustige dag door te komen. Tactiek is alles. En deze man weet daar goed gebruik van te maken..
02 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Road Rage Russian Style 2.0
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
02 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Holden Torana Burnout On A Hoist
Voor heel veel mensen is sleutelen aan hun auto een geweldige hobby. Maar als je elke keer weer de brug op en af moet om een proefritje te maken dan kost dat wat tijd. Dus waarom niet gewoon je auto testen op de brug zelf ? Biertje erbij en gaan!..
02 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull Cape Fear 2014 - Best Surfing Action
De rode stier staat garant voor spectaculaire uitdagingen. Als ze dan een surf evenement organiseren dan weet dat het niet voor mietjes is. Zie hier een kleine impressie van Red Bull Cape Fear 2014..
02 Sep '14 - in Cool
door Patrick
ALS Ice Bucket Challenge Fail Compilation (3)
De 'ALS Ice Bucket Challenge' zal niemand ontgaan zijn. Maar niet iedereen kreeg het voor elkaar om simpelweg een bak ijswater over zich heen te (laten) storten. We zetten wederom wat missers op een rijtje voor je..
02 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - The Land Rover Series III Is Equipped For Adventure
Ook vandaag zet Petrolicious weer een autoliefhebber en zijn passie in de spotlights. Vandaag kijken we naar Pawel Litwinski en zijn klassieke 1973 Land Rover Series III..
02 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Train Horn Prank at Rail Road Crossing
Als je voor een spoorwegovergang staat te wachten en de slagbomen gaan omhoog ben je vrij om door te rijden. Maar wat als je plotseling een treinhoorn hoort? Rij je dan door, of blijf je nog maar even staan?..
02 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Urban Paradise 2014 - The Company's Turn Down For What'
Dansen is een kunst en er zijn er heel wat die het proberen. Maar zoals met alles breken er maar weinig echt door. En ding is zeker, The Company kan er wat van..
01 Sep '14 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties