Jack Vale - Making Cops Paranoid
Er zijn heel wat YouTube kanalen met gasten die mensen in de maling nemen. Jack Vale is daar één van. Vandaag gaan we wat politieagenten paranoïde maken..
14 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Best Nutshot Compilation
Er zijn sommige zaken waar ik erg zuinig op ben, en dat zijn op zeker mijn ballen. Want zeg zelf. Er is geen man die dit wil meemaken..
14 Aug '14 - in WTF!
door Patrick

Elke stad staat bol van de bijzondere plekken, maar toch blijven veel mannen elke keer weer naar hun vaste stekje gaan. De kroeg op de hoek of elk weekend weer naar dezelfde club. Maar er is veel meer te beleven! Elke grote stad herbergt eindeloos veel avontuur. Vandaag neemt rapper Sef twee niets vermoedende jongens mee langs de tofste, nieuwste en gekste plekken van Amsterdam!
 
Son Buys Mom Her Dream Car Surprise
We hebben allemaal een voorkeur voor een droomauto. Vaak hoor je dan sportwagens als Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, Porsche en ga zo maar verder. Maar deze moeder heeft iets heel anders in gedachte. En haar zoon weet precies waar ze blij mee is..
13 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Instant Karma..
Als het verkeerslicht al even op oranje staat moet je simpelweg stoppen. Als er dan ook nog een jonge knaap even snel wil oversteken dan moet je niet moeilijk doen. Maar goed, daar kom je zelf wel achter..
13 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drone Driving
Autorijden is niet al te moeilijk. Maar als je een bril opzet met het uitzicht van een drone die boven je vliegt wordt het toch iets lastiger. Vooral als je ook nog een parcours moet afleggen..
13 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Heartbroken 4 Year Old Excuse Deleting Uncle Dave Photo
Als vier jarige moet je nog heel wat leren. En ja, soms doe je dan wel iets per ongeluk verkeerd. Zoals de foto verwijderen van je favoriete oom Dave. Dan zit er nog maar één ding op. Ome Dave vragen om een nieuwe foto..
13 Aug '14 - in Cool
door Patrick
David Attenborough Observes Fangirls
David Attenborough is dé meester als het gaat gaat om het inspreken van natuurdocumentaires. Maar vandaag laten we de bijzondere dieren en de jungle even voor wat het is. Laten we eens kijken naar vrouwelijke fans..
13 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Vapor vs Bass
Een stevige bas mag in een auto niet ontbreken. Nou zijn er mensen die het wat overdrijven, maar dat geeft wel een heel bijzonder beeld als je het combineert met rook..
13 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Pulling Up Sagging Pants In The Hood Prank
Vandaag de dag lopen heel wat gasten met hun broek half op de knieën. Onderbroek er bovenuit en dat moet dan stoer zijn of zo. Vandaag gaan we richting 'the hood' om ze een handje te helpen hun broek op te hijsen. En ja, dat is wederom vragen om ellende..
13 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Simonster - 2014 Strength Workout
Je kan dagelijks goed je best doen in de sportschool. Maar als je Simon Ata, beter bekend als Simonster zo bezig ziet, moet je toch nog even beter je best gaan doen..
12 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Picking Up Girls With A Boat, Amsterdam
Vergeet de Lamborghini, Porsche, Ferrari en andere snelle bolides. Als je een dame wilt versieren in Amsterdam ben je beter af met een bootje. Whatever laat het je zien..
12 Aug '14 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Zorb Soccer
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voetballen, Supertramp style!
12 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - Mega Oreo
Wie is er nou niet dol op koekjes. En in het bijzonder Oreo's. Helaas is het hap, slik en weg koekje. Maar daar gaan de gasten van Epic Meal Time wat aan doen. We gaan voor een Mega Oreo!
12 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Garage Tours With Chris Fosberg - Classic NASCAR Restorations
Er zijn heel veel mensen die dol zijn met een nieuwe auto. Maar laten we de klassiekers niet vergeten. In dit geval de classic NASCAR racemonsters. Tim Richmond en Dale Earnhardt restaureren deze zeldzame wagens en zijn daar zonder twijfel de juiste mensen voor. We nemen een kijkje in hun garage..
12 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Water Sports Fails Compilation
Bij heerlijk weer hoort natuurlijk een dosis waterpret. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. We zetten een aantal missers op een rijtje voor je..
12 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
World YoYo Champion 1A Gentry Stein
Ik weet nog goed dat iedereen op school met een yoyo aan het zwieren was. De één was er wat handiger in dan de ander, maar niemand had de skills van de huidige wereldkampioen Gentry Stein..
11 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Orbit - ISS Earth Time Lapse
Onze aardbol is mooi. Maar vanaf een 'paar' kilometer hoogte is het simpelweg adembenemend. We kijken even naar beneden met de ISS. Zie hier Orbit..
11 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Supermoon 2014

More Photography Sets!
11 Aug '14 - in Photography
door Patrick
MotoGP 2014 Indianapolis - Slow Motion & Crashes
Het MotoGP seizoen is in volle gang. De laatste race was die van Indianapolis, en dat zorgt altijd voor mooie beelden. Zie hier de mooiste slow motion beelden en tevens de crashes..
11 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Man At Arms Reforged - Star Wars Lightsaber Katana
Na heel wat afleveringen van Man at Arms gaan de heren met de nieuwe serie 'Reforged' wapens combineren. Vandaag combineren ze de Star Wars lightsaber met een katana..
11 Aug '14 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties