Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (49)

Nu er steeds meer mensen een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
08 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Jorian Ponomareff - RideMyLife #6 - Stunt & Drift Island

Sommige rijders kunnen beter overweg met hun motor dan menig mens kan lopen. En dan hebben we het natuurlijk over jongens als Jorian Ponomareff.
08 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick

Gametime: Multi Mobile Adventure!

Gametime: Multi Mobile Adventure! #Omdathetkan

Gametime! Nodig wat vrienden uit en pak jullie tablets en smartphones! Want met dit Multi Mobile Adventure beleef je een hilarische trip met De Ouderen van Tegenwoordig. Koppel jullie mobieljes en tablets aan elkaar en laat de Ouderen van scherm naar scherm knallen. Niet omdat het moet maar omdat het kan. Ga naar omdathetkan.nl en game on!

Gametime: Multi Mobile Adventure! #Omdathetkan
Advertisement
 
Kunnen Koala's Ontploffen?

Koala's zijn mooie beestjes. Doen geen vlieg kwaad en dol op bamboe en eucalyptus. Maar is dat niet gevaarlijk?..
07 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Pijpen En Beffen Met Puck

Om het maar bot te zeggen, pijpen en beffen hoort bij het seksleven. Maar doen de dames en heren dat ook? Puck ging de straat op om het aan de mensen te vragen..
07 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Make It Extreme - How I Peel A Watermelon

Watermeloen is lekker. Zo'n ding pellen en snijden is eigenlijk een makkie, maar dat is geen uitdaging. Dat moet moeilijker, en tevens een stuk cooler kunnen..
07 Jun '16 - in Cool
door Patrick
What's Inside The Box?

Gametime! Vandaag een niet al te moeilijk spel. Probeer bij 'What's Inside The Box?' de kleine puzzels op te lossen. Zo simpel is het. Game On!
07 Jun '16 - in Games
door Patrick
Two-Wheel Fail Compilation

Auto's, vrachtwagens, je kunt het zo gek niet bedenken of ze gaan wel eens in de fout. Maar ook op een tweewieler gaat het regelmatig mis..
07 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Extreme Mosquito Outbreak

Als je drie muggen in huis hebt denk je gelijk aan een muggenplaag. Maar wees gerust. Het kan altijd nog erger. Dat blijkt maar weer uit deze beelden uit Polen..
06 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Yamaha R1 vs MaxWrist BMW S1000RR

Als sportief rijdende motorrijder ben je altijd op zoek naar een leuke uitdaging. En als je dan onderweg ook zo'n iemand treft dan gaat vanzelfsprekend je rechterhand jeuken. We rijden wederom mee met 'MaxWrist'.
06 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
En Zo Wordt Een File Nog Leuk

Files zijn ruk, maar als drummer van The Moods kan je je nog best vermaken als alles stil staat. Drumstel uit je bus en rammen maar!..
06 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Best Of MotoGP 2016 Catalunya, Paddock Girls

Vandaag was het weer tijd voor de MotoGP. De zesde race van dit seizoen werd gehouden in Catalonië. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten..
06 Jun '16 - in Sport
door Patrick
Paintball Sniper - The Hidden Hedgehog
We kijken regelmatig mee met airsoft sniper Novritsch. Vandaag introduceert hij ons een collega sniper: The Hidden Hedgehog. Een paintball sniper. Net zo tof kan ik je zeggen..
06 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Realistic Minecraft

Als er één game reuze populair is, dan is het Minecraft wel. Al is 'realistisch' net wat anders dan achter je computerscherm..
06 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Zoo Lion Attack

Een dagje naar de dierentuin is altijd gezellig. Maar dan blijkt toch maar weer dat je naar een leeuw nooit je rug moet toekeren. Helaas Simba, er zit nog wat glas tussen..
05 Jun '16 - in Animals
door Patrick
Crash Galore (383)

We gaan het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een verse Crash Galore.
05 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Our Hotel Had An Interesting Key Policy
Vandaag de dag hebben hotels haast geen sleutels meer, maar gewoon een plastic kaart om je deur te openen. Reuze handig, maar sommige hoteleigenaren begrijpen het niet helemaal..
05 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Nürburgring Nordschleife Crazy Weather

Een middag planken op de Nürburgring Nordschleife is geweldig. Maar moeder natuur kan soms wel eens roet in het eten gooien. Van prachtig weer naar een natte hagelboel in een kleine 6 minuten. Best bizar..
05 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
2016 Best/Worst Motorsport Crash Compilation - Part 1

Tijd voor een dosis crash geweld op deze zonnige zondag. Zie hier het eerste deel van The Best/Worst Motorsport Crash Compilation 2016..
05 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Paintless Car Dent Repair

Kom je bij je auto, zit er een deuk in. Dader op het kerkhof en dus zit je met een probleem. Althans, misschien dat je vriendin een handje kan helpen..
04 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (382)

We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van.
04 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties