Heckler vs Comic..
Elke komiek heeft wel eens last van 'brutaal' publiek. Van die gasten die niet tegen een geintje kunnen. En ja, dan kan het wel eens iets te ver gaan..
16 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (103)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef deze gasten even een schone onderbroek..
15 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Awesome Westjet Flight Attendant Safety Demo
Het is een standaard gebeuren. Bij elke vlucht krijg je wel een veiligheidsvoorlichting. Je weet wel, nooduitgang hier, gordel daar. Best serieus allemaal, maar sommige gasten brengen dat met een dosis humor. Zoals deze man..
15 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Money Doubling Magic Trick Prank
Als iemand aanbiedt om je geld te verdubbelen dan zeg je al snel ja. Maar soms zit er een addertje onder het gras..
15 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 2 August 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
15 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Burnouts Stunts And Shit
De titel dekt de lading perfect. Kort en bondig. Enjoy!..
15 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nerf Rival
Die Nerf geweren en pistolen zijn bij kinderen al een poosje een behoorlijk hype. Zelfs pa en ma gaan wel eens een gevecht aan. En nu al helemaal! Check de 'Rival' reeks. Allemaal net wat harder en sneller. Geen pijltjes maar ballen. Ik zeg hebben!..
14 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Seven Hour Annouying Lip Sync Road Trip
Met je zus een kleine road trip maken van zeven uur is op zich geen probleem. Althans, het ligt er wel een beetje aan hoe gezellig ze is. Deze beste man heeft er, met de juiste muziek, het beste van gemaakt. Maar of zijn zus het kon waarderen is een ander verhaal. Ik zeg geniaal!..
14 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 August 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van augustus er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
14 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Insurance Scammers (3)
Het is werkelijk ongelofelijk dat mensen zich voor een auto werpen om wat extra knaken van de verzekering te vangen. Gelukkig gaat dat niet altijd volgens plan. Lang leve dashcams..
14 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Road Rage Compilation (2)
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
14 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Nachtburgemeester - Allergrootste Seksblunder Ooit..
We doen 'het' allemaal, maar er gaat wel eens wat mis. De nachtburgemeester is op stap geweest om het te vragen. Wat is jouw grootste seksblunder?..
13 Aug '15 - in Humor
door Patrick
America's Got Talent 2015 - Paul Zerdin
Buikspreker Paul Zerdin is net als Jeff Dunham een vak apart. Beide hebben een goed gevoel voor humor. Al is de pop van Paul net even anders. Zie hier zijn optreden bij America's Got Talent..
13 Aug '15 - in Cool
door Patrick
BMX Street Jam - Woozy BMX Jam
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Het lijkt zo simpel. Maar geloof me, deze jongens zijn een vak apart..
13 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Caught In The Act - Busted!
Vandaag de dag zijn overal camera's. Zijn het geen smartphones dan wel beveiligingscamera's. En ja, soms doe je iets dat je liever voor jezelf wil houden..
13 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Kids Edition
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral volwassen mensen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan wederom de kids in de spotlights..
13 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Golven? Geen Probleem!
Van een schip overstappen op een booreiland is nog best lastig. Je moet toch een beetje rekening houden met de golven om je heen. Een boot ligt immers niet stil. Maar gelukkig is ook daar een oplossing voor..
12 Aug '15 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties