Bicycle Crash Galore (1)
Auto's, vrachtwagens, motoren, je kunt het zo gek niet bedenken of ze gaan wel eens in de fout. Maar ook op de fiets is het wel eens raak in het verkeer..
16 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Cardboard Chaos - Can You Skate Paper?
Elk normaal skateboard wordt gemaakt van hout. Maar zou papier of karton ook kunnen voldoen? Legendarisch skateboard ontwerper Paul Schmitt en de design crew van Ernest Packaging gingen de uitdaging aan. En niemand minder dan Tony Hawk mocht hem testen..
15 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Dance Like Nobody Is Watching..
Als je een keer een concertje mag bijwonen van je favoriete band dan maakt het geen moer uit hoe je danst. Als je maar plezier hebt. En geloof me, deze gast heeft het naar zijn zin..
15 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Jedi With A GoPro
Vandaag de dag nemen steeds meer mensen een GoPro camera mee als ze wat gaan doen. Van brandweerman tot pro surfer. Dus waarom ook geen Jedi ?...
15 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Carlos Sainz In An F1 Peru Playground
Wat krijg je als je coureur Carlos Sainz op een 'lege' scheepswerf in Peru een RB7 F1 wagen geeft? Juist, strepen verbrand rubber!..
15 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Top 10 Unexplained Photographs
Er zjin door de jaren heen heel wat bijzondere momenten met een fotocamera vastgelegd. Maar sommige foto's zijn tot op de dag van vandaag een raadsel..
15 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (38)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
15 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Blue Angel #5 Fly By Sends Tents & Umbrellas Into The Air
Je staat met je mond vol tanden toe te kijken als de Blue Angels laag over komen vliegen. Zelfs de tentjes en parasols zijn er van ondersteboven..
14 Jul '15 - in Cool
door Patrick
2015 FISM Close Up Card Magic Champion Shin Lim
Goochelen met een pak kaarten of muntjes kan elke illusionist wel. Maar sommige goochelaars, waaronder huidig kampioen 'Close up Card Magic' Shin Lim gaan net een stapje verder..
14 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Garbage Man Bad Day At Work
Het leven van een vuilnisman gaat niet over rozen. Elke dag de troep van een ander opruimen komt ook een keer je strot uit. En dan krijg je dit..
14 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
This Is Real Road Racing..
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. Zie hier 'This is Real Road Racing'..
14 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Gravity Sucks Fails Compilation
Soms zit het mee, soms ook wel tegen. Deze mensen hadden wat last van de zwaartekracht. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
14 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
James Kingston - POV Adventures - Hanging Out In Dubai... Literally
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals James Kingston, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
14 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - Building A Dream - 1959 Ferrari 250 TR
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Peter Giacobbi over zijn 1959 Ferrari 250 TR..
14 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
First Ever BMX Quad Backflip
Dat Nitro Circus altijd garant staat voor extreem spektakel hoef ik niemand meer te vertellen. Maar ze blijven grenzen verleggen. Een viervoudige BMX Backflip hadden we nog nooit gezien. Totdat Jed Mildon in beeld kwam. BOOM!!..
13 Jul '15 - in Cool
door Patrick
How To Get Your Keys Out Of A Locked Ford F-250
Je sleutels in het contact van je auto laten zitten, met daarna gesloten deuren, komt niet al te vaak voor. Maar als eigenaar van een Ford F-250 kan het wel eens gebeuren. En wat doe je dan? Juist, creatief te werk gaan!..
13 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Parkour & Freerunning 2015 - Hold On
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
13 Jul '15 - in Cool
door Patrick
NASA's New Horizons
Door de jaren heen hebben we door NASA heel wat planeten van dichterbij bekeken. 14 juli, morgen dus, snelt NASA's New Horizon voor het eerst in tijd langs Pluto om de boel in kaart te brengen. We zijn benieuwd..
13 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Man At Arms Reforged - Hattori Hanzō Katana (Kill Bill)
De dames en heren van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Hattori Hanzō Katana fabriceren uit 'Kill Bill'..
13 Jul '15 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties