Coolest Cooler
Heel wat mensen nemen nog steeds een ouderwetse koelbox mee als ze een dagje op stap gaan. Maar geloof me, dat ding is inmiddels zwaar achterhaald. Zie hier de Coolest, een koelbox van deze tijd. Het is nog een Kickstarter project en hun doel was 50,000 dollar om hem daadwerkelijk op de markt te brengen. Inmiddels zitten ze op zo'n kleine 3,2 miljoen dollar, dus hij gaat er sowieso komen. En logisch ook..
12 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Bounce By The Ounce Promo
Mocht je een keer in Engeland komen. Wees dan zo slim om een keertje Preston op te zoeken voor een bezoekje aan 'Bounce by the Ounce'. Hét feestje met het schoonste volk, de beste dansers en een uitmuntende sfeer..
12 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Jack Vale - The Psychic Dog Prank
Je staat raar te kijken als een wildvreemde op straat je aanspreekt en zegt dat zijn hond jouw favoriete muziek kan raden en zelfs afspelen. Lang leve social media..
12 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Close Call.. (73)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Kudos voor de buschauffeur. Thnx Pete!
11 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Matt Bittner - Return Of The Girl Voice
Het filmpje van Matt Brittner zal je vast voorbij hebben zien komen op het interweb. Natuurlijk denkt gelijk de halve wereld dat zijn meidenstem nep, fake of een hoax is. Maar niets is minder waar. Hij laat het je nogmaals horen..
11 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Lamborghini Gallardo Spyder Valet Parking Crash
Met een Lamborghini Gallardo Spyder onder je kont mag je niet klagen. Sterker nog, die parkeer je niet eens zelf, dat laat je doen. Maar denk wel even twee keer na voor je de sleutel aan het valet parking team van hotel Le Meridian in New Delhi geeft. Hij kan er wel eens een stuk kleiner van worden..

Pics: hier, hier en hier..
11 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Guitar Solo
Als gitarist even midden in de spotlights staan door een dijk van een gitaarsolo weg te geven is geweldig. Maar toch heb ik het gevoel dat er hier iets niet klopt..
11 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Colin Furze - Fart@France - Update 2 - The Pulsejet Is Made
Colin Furze is met zijn 'Fart@France' project weer een stapje verder. Zie hier Update 2: The Pulsejet is Made. Waanzin..
11 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 July 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
11 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Phantom Flex4K - Let Me Know When You See Fire
We begonnen met zwart-wit, daarna was kleur al heel bijzonder. Van 'normaal' beeld naar breedbeeld was ook een hele stap in de juiste richting. Van HD-ready naar full HD en nu zijn we bij UHD, 4K. Schitterend, zoals je kan zien bij deze promo voor de Phantom Flex4K camera. Wat is de volgende stap?..
10 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Telekinetic Priest Attack Scare Prank, DmPranksProductions
De geintjes van deze jongens hebben we al eens eerder voorbij zien komen. Ze gaan net een stap verder dan die van de rest. Na de Bus Stop Sniper gaan ze nu voor een telekinetische priester. Je zal hem 's avonds tegenkomen..
10 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Game Of Thrones Season 4 - VFX Making Of Reel
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij het vierde seizoen van Game Of Thrones..
10 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Selling Guns In The Hood Prank
De pranks die de laatste tijd uitkomen worden met de dag leuker. Iemand in de maling nemen is grappig, maar eens tref je de verkeerde. Zo ook deze keer. Eens gaat het echt mis..
10 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Colin Furze - Fart@France - Real Time Challenge
Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Zijn nieuwe project 'Fart@France' is weer iets bijzonders. Zijn pulse jet bike was toch wel het luidste wat hij ooit gemaakt heeft. Maar dat is niet genoeg. Ze moeten het nu in Frankrijk kunnen horen..

Hier update 1..
10 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Best Grandpa Fails Compilation
Niet elke opa zit thuis in een stoel achter de geraniums naar buiten te staren. Er zijn ook opa's die nog lekker druk bezig zijn. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
10 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Drive By Compliments
Iemand afzeiken is makkelijk, maar mensen een complimentje geven gebeurt niet al te vaak. Je wordt er zelf vrolijk van en als iemand een compliment krijgt is ook zijn of haar dag weer goed. Win-Win!
09 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Handy Tool Toys - Multifunctional Sex Toys
Wie wel eens wat rondwandelt in de sexwinkel, weet dat je aan wat spulletjes om je sexleven op te leuken, nog best flink wat zuurverdiende euro's kwijt kan. Wat zou het dan handig zijn als je aan de andere kant wat kan besparen door die dildo of penispomp multifunctioneel in te zetten...
09 Jul '14 - in Pics
door Patrick
Barcelona GO!
Er zijn maar weinig steden waar je van de ene spectaculaire locatie naar de andere spectaculaire locatie kunt lopen. Barcelona is zo'n stad. Fotograaf Ron Whitworth neemt on mee op een trip door Barcelona in flow-motion. Zie hier Barcelona GO!
09 Jul '14 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties