People vs Hoverboards & Technology Fail Compilation
Hoverboards, je ziet ze overal voorbij komen. Maar niet iedereen kan goed overweg met zo'n ding. Sterker nog, sommige mensen kunnen helemaal niet omgaan met 'nieuwe' techniek..
26 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Tesla Model X P90D Review
Er rijden onderhand heel wat Tesla's rond, en niet zonder reden. Het zijn simpelweg mooie auto's. Maar wat denken we van de nieuwe Model X P90D? Zeg het maar: Hebben of laten staan?..
25 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Airsoft - Rest In Peace Kid
Tijdens een intensief potje paintballen of airsoft kan er wel eens wat ergernis ontstaan. Een normaal mens spreekt na de wedstrijd de ander aan, handje geven en klaar. Maar deze jongen denkt daar heel anders over...
25 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Walk Off The Earth - Hello Cover
Het welbekende liedje 'Hello' van Adele zal iedereen bekend in de oren klinken. De band Walk off the Earth doet de hit lichtjes over, maar dan wel op hun manier. Tof!
25 Jan '16 - in Music
door Patrick
Dinand Woesthoff Kan Gratis Bier NIet Waarderen..
Altijd leuk zo'n evenement als Vrienden van Amstel Live. Maar er zijn mensen die een gratis biertje niet op prijs stellen. Zoals zanger Dinand Woesthoff..
25 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Urban Assault: San Diego Shark Attack
Soms is het wel eens leuk om lak aan regels te hebben en gewoon een beetje gek te doen met je auto. Helaas is dat niet altijd mogelijk, en is niet elke auto geschikt om off-road te gaan. Althans, met dit monster gaat het prima..
25 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Police Officer White Shooting Hoops
Het is eigenlijk te belachelijk voor woorden. Kinderen moeten meer buiten spelen, daar zijn we het allemaal over eens. Maar als een groepje kids lekker staan te basketballen bellen bewoners de politie omdat ze te luidruchtig zijn. Politieagent Bobby White ging even kijken en trof niets bijzonders aan. Sterker nog, hij deed een paar partijtjes mee. Zo doe je dat!

Doordat het filmpje viral ging kwam NBA pro Shaquille O'Neal een paar dagen later ook een potje meespelen. Lang leve internet..
24 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Awesome HAKA At A Wedding Reception
Een 'Haka' zie je vaak tijdens rugbywedstrijden in Nieuw Zeeland. Maar ook tijdens begrafenissen en trouwerijen worden ze gebruikt. In dit geval een trouwerij. Best indrukwekkend..
24 Jan '16 - in Cool
door Patrick
How To Make Fire.. Primitive
Vuur maken klinkt makkelijker dan het ook daadwerkelijk is. Maar deze man heeft daar totaal geen moeite mee..
24 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Animated Short - KnightClub
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor de geweldige 'KnightClub'..
24 Jan '16 - in Animation
door Patrick
Blizzard Of 2016

More Photography Sets!
24 Jan '16 - in Photography
door Patrick
DiResta Chess Board
Vakman DiResta zagen we pas nog een bijl opnieuw leven inblazen. De beste man is ook een groot schaakfanaat, dus waarom niet zelf een schaakbord fabriceren? De schaakstukken had hij immers de laatste keer al gemaakt. Ik zeg vakwerk!..
24 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Casey Neistat Urban Snowboarding In NYC
Als er zoveel sneeuw valt als in New York de afgelopen dagen dan wordt rijden bijna onmogelijk en zelfs verboden. Maar Casey Neistat ziet er de lol wel van in. We gaan een potje snowboarden!..
24 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Never Sleep On The Job
Slapen op het werk, doe het gewoon niet. Er zijn altijd collega's die daar maar al te graag misbruik van maken..
23 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Robbery Fail
Lig je net een paar biertjes weg te tanken, ben je plotseling getuige van een inbraak. Wat doe je? Negeren en weglopen, of ga je even kijken?..
23 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
1955 Army RCI Foor Ration Taste Test
Dat legervoedsel vroeger heel lang houdbaar was mag duidelijk zijn. Maar om nu een oorlograntsoen te nuttigen van zo'n 61 jaar oud. Deze man doet toch een poging. Pindakaas iemand?..
23 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Drunk Girl vs Uber Driver and Destroys His Car
Het leven van een taxichauffeur gaat niet over rozen. Je weet immers nooit wie of wat je aantreft als je aan het werk bent. Een ding is zeker, deze dronken dame ben je liever kwijt dan rijk..
23 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Saab Powered Classic Ford Drift Rod
Zelf een auto in elkaar knutselen is voor veel autofanaten en geweldige uitdaging. Zo ook voor deze man. Zie hier de 'Urchfab'..
23 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
CGI VFX Breakdowns: Zombiehagen
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. We nemen weer eens een kijkje achter de schermen..
23 Jan '16 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties