Brazilian Annabelle Scare Prank
Bij elke horrorfilm hoort tegenwoordig een kick-ass viral. Zo ook voor de horrorfilm Annabelle. En één ding is zeker. Brazilianen zijn heer en meester in mensen laten schrikken..
07 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Ferry Loading Problem
Een weekendje weg met je auto is leuk. Maar om overal te komen moet je wel eens gebruik maken van een veerboot. En dat kan wel eens voor een uitdaging zorgen..
07 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Dancing With The Stars - Alfonso Ribeiro & Witney - The Carlton
Dat onze grote vriend Alfonso Ribeiro, ook wel Carlton, zijn dance moves nog steeds onder de knie heeft hebben we pas nog kunnen zien tijdens zijn optreden bij Dancing with the Stars. Vandaag gaan we verder met zijn ultieme dansje 'The Carlton'!
07 Oct '14 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Rome - The Eternal City
Rome is een mooie stad, dat is algemeen bekend. En als er iemand is die dat wonderschoon in beeld kan brengen dan is dat DevinSupertramp wel. Zie hier Rome - The Eternal City..
07 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Gold Digger Exposed - DennisCeeTv
Er zijn vrouwen die jou totaal niet zien staan, tenzij je in dure kleren loopt, een dikke auto hebt of simpelweg genoeg knaken op zak hebt. Met andere woorden 'Gold Diggers'. Dennis heeft er weer een gevonden..
07 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Backfired Pranks Compilation, Fail Army
Een goede grap kan iedereen wel waarderen. Maar als je iemand in de maling wilt nemen bestaat er een kans dat het net even anders loopt dan je had verwacht..
07 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Ouija Psychic Terror
Eind deze maand is het dan zover, dan gaat de horrorfilm 'Ouija' in première. Om alvast in de sfeer te komen deed deze dame voor de liefhebbers een gratis Ouija board reading..
07 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Road Rage.. (4)
Dat je met een motor wat meer vrijheid hebt in het verkeer weten we inmiddels. Maar als je dan bij het verkeerslicht voor een auto gaat staan, zorg dan ook dat je als eerste weg bent. Of zie ik het verkeerd? Wie is er fout? Zeggen jullie het maar..
06 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (81)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef dit groepje mensen even een schone onderbroek..
06 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Rebirth Of The Ferrari Enzo ZXX
In 2011, tijdens de Targa Newfoundland Rally, ging coureur Zahir Rana vreselijk in de fout met zijn Ferrari Enzo XX Evolution. Na zijn vlucht in de oceaan denk je al snel dat zo'n auto volledig total loss is. Maar is dat ook zo? Met een boel knaken is namelijk alles mogelijk. Zie hier de Enzo ZXX..
06 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
CorridorDigital - Stop-Motion Parkour
Om een tof parkour filmpje te maken moet je toch over aardig wat skills beschikken. Maar wat als je niet zo sportief bent aangelegd? Dan moet je toch wat anders verzinnen..
06 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Teenager Helps The Homeless
Jack Vale's zoon Chris heeft voor zijn verjaardag een gift card gekregen. Op zich niets bijzonders, maar wat doe je daar dan mee? Chris besloot om met het geld een aantal daklozen van wat eten te voorzien..
06 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Bond.. James Bond!, 007
Niet alleen hier in Nederland willen we maar al te graag onder een boete uitkomen, maar ook in andere landen zijn ze ze liever kwijt dan rijk. Lang leve de ideeën van James Bond..
05 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Anti Social Network - Get Closer to Humanity
Een gemiddeld persoon zit zo'n 4 jaar van zijn of haar leven naar een scherm van een telefoon te staren. En dan moet social media sociaal zijn? We zonderen ons af en denken alleen aan 'vrienden' en likes. Even wakker worden mensen..
05 Oct '14 - in Cool
door Patrick
How To Fix A Bent iPhone 6
Het is inmiddels een bekend probleem dat de nieuwe iPhone 6 net iets te makkelijk kan buigen. Best zonde voor zo'n duur stukje speelgoed, maar er is een oplossing voor. We laten het je zien..
05 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Warzone Parkour

More Photography Sets!
05 Oct '14 - in Photography
door Patrick
Danny Bhoy Drinking in America vs Scotland
Elk land heeft zijn eigen gewoontes. Zelfs als het gaat om een biertje drinken. Komiek Danny Bhoy legt het verschil even uit tussen Amerika en Schotland..
05 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Fail Compilation September 2014
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook september was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
05 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 109 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
04 Oct '14 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties