Tandem Kayak - Return To The Ditch

Heb je het als kayaker een beetje gehad en gaat het allemaal niet snel genoeg voor je? Zoek eens een afwateringskanaal op! Succes verzekerd..
10 Mar '17 - in Cool
door Patrick

Best Fails Of The Week 2 March 2017

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van maart er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
10 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Children Interrupt BBC News Interview - BBC News

Als je door de BBC live op tv geďnterviewd wordt is het wel zo fijn om dat vanaf een rustig plekje te doen. Professor Robert Kelly dacht die gevonden te hebben, maar helaas. Humor is het dan weer wel.
10 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Flying Phoenix Tattoo By André Zechmann

Een tattoo is voor iedereen anders. De een ziet het als aso, lelijk en zonde van het geld. Terwijl een ander zijn hele lijf vol laat zetten. Ieder zo zijn ding. Maar één ding is zeker. Dit is naar mijn mening wel tof..
09 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Portrait Of Puppet Master Barnaby Dixon

We hebben allemaal onze eigen hobby's. Of het nou series kijken is of voetballen, je moet toch ergens je kostbare vrije tijd aan besteden. Barnaby Dixon maakt handpoppen. En ja, dat is tof!
09 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 08 2017

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met een bloedgang overheen raast. Kijk mee!
09 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jukin's Vault Spring Break

Bij de woorden Spring Break denken we meteen aan gigantische feesten, mooie gewillige dames en een lading alcohol. Klopt op zich wel, maar er gaat ook wel eens wat mis..
09 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Faith In Humanity Restored 2017 (2)

Als je dagelijks het nieuws bekijkt denk je soms wel eens 'waar gaat het heen met de wereld'. Maar gelukkig zijn er ook mensen op deze planeet die om een ander geven.
09 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Mets' Luis Guillorme Awesome Flying Bat Catch

Als een honkbalknuppel richting het publiek gaat zie je heel wat mensen aan de kant gaan om niet geraakt te worden. Maar Mets speler Luis Guillorme doet daar niet zo moeilijk over..
08 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Mighty Car Mods - The Cars Of Fast & Furious 8 (FAST8)

13 april kunnen we weer genieten van een nieuw deel van Fast & Furious. De heren van Mighty Car Mods kregen alvast toegang tot de garage van Universal Studios om wat wagens uit Fast8 te bekijken.
08 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Oleg Cricket - Crazy Morning Workout On The Edge

We hebben inmiddels al heel wat waaghalzen voorbij zien komen die ervan genieten hun leven op het spel te zetten voor een YouTube filmpje. Vandaag is Oleg Cricket aan de beurt..
08 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (71)

Nu er steeds meer mensen in Europa een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
07 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
The Slow Mo Guys - 1200 Molten Copper

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag gaan we met de Slow Mo Guys spelen met gesmolten koper..
07 Mar '17 - in Cool
door Patrick
McLaren 720S - Lighter, Faster, Harder

Wij bij Biertijd zijn wel gek van mooie auto's. Zo ook van de nieuw geďntroduceerde McLaren 720S. Want zeg zelf, dit is toch super 'speelgoed'..
07 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1975 Austin Mini

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Maxime Delestre over zijn 1975 Austin Mini..

Even op de YT-player het linker blokje klikken voor de Engelse ondertitels..
07 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Funny Goats Compilation

De een gaat voor katten, de ander voor honden. Wij gaan voor geiten. Dat is wel zo grappig..
07 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Red Bull - One-Legged BMXer Julián Molina

Als je door omstandigheden een been moet missen kan je natuurlijk bij de pakken neer gaan zitten. Maar Julián Molina dacht daar heel anders over.
07 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Insane Low Level Flight

Laag vliegen met je kist is een hele uitdaging. Maar veel lager dan dit is simpelweg onmogelijk..
06 Mar '17 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties