Koreusity 97 - Viral Compilation
Tot mijn verbazing zag ik gisteren dat ik vorige week een aflevering van Koreusity heb overgeslagen. Dat kan natuurlijk niet. Dus bij deze alsnog deel 97..
05 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Extreme Russian Crabe Climb
Nu ben ik een jongen met een behoorlijke geval van hoogtevrees dus zal je mij niet zo snel de hoogte op zien zoeken. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Adrenaline teveel of gewoon een doodswens?
05 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Check De Sextape van Cameron Diaz!
Jezelf filmen tijdens de daad kan erg opwindend zijn. Maar dan moet je wel goed opletten wat je achteraf met het filmpje doet. Voor je het weet komt hij in verkeerde handen. Daar weet de sexy Cameron Diaz nu alles van..
 
Crash Galore (234) - Asia Special 10
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
05 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (71)
Het is geweldig mooi om te zien hoe professionals een groot gebouw met een paar knallen plat weten te krijgen. Maar echt verstandig is het niet om het op een afstandje te bekijken. Deze lui hebben in ieder geval geluk gehad..
04 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 98 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 98..
04 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Streetgasm 2000
Ben jij een echte autofan, en ben je niet vies van exclusieve uitstapjes. Dan is het Streetgasm2000 event wellicht wat voor jou. In 7 dagen 2000 mijl door Europa toeren en genieten van de meest mooie locaties, exclusieve hotels en natuurlijk de beste feestjes. Zie hier de 2014 aftermovie..

Meer info vind je hier!
04 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 July 2014
Het is eigenlijk elke week weer een dosis leedvermaak, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier weer een vers overzicht falers..
04 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 30/06/14
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
04 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (70)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Daar kan deze mafketel over meepraten..
03 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Metal Construction
Het programma 'Help mijn man is klusser' kennen jullie vast wel. Maar stel dat je een handige vent hebt met twee rechterhanden die tevens metal fan is. Dan kan het zo zijn dat je muurtje alsnog scheef staat. Ik vraag me toch af hoe dat kan..
03 Jul '14 - in Humor
door Patrick
TLP June 2014 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
03 Jul '14 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Epic Capture The Flag In Panama
Geef een groepje volwassen mannen kinderspeelgoed en je weet wat er gaat gebeuren. Zie hier wederom een toffe creatie van DevinSupertramp..
03 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation June 2014
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook juni was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
03 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Mafia Delivery Prank
We hebben al verschillende mafia pranks voorbij zien komen. Maar deze gasten gaan net een stapje verder..
03 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Zombie In The Taxi Prank
Zombies bestaan niet, maar door alle films begin je bijna te geloven dat ze er wel zijn. En als je dan 's nachts een taxi pakt en er komt een zombie op je af, dan is het wel even schrikken..
03 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Hot Rod Classic Freak Race - 1950 Ford Custom
Er zijn twee liefhebbers van klassieke wagens. Of ze restaureren ze weer tot het origineel. Of ze maken er zelf een project van. We gaan vandaag voor optie twee met deze klassieke 1950 Ford Custom..
03 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Warped Tour Reacts To Magic
Een goede goocheltruc blijft tof. Zelfs achter de schermen van de 'Warped Tour' kan iedereen wel wat magie waarderen. Van Vanna tot Linkin Park..
02 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Tipping Fast Food Workers $100
Eten bestellen doen we regelmatig. En een kleine fooi hoort daar gewoon bij als de bezorger met een warm tasje voor je deur staat. Maar fooi krijgen ze zelden bij de grote fastfood ketens. Tijd voor deze jongens om dat even recht te zetten..

Vooral de laatste dame is een topper!
02 Jul '14 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties