Jean-Baptiste Chandelier - Acro Paragliding
Hoe geweldig is het om als een vogel over de bergen heen te zweven? Ik kan me niks mooiers voorstellen. Jean-Baptiste Chandelier komt aardig in de buurt..
08 Apr '14 - in Cool
door Patrick
The Lego Movie (Censored)
Hier in Nederland hebben we niet zoveel last van censuur. In Amerika is dat wel anders, maar wat als je onnodig gaat 'bleepen' in een animatie? Zie hier The Lego Movie..
08 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Classroom April Fools Day Prank
Eén april hebben we inmiddels achter ons, maar er verschijnen nog steeds filmpjes die zeker de moeite waard zijn. Deze leraar heeft een regel dat iedereen zijn telefoon op speaker moet zetten als diegene gebeld wordt. Ja, en daar ga je dan beste man..
07 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Crazy Chinese Driver in Yongkang, Zhejiang
Mocht je een keertje in Yongkang belanden (je weet maar nooit) wees dan op je hoede voor deze snuiter. Alvast een waarschuwing: Stap niet bij hem in de auto..
07 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Kissing Selfie Surprise
Vandaag de dag zijn 'selfies' helemaal hot. Maar waarom zou je een foto van jezelf maken als je er ook een kunt maken met een mooie dame naast je? En dan is de gelegenheid voor een stiekeme kus al snel aanwezig..
07 Apr '14 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
07 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Man At Arms - Daywalker's Glaives (Blade)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Daywalker's Glaives fabriceren uit 'Blade'..
07 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Movie Trailer Voice Drive Thru
Even snel wat te eten halen bij de plaatselijke burgerboer is niet altijd even lekker maar vult wel de maag. Maar als je dan ook nog bij het bestellen het gevoel hebt dat je midden in een filmtrailer zit dan moet er wel een glimlach op je gezicht komen..
06 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Bus Stop Sign Painter
Je zou wellicht denken dat de mooie belettering 'Bus Stop' op straat door een specialist netjes wordt gespoten. Maar vergis je niet. Ook daar komt gewoon een emmer verf en een roller aan te pas. Deze man heeft er zo te zien ervaring mee..
06 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Street Dance Battle vs NYPD Cop
Elke dag je danspasjes oefenen om op straat een beetje de grote jongen uit te hangen is natuurlijk een leuke hobby. Het is alleen een beetje zuur als oom agent je even laat zien hoe het echt moet..
06 Apr '14 - in Cool
door Patrick
360° Spherical Panorama Timelapse
Dat je met een GoPro de meest mooie beelden kunt maken weten we inmiddels. Maar met zes GoPro's en een zelf 3D geprinte houder / statief wordt het allemaal een stuk leuker. Hier de beelden..
06 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Honest Game Trailers - Grand Theft Auto V (GTA V)
Het spel 'Grand Theft Auto V' is al een poosje uit, maar laten we eens kijken naar de trailer. En dan bedoel ik natuurlijk wel de eerlijke trailer..
06 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Freaky The Scary Snowman - Season 4 Top 20
Van sommige filmpjes hoop je dat er nooit een einde aan komt. Maar helaas zit het vierde seizoen er op voor Freaky the Scary Snowman. Zie hier een klein overzicht van zijn beste momenten..
06 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Koreusity 85 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht van Koreusity..
05 Apr '14 - in Cool
door Patrick
FedEx Van On The Run
Dag in dag uit pakjes bezorgen is geen pretje. Je krijgt een afleverlijst van hier tot Tokio waar een normaal mens niet bij stil staat. Wij zouden er 3 dagen over doen wat die jongens in één dag wegrijden. En ja, dan vergeet je soms wel eens wat. Zoals een handrem..
05 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Team BlackSheep On Hong Kong #1
Dat je met een drone de meest geweldige beelden kunt schieten is inmiddels wel duidelijk. Vandaag gaan we met team BlackSheep richting Hong Kong voor een mooie vlucht over plekken waar je niet zo snel komt..
05 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Stoppie Parking
Met een motor is parkeren totaal geen probleem. Maar als het een keertje moet, doe het dan wel met stijl. Zoals deze jongen..
05 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (223) - Fire Truck Special
Haastige spoed is zelden goed, maar als brandweerman wil je toch echt zo snel mogelijk je brandje blussen. Al zit dat onderweg niet altijd mee..
05 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties