Playbox
Ben je regelmatig op pad en ben je een echte game fan, maar heb je nooit kunnen kiezen tussen een Xbox One of een Playstation 4? Bel Eddie Zarick een keer. Want met zijn Playbox combo laptop ben je in één klap klaar..
15 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Candide Thovex - One Of Those Days 2
Ik ben een keer op wintersport geweest en ik kan je zeggen, dat was geen succes. Des te meer respect voor deze man: Candide Thovex..
15 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Dominik Sky - 'Window Jumps'
Elke parkourfanaat blijft zichzelf door veel trainen verbeteren. Zo ook Dominik Sky. Zie hier zijn 'Window Jumps' Reel..
15 Jan '15 - in Cool
door Patrick
http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=52407
Dat het internet bomvol gekke mensen staat hoef ik jullie waarschijnlijk niet meer te vertellen. Maar het is wel zo fijn dat er altijd iemand is die ze wederom voor ons op een rijtje zet. Zie hier De Allerbeste Ultiem Gestoorde Internetgekkie Compilatie #2..
15 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Sniper Troll (3)
Je zou het niet denken, maar we hebben allemaal wel eens last van een sniper. Want je valt toch niet zomaar van een skateboard of fiets. Nee, daar is de Sniper Troll verantwoordelijk voor..

Eerdere delen vind je hier en hier..
15 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Furze's Invention Show - Heated Shoes / Tea 2 Me
Als er een doe-het-zelver is die wij erg kunnen waarderen, dan is het Colin Furze wel. De beste man maakt de meest toffe dingen. Sterker nog. Je kan nu zelf je maffe ideeën naar hem opsturen en hij maakt ze wellicht nog werkelijkheid ook. Zie hier de Heated Slippers en de Tea 2 Me..
15 Jan '15 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 12/01/15
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
14 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Next Level Saudi Ghost Riding
Dat heel wat Arabieren ze niet alle 100 op een rijtje hebben weten we inmiddels. Of het nou ghost riding of driften is, ze weten elke keer weer wat nieuws te verzinnen..
14 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Yes.. It's A Woman (24) - 85 Year Old Granny Driving In Taiwan
Oké, het is een vrouw maar in dit geval een 85 jaar oude oma die we maar al te graag haar rijbewijs af zouden willen pakken. Als ze er überhaupt een heeft. Want zeg zelf, veel erger dan dit is haast niet te verzinnen..
14 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Quick Quack Car Wash
De auto wassen is voor veel mensen geen pretje. Dus lang leve de carwash. Maar ja, die kost weer knaken. Gelukkig hebben ze altijd nog een kort en snel wasprogramma..
14 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (286)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
14 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
UCI MTB World Cop Austria 2014 Recap
Fietsen is voor sommige mensen al een hele uitdaging. Maar deze gasten zijn wel wat gewend. Zie hier de recap van de UCI MTB World Cup 2014..
14 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Mark Broderick - 9 Front Flip Basejump
Basejumpen is tof, maar in zekere zin ook simpelweg gekkenwerk. Mark Broderick maakt het zelfs nog een stukje gekker. Wat dacht je van negen front flips tijdens de afdaling!?..
13 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Coke Prank On Cops
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. Als je het maar netjes doet. Maar wat als oom agent zich er mee gaat bemoeien? Juist, dan gaat het spelletje gewoon door. Ik zeg humor!
13 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Petrolicious
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Dorian Valenzuela over zijn klassieke 1970 Alfa Romeo Giulia..
13 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Random Funny Gaming Moments #1
Tijdens het gamen heb je wel eens van die WTF momenten. En al helemaal als je online met maten aan het spelen bent. Deze man heeft een lading grappige momenten van zijn game sessies op een rijtje gezet..
13 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Best Work Fails Compilation
We doen allemaal dagelijks ons best op het werk. Maar soms heb je zo'n dag dat alles mis gaat. Daar kunnen deze mensen over meepraten..
13 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties