Crash Galore (300)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
14 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 130 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein overzicht..
13 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Heston Blumenthal's 'Space Chips' Recipe
Na de opmerkelijke kookkunsten van Jamie Oliver en Gordon Ramsay is nu topkok Heston Blumenthal aan de beurt om een top gerecht te serveren..
13 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Russian Hitman Ransom Prank
We hebben al een poosje niets meer van Vitaly vernomen. Maar de beste man is samen met een collega weer terug als de Russische hitman. Mag ik je telefoon even lenen?..
13 Mar '15 - in Humor
door Patrick
10 Disgusting Things That Live In Your Bed
Als vrijgezel heb je wel eens van die weekenden dat je wakker wordt, naast je kijkt, en denkt WTF is dat? Maar dat is nog niet alles. Zonder dat je het weet zit heel je bed vol met ongewilde beestjes. We zetten ze op een rijtje voor je. Slaap lekker vanavond!
13 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Close Calls Compilation
We zien het wekelijks fout gaan in diverse fail compilaties. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Daar kunnen deze mensen over meepraten..
13 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 March 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van maart er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
13 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Damn Smartphones..
Een goede basketbalwedstrijd live meemaken is simpelweg tof te noemen. Maar je moet wel een beetje blijven opletten. Want met een telefoon spelen wordt gelijk afgestraft..
12 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (91)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef de jongens even een schone onderbroek..
12 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Collective
Robert Downey Jr. kennen we allemaal wel van de actiefilms Iron Man. Een superheld in een bionisch pak. Tof natuurlijk, maar allemaal fictie. Voor deze kleine jongen is een bionisch arm eindelijk realiteit. En wat voor een..
12 Mar '15 - in Cool
door Patrick
What If You Found Money?..
Geld vinden op straat is altijd leuk. ookal is het maar een paar euro. Maar wat doe je als je daarna iemand tegenkomt die het geld echt nodig heeft? Geef je het gelijk aan de beste man, je had immers toch niets, of zeg je dat je geen geld op zak hebt? Jack Vale deed de test..
12 Mar '15 - in Cool
door Patrick
CGI VFX Breakdowns - PowerRangers
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij 'PowerRangers'..
12 Mar '15 - in Cool
door Patrick
ETT - Mr. Fun Snowboard
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw snowboard project. Vandaag zoeken ze de sneeuw op met 'Mr. Fun' ..
12 Mar '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 09/03/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
11 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Federer vs Kid
Als pro tennisspeler is het wel eens tof om een ventje uit het publiek tegen je te laten spelen. Het is alleen jammer als het ventje de bal net iets beter plaatst dan je verwacht. Jammer Federer..
11 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Bubble Master
Heel leuk hoor bellenblazen met je kleine uk, maar er zijn mensen die daar gewoon expert in zijn. Zo ook deze Guinness World Record Champion...
11 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - AVN
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag laten ze de straat voor wat het is en gaan ze langs bij de AVN Adult Entertainment Expo in Las Vegas..
11 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Best Of Benny The Bull
Het leven van een mascotte gaat niet altijd over rozen. Maar met de mooie momenten erbij is het toch wel gaaf om een mascotte te zijn. Zie hier de mooiste momenten van Benny The Bull..
11 Mar '15 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties