Ultimate Funny Dogs Compilation
Niet alleen mensen maar ook dieren hebben wel eens een gekke bui. Deze viervoeters bewijzen dat maar weer eens..
17 Jun '15 - in Animals
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (15)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
17 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (95)
Als je de sleutels van een Ferrari 430 F1 in je handen krijgt denk je maar aan één ding, en dat is gas geven! Best tof natuurlijk maar op de openbare weg rijden ook mensen die zich wèl aan de snelheid houden. En dan wordt het wel eens erg krap allemaal. Tijd voor een schone onderbroek knul?..
16 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Minecraft & Microsoft Hololens = Whoa!
Elk jaar weer krijgen we op de E3 expo weer de mooiste speeltjes en technieken te zien op game gebied. Microsoft kwam met een nieuwe versie van Minecraft en met hun Hololens is de combinatie meer dan awesome te noemen..
16 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Top Crashes From Red Bull Hare Scramble 2015
Een van de meest zware enduro races is zonder twijfel Red Bull's Hare Scramble. Voor je het weet lig je languit op je plaat..
16 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wielrenners Zijn Kut
Er zijn heel wat mensen die een hekel hebben aan wielrenners op de openbare weg. Een 'wielrenfan' heeft zijn agressie in twee compilaties gestopt. Zie hier Wielrenners zijn Kut deel 1 en deel 2..
16 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (320) - Asia Special 29
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
16 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Elvis Presley Scare Prank In Las Vegas
Mensen laten schrikken is en blijft leuk. Vandaag gaan we met Elvis Las Vegas onveilig maken..
16 Jun '15 - in Humor
door Patrick
CGI VFX Breakdowns - The Amazing Spider Man 2
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij 'The Amazing Spider Man 2'..
16 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Samsung Safety Truck
Een vrachtwagen inhalen is niet altijd even makkelijk. Op sommige wegen zie je met zo'n gevaarte voor je neus niks meer. Maar Samsung heeft daar een perfecte oplossing voor. De Safety Truck!..
15 Jun '15 - in Cool
door Patrick
High Velocity Zip Line
Ik denk dat 80% van de Biertijd bezoekers wel eens een ritje van een tokkelbaan hebben gedaan tijdens een sportdag op school of ergens in een pretpark. Best leuk natuurlijk maar het is geen sensatie. Deze baan in Wales is een ander verhaal. Met ruim 160km/h naar beneden. Ik wil ook!
15 Jun '15 - in Cool
door Patrick
DOOM 2016 E3 Gameplay Trailer
De retro gamers onder ons hoef ik niets te vertellen over games als Unreal, Quake, en natuurlijk DOOM. Om de laatste meteen maar even in de spotlights te zetten hebben we hierbij de E3 gameplay trailer van DOOM 2016. Dat gaat weer knallen worden!
15 Jun '15 - in Trailers
door Patrick
Crash Galore (319)
We gaan de week natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
15 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Snickers Prankt DI-RECT
We hebben allemaal een hekel aan reclame. En al helemaal aan die reclamefilmpjes (pre-roll) voor een YouTube filmpje. Maar als ze nou allemaal net als deze, mooi ingekopte, Snickers pre-roll zouden zijn, dan wordt het nog leuk ook!..

Live zien? Dat kan hier!...
15 Jun '15 - in Commercial
door Patrick
Migrants Calais To Dover
Je ziet het regelmatig op het nieuws, vrachtwagens vol met vluchtelingen die gepakt worden. Maar hoe komen die gasten nou onopgemerkt in zo'n vrachtwagen? Nou ja onopgemerkt?..
14 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Scooter Crash Galore (6)
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motor en scooterrijder heeft wel eens een slechte dag..
14 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome (5)
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
14 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Foo Fighters Dave Grohl Breaks Leg During Concert In Gothenburg, Sweden
Het is nooit leuk als er een concert wordt afgelast. En al helemaal niet als die in volle gang is. Foo Fighters' Dave Grohl viel in Gothenburg, Zweden van het podium met een gebroken been als resultaat. Maar Dave laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Respect!
14 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Beer Catching Pro At Pinkpop
Mocht je ooit op een evenement bier door de lucht zien vliegen, probeer er dan eens te pakken. Kleine kans dat het je lukt, maar de zanger van John Coffey had er tijdens Pinkpop weinig moeite mee. Baas!
14 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Filipino Divers At 2015 SEA Games Pinoy
Of je nou een amateur of professioneel sporter bent, iedereen heeft wel eens zijn dag niet. Zo ook deze twee Filipijnse schoonspringers tijdens de (SEA) Southeast Asia Games in Singapore..
13 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties