Best Of BMX Skatepark Mix

Het blijft mooi om te zien wat voor trucjes ze op een BMX uit kunnen halen. Kijk mee naar de BMX Skatepark Mix van deze maand.
24 May '18 - in Cool
door Patrick
Cartoon-Box #86 - The Invention Of Fire

De creaties van Cartoon Box zijn stuk voor stuk foute humor. Ook vandaag hebben ze weer een nieuwe korte animatie voor je..
24 May '18 - in Animation
door Patrick

Racing Fail Compilation Week 21 2018

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met een bloedgang overheen raast..
24 May '18 - in Cars & Bikes
door Patrick
Novritsch - Full-Auto Shotgun Wrecks Airsoft Players

We kijken regelmatig mee met airsoft sniper Novritsch. Zo ook vandaag. Deze keer heeft hij zelfs een nieuw speeltje die hij ons wil laten zien..
24 May '18 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Walking Stick Tazer / Zapper

Eindelijk heeft Colin een 3D printer gekocht en die moet natuurlijk gelijk getest worden. Tijd om eens een wandelstok tazer te fabriceren..
24 May '18 - in Cool
door Patrick
Tevita Nabura Flying Rugby Kick

Leuk zo'n potje rugby. Maar als je een aantal noppen van karate kid Tevita Nabura in je gezicht krijgt is het toch even een ander verhaal.
24 May '18 - in Sport
door Patrick
Never Piss Off A Truck Driver

Het verkeer is serieuze business, maar sommige mensen hebben daar een beetje maling aan. Tja, en dan krijg je dit soort praktijken.
23 May '18 - in WTF!
door Patrick
Parkour Fail

Best een toffe sport dat parkour. Maar je moet altijd je koppie erbij houden als je ergens aan gaat hangen. Het kan soms best wel eens een beetje verroest zijn..
23 May '18 - in WTF!
door Patrick
The Coral Reef: 10 Hours Of Relaxing Oceanscapes

Ben je gek van wat natuurbeelden, en kan je het Coral Reef ook wel waarderen? Ga dan even zitten voor 10 uur rustgevend materiaal van BBC Earth..
23 May '18 - in Animals
door Patrick
Wat Vindt Staphorst Van Homofoben?

Nederland is een tof landje, maar elke regio heeft zo zijn eigen dingen. Gay zijn is inmiddels wel overal geaccepteerd, maar Staphorst is en blijft een beetje vreemd..
23 May '18 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome Archive - Episode 4

We gaan het weekend natuurlijk niet door zonder een People Are Awesome compilatie. Vandaag deel 4 uit de PAW archieven..
23 May '18 - in Cool
door Patrick
A Bad Lip Reading - Royal Wedding

Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' is om daar een mooi verhaal van te maken. Vandaag is de Royal Wedding aan de beurt..
22 May '18 - in Humor
door Patrick
Animated Short - Darrel

Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Darrel'..
22 May '18 - in Animation
door Patrick
Dude Perfect - Giant Darts Battle

De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Waarschijnlijk kost het 34212 pogingen om een shot op film te krijgen, maar dat mag de pret niet drukken. Vandaag gaan de heren voor een heuse Giant Darts Battle..
22 May '18 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 1975 Alfa Romeo 2000 GTV

Elke week weer brengt Petrolicious een bijzondere wagen onder de aandacht. Vandaag in de hoofdrol de 1975 Alfa Romeo 2000 GTV van Chong Song Ong.

Wel even de ondertitels aanzetten..
22 May '18 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dogs Fails Compilation

Niet alleen wij mensen gaan wel eens in de fout, ook dieren gaan wel eens de mist in. Zoals in dit geval heel wat trouwe viervoeters..
22 May '18 - in WTF!
door Patrick
Brutal 100 Knockouts In 5 Minutes

Bij een MMA wedstrijd vallen er rake klappen. Voor je het weet ben je weg. Hier 100 voorbeelden..
21 May '18 - in Sport
door Patrick
The Happytime Murders - Trailer

Gek van de Muppets, maar is het toch nog wat te mild voor je? Dan is waarschijnlijk The Happtime Murders een film voor jou. Heerlijk!
21 May '18 - in Trailers
door Patrick
Burglars Caught Red-Handed

Kom je thuis, staan er een paar gasten je huis leeg te halen. Wat zou jij doen? Waarschijnlijk hetzelfde als deze gozer..
21 May '18 - in WTF!
door Patrick
Outtake Royal Wedding

Het huwelijk tussen Prins Harry en Meghan zal jullie vast niet ontgaan zijn. Maar zoals bij elke trouwerij gaat er natuurlijk altijd wat mis.
21 May '18 - in Humor
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties