You Do Not Understand Weddings..
Mocht je aan trouwen denken. Weet dan wel dat de bruid behoorlijk lastig kan zijn met bepaalde wensen. Op zich geen probleem hoor, maar je krijgt er ook nog kleine bruidsmeisjes bij. En die zijn misschien nog een stuk moeilijker..
20 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (338)
We gaan het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een Crash Galore..
20 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Kids Edition
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral volwassen mensen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan wederom de kids in de spotlights..
20 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (107)
Een stukje toeren op de motor is heerlijk tijdverdrijf maar zoals je weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Gelukkig gaat het in dit geval net goed..
20 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
China APA Show
Met je maten in de kroeg een gezellig potje poolen is altijd leuk. Biertje erbij, je kent het wel. Maar één ding weet ik zeker. Met Florian Kohler ga ik geen uitdaging aan..
20 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Nürburgring Nordschleife Audi TT-RS Crash
Een Audi TT RS is niet alleen een mooie wagen, maar ook uitermate geschikt voor een middagje Nordschleife op de Nürburgring. Maar je weet hoe het gaat na een paar mooie rondjes. Overmoedig geworden en dan ga je..

En van een andere positie..
20 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lil Dicky - $ave Dat Money
Neem een gemiddelde rap video en hij staat bol van de mooie vrouwen, dure huizen, snelle wagens en extreme jachten. Maar wat als je zo'n clip wilt maken met de toepasselijke titel '$ave dat Money' en je hebt zelf geen knaken? Juist, dan ga je gewoon even een rijke buurt rond om het een en ander te vragen. Best cool..
20 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 153 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
19 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Motorbike vs Traffic Jam
Filerijden zuigt. Maar gelukkig kan je op een motor gewoon een dikke middelvinger geven en in bloedgang tussen de auto's door rijden. Geweldig toch?..
19 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Instant Karma.. (13) - EVO vs Motorbike
Geef iemand een snelle auto, en al snel vinden ze zichzelf de beste coureur van de wereld. En als je dan ook nog een motorrijder lastigvalt is het altijd fijn als karma zich weer eens laat zien..
19 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crazy Zipline Base Jump
Van een berg afspringen is voor sommige mensen niet goed genoeg. Dat moet wat spannender kunnen. Zoals deze zipline base jump. Het kost hem bijna een paar vingers, maar je moet toch wat voor je dosis adrenaline. Ik sla even over..
19 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
World Figure-8 Enduro Opening Laps
Dat Amerikanen dol zijn op rondjes rijden weten we wel van de Daytona 500. Maar de World Figure-8 Enduro is, met iets meer risico, net even anders. Het is gewoon apart dat het zo lang goed gaat..
19 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 3 September
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
19 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Our Announcement..
Iemand vertellen dat je zwanger bent doe je graag op een originele manier. Opa, oma en ouders moeten natuurlijk wel even wakker worden geschud. Dit stel deed dat op een heerlijke manier. Horror style..
18 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (337)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een verse Crash Galore..
18 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Hope For Paws - Dolly
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Dolly. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
18 Sep '15 - in Animals
door Patrick
Killer Clown 6 - Las Vegas
Bij het eerste deel van de Killer Clown zeiden we al dat zulke geintjes dik over de grens van acceptabel gaan. Maar je zal net zien dat zo'n filmpje een megasucces wordt op YT. Zie hier inmiddels het zesde deel..
18 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 September 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van september er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
18 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties