Drunk Girls Fail Compilation
Een dronken vrouw is een engel in bed. Tenminste, als we het gezegde mogen geloven. Ik denk toch dat het anders is..
31 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (221) - Tram Special
Met een auto kan je alle kanten op, maar met een tram is uitwijken net wat lastiger. Dat geeft samen wel voer voor een nieuwe Crash Galore..
31 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Defensie - Out Of The Box! Wie neemt de leiding?
Wie neemt de verantwoordelijkheid als het echt lastig wordt? Wie pakt de leiding en wie haakt af? Je ziet het in Out Of The Box. Een experiment van Defensie speciaal voor hoger opgeleiden, waarbij 6 jongeren worden opgesloten in twee boxen. Hoe komen ze eruit? En wat zou jij doen? Kijk hier!
 
Isle Of Man - TT - Gladiators
Nog ruim zeven weken en dan gaat het weer los op de Isle of Man. Om alvast in de sfeer te komen hierbij 'Gladiators'. Wat gaat dat toch bizar hard..
31 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Shift Ever - Waitress Tip - Prank It FWD
Het leven van een serveerster gaat niet over rozen. Hard werken, slecht betaald en om over het fooi nog maar te zwijgen. Maar het kan ook een dag anders gaan. Zie hier Chelsea..
31 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge - Magic For Street Performers - Prank It FWD
Stuart Edge gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen met één van zijn goocheltrucjes. Vandaag gaat hij in het kader van 'Prank it FWD' (voor elke 1000 views gaat er 1 dollar naar het goede doel) een aantal straatartiesten blij maken met wat centjes..
31 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 84 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 84..
30 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Talented Heavy Metal Guitarist
Alle grote artiesten zijn klein begonnen. Dus je hoeft je helemaal niet te schamen als je in je kamertje, met je gitaar, een YouTube filmpje staat te maken. En al helemaal niet als je ook nog eens de sterren van de hemel speelt. Althans..
30 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Slow Life
Het leven boven water kan bijzonder zijn. Maar het leven onder water is waarschijnlijk nog net wat mooier. Zie hier 'Slow Life'..
30 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Cell Phone Crashing At Disneyland
Je hebt wel eens van die momenten dat mensen om je heen zo luidruchtig mobiel staan te bellen dat je in staat bent om zelf antwoord te geven. En laat Greg daar net zo over denken..
30 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Exit The Tram Like A Russian Pro
Het is misschien een verrassing, maar niet elke Rus stapt laveloos achter het stuur van zijn Lada. Er zijn ook 'verstandige' mannen die netjes voor het openbaar vervoer kiezen. En dan krijg je dit..
30 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Senior..
Jackass kennen we allemaal van hun extreme stunts. Zelfs de laatste film van Johnny Knoxville 'Bad Grandpa' was weer inspiratie voor andere mensen om zelf eens aan de slag te gaan. Zie hier Senior..
30 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Baby Reveal Gone Wrong
Een nieuw kindje in huis is altijd welkom. Maar als er al twee meiden rondlopen dan wil je als knul al snel één van je eigen soort erbij. Helaas pik..
29 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Dylan Elise Hi-Hat Drum Solo
Ik weet niet of jij een beetje overweg kunt met een paar drumsticks? Dylan Elise heeft daar in ieder geval geen moeite mee. Ik zeg knap!
29 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Pagani Test Driver Takes His Son For A Joy Ride
Een Pagani Huayra is een zeer zeldzame auto, en kost tevens een vermogen (ruim een miljoen euri). Toch mag chef testrijder Davide Testi elke dag weer achter het stuur stappen. Maar deze keer mag iemand anders het stuur in handen nemen. De kleine Testi junior, bij papa op schoot..
29 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
It's Vegas Baby! - Las Vegas Film Tribute
What happens in Vegas stays in Vegas! Een bekende uitspraak die in heel wat films voorbij komt. Deze creatieve man heeft een Vegas tribute gemaakt van al die films. En dat is best cool! Zie hier It's Vegas Baby!..
29 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Christopher Bill - Happy Trombone Loop
De wereldhit 'Happy' van Pharrell Williams kennen jullie inmiddels vast wel. Je hoeft de radio maar aan te slingeren en je hoort hem voorbij komen. Christopher Bill heeft met zijn trombone een eigen versie gemaakt. Looping goed kan ik je zeggen..
29 Mar '14 - in Music
door Patrick
Darren Dyk - Freestyle Skateboarding
Darren Dyke is videographer van beroep, maar in zijn vrije tijd was freestyle skateboarden een van zijn favoriete hobby's. Inmiddels is hij er al een tijdje uit, maar toch heeft hij nog een aantal trucjes voor ons. En dat doet hij nog best goed..
29 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Rémi Gaillard - Free Sex
Met Rémi Gaillard in de buurt moet je altijd oppassen, voor je het weet ben je slachtoffer van een van zijn grappen. In dit geval word je (in de maling) genomen, maar wel op een bijzonder leuke manier..
28 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Danny Bhoy On bagpipes At The Apollo
Heel wat landen hebben de mooiste muziekinstrumenten de wereld in geholpen. Op Schotland na dan. Zie hier komiek Danny Bhoy vanuit de Apollo..
28 Mar '14 - in Humor
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties