NASA
NASA's SDO (Solar Dynamics Observatory) werd vijf jaar geleden gelanceerd om de zon te observeren. Hij maakt 24 uur per dag per seconde meerdere foto's. En ik kan je zeggen. Dat levert tot op de dag van vandaag zeer mooie beelden op..
16 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (293)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
16 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Super-Fan Builds - Up! Dog House
Als superfan van een game of film is het tof om iets te krijgen wat niemand anders heeft. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super-Fan Builds' voor. Vandaag gaan ze voor een Up! Dog House..
16 Feb '15 - in Cool
door Patrick
What Does The Fox Say? Scania Version
Als vrachtwagenchauffeur is het soms eenzaam werk en kan je wel wat afleiding gebruiken om de donkere nachten door te komen. Een leuk stukje muziek doet wonderen en al helemaal als je van je collega achter je er ook nog een gratis lichtshow bij krijgt..
15 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Tripping Guys In The Hood Prank..
Mensen in de maling nemen met een tof geintje zal niemand erg vinden. Maar bewust iemand proberen te laten struikelen, en dan ook nog in 'the hood' zal niemand waarderen. Dat is vragen om gezeik. Maar voor ons wel leuk..
15 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Zach LaVine Throws Down The 'Space Jam' Dunk
Tijdens een dunk wedstrijd moet je toch met iets origineels komen om kans te maken op een overwinning. Zach LaVine weet precies wat we bedoelen zoals hij laat zien tijdens de 2015 Sprite Slam-Dunk Contest.
15 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Rich vs Poor Donation Social Experiment
Wie zou er volgens jou eerder geld geven aan iemand die geld inzamelt voor de daklozen? Mensen die makkelijk wat knaken kunnen missen of de minderbedeelden? Deze man deed de test..
15 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Miss Finland vs Pro Poker Player, Sara Chafak, Ronnie Bardah
Sara Chafak, ook wel bekend als Miss Finland is een mooie dame om te zien. Maar kan ze ook een beetje poker spelen? Laten we eens kijken wat ze presteert tegen pro poker speler Ronnie Bardah..
15 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Car Mechanic vs Air
Een geintje op de werkvloer is goed voor de sfeer. En dat kan je aan deze automonteur best overlaten..
15 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Valentine's Instant Date Dance
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag gaan we met vreemden dansen onder de sterren. Het is immers Valentijnsdag he..
14 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Hand Made Mini W32 Engine
Een poosje terug zagen we José Manuel Hermo Barreiro aka Patelo een mini V12 motorblok in elkaar knutselen. Een hele prestatie, maar dat was hem nog niet genoeg. Na ruim 2500 uur werken is nu een W32 blok relaiteit. Ik kan maar één ding zeggen, knap stukje huisvlijt..
14 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Dinosaur In The Hood Prank (2)
Mensen in 'the hood' in de maling nemen kan wel eens verkeerd uitpakken, dat hebben we inmiddels eerder gezien. Maar het kan ook op een lollige manier. Het enige wat je nodig hebt is een dinosaurus pak..
14 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Snow Plough Fail
Als er een dik pak sneeuw op de snelweg ligt is het wel zo fijn dat een sneeuwschuiver de weg wat veiliger maakt. Maar of dit nou de bedoeling is?..
14 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 126 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
13 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Russian Soldier Shot
Elke bar heeft wel een speciaal shotje. Is het geen standaard mix, dan wel een eigen creatie. De 'Soldier Shot' uit deze Russische bar is wel heel apart te noemen..
13 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Beer Smuggler At Soccer Game
Bier en voetbal is een perfecte combinatie. Maar helaas is bier meenemen in een stadion niet toegestaan. Maar we kunnen het altijd proberen toch? Een flesje of drie zal niemand opvallen. Maar je kan het ook overdrijven..
13 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Hitman: Agent 47 - Trailer
Een goede actiefilm kunnen we allemaal wel waarderen gok ik zo. Nou is Hitman een computerspel die al eerder verfilmd is en dus eigenlijk niet heel erg origineel meer. Maar als ik de trailer van 'Hitman: Agent 47' zo bekijk zeg ik: Laat maar komen! We moeten alleen nog even wachten tot 3 september..
13 Feb '15 - in Trailers
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties