Can You Tell The Time?
Een avondje doorhalen in de kroeg is soms wel eens lekker. Maar als je dan behoorlijk aangeschoten thuis komt moeten ze geen moeilijke vragen gaan stellen..
10 May '15 - in Humor
door Patrick
SketchShe - Mime Mash Up Around The World
De dames van SketchShe zijn een geweldig trio. Maar als iemand succesvol is zijn er altijd mensen die met een parodie op de proppen komen. Tijd voor de dames om er een aantal op een rijtje te zetten..
10 May '15 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Isolated
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we er weer een voor je. Kijk mee naar Isolated..
10 May '15 - in Animation
door Patrick
Leafblower Inferno
Of je nu een tuinhaard gebruikt om je hamburgers te bakken of gewoon voor een gezellig vuurtje. Een beetje extra lucht doet wonderen. Maar of moeder de vrouw het kan waarderen?..
10 May '15 - in Humor
door Patrick
Car vs Biker
Dat heel wat mensen achter het stuur met andere dingen bezig zijn dan serieus autorijden zien we dagelijks op tv. Maar dit is toch wel heel apart..
10 May '15 - in WTF!
door Patrick
Matt Stonie - Burritozilla
Matt Stonie is een jongen die aardig wat kan eten. En dan bedoel ik zo veel mogelijk in zo'n kort mogelijke tijd. Vandaag gaat Matt een uitdaging aan die hij vijf jaar geleden ook een keer heeft gedaan: De Burritozilla. Toen deed hij er zo'n 15 minuten over. Een ding is zeker. Dat 'record' gaat verbroken worden..
09 May '15 - in WTF!
door Patrick
Insane Parkour Jump
Een beetje parkour pro heeft geen hoogtevrees. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven. Zie hier freerunner Oleg zich vermaken op een van de gebouwen in Dubai..
09 May '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (313)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
09 May '15 - in WTF!
door Patrick
Climbing The Shenzhen Centre (660m)
Nu ben ik een jongen met een behoorlijke geval van hoogtevrees dus zal je mij niet zo snel de hoogte op zien zoeken. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Adrenaline teveel of gewoon een doodswens?
09 May '15 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 138 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein overzicht..
08 May '15 - in Cool
door Patrick
Short Film - State Zero
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'State Zero'..
08 May '15 - in Movies
door Patrick
Parkour & Freerunning 2015 - Builld Your Playground
Parkour en freerunning is een toffe bezigheid. Maar als je niet in de drukke stad woont moet je toch je eigen 'speeltuin' bouwen om je skills op peil te houden. Deze man ging aan de slag..
08 May '15 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Kilian Martin (1)
Als ik één man mag noemen die heer en meester is met zijn skateboard, dan is het Kilian Martin. Vandaag is hij in de hoofdrol bij een nieuwe versie van People Are Awesome..
08 May '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 May 2015
Soms zit het mee, soms ook wel tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
08 May '15 - in WTF!
door Patrick
World Of Hardstyle Summer 2015
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Summer 2015!..
08 May '15 - in Music
door Patrick
GTA V Car Cannon Mod
De mods voor de PC versie van GTA V zijn onderhand niet aan te slepen. De één is nog leuker dan de ander. Wat dacht je van de Car Cannon? Dat is toch heel wat effectiever dan je standaard pistooltje..
07 May '15 - in Humor
door Patrick
Nigella Lawson's Golden Spaghetti Ringlets
Na de opmerkelijke kookkunsten van Jamie Oliver, Gordon Ramsay en topkok Heston Blumenthal komt vandaag topchef Nigella Lawson langs om haar kookkunsten te tonen. Blijft humor.
07 May '15 - in Humor
door Patrick
ETT - DIY Snowboard - How To Build A Snowboard From Scratch For $100
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw snowboard project. Vandaag zoeken ze de bouwmarkt op voor materiaal om zelf een snowboard in elkaar te knutselen..
07 May '15 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties