Cartoon Box #25 - The Frog Princess

De creaties van Cartoon Box zijn stuk voor stuk top. Vandaag weer een nieuwe korte animatie: The Frog Princess..
09 Feb '17 - in Animation
door Patrick
Colin Furze - Making A Huge Fire Tornado #2 Cage

Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Vandaag deel 2 van zijn Fire Tornado project. Deel 1 gemist? Die vind je hier!
09 Feb '17 - in Cool
door Patrick

Racing Fail Compilation 04 2017

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met een bloedgang overheen raast. Dat blijkt maar weer..
09 Feb '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Couple Fails Compilation

Met je partner samen dingen doen is wel zo gezellig. Maar soms ben je in je uppie toch een stuk beter af. Kijk mee..
09 Feb '17 - in WTF!
door Patrick
Stuart Edge - Giant Bear Gives Out Valentines

Nog een paar dagen en dan is het weer Valentijnsdag. De dag om je schatje, of toekomstige liefde eens in het zonnetje te zetten. Onze grote vriend Stuart Edge is alvast begonnen..
09 Feb '17 - in Humor
door Patrick
Max Stöckl Sets World Record For Fastest MTB Downhill 167.6 km/h

Met je fiets van een heuveltje af lijkt al snel heel hard te gaan. Maar als we Max Stöckl morgen geloven valt dat reuze mee. Max ging de uitdaging aan om het MTB downhill world speed record te verbreken. En met succes. 167,6 km/h.. Waanzin!
09 Feb '17 - in Cool
door Patrick
Mighty Car Mods - JDM Sleeper Mini Upgrade (2)

De heren van Mighty Car Mods zijn dagelijks bezig om een auto naar wensen te upgraden. Nou hebben ze een poosje terug al een Mini onder handen genomen. Maar zoals je weet kan je niet genoeg pk's hebben. Vandaag het tweede deel van de JDM Sleeper Mini Upgrade. De jongens gaan voor een motorblok uit een Honda Civic Type-R met 185pk. Deel één vind je hier!
08 Feb '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pedestrians Close Calls (6)

Als voetganger ben je in verschillende landen ook je leven niet zeker. Een zebrapad is volgens mij alleen in Nederland heilig. Voor de rest is het gewoon rennen voor je leven, of op goed geluk oversteken.
08 Feb '17 - in WTF!
door Patrick
James Kingston - The Craziest Thing I've Ever Done

Om een bouwkraan te beklimmen moet je beschikken over een paar stalen ballen. James Kingston doet daar zelfs nog een schepje bovenop. Ik krijg al zweethandjes als ik hem zo bezig zie..
08 Feb '17 - in WTF!
door Patrick
Incredible Parkour Athletes vs Security / Police

Parkour en freerunners doen hun kunstje het liefst op plaatsen waar het eigenlijk niet mag. Neem afgesloten gebouwen of daken. Maar als er dan bewaking of zelfs politie komt kijken dan komen de ren en spring skills wel aardig van pas..
08 Feb '17 - in Cool
door Patrick
SketchShe - Best Mime Moments Mash-Up

De dames van SketchShe zijn een geweldig trio. En ze zijn terug met een Best Mime Moments Mash-Up. Kijk mee!
08 Feb '17 - in Cool
door Patrick
Pistol Shrimps - Beauty And Lord Voldemort

De heren van Pistol Shrimps blijven ons vermaken. Vandaag een heerlijke mash-up van Harry Potter en Beauty and the Beast..
08 Feb '17 - in Humor
door Patrick
Dune Dirt Bike Jump vs Jeep Wrangler

Als je ergens los kan gaan met je crossmotor dan is het wel in de woestijn. Zand zat en geen mens of ander verkeer te bekennen. Althans...
07 Feb '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (67)

Nu er steeds meer mensen in Europa een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
07 Feb '17 - in WTF!
door Patrick
Hope For Paws - Yankee Poodle

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook deze dakloze poedel. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
07 Feb '17 - in Animals
door Patrick
Petrolicious - 1960 Maserati 3500GT Spyder Vignale

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Phillipe Reyns over zijn 1960 Maserati 3500GT Spyder Vignale..
07 Feb '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Davis Cup - Denis Shapovalov vs Referee

Pro tennisspeler Denis Shapovalov wilde na een foute bal tijdens de Davis Cup uit frustratie een tennisbal de lucht inschieten. Alleen zat scheidsrechter Arnaud Gabas daar nog tussen. En ja, dat is best pijnlijk..
06 Feb '17 - in Sport
door Patrick
Lady Gaga - 2017 Super Bowl Halftime Show

Gisteren werd in Amerika de 51ste Super Bowl gehouden. Een gigantisch football feestje met miljoenen kijkers. Lady Gaga mocht dit jaar de halftime show verzorgen. En dat was een aardig succes..
06 Feb '17 - in Music
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties