Working At The Car Wash Fail
Je zou toch denken dat werken bij een wasstraat niet al te moeilijk is. Maar ook daar moet je goed opletten wat je aan het doen bent..
13 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 November 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van november er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
13 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
France Got Talent - Boxing Champ Naestro
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat talenten voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige acts springen er gewoon uit. Zo ook die van de Franse boks pro Naestro..
12 Nov '15 - in Television
door Patrick
Great White Close Call
Vanuit een kooi onderwater haaien fotograferen en filmen kan best spannend zijn. Hoewel je redelijk veilig zit weet je nooit wat zo'n beest van plan is. En ja, ze zijn snel. Heel snel..
12 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 10/11/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
12 Nov '15 - in Sport
door Patrick
People Are Awesome - Parkour & Freerunning Ed.
Parkour en free running zijn sporten voor de echte liefhebber. Het vergt de nodige training en is niet voor iedereen weggelegd. Zie hier een nieuwe versie van People are Awesome, de Parkour & Freerunning editie..
12 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Road Rage Karma
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar soms wil een bestuurder nog wel eens een gevaarlijke manoeuvre uithalen. Lang leve karma!..
12 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Jukin's WTF Compilation
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een heerlijke dosis WTF! Kijk mee..
12 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Phoenix The Kindergarten Mechanic
Sleutelen aan een auto is geen kinderspel. Althans, dat zeg ik nu wel. Laten we eens kijken naar autofanaat Phoenix. Fietsen zonder zijwieltjes lukt hem net, maar sleutelen aan een auto gaat hem aardig af..
11 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Take My Money! - JB-9 JetPack
We hebben het James Bond al eerder zien doen, maar het is nu dan ook eindelijk realiteit. Vliegen met een jetpack! Met een topsnelheid van zo'n 170km/h is de JB-9 super speelgoed voor de rijken onder ons. Lieve Sinterklaas....
11 Nov '15 - in Cool
door Patrick
SketchShe - Ice Ice Baby
De dames van SketchShe kunnen een beetje foute maar goede klassieker best waarderen. En wij ook. Dans mee op 'Ice Ice Baby'..
11 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Yes.. It's A Woman (32)
Vrouwen en auto's is een drama. We mogen het eigenlijk niet zeggen want 'de heer in het verkeer is vaak een vrouw'. Kan allemaal best, maar ik het zo mijn twijfels..
11 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Kaleidoscope: See Things Differently (BMX)
Kriss Kyle is wereldwijd bekend als een van de meest unieke en creatieve BMX rijders van deze generatie. Kaleidoscope is een van zijn beste projecten tot op de dag van vandaag. En je kan wel zien waarom..
11 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Learn How To Kickflip In 5+ Hours
Skateboarden is een toffe, en je zou het niet zeggen, maar ook nog een zeer moeilijke sport. Mike Boyd kan het totaal niet. Toch gaat hij een uitdaging aan. Van n00b naar kickflip skateboarder in ongeveer vijf uur, gaat hem dat lukken? Kijk mee..
10 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Photorealistic Sand Art
Ga op vakantie en in elk dorpje vind je wel van die zand gevulde flesjes. De een met een zonsondergang en de ander weer met een mooi zeezicht. Leuk hoor, maar dat kan veel beter. Wat deze jongens je laten zien is gewoon kunst..
10 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Sleeping Bus Driver Crash
Zelfs na een avond stappen is het slim om de volgende dag het openbaar vervoer te pakken naar je werk. Wel zo veilig toch? Maar dan moet de buschauffeur wel een beetje meewerken..
10 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Bicycle Crash Galore (3)
Auto's, vrachtwagens, motoren, je kunt het zo gek niet bedenken of ze gaan wel eens in de fout. Maar ook op de fiets is het wel eens raak in het verkeer..
10 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - 1979 Porsche 911 (930) Turbo Unleashed
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Grant Karnes over zijn 1979 Porsche 911 (930) Turbo..
10 Nov '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties