MLB Chris Coghlan Awesome Score

Honkbal is in Amerika serieuze business. En dus doen beide teams er alles aan om punten te scoren. Chris Coghlan gaat alleen net een stapje verder.
27 Apr '17 - in Sport
door Patrick
Badass MMA Moments

Een MMA gevecht is altijd wel tof om te zien. Maar als ze in de ring zich tot winnaar proberen te vechten zijn er altijd wel opmerkelijke momenten. We zetten er een aantal op een rijtje voor je.
27 Apr '17 - in Sport
door Patrick

King Of The Jungle

Een leeuw zie je niet zo vaak in het openbaar. Zo'n beest is best indrukwekkend, en logisch dat je hem dan ook even wilt filmen. Al zijn ze daar niet allemaal van gediend.
27 Apr '17 - in Animals
door Patrick
Throwback Thursday Fails Compilation (3)

We blijven vandaag nog even bij de fails hangen, en wel met de klassiekers. We gaan weer voor een nieuwe throwback thursday compilatie..
27 Apr '17 - in WTF!
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 15 2017

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met een bloedgang overheen raast. Zo ook deze week.
27 Apr '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Sleeping Fails Compilation

We hebben allemaal zo onze rust nodig. De boog kan immers niet altijd gespannen staan. Maar je moet wel het juiste moment zoeken om even je ogen te sluiten..
27 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Yes.. It's A Woman (41)

Vrouwen en auto's is een drama. We mogen het eigenlijk niet zeggen want 'de heer in het verkeer is vaak een vrouw'. Al is dat in dit geval ver te zoeken.
26 Apr '17 - in WTF!
door Patrick
Bullet vs Prince Rupert's Drop at 170.000 fps

Een prince ruperts druppel is een rare verschijning. De dikke kant niet kapot te krijgen, maar je hoeft het uiteinde maar een tikje te geven en heel dat ding ontploft. Zou de 'druppel' bestand zijn tegen een .38 special? kijk mee..
26 Apr '17 - in Cool
door Patrick
World's Worst Burglar

Inbreken is fout. Maar als je er aan begint moet je goed nadenken. Naar binnen gaan is vaak niet zo'n uitdaging, maar hoe kom je weer naar buiten? Wat een eikel..
25 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Yoga Fails Compilation

Yoga is goed voor je geest en lichaam. Al heb ik zo'n flauw vermoeden dat het in deze gevallen toch anders is..
25 Apr '17 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - Ferrari 308 GTB

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Chayanin Debhakam over zijn Ferrari 308 GTB..

(Wel even onder het filmpje de ondertitels aanzetten).
25 Apr '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
CGI & VFX Showreel - Feature Films 2017

Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we weer een kijkje achter de schermen bij diverse filmproducties.
25 Apr '17 - in Cool
door Patrick
Ben Ketola World Record Fastest 300 Game Bowling

Een middagje bowlen is cool. Biertje erbij, bittergarnituur en ondertussen proberen een strike te gooien. Lukt soms, maar Ben Ketola is van een heel ander niveau. Bizar.
24 Apr '17 - in Cool
door Patrick
Ooh La La..

Kinderen weten donders goed wat een paar blote billen zijn. En als ze dan ook nog van een mooie dame zijn krijg je dit..
24 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Best Of MotoGP 2017 America, Paddock Girls

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De derde race van dit seizoen werd gehouden in Amerika. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten..
24 Apr '17 - in Sport
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (78)

Nu er steeds meer mensen in Europa een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
24 Apr '17 - in WTF!
door Patrick
15 Years Of Spider-Man

Spider-Man, wie kent de superheld niet. Sinds 1962 mogen we genieten van zijn avonturen, en tot op heden is hij druk bezig om de wereld veilig te houden. Kijk mee naar de mash-up '15 Years Of Spider-Man'..
23 Apr '17 - in Cool
door Patrick
Roadside Twerking

Je uitsloven langs de weg kan twee kanten op gaan. Of er stopt iemand die 50 euro biedt, of je krijgt dit. In beide gevallen niet zo heel slim..
23 Apr '17 - in WTF!
door Patrick
Hope For Paws - Rainbow

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze pit bull Rainbow. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
23 Apr '17 - in Animals
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties