Hope For Paws - Pitbull Boy

Er zijn heel wat honden die op straat leven. Ruk natuurlijk en al helemaal als het beestje gewoon een baasje heeft die hem kwijt is. Ook daar is Hope For Paws goed in..
01 Jul '17 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Sully & Tooney

Leven op straat is voor een mens geen doen, maar ook voor dieren gewoon een lijdensweg. Gelukkig zijn er instanties zoals Hope For Paws die honden en katten een helpende hand bieden..
26 Jun '17 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Street Kittens

Er zijn heel wat honden en katten die verwaarloosd op straat leven. Zo ook dit stelletje kittens. Gelukkig voor hen schoot Hope For Paws te hulp. Respect!
23 Jun '17 - in Animals
door Patrick
Camels Making Love In The Middle Of The Road

De woestijn is groot. En dus is het voor een kameel maar lastig om de juiste partner te vinden. Maar als je dan eindelijke de juiste treft kan je maar gelijk van bil gaan. Al is midden op de weg wellicht niet de beste plek..
31 May '17 - in Animals
door Patrick
Dog Fails Compilation

Als trouwe viervoeter mag je dan wel mans beste vriend zijn. Maar ook beste vrienden gaan wel eens in de fout..
16 May '17 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Cassandra

De organisatie Hope For Paws doet goed werk. Want er zijn heel wat zwerfhonden op straat die een beter leven verdienen. Zo ook de dakloze pitbull Cassandra die haar vriend niet wil verlaten. Ze zit namelijk al twee weken naast een overleden poedel. Tijd om in actie te komen.
15 May '17 - in Animals
door Patrick
Cat Has A Crazy Deep Meow

Bij ons mensen heeft de één een hoge stem, de ander weer laag. Bij katten zie je dat niet zo vaak. Deze huistijger heeft de stem van Barry White..
15 May '17 - in Animals
door Patrick
Guilty Dogs Compilation

Wij mensen hebben wel eens een schuldgevoel, en dat is bij dieren niet anders. Deze viervoeters hebben het een en ander uit te leggen..
11 May '17 - in Animals
door Patrick
Cats vs Cleaning Robot, Vacuum

Katten zijn nieuwsgierige beestjes. Op zich geen probleem. Sterker nog, dat zorgt voor humoristische beelden. Want zeg zelf, een robot stofzuiger is toch doodeng..
04 May '17 - in Animals
door Patrick
Cats Fails Compilation

Niet alleen wij mensen gaan wel eens in de fout, ook dieren gaan wel eens de mist in. Zoals in dit geval heel wat huistijgers..
02 May '17 - in Animals
door Patrick
King Of The Jungle

Een leeuw zie je niet zo vaak in het openbaar. Zo'n beest is best indrukwekkend, en logisch dat je hem dan ook even wilt filmen. Al zijn ze daar niet allemaal van gediend.
27 Apr '17 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Rainbow

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze pit bull Rainbow. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
23 Apr '17 - in Animals
door Patrick
Car Mesmerized By Optical Illusion

Wij mensen staan vaak al versteld van optische illusies, maar zelfs katten geloven hun ogen niet..
09 Apr '17 - in Animals
door Patrick
Einstein The Amazing Parrot

Einstein de papegaai gaat al jaren over het interweb. De gevleugelde vriend is inmiddels al zo'n 30 jaar en heeft natuurlijk wat nieuwe dingen geleerd. Kijk mee.
06 Apr '17 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Leesa

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Leesa. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
05 Apr '17 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Epic Puppy Rescue

Honden zijn tof. En als puppy helemaal. Alleen is het spijtig dat heel wat honden op straat moeten leven. Gelukkig is er altijd nog 'Hope for Paws' om die beestjes een helpende hand te bieden..
29 Mar '17 - in Animals
door Patrick
Cat vs Cup-And-Ball Game

Naast honden zijn katten zeker geen domme beestjes. Mocht je nog een keer een gokje willen wagen bij een potje 'balletje-balletje' neem deze kat mee. Succes gegarandeerd..
27 Mar '17 - in Animals
door Patrick
You Got Bird Fucked!

Ook dieren hebben wel eens een hitsige bui. Maar om dan maar meteen de eerste de beste volwassen vent te 'pakken' is best apart..
21 Mar '17 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Sailor

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Sailor. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
15 Mar '17 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Boots & Babs

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Boots en Babs. Soms is het een drama om een hond te vangen om hem of haar van een beter leven te voorzien. Maar dit is een uitzonderlijk geval..
02 Mar '17 - in Animals
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties