Hope For Paws - Rainbow

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze pit bull Rainbow. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
23 Apr '17 - in Animals
door Patrick
Car Mesmerized By Optical Illusion

Wij mensen staan vaak al versteld van optische illusies, maar zelfs katten geloven hun ogen niet..
09 Apr '17 - in Animals
door Patrick
Einstein The Amazing Parrot

Einstein de papegaai gaat al jaren over het interweb. De gevleugelde vriend is inmiddels al zo'n 30 jaar en heeft natuurlijk wat nieuwe dingen geleerd. Kijk mee.
06 Apr '17 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Leesa

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Leesa. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
05 Apr '17 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Epic Puppy Rescue

Honden zijn tof. En als puppy helemaal. Alleen is het spijtig dat heel wat honden op straat moeten leven. Gelukkig is er altijd nog 'Hope for Paws' om die beestjes een helpende hand te bieden..
29 Mar '17 - in Animals
door Patrick
Cat vs Cup-And-Ball Game

Naast honden zijn katten zeker geen domme beestjes. Mocht je nog een keer een gokje willen wagen bij een potje 'balletje-balletje' neem deze kat mee. Succes gegarandeerd..
27 Mar '17 - in Animals
door Patrick
You Got Bird Fucked!

Ook dieren hebben wel eens een hitsige bui. Maar om dan maar meteen de eerste de beste volwassen vent te 'pakken' is best apart..
21 Mar '17 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Sailor

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Sailor. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
15 Mar '17 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Boots & Babs

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Boots en Babs. Soms is het een drama om een hond te vangen om hem of haar van een beter leven te voorzien. Maar dit is een uitzonderlijk geval..
02 Mar '17 - in Animals
door Patrick
Bird Or Dog? Crazy Cockatoo

Sommige mensen zitten wel eens in het verkeerde vel, maar wat dacht je van dieren? Deze vogel weet het ook even niet meer..
23 Feb '17 - in Animals
door Patrick
Eminem's The Monster With Parrot (Rihanna)

Een papegaai is tof, en met een beetje geluk kan het beestje nog goed praten ook. In dit geval hebben we een gevleugelde popster. Dit beestje is dol van Eminem's 'The Monster'. Kijk mee..
22 Feb '17 - in Animals
door Patrick
Hello Lizard, Wave

De een heeft een hond die naar je toe komt rennen als je thuis komt. De ander weer een kat die bij je komt liggen op de bank. Er zijn ook mensen met een terrarium. Maar die beestjes kunnen verrassend sociaal zijn.
19 Feb '17 - in Animals
door Patrick
Red Octopus vs Swimmer Crab

Een gevecht dat je niet vaak ziet. Een octopus tegen een krab. Tja, ook die moeten eten. Maar wie zal uiteindelijk zijn buik mogen vullen?..
18 Feb '17 - in Animals
door Patrick
Top 10 Animal Encounters On The PGA Tour

Een beetje golf pro ziet heel wat van de wereld. Dat heeft zijn voordelen, maar ook nadelen. Want een leguaan of krokodil zal je hier niet zo snel op een golfbaan tegenkomen..
15 Feb '17 - in Animals
door Patrick
Elephlying In Thailand
Een olifant kom je niet dagelijks tegen. Maar als je op vakantie in Thailand een olifant treft wil je hem natuurlijk wel even aaien. Of Dombo dat kan waarderen is een ander verhaal..
10 Feb '17 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Yankee Poodle

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook deze dakloze poedel. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
07 Feb '17 - in Animals
door Patrick
Funny Rodent Compilation

De een heeft er een als huisdier en de ander kan knaagdieren niet luchten. Maar een ding is zeker, ze zorgen wel voor grappige beelden..
02 Feb '17 - in Animals
door Patrick
Farm Animals Fails Compilation

Wij mensen gaan regelmatig de fout in, maar gelukkig zijn we niet de enige. Ook dieren hebben daar wel eens last van..
24 Jan '17 - in Animals
door Patrick
Top 10 Evil Cats Compilation

Je hebt hondenmensen en kattenmensen. Persoonlijk heb ik het niet zo op katten. Waarom? Nou, hierom!..
18 Jan '17 - in Animals
door Patrick
Human & Animal Friendships Compilation

De een heeft een hond rondlopen en de ander een huistijger. Een dier als als beste maatje is tof, maar er zijn meer combinaties mogelijk..
12 Jan '17 - in Animals
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties