Zoekresultaten

Gezocht op: tarzan
Hope For Paws - Tarzan

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Pitbull Tarzan. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect
06 Dec '16 - in Animals
door Patrick
Tarzan Fails Compilation, Swing, Slackline
Tarzan was een ware kampioen als het gaat om slingeren. Helaas zijn er ook veel mensen die denken dat ze Tarzan zijn, maar toch niet helemaal over zijn skills beschikken. Niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
16 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Rabbit.. Tropfest
Zul je precies zien, heb je eindelijk even wat quality time met je tarzan, houden de batterijen het voor gezien. Even nieuwe er in zou je denken. Maar waar is dat Duracel konijn als je het nodig hebt ?!
06 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Tarzan
Een beetje Tarzan weet donders goed hoe hij met een liaan overweg moet. Deze pudding Tarzan mag nog wel een paar uurtjes oefenen.
05 Nov '09 - in Humor
door Patrick
Remi Gaillard - Tarzan
De maffe Fransoos Remi Gaillard vermaakt zich prima met dieren. Laatst zagen we hem nog verkleed als vleermuis mensen pesten. Vandaag gaat hij als Tarzan een kijkje nemen bij de plaatselijke dierentuin.
05 Nov '09 - in Humor
door Patrick
Crazy Truck Driver
Kennen jullie de Roemeense vrachtwagenchauffeur Tarzan nog? Het blijkt maar weer dat hij niet de enige chauffeur is die maling aan de verkeersveiligheid heeft.
11 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Ze zeggen wel eens dat je eerst rustig het water in moet gaan alvorens er volledig in te duiken. Polsen en borst natmaken en dan zwemmen. Dit alles om het temperatuurverschil te verkleinen. Dat het ook nog andere voordelen kan hebben om het zo te doen, bewijst deze tarzan.
08 Jun '07 - in Humor
door Gerben

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties