Zoekresultaten

Gezocht op: swing
Ken Block - Terrakhana

Drift en rally coureur Ken Block heeft geen introductie meer nodig. Vandaag geen nieuwe Gymkhana, maar een heuse Terrakhana. Knallen door het zand is nog nooit zo leuk geweest. Ik wil ook!
22 Aug '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Hardest Swing Fail Ever

Schommelen moet je aan kinderen overlaten. Want zeg zelf, als volwassenen het gaan proberen komt er alleen maar gezeik van..
07 Aug '17 - in WTF!
door Patrick
Paragliding Rope Swing Base Jump

Adrenaline tekort? Dan moet je misschien net als base jumper Quentin Lucon eens meevliegen met een paraglider voor een dikke sprong in het diepe.
16 May '17 - in Cool
door Patrick
Abandoned Warehouse Rope Swing

Schommelen is tof, vooral als je een jaar of 4 bent. Maar deze gast gaat net een stapje verder. Schommelen voor volwassenen met ballen zeg maar..
02 May '17 - in Cool
door Patrick
Epic Motorcycle Swing

Ben je dol op motorrijden en schommelen? Je zou het misschien niet geloven, maar dat is prima te combineren. Check!
31 Aug '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Colin Furze - 360 Swing + Paramotor = Awesome!

Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Inmiddels is zijn laatste project, de Huge 360 Swing, af. Maar zoals we Colin kennen moet er altijd nog wat extra kracht toegevoegd worden. In dit geval een paramotor..
18 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Swing Wing, Toys, Classic
Ik heb een dochter van vier en onderhand half Bart Smit in huis. Heel tof hoor, maar laten we eerlijk zijn. Waar is het coole speelgoed van vroeger gebleven?
15 Aug '16 - in WTF!
door Patrick
Colin Furze - Making A HUGE 360 Swing #3 Ready To Swing

Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Inmiddels is zijn laatste project, de Huge 360 Swing, klaar. Tijd voor een ritje!
11 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Making a HUGE 360 Swing #2 Swing Arm

Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Vandaag gaan we verder met zijn nieuwe project: Een gigantische 360 graden schommel..
04 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Making a HUGE 360 Swing #1 Chassis

Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Vandaag heeft hij weer een nieuw project: Een gigantische 360 graden schommel..
28 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Damien Walters - Backyard Russian Swing

Damien Walters is geen onbekende voor ons. De stuntman met ongelofelijke skills kan het onmogelijke mogelijk maken. Vandaag gaat hij los met een Russische schommel.
06 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Devin Supertramp - Rope Swing Water Launcher

Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voor wat waterpret. Supertramp style!
28 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Swing, Playground, Oh Nooo

Altijd leuk, met je kids even een paar uurtjes naar de speeltuin. Althans..
23 May '16 - in Humor
door Patrick
Real Life Spiderman Swing

Een bouwkraan beklimmen is al gekkigheid, maar om dan ook nog op de top aan een touw een 'Spiderman swing' te maken is volgens mij een doodswens..
20 May '16 - in WTF!
door Patrick
Freestyle Basketball Rope Swing

Van een brug springen doe je niet voor je lol. Althans, in dit geval doe ik graag mee!
30 Apr '16 - in Cool
door Patrick
Devin Supertramp - 600 Foot Insane Rope Swing
Aan een touw slingeren heb je waarschijnlijk een aantal jaar terug voor het laatst gedaan tijdens de gymles op school. Best leuk. Maar Devin Supertramp gaat, zoals gewoonlijk, net een stapje verder..
25 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Russian Road Rage
Rusland en verkeersregels, geen goede combinatie. En buiten dat zijn ze behoorlijk snel op hun pik getrapt. Een beetje ruzie is wel goed voor je golf swing. Dat dan weer wel..
29 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Montreal Swing Riot 2015 - Joyss - Take 5 Jazz Roots 'Drunken' Guest Performance
We hebben door de jaren heen al heel wat toffe dansacts voorbij zien komen. Vandaag doen we er weer een. Zie hier Jean-Charles Zambo aka Joyss, tijdens Montreal Swing Riot 2015, met zijn 'drunken' Take 5 optreden..
07 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Super-Fan Builds - Groot Swing Set (Guardians of the Galaxy)
Als superfan van een game of film is het tof om iets te krijgen wat niemand anders heeft. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super-Fan Builds' voor. Kijk mee naar de Groot Swing Set (Guardians of the Galaxy)..

Extra: De City of Rapture Fish Tank (Bioshock)..
30 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Tarzan Fails Compilation, Swing, Slackline
Tarzan was een ware kampioen als het gaat om slingeren. Helaas zijn er ook veel mensen die denken dat ze Tarzan zijn, maar toch niet helemaal over zijn skills beschikken. Niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
16 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Swing Game
Bij heerlijk weer hoort natuurlijk een dosis waterpret. Het enige wat je nodig hebt is een simpele schommel en het feest kan beginnen..
24 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Magwa Falls - 600ft Rope Swing Bungee Jump
Uit een vliegtuig springen met een doek en wat touwtjes is al een prestatie. Maar parachutespringen of base jumpen is redelijk veilig. Om aan een touw van de Magwa Falls te springen gaat net even wat verder..
22 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Texas Skyscreamer - World's Tallest Swing Ride
Mocht je last hebben van een beetje hoogtevrees, dan hebben ze in Amerika een leuke uitdaging voor je. Six Flags Texas heeft daar nu een mega attractie geopend: De Texas Skyscreamer. Lekker rondjes draaien op 122 meter hoogte met een paar kettingen als enige houvast. Ik sla even over..
26 May '13 - in Cool
door Patrick
Best Break-Up Ever
Gisteren hadden we wederom een geweldig filmpje van Devin en zijn 'Insane Rope Swing'. Tof, maar dat is tevens ook de ideale manier om van je vriendin af te komen..
28 Feb '13 - in Humor
door Patrick
DevinSupertramp - World's Most Insane Rope Swing Ever
Aan een touw slingeren heb je waarschijnlijk een aantal jaar terug voor het laatst gedaan tijdens de gymles op school. DevinSupertramp kwam een poosje terug met 'World's largest rope swing', maar ook hij zit niet stil. We gaan deze keer een stapje verder..
27 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Traffic Light Swing
Wellicht heb je zelf ook wel eens in beschonken toestand net als Fred Astaire rond een verkeerspaal geslingerd. In Nederland kan dat prima, maar er zijn landen waar je dat beter kan laten..
26 Apr '12 - in Humor
door Patrick
World's Largest Rope Swing
Aan een touw slingeren heb je waarschijnlijk voor het laatst gedaan tijdens de gymles op school. Deze gasten maken er een extreme sport van. Ik zeg awesome!
16 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Epic Guitar Swing
Tijdens een live Rock optreden wil je als gitarist natuurlijk ook even de show stelen. En ding is zeker, dat is hem gelukt..
21 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Nevis Swing - World's Biggest Swing
Combineer bungee jumpen met een gigantische schommel en je krijg Nevis Swing als resultaat. Voor de echte ervaring moet je naar Queensland, Nieuw Zeeland, maar gelukkig hebben wij de beelden..
31 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Blanket Swing
Een klein feestje met je vriendjes is altijd gezellig. En al helemaal als je twee grote broers voor een beetje vermaak zorgen. Vooral de blanket swing was een groot succes..
06 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Nikita's Rope Swing
Met een touw jezelf het water in slingeren is best leuk als het weer een beetje meezit. Al heb ik zo'n vermoeden dat Nikita de volgende keer overslaat..
30 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Shreddy Times - 99 Foot Rope Swing
Een middag waterpret met een paar maten, kan het nog leuker? Ja, dat kan! Na de 60 foot rope swing gaat Mike Wilson nu een stapje verder. De 99 foot rope swing!
30 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Shreddy Times - 60 Foot Rope Swing
Een middag waterpret met een paar maten, kan het nog leuker? Ja, dat kan! Mike Wilson laat het je zien!
27 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Beer Golf
Als amateur golfer is het van groot belang om in je vrije tijd je swing te optimaliseren. En hoe kan je dat beter doen dan onder het genot van een biertje..
18 Aug '10 - in Humor
door Patrick
MashUp's
Twee geweldige klassiekers door elkaar mixen kan succesvol zijn. Remixer en producer Mark Vidler ging de uitdaging aan. Hoor hier 'Smells like rockin' robin' en 'I can't stand sultans of swing'. Zeggen jullie het maar.. Meer hier!
14 Aug '10 - in Music
door Patrick
Swing Trick
We hebben het al vaker gezegd. Speeltuintjes zijn voor kinderen. Toch zijn er altijd mensen die weer de kinderschoenen aantrekken als ze een schommel zien. Tja, wie niet horen wil moet dan maar voelen.
08 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Swing Trick
We hebben het al vaker gezegd, een speeltuin is voor kinderen. Maar blijkbaar zijn er nog steeds mensen hardleers. Wie niet horen wil moet dan maar voelen!
12 Feb '10 - in Humor
door Patrick
The Death Swing
Je zou denken dat basejumpen al spannend genoeg is voor de meeste thrillseekers. Maar het kan natuurlijk altijd nog een stuk leuker..
02 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Swing
We hebben het al eerder gezegd. Een schommel is voor kinderen. Mocht je als volwassen vent of meid dan toch de kinderschoenen aantrekken, let dan wel op.
10 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Swing Trick
Als grote jongen is het ook wel eens fijn om weer het schoffie uit te hangen. Lekker ouderwets op de schommel, wat kan je gebeuren..
02 Sep '09 - in Humor
door Patrick
Swing
Met dit warme weer moet je creatief zijn bij gebrek aan een glijbaan bij de plas. Al lijkt me dit een zeer goed alternatief voor wat waterplezier.
16 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Golf Range
Elke sport leren we met vallen en opstaan. Zo sta je met golf regelmatig op een driving range om je swing te perfectioneren. Maar als je een dwaas als deze naast je hebt staan is het maar lastig concentreren.
09 May '09 - in Humor
door Patrick
Extreme Swing
Als klein kind is een schommel helemaal geweldig, maar als volwassen vent of vrouw moet het toch een stuk spannender worden. Zo gezegd, zo gedaan.
29 Apr '09 - in Cool
door Patrick
Swing
We hebben het al vaker gezegd. Kinderspeelgoed is voor kinderen. Zo ook de schommels die in de speeltuintjes staan. Ach, wie niet horen wil moet maar voelen.
01 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Mountain Golf
Een berg beklimmen is al een hele opgave, maar dan ook nog even je golf swing testen boven op de top moet de ultieme belevenis zijn. Tja, als je dit geweten had..
02 Aug '08 - in Humor
door Patrick
Swing
Als grote jongen is het ook wel eens fijn om weer het schoffie uit te hangen. Lekker ouderwets op de schommel, wat kan je gebeuren..
01 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Swing
Speeltuintjes zijn voor kinderen, daar hebben grote mensen niks te zoeken. Buiten dat kan je als volwassen vent wel stoer gaan schommelen, maar geloof me, daar komt alleen maar ellende van.
20 May '08 - in Humor
door Patrick
Headshot!
Gewoon in het open bos een beetje trainen kan geen kwaad. De n gaat hardlopen en de ander gaat proberen zijn swing of slag te verbeteren. Natuurlijk is het gezellig als er iemand met je meegaat, maar als het op deze manier moet, blijf dan voortaan maar thuis.
26 Apr '07 - in WTF!
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties