Zoekresultaten

Gezocht op: summer
Zach King's Best Summer Magic Tricks

Zach King is de beste in korte magische filmpjes maken. Zie hier zijn beste Summer Magic Tricks..
26 Jun '17 - in Cool
door Patrick
Summer vs Winter Fails Compilation

Of er buiten een pak sneeuw ligt of dat het in de zomer gewoon dertig graden, we spelen in beide gevallen buiten. En ja, dat gaat wel eens mis..
20 Jun '17 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Summer Edition

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Vandaag de Summer Edition.
17 Jun '17 - in Cool
door Patrick
Surfing - Summer Edition - Edit 2K17

Zon, zee, strand en surfen. Kan het nog beter? Kijk mee naar een dikke Summer Surf compilation van IcompilationTV.
09 Jun '17 - in Cool
door Patrick
Disturbed - The Sound Of Silence

Bij een metal band zoals Disturbed verwacht je niet het nummer 'The Sound Of Silence' van Simon & Garfunkel,. Maar voor deze keer maken ze een uitzondering. Super!
25 Sep '16 - in Music
door Patrick
Summer Jam Dancing

Vakantie is tof, en soms best een dansje waard. Ach, kan ons het schelen. Lang leve mooi weer!
14 May '16 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Summer Ever Compilation - Goodbye Summer 2015
We krijgen nog een paar mooie nazomerdagen, maar dan is de zomer toch echt voorbij. Helaas, want het was een seizoen om van te genieten..
23 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Harper Swift Priceless Reaction To Her First Summer Rain
Laten we eens gaan voor een 'feel good momentje'. Die kunnen we zo nu en dan allemaal wel gebruiken. Check de reactie van de kleine Harper Swift die voor het eerst de warme zomerregen voelt. Priceless!..
26 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Summer Storm KLM Airplane Landing Schiphol B777 PH-BVB
Dat het vandaag een beetje gewaaid heeft zal niemand ontgaan zijn. Omgewaaide bomen, snelwegen afgesloten en ga zo maar door. Ook op Schiphol hadden ze last van de wind. En dan krijg je dit soort praktijken. Ik zeg knappe landing!..
25 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Arab Supercars Arrive In London For Summer 2015
Elk jaar weer worden de inwoners van het mooie Engelse Londen gek van de Arabieren die vakantie komen vieren. Op zich geen probleem, maar de auto's die ze meenemen zijn het probleem. Te luidruchtig! Maar wat een mooi speelgoed hebben die jongens onder hun kont. Zie hier een kleine impressie..
21 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
People Are Awesome - Summer Edition
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Vandaag de Summer Edition..
07 Jul '15 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle Summer Second 2015
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Summer Second 2015!..
30 Jun '15 - in Music
door Patrick
Summer Fails Compilation
Elke zomer zoeken mensen weer de zon en het water op. Heerlijk natuurlijk, maar gelukkig voor ons gaat dat niet altijd volgens plan..
23 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
World Of Hardstyle Summer 2015
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Summer 2015!..
08 May '15 - in Music
door Patrick
Arnaud Longobardi - Swoopy Summer - Speedflying
Vliegen als een vogel is voor veel mensen een wens. Helaas is dat niet mogelijk, maar met een para- of hangglider kom je redelijk in de buurt. We vliegen mee met Arnaud Longobardi..
15 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Ranic - Full Throttle #2 - Summer 2014
Nog even en dan kunnen de motoren weer de garage in voor hun winterslaap. Maar gelukkig hebben we de beelden nog van de zomer. Zie hier Ranic's Full Throttle Summer 2014..
27 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
WATTS Zap 08/09/14 - Top Summer Edition 3/3
Na twee eerdere delen gaan we nu verder met het derde, en tevens laatste deel van de WATTS Zap Top 10 Summer Edition. Enjoy!
12 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Lip DJ - World Of Hardstyle 2014 - After Summer
We gaan stampend het weekend in en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een handje. Geniet mee van de After Summer editie van World Of Hardstyle 2014..
12 Sep '14 - in Music
door Patrick
WATTS Zap 08/09/14 - Top 10 Summer Edition 2/3
Gisteren konden jullie al genieten van de eerste aflevering van de WATTS Zap Top 10 Summer Edition. Vandaag gaan we verder met het tweede deel..
11 Sep '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 08/09/14 - Top 10 Summer Edition
Gisteren konden jullie al genieten van een nieuwe aflevering van WATTS Zap. Vandaag doen we er gewoon nog een bij. Blijft tof!
10 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Epic Parkour & Freerunning Summer 2014
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
18 Aug '14 - in Cool
door Patrick
GoPro Sports Montage 2K14
Als er één camera veel gebruikt wordt voor extreme sports, dan is het wel de GoPro. Logisch ook, want het kleine apparaatje maakt, zoals je ziet, prachtige beelden..
16 Aug '14 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle 2014 Summer Second
We gaan stampend het weekend uit en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een handje. Geniet mee van het tweede deel van 'World of Hardstyle Summer 2014'..
27 Jul '14 - in Music
door Patrick
Best Of The Web Summer 2014 Mashup
De echte zomer laat nog even op zich wachten bij ons, maar dat zal vast goed komen. Voorlopig kijken we even bij de buurman voor een nieuwe mashup van Best of the Web..
19 Jun '14 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome 2014 - Summer Edition
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
07 Jun '14 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle Summer 2014
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Summer 2014!
24 May '14 - in Music
door Patrick
Crash Galore Mega Car Crash Compilation: Summer - Autumn 2013
Volgens mij is er geen auto meer schadevrij in een aantal landen, want de reeks gaat maar door. Zie hier de Crash Galore Mega Car Crash Compilation. Ruim één uur ellende op de weg..
23 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
World Of Hardstyle - After Summer 2013
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle After Summer 2013!
28 Aug '13 - in Music
door Patrick
Crash Galore (177) - Epic Summer Edition
Volgens mij is er geen auto meer schadevrij in een aantal landen, want de reeks gaat maar door. Zie hier de Crash Galore Summer Edition. Ruim één uur ellende op de weg.
13 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
10 Summer Life Hacks You Need To Know
Handige huishoudtips kunnen we allemaal wel gebruiken. Of je er wat mee doet is een ander verhaal, maar zie hier 10 Summer Life Hacks die je niet mag missen..
25 Jul '13 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome Summer Mix 2013
De 'People are Awesome' compilaties lijken wel een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zie hier Summer Mix 2013..
23 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Amazing Humans Summer 2013 X-Treme Sport
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Zie hier Amazing Humans Summer 2013..
18 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Hot Summer Days

More Photography Sets!
16 Jul '13 - in Photography
door Patrick
World Of Hardstyle - Summer 2013 (2)
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Summer 2013 Part 2!
15 Jul '13 - in Music
door Patrick
Summer Scenes 2013

More Photography Sets!
28 Jun '13 - in Photography
door Patrick
Summer Is Coming
Nog een week of drie en dan is het toch echt zomer. Althans op papier dan. Van mij mag het kwik morgen al gaan stijgen, want zeg nou eerlijk. Dit soort beelden willen we toch eigenlijk het hele jaar..
03 Jun '13 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle - Summer 2013 - Lip DJ
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Summer 2013!
01 Jun '13 - in Music
door Patrick
2013 Summer Movie Trailer Mashup
Ook deze zomer komen er weer de nodige kaskrakers in de bioscoop. Geen tijd om alle trailers los te bekijken? Laten we er dan maar een mashup van maken..
27 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Lip DJ World Of Hardstyle - Prepare Summer 2013
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Prepare Summer 2013!
22 Apr '13 - in Music
door Patrick
Humans Are Awesome 12 - Year of Summer 2012 - Wildstylez
Wij Nederlanders zijn goed in gigantische dans evenementen organiseren. Niet alleen in Nederland maar zelfs wereldwijd. Tijd voor een mooie compilatie..
19 Nov '12 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle - After Summer 2012
We gaan stampend het weekend door en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een beetje. Geniet mee van World Of Hardstyle After Summer 2012.
08 Sep '12 - in Music
door Patrick
Food For Louis - Summer in the City - Worst Food Challenge
Dat Louis een vreemde voorkeur voor eten heeft weten we. Vandaag gaat hij voor de Zweedse 'specialiteit' surstromming oftewel rotte vis. Maar dat doet hij niet alleen. Wie gaat de uitdaging aan?..
21 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
World Of Hardstyle - Summer 2012 (2)
We gaan stampend het weekend door en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een beetje. Geniet mee van World Of hardstyle. Summer 2012 Part 2.

Meer hardstyle vind je hier!
15 Jul '12 - in Music
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties