Zoekresultaten

Gezocht op: sexy
Sexy Santa - Amazing Pool Trickshots With Venomette!

We hebben al vaker kunnen zien hoe pool pro Florian Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Vandaag is 'Venomette' aan de beurt..
22 Dec '17 - in Cool
door Patrick
Taking On Michelle Jenneke

Michelle Jenneke kennen we nog wel van een poosje terug. De sexy hordeloopster is nu haar best aan het doen op de olympische spelen in Rio. Maar voordat ze daar heen ging hadden Hamish en Andy nog een uitdaging voor haar..
07 Aug '16 - in Humor
door Patrick
Fraules Sexy Choreo - Feel It
De dames van dance centre Fraules hebben we al eens eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag een nieuw optreden. Zie hier 'Feel It..
30 Dec '15 - in Sexy
door Patrick
Petrolicious - The Ferrari 330 P4 Is One Sexy Beast
Elke week zet Petrolicious een bijzondere auto en zijn eigenaar in de belangstelling. Vandaag kijken we puur naar de auto, en wat wat voor een. Een 1967 Ferrari 330 P4..
15 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Sexy Hairy Back Prank
Als een mooie dame op het strand aan je vraagt of je haar even zou willen insmeren zijn er maar weinig mannen die daar nee tegen zullen zeggen. Totdat ze haar shirt uit trekt..

Of je treft een rare bult in haar onderbroek..
24 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Sam Pepper - How To Pick Up Cougars (Sexy Older Women)
We zien bijna wekelijks hoe we een leuke dame moeten versieren. Maar hoe zit het met de wat rijpere, maar nog steeds sexy oudere vrouwen? Sam Pepper laat het ons zien..
19 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Venom Trickshots - Sexy Pool Trick Shots In Germany
Een poosje terug waren we in China om te zien hoe pool pro Florian Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Vandaag gaan we naar Duitsland voor een nieuwe sessie trickshots..
22 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Sexy Pool Party
Het zal je vast wel opgevallen zijn dat wanneer er in films iemand uit het zwembad stapt, ze er altijd beter uitzien dan droog. Zo ook in 'Sexy Pool Party'..
02 May '13 - in Humor
door Patrick
The Tambourin Man
Een tamboerijn is nou niet het meest sexy muziekinstrument. Maar met de juiste moves kom je toch een heel eind. Al vraag ik me toch af of de dames er warm van worden..
28 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Hoge Hakken Echte Liefde, High Heels Sexy
Hoge hakken, echte liefde is niet alleen een Nederlandse klassieker, maar tevens een kern van waarheid. Een mooie dame op een paar hoge hakken straalt een dosis erotiek uit. Althans, niet op deze manier..
14 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Sexy And He Knows It!
De superhit 'Sexy And I Know It' van LMFAO was een poosje terug een regelrecht succes. Maar nog steeds zijn er mensen die de show stelen met dit nummer. Net zes jaar en een compleet stadion die uit zijn dak gaat, hoe stoer wil je het hebben..
01 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Hula Fantastica Cam At Venice Beach California
Jaren terug zag je overal op straat meiden lopen met een hula-hoop. Tegenwoordig zijn die dingen niet meer van deze tijd, of vergis ik me? We reizen af naar Venice beach Californië voor een dosis sexy swingende heupen.
09 Feb '13 - in Sexy
door Patrick
How to have yourself a sexy little X-Mas
Met de kerstdagen voor de deur hebben we nog een paar tips voor je om te zorgen dat de feestdagen een beetje sexy uitpakken...
20 Dec '12 - in Sexy
door Patrick
Forever Alone Meets Michelle Jenneke
Het sexy opwarmdansje van hordeloopster Michelle Jenneke kennen jullie vast nog wel. Sterker nog, de halve wereld ziet haar in gedachte nog huppelen. De jongens van TheChive hadden haar op bezoek..
15 Dec '12 - in Sexy
door Patrick
Nissan GT-R Bikini Run
Schaars geklede dames in snelle bolides, je hebt de filmpjes vast wel eens voorbij zien komen. Over het algemeen best sexy, maar het kan natuurlijk niet altijd feest zijn..
04 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Michelle Jenneke Sexy Dance
Ik heb nooit gedacht dat ik zou kunnen genieten van de 100 meter horden. Maar dat hebben we wel te danken aan de 19 jarige, Australische, Michelle Jenneke..
19 Jul '12 - in Sport
door Patrick
LMFAO 'Sexy And I Know It' Cover By Noah
Na de successen van LMFAO staat nu onderhand heel het internet vol met covers van hun aanstekelijke nummers. Veel meer van hetzelfde, maar de versie van Noah is ronduit kwaliteit..
11 May '12 - in Music
door Patrick
Sparkly Speedo Sexy Beach Party
Het wordt weer tijd voor de zomer. Alleen dan kan je met een radio en een glimmende Speedo de boulevard op zijn kop krijgen..
17 Feb '12 - in Cool
door Patrick
WootsonTV - Sexy 303
De creatieve compilaties van WootsonTV kennen we allemaal omdat ze barsten van de meest mooie vrouwen. Vandaag een nieuwe creatie. Zie hier Sexy 303.
28 Sep '11 - in Sexy
door Patrick
Sexy Saxman Serenade
Een heerlijk sensueel nummer geeft iedereen een goed gevoel. Saxofonist Sergio Flores ging op pad om mensen te verblijden met George Michael's Careless Whisper. Maar of iedereen dat kan waarderen..
12 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Sexy Christmas Treat
De kerstdagen staan weer voor de deur. Een leuke bijkomstigheid zijn de schaars geklede kerstmeiden ons fijne kerstdagen wensen. Wij klagen niet..
21 Dec '10 - in Sexy
door Patrick
Sexy Girl Tapes Herself
Wie kan sensuele homevideo's niet waarderen? Met andere woorden, als een schaars geklede dame de camera pakt om zichzelf te tapen hoor je ons niet klagen. Althans..
07 Sep '10 - in Humor
door Patrick
Sexy Creative Advertising
Reclame maken voor een product is één ding, maar dan moet het wel een beetje aantrekkelijk zijn. Hoe kan je dat nou beter doen dan met een paar mooie meiden..
02 Jul '10 - in Pics
door Patrick
Super Sexy Abdominal Thrust
We gaan weer verder met onze EHBO cursus. Na reanimeren besproken te hebben in deel één gaan we nu verder met deel twee, de Heimlich manoeuvre. Altijd handig..
08 Jun '10 - in Sexy
door Patrick
Super Sexy CPR
Zo'n verplichte EHBO cursus is altijd handig, maar leuk is anders. Want laten we eerlijk wezen, een plastic pop reanimeren is niet echt een gebeurtenis om over naar huis te schrijven. Dat moet beter kunnen..
14 May '10 - in Sexy
door Patrick
Carmen, Yfke & Van Gils
Het is alom bekend dat vrouwen vaak meer zien in een goed geklede man, dan in een blote kerel. Bij Van Gils weten ze dat natuurlijk ook en wisten ze full-time profi seksbom, Carmen Electra, en neerlandsch trots in modellenland, Yfke Sturm, te verleiden tot een sexy encounter met een, door Van Gils geklede, etalagepop. Want... it's all about the suit.
24 Nov '09 - in Commercial
door Patrick
Rihanna
De sexy R&B zangeres Rihanna heeft aardig wat bewogen maanden achter de rug. En nu vliegen ook nog de nodige onthullende foto's van haar over het internet. De foto's vind je hier, die waarschijnlijk zijn uitgelekt dankzij 'vriendje' Chris Brown.
09 May '09 - in Celeb's
door Patrick
Sexy Girls Have It Easy
Is het nou echt zo dat wij mannen hard moeten werken voor onze centjes en dat de vrouwen alles voor elkaar krijgen? Nee, ook daar zit verschil in.
18 Aug '08 - in WTF!
door Patrick
Maxim's Sexy 20
Het welbekende mannenblad Maxim kwam pas met een top 20 sexy video lijst. Best leuk allemaal, maar om het wat makkelijker te maken heeft Loodzwaar ze allemaal even op een rijtje voor ons gezet.
17 May '08 - in Music Vids
door Patrick
Sexy Airlines
Binnenkort gaan we met z'n allen weer richting het zuiden voor een welverdiende vakantie. Het fijne van vliegen is dat je onderuit gezakt kan genieten van je reis. En dan bedoelen we ook écht genieten.
10 Mar '08 - in Sexy
door Patrick
Terwijl Pat op zoek is naar wat nieuwe bedrijfsauto's sta ik er mooi alleen voor. Zoals iemand die door kilo's post staat te graaien kom ik dan ook aardig wat rotzooi tegen. Ik denk bijvoorbeeld bij priemende prammen niet direct aan dit en bij sexy dance-moves had ik me ook wat anders voorgesteld.. Internet,bah! Dumpen kan altijd!
29 Sep '07 - in Off Topic
door Gerben

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties